تلگرام یک ساعته مشکل پیدا کرده
لطفا دوستان خود را به ایتا و کانال ما دعوت کنید، متشکریم😊
@sspadam
🔶دلایل ناکامی کالای ایرانی
کالای ایرانی یا مشتری داخلی دارد یا خارجی، لذا عدم توفیق کالای ایرانی نزد هر دو نوع مشتری در ادامه بررسی میشود.
مشتری وطنی، گسست عاطفی با کالای ایرانی پیدا کرده است. ایرانی که به فکر مهاجرت است، شهروندی که غرور ملی خود را در گذشته به ودیعه گذاشته است، ملتی که برای تکریم عناصر هویت ایرانی دچار چالش است، ناخودآگاه نمی تواند با کالای ایرانی ارتباط قوی برقرار کند. اعتبار کالای ایرانی به ادراک او از اعتبار شهروندی گره خورده است. اگر تولید کننده مسئول کیفیت کالای ایرانی است، دولت هم مسئول کیفیت هویت ایرانی است.
شهروندی که حاضر به پرداخت مبالغ کلان برای گرفتن گذرنامه ی کشور دیگر یا اقامت یک کشور اروپایی است، خواه ناخواه ارزش هویت ایرانی در ذهنش فرو می افتد و علاقه ی او به هر چیزی که نام ایران را یدک می کشد کمرنگ می شود. شهروندی که برای خرید کالای عمومی (کالایی که تولید آن وظیفه ی دولت است) به سایر کشورها سفر می کند طبیعتاٌ به همان سیاق، کالای ایرانی را عیار پائینتر می زند.
اما در خصوص خریدار خارجی کالای ایرانی هم این موضوع به شکل دیگری صادق است. در علم بازاریابی اصلی وجود دارد که می گوید: "خریدار زمانی به خرید یک کالا مبادرت می کند که ارزش ادراکی کالا برای وی از برچسب قیمت روی کالا بالاتر باشد." به بیان دیگر، خریدار فقط برای تصاحب فیزیک کالا پول نمی دهد، بلکه برای اعتبار و برند آن هم پول می پردازد. در سالهای اخیر هزینه ی نکرده ی ما برای ترویج و تصحیح برند ایران، ذهنیت و ارزش مثبت ادراکی در خریدار خارجی به وجود نیاورده است.
دوست عربی از کشورهای حاشیه ی جنوبی خلیج فارس داشتم که می گفت: "نسل پدران ما از کالای ایرانی ذهنیت مثبتی داشتند و در زمان ایشان هر کالایی را که می خواستند بفروشند، راست یا دروغ، می گفتند ایرانی است. اما اکنون این ذهنیت تغییر یافته است و نسل جدید نگاه دیگری به کالای ایرانی دارد." بر من، که به کیفیت کالای ایرانی آشنا هستم، معلوم است که کیفیت کالای ایرانی تغییر نزولی مشهودی نداشته است. آنچه که تغییر کرده است ذهنیت مصرف کننده ی خارجی از برند ایران ماست.
بنابراین بهترین حمایت از کالای ایرانی، بازسازی هویت و اعتبار شهروندی ایرانی برای خریدار ایرانی و بهسازی چهره ی ایران در نزد خریدار خارجی است.
@sspadam
🔹فروشنده قسم میخورد که تولیدکننده این پیراهن مارک ایتالیا از خیابان فردوسی است.
🔹ما بیش از کالای ایرانی نیازمند احیای هویت و خودباوری ایرانی هستیم.
@sspadam
🔹تلگرام دریک ماه گذشته ۳بار ازدسترس خارج شدو هرسه بارمشکل از خودش بود.
🔹امروز #پیامرسان_ایرانی_ایتا دریک قدرتنمایی، زمانی که مردم برای عضویت درآن هجوم بردند، سرعتش راچندبرابر کرد.
@sspadam
🔹شعری زیبا از #دکتر_حامد_صافی در مورد احیای هویت و حمایت از کالای ایرانی
سحر می روید از تاریکی شبهای ایرانی
تنفس می کند صبح از دل فردای ایرانی
تمام قیس ها مجنون تر از فرهاد میگردند
اگر لب تر کند شیرینی لیلای ایرانی
خیال زعفران گل کرد در خرمای خوزستان
نبات اصفهان خندان شده در چای ایرانی
عرب لر بختیاری کرد قشقایی بلوچ و ترک
خلیج فارس یعنی جوشش دریای ایرانی
نه از رومم نه از زنگم، همان یک رنگ بی رنگم
که دل دادم به رنگارنگی زیبای ایرانی
زمین یک روز می فهمد جهان یکسر نمی ارزد
بدون عشق آری عشق_این #کالای_ایرانی
@sspadam
🔸 وسط یک عالمه جنس خارجی بازار ته لنجی آبادان با افتخار کالای ایرانی میفروشه، دمش گرم.
#حمایت_از_کالای_ایرانی
@sspadam
🔹سیره آیت الله کوهستانی در عدم استفاده از کالای خارجی
مشغول مطالعه کتاب بر قله پارسایی، شرح حال آیت الله کوهستانی بودم که داستان زیر توجه بنده را به خود جلب کرد:
روزی یکی از دوستان آیت الله شعرانی برای دیدن آقای کوهستانی به حوزه ایشان رفت، پس از بازگشت، آیت الله شعرانی از او پرسید: آقای کوهستانی را چگونه یافتید؟
گفت: آیت الله کوهستانی را ملاقات کردم در حالی که هیچ آثاری از لباس خارجی در ایشان ندیدم.
ظرف های چینی در منزل نداشت. تمام ظروف منزل آقا از مس یا ظروف گلی سفالی بود که آن را سفالگر معين و مورد اطمینان پخته بود.
قاشق های غذاخوری همه چوبی بودند و برای مهمانان طعام بابرکت خانه معظم له در چنین ظرف هایی بسیار لذیذ و فراموش نشدنی بود، در حالی که طعام و پذیرایی ایشان یک کاسه آش و یک قرص نان محلی بیش نبود.
کتاب بر قله پارسایی، صفحه 92
@sspadam
🔹جنگ هزاره سوم در ایستگاه اقتصاد
🔹آمریکا ۳ فروردین تعرفه بر واردات فولاد و آلمینیوم را به ترتیب ۲۵ و ۱۰ درصد افزایش داد و چین که بزرگترین صادرکننده آلمینیوم و فولاد است، در پاسخ تعرفه ۱۲۸ کالای آمریکایی به ارزش ۳ میلیارد دلار را افزایش داد.
🔹اما ماجرا به همینجا ختم نشد، امروز آمریکا اعلام کرد در پاسخ به وضع تعرفه ۳ میلیارد دلاری چین بر ۱۲۸ کالای آمریکایی، اعمال تعرفه ۲۵ درصدی را بر واردات ۱۳۰۰ محصول ساخت چین به ارزش ۵۰ میلیارد دلار پیشنهاد داد.
🔹اما باز هم این پایان ماجرا نیست، چین اعلام کرد که واکنش متناسب و تلافی جویانه ای را علیه محصولات آمریکایی نشان خواهد داد.
🔹این واکنشها به ما نشان می دهد کشورها در اقتصاد با هیچکس شوخی ندارند و بیش از هر چیز برای مسئولین و مردم کشور ما یک کلاس درس است که یاد بگیرند چگونه باید نسبت به اقتصاد کشور و تولید ملی حساس بود.
@sspadam
✅ بزرگترین مانع رشد کالاهای ایرانی
🔹ملت آن زنی را یادتان هست که در بدو ریاستش بر سازمان محیط زیست بیرحمانه بر بنزین تولید داخل میتاخت؟ و آن را مقصر اصلی آلودگی هوای کلانشهرها معرفی میکرد؟
🔹این را هم یادتان باشد که بر اساس گزارش سازمان استاندارد و کنونی خود سازمان محیط زیست بنزین های تولید داخل به استاندارد نزدیک هستند و آنچه موجب اصلی آلودگی است گازوئیل می باشد.
🔹بنزین عرضه شده در تهران بطور میانگین ۶۲ میلیگرم بر لیتر گوگرد دارد یعنی ۱۲ میلیگرم بیش از استاندارد اما گازوئیل ۱۰۰۰ میلیگرم بر لیتر گوگرد دارد، یعنی ۹۵۰ میلیگرم بیش از استاندارد.
🔹اما آن زن بیرحمانه بر بنزین ایرانی تاخت و این در حالی بود که گازوئیل اصلاً مشمول قانون استاندارد اجباری نمیشد و پس از مدیریت مشمئزکننده او، چند ماهی است که طبق قانون هوای پاک استانداردهای گازوئیل تعیین شده و در طول ۳ سال قرار است این استانداردها بر اساس استاندارد یورو4 محقق شود.
🔹مسئولینی چون او بزرگترین مانع رشد استقلال اقتصادی این کشورند.
@sspadam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بارسلونا، رئالمادرید و بایر مونیخ پیراهنی میپوشند که نخ آن در ایران تولید می شود✌️
#حمایت_از_کالای_ایرانی
@sspadam