♦️گروسی: ایران درخواست توقف غنیسازی تا ۶۰ درصد را پذیرفت
🔹مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در نشست شورای حکام اعلام کرد که ایران درخواست آژانس برای توقف غنیسازی به سطح ۶۰ درصد را قبول کرد.
#غنی_سازی #برنامه_هستهای
#دولت #سازشکار
♦️نماینده پایداری: چرا مازوت یکباره سرطان زا شد، اما انتصاب ظریف سرطان زا نیست؟
مجتبی رحماندوست نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:
🔹آیا انتصاب غیرقانونی ظریف در یک پست اختراعی سرطانزا نیست؟ چه کسی پاسخگوی ذخیره نکردن سوخت در فصل مناسب است؟ نکند امضای معاهده پاریس، مازوت را سرطانزا کرد؟ آیا گرانیهای سرسام آور در اکثر نیازمندی های قطعی مردم سرطانزا نیست؟/ ایلنا
#مازوت_سوزی
#دولت #الکی
♦️پیشنویس قطعنامه ضدایرانی منتشر شد
🔹در این پیش نویس آمده است با اشاره به نگرانی عمیق مدیرکل مبنی بر اینکه مواد هستهای اعلام نشده در چندین مکان اعلام نشده در ایران وجود داشته است و مکان (های) فعلی آن برای آژانس شناخته شده نیست، و ارزیابی وی مبنی بر اینکه مواد هستهای مورد استفاده در ایران طبق مقررات توافقنامه پادمان NPT ایران اعلام نشده است.
🔹بر اساس پیش نویس قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپا و آمریکا به شورای حکام آژانس، تا بهار ۱۴۰۴ (مارس ۲۰۲۵) به ایران مهلت همکاری با آژانس در مورد موارد خواسته شده داده شده است.
#دولت #فریبکار