81345_155.pdf
15.41M
مطالعه در باب دفاع مقدس:
کتاب ویرانی دروازه شرقی
اثر ژنرال استخباراتی صدام (وفیق السامرایی)
http://eitaa.com/maersad
🍃🕯حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) :
🍃⚘دو سه زیارت مهم روز اربعین وارد است؛ روز اربعین، همهی مردم بنشینند زیارت اربعین را با حال، با توجّه بخوانند و شِکوه کنند پیش امام حسین (علیه السّلام) و بگویند یا سیّدالشّهداء، ما دلمان میخواست بیاییم، نشد، وضع این جوری است تا یک نظری بکنند، یک کمکی بکنند.
💐 سلام علیکم
🍃🌺 زیارت اول
🍃🌸 زیارت دوم
🍃🌼 و زیارت سوم
اربعین امام حسین ، علیه السلام،
http://eitaa.com/maersad
🍃🕯اهمیت اربعین در چیست ؟
🍃🌼 حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله تعالی) :
🍃🌷اساساً اهمیت اربعین در آن است که در این روز، با تدبیر الهی خاندان پیامبر (صلی الله علیه و آله)، یاد نهضت حسینی برای همیشه جاودانه شد و این کار پایهگذاری گردید.
⚘اگر بازماندگان شهدا و صاحبان اصلی، در حوادث گوناگون - از قبیل شهادت حسینبنعلی(علیهالسّلام) در عاشورا - به حفظ یاد و آثار شهادت کمر نبندند، نسلهای بعد، از دستاورد شهادت استفادهی زیادی نخواهند برد...
⚘اگر زینبکبری(سلاماللَّهعلیها) و امام سجّاد(صلواتاللَّهعلیه) در طول آن روزهای اسارت - چه در همان عصر عاشورا در کربلا و چه در روزهای بعد در راه شام و کوفه و خود شهر شام و بعد از آن در زیارت کربلا و بعد عزیمت به مدینه و سپس در طول سالهای متمادی که این بزرگواران زنده ماندند - مجاهدات و تبیین و افشاگری نکرده بودند و حقیقت فلسفهی عاشورا و هدف حسینبنعلی (علیهما السلام) و ظلم دشمن را بیان نمیکردند،
⚘واقعهی عاشورا تا امروز، جوشان و زنده و مشتعل باقی نمیماند.
🗓 ۲۹ شهریور ۱۳۶۸
http://eitaa.com/maersad
سال قبل و سیاستهای غلط اتخاذ شده است که امروز چنین میوه تلخی ثمره آن است.
طغیانی خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم منکر ضعف در بخش نظارت نیستم اما واقعیت آن است که برای حل مشکل و بهبود وضعیت فعلی ابتدا باید ریشهها خشکانده شود که این کار هنوز انجام نشده است.
انتهای پیام/
http://eitaa.com/maersad
طغیانی:
مدیران جنگ اقتصادی را باور ندارند/ میوه تلخ اقتصاد امروز ثمره سیاستهای 7 گذشته استسخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: وضعیت فعلی اقتصاد کشور در واقع میوه تلخ درختی است که 7 سال قبل کاشته شده و رشد کرده و امروز چنین ثمری را میدهد.
مهدی طغیانی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به وضعیت موجود اقتصاد کشور گفت: وضعیت فعلی اقتصاد کشور در واقع میوه تلخ درختی است که هفت سال قبل کاشته شده و رشد یافته و امروز اینگونه ثمر میدهد.
وی افزود: عوامل مختلفی در وضعیت کنونی اقتصاد کشور نقش دارد که از آن جمله میتوان به محدودیت منابع ارزی، افزایش نقدینگی و عدم اجرای اقتصاد مقاومتی در هفت سال گذشته اشاره کرد.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: درحوزه محدودیت منابع ارزی، نحوه هزینهکرد این منابع در سالهای 96 و 97 و حراج 25 میلیارد دلار آن در بازار باعث شده تا امروز ما با محدودیت در این بخش مواجه باشیم.
طغیانی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر بحث صادرات کالا نیز مدیریت نمیشود و اقدام خاصی از سوی دستگاههای مختلف صورت نمیگیرد.
وی افزود: هفته گذشته بازدیدی از گمرک ایران در مرز افغانستان داشتیم. 2 هزار کامیون در پشت مرز منتظر و بلاتکلیف مانده بودند و این وضعیت در حالی است که مرز افغانستان جزو گلوگاههای ارزی ماست و ما از این مرز فقط صادرات داریم و وقتی چنین وضعیت حاکم است که 2 هزار کامیون پشت مرز منتظر و معطل هستند، نشاندهنده آن است که اقدامات لازم از سوی مسئولان ذیربط انجام نمیشود.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: برای بحث صادرات تنها گمرک نیست که مسئولیت دارد بلکه وزارت امورخارجه و نمایندگانمان در خارج از کشور باید زمینه صادرات را فراهم کنند و اگر موانعی وجود دارد آن را برطرف سازند و در واقع همه عوامل باید دست به دست هم دهند تا صادرات انجام شود تا ارزی به دست آمده و در کیسه مردم ریخته شود.
طغیانی خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها تأکید داشته و دارند که ما امروز در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و گویا مدیران ما این موضوع را باور ندارند و همین موضوعی که درباره مرز افغانستان مطرح کردند، نمونهای از همین باور نداشتن است که ما امروز در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و نیاز به تأمین منابع ارزی داریم.
وی افزود: از سوی دیگر، بخشی از منابع ارزی ما در کشورهای مختلف بلوکه شده و امکان صدور حواله از این حسابها و منابع وجود ندارد که باید وزارت امور خارجه ما به این کشورها فشار بیاورد و با یک دیپلماسی فعال زمینه را برای آمادهسازی این منابع فراهم کند.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: در حوزه تأمین کالاهای اساسی نیز باید بگویم که در هفت سال گذشته هیچ اقدامی در جهت اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی انجام نشده که اگر این سیاستها اجرایی میشد امروزه ما در تأمین نیازها و کالاهای اساسی خود با مشکل مواجه نبودیم.
طغیانی خاطرنشان کرد: در حوزه تخصیص ارز دولتی به کالاهای وارداتی امروز با توجه به محدودیتی که در این منابع ایجاد شده ارز تنها به روغن خوراکی به نهادههای تولید تخصیص مییابد که درا ین بخش نیز با مشکلاتی مواجه هستیم.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که وجود دارد نهادهها و مواد اولیه تولید برای بخش تولید تخصیص نمییابد و به صورت ناقص در اختیار تولیدکنندگان قرار میگیرد و تولیدکنندگان مابقی نیاز خود را با ارز نیمایی و بازار آزاد تهیه کنند.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: در حوزه تأمین مواد اولیه از بازار نیز ما دلالان را داریم که باعث افزایش بیش از حد قیمت نهادهها و مواد اولیه تولید شدند و امروز افزایش قیمت مواد اولیه در بازار بیش از افزایش قیمت ارز نیمایی است و همین مسئله ما تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده و طبیعی است که هزینه تولید را هم بالا میبرد.
طغیانی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلات ما بحث عدم مهار نقدینگی است. در دوره ریاست آقای سیف در بانک مرکزی نقدینگی مهار نشد و میزان نقدینگی از ابتدای دولت یازدهم که 450 هزار میلیارد تومان بود امروز به 3 هزار هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی افزود: در دوره ریاست آقای همتی هم که قصد دارد نسبت به مهار نقدینگی اقدام کند دولت برای تأمین نیازهای کشور ناچار به استقراض است و طبیعی است که پایه پولی را بالا میبرد و این کار (مهار نقدینگی) انجام نمیشود.
وی افزود: درست است که باید نظارت با بازار و زنجیره توزیع و امثال آن انجام شود و ضعف در این حوزه وجود دارد ولی واقعیت این است که نظارت یک عامل پسینی است و عوامل پیشینی باید اصلاح شود.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: آنچه که امروز پیش آمده کار مربوط به یک روز و دو روز نیست بلکه ثمره عملکرد هفت
♦️چه کسی عاقل است ؟
جناب روحانی بنا بر عقل شما که درمواقع خطر نباید دل به دریا زد آیا :
1⃣_درشب هجرت پیامبر اسلام بااینکه علی علیه السلام میدانست خطر در کمین اوست باید بجای نبی اکرم می ماند تا جان رسول خدا حفظ شود یا مانند خلیفه دوم می رفت......؟
2⃣_ایا امام حسین علیه السلام چون خطر را می دید باید به کربلا می آمد یانه؟
راه دور نرویم >>>
3⃣_ایا در جنگ هشت ساله فرماندهان باید بخاطر خطر می ماندند پشت خط و به نیروها میگفتند بروید یا خود پیش قدم میشدند؟
4⃣_ایا شهید فهمیده بااینکه میدانست گوشت با شنی تانک سنخیتی ندارد وشهید خواهد شد باید برای دفاع از خرمشهر زیر تانک میرفت یانه؟
5⃣_ایا خلبانانی که کمتر از ده درصد احتمال میدادند بر می گردند باید در جنگ به مراکز مختلف عراق میزدند یانه؟
6⃣_ایا آن بسیجیان جان بر کف که روی مین و سیم خاردار می افتادند تا معبر بازکنند بااینکه میدانستند نفس های آخر را میکشند عاقل بودند یانه؟
7⃣_ایا گردان یونس ها که برای انجام وظیفه دل به دریا می زدند و راهی اروند میشدند بااینکه یک درصد احتمال برگشت میدادندباید میرفتن یانه؟
8⃣_جناب روحانی لیبرال قبل از عملیات والفجر 8نیروهای اطلاعات عملیات ما برای شناسایی بیش از 1500 بار همه موانع دشمن را پشت سر گذاشتند و همه خطرها را بجان خریدند و شهر فاو را کاملا شناسایی کردند آیا عاقل بودند یا دیوانه؟
9⃣_ایا نیروهای ما که مدتها مخفیانه در شهر زاخو عراق اطراق کردند چی؟
0⃣1⃣_اقای روحانی دستم می لرزد ویارای نوشتن این جمله را ندارد و به سختی می نویسم به اعتقاد شما سرباز قاسم سلیمانی باید نیروهایش را در عراق و سوریه از ایران هدایت میکرد یا قدم به قدم و سنگر به سنگر برای دادن روحیه همراه آنها میبود؟
1⃣1⃣_و........
2⃣1⃣_اقای روحانی سوال آخر از تکلیف شما در زمان خطر جانی است اگر روزی به چنگ دشمن مثلا آمریکا یا داعش اسیر شدید و دوراه را پیش پای شما گذاشتند و در یکی از این دو راه جانتان را به خطر می اندازد ودیگری آزادتان میکند کدام را بر می گزینید، دادن همه اطلاعات کشور به آنها و رهایی یا سکوت و از دست دادن جان و حفظ اسرار نظام؟
شرمندگی برای آنهایی که شما را فرشته نجات میدانستند و رایتان دادند.
دل گفت مرا علم لدنی هوس است
تعلیمم کن اگر ترا دسترس است
گفتم که الف گفت دگر گفتم هیچ
در خانه اگر کس است یک حرف بس است
http://eitaa.com/maersad
🔴سردار سلامی: تمام ظرفیتهای قرارگاه ثارالله در اختیار عملیات مقابله با کرونای تهران قرار میگیرد
🔹جلسه مشترک ستاد فرماندهی مقابله با کرونای کلانشهر تهران و ستاد کل فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منظور هم افزایی بیشتر با حضور فرمانده کل سپاه در محل قرارگاه ثارالله تهران برگزار شد. در این جلسه مشترک که با حضور اعضای شورای فرماندهی ستاد مقابله با کرونای تهران و جمعی از اعضای شورای فرماندهی ستاد کل سپاه پاسداران برگزار شد، سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران ضمن تقدیر و قدردانی از عملکرد شایسته وزارت بهداشت و زحمات و جانفشانیهای کادر بهداشت و درمان که در نبرد با کرونا شبانه روز تلاش کرده و در این راه شهدای عزیز و ارزشمندی را تقدیم کردهاند، در جهت رفع برخی مشکلات که امکان برطرف شدن آنها با حمایت سپاه پاسداران وجود دارد اعلام آمادگی کرد.
🔹زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران نیز در این جلسه، ضمن تشریح آخرین آمارهای دانشگاههای علوم پزشکی تهران و آخرین وضعیت بیماری کرونا در تهران پیشنهادهای جدیدی را بر اساس آخرین مطالعات و تحلیل یافتهها در زمینه کنترل بیماری، پیشگیری، اقدامات درمانی و مداخلهای در استان و به ویژه شهر تهران ارائه داد.
🔹بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پایان این نشست سردار سلامی با اشاره به نقش موثر قرارگاه ثارالله برای رفع مشکلات موجود در استان تهران، پیشنهادها و موارد مطرح شده را جمع بندی و نسبت به حمایت مادی و معنوی از کادر بهداشت و درمان اعلام آمادگی کرد و افزود: تمامی ظرفیتهای قرارگاه ثارالله تهران در اختیار فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران قرار میگیرد.
http://eitaa.com/maersad