SedayeEnghelab-Dahliz1097.mp3
4.48M
📢#صدای_انقلاب شماره۷۱۹
💠دهلیز
💠سیا در تهران
🎙مروری بر وابستگی رژیم دیکتاتوری پهلوی
«سیا» از آغاز حضورش در ایران عصر پهلوی ارتباط مستقیمی با سفارت آمریکا در تهران پیدا كرد و در واقع بخشی از سفارت آمریکا در تهران در اختیار سیا قرار داشت. در بسیاری از امور میان اعضای رسمی سفارت و عوامل سیا هماهنگی لازم برقرار بود. با این حال، سیا در فعالیتهایش از استقلال عمل كافی برخوردار بود و چه بسا فعالیتهای پرشماری از آن، از دید و اطلاع اولیای سفارت مخفی میماند...
#دهلیز
#صبح_صادق
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
هدایت شده از صدای انقلاب
SedayeEnghelab-YaddashtSiasi1097.mp3
6.36M
📢#صدای_انقلاب شماره۷۲۱
💠یادداشت سیاسی
💠ارمغان مردان میدان برای مردان دیپلماسی
✍مهدی سعیدی
🎙خردادماه سال 1361 بود که پس از فتح خرمشهر، بحث جدیدی میان فرماندهان نظامی و صاحبنظران و دستاندرکاران اداره جنگ شکل گرفت که در مواجهه با دشمن متجاوز بعثی چه راهبردی را باید در پیش گیریم؟ آیا میتوان در تداوم آزادسازیهای سرزمینی برای تنبیه متجاوز به خاک عراق نیز وارد شد و دشمن را تا خاک خودش دنبال کرد؟ و در نهایت این سؤال راهبردی که چگونه میتوان به جنگ پایان داد و آن را به صلحی پایدار تبدیل کرد؟
#موشک
#ایران_قوی
#صدای_انقلاب
🆔 @sedayeenghelab_ir
➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖
🔺رسالت نخبگان
🔹یادداشت سیاسی
✍️مهدی سعیدی - جریان شناس سیاسی
📝این روزها پریشاندلان و آشفتهخاطرانی به عنوان بخشی از فعالان سیاسی کشور در حال تزریق یأس و ناامیدی در جامعهاند که خود دچار آشفتگی ذهنی و بنبست عملی در ارائه نسخه درمانی برای دردهای کشورند! تردیدهای نشسته بر جانشان آنها را فرسنگها از آرمانهای انقلاب این ملت دور ساخته است! ارزشها و هنجارهای آنان دستخوش دگردیسی و بازاندیشی شده است و نام و یاد خط امام، اصلاحطلبی و... تنها عنوانی بیمسما را برای آنها یدک میکشد!
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺ویترین موشکی ایران کامل شد
🔹پیوست ویژه
✍️فرهاد مهدوی - کارشناس رسانه
📝افزایش قدرت دیپلماسی، افزایش سازمانهای بینالمللی، افزایش رسانهها و افزایش انواع دیپلماسی این گمان را در اذهان برخیها ایجاد میکند که با توجه به این همه روشهای تعامل بینالمللی چه نیازی هست که کشوری موشک بسازد یا حتی آزمایش موشکی انجام بدهد؟چه نیازی هست بخشی از سرمایههای کشور را به جای آنکه در امور رفاهی هزینه کند، در امور دفاعی هزینه کند؟! مگر زمان گفتمان،گفتوگو، دیپلماسی و عصر دیپلماسی نیست، پس چه نیازی به موشک داریم؟!
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺 نمودارها به نفع مردم
🔹 نگاهی به ایجاد آرامش نسبی به بازار خودرو، مسکن، طلا و...
✍️علی محمدی - کارشناس اقتصاد سیاسی
📝در داخل کشور نیز تخلیه اثرات افزایش نرخ ارز(به ویژه درهم) در ماههای گذشته و تلطیف انتظارات تورمی نقش مهمی را داشته است. سیاستهای پولی و مالی دولت در کاهش ۹ واحد درصدی رشد فزاینده نقدینگی و چشمانداز آینده آن نیز حائز اهمیت است. ضمن اینکه اقدام بانک مرکزی در افتتاح حساب ارزی که تقاضای سوداگری با کارت ملی مردم را از بین برد، در کاهش تقاضا و کوچکتر کردن بازار غیررسمی ارز نقش تأثیرگذار، هر چند اندک را ایفا کرد. البته دولت باید توجه کند که برای ثبات کامل، به ویژه بازار ارز و همچنین کاهش ریسکهای برون سیستمی باید مجموعهای از اقدامات را در سه بخش در دستور کار قرار دهد:
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺شکست ضد حملات اوکراین
🔹انفجار سد کاخوفکا به نفع چه کسی است؟
✍️ثمانه اکوان - دبیر گروه بین الملل
📝این سد یک زیرساخت حیاتی است که حدود ۱۸ کیلومتر مکعب آب در مخزن کاخوفکا را در خود جای داده است. این سد آب بسیاری از بخشهای جنوبی اوکراین و شبهجزیره کریمه را که در سال ۲۰۱۴ به خاک روسیه الحاق شد، تأمین میکند. پیشتر، یک منبع در خدمات اضطراری روسیه اعلامکرد پس از فرو ریختن سد نیروگاه برقـ آبی کاخوفکا در جنوب اوکراین، حدود دو هزار و ۷۰۰ خانه زیر آب رفت.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺عصر کوانتوم
🔹آیا به زودی رایانش کوانتومی، مانند هوش مصنوعی همهگیر میشود؟
✍️امیرمهدی صالحی - کارشناس فناوری اطلاعات
📝هک کردن پسوردها و دور زدن رمزنگاریها تنها کاربرد کامپیوترهای کوانتومی نیست (البته محبوبترین کاربرد به شمار میآید). در حال حاضر، بسیاری از مبانی کوانتومی ناشناخته باقی مانده است؛ اما به قطعیت میتوان گفت، این حوزه ظرفیت بسیاری برای دگرگون کردن بسیاری از صنایع دارد. کنترل موفقیتآمیز این ذرات در کامپیوتر کوانتومی میتواند موجب انفجار قدرت محاسباتی شود که بهطور خارقالعادهای نوآوری را در بسیاری از زمینهها پیش میبرد. با استفاده از کامپیوترهای کوانتومی میتوان کانالهای ارتباطی بسیار امنی را طراحی کرد. یکی از امیدوارکنندهترین کاربردهای کامپیوترهای کوانتومی شبیهسازی رفتار ماده تا سطح مولکولی است. تولیدکنندگان خودرو از کامپیوترهای کوانتومی برای شبیهسازی ترکیب شیمیایی باتریهای خودروهای برقی استفاده میکنند تا راههای جدیدی را برای بهبود عملکرد آنها پیدا کنند. در این میان، شرکتهای دارویی از آنها برای تجزیه و تحلیل و مقایسه ترکیباتی که میتواند منجر به ایجاد داروهای جدید شود، بهره میگیرند.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺 دل ما ارزانی شماست
🔹حسن ختام
✍️گروه جوان
📝در کجای این جاده دنیا ایستادهاید که بعد از کیلومترها راه رفتن هنوز که هنوز است شما را ندیدهام! در کجای این جاده عمر ایستادهاید که بعد از سالیان سال صدایتان را نشنیدهام! در کجای این جاده زندگی ایستادهاید که در قامت هیچ فصلی شما را ندیدهام!
📌 پا در میان کوهها و دشتها و جادهها که گذاشتهام، به دنبال ردی از شما بودهام. در گذر از سالها و ماهها و هفتهها و روزها جای خالی شما را حس کردهام. در عبور از پاییز و زمستان و بهار و تابستانها هوای شما در سرم بوده است.
📌 یاد شما تا به امروز که آهسته آهسته دارد برف پیری روی موهایم مینشیند، توانم فرسایش مییابد، قامتم رو به خمودگی و کجی میگذارد، همیشه در وجودم بوده است. اینها مهم نیست و مهم هست. مهم هست، چون این همه سال به یاد شما و به پای شما بوده و مهم نیست، چون بعد از این همه سال شما را ندیدهام.
📌 آقاجانم! یا صاحبالزمان(عج) خودتان را از ما دریغ نکنید. دلمان همچون انار ترک برمیدارد. خوشی ما آن زمانی است که به دیدار شما مزین شود؛ شادی ما آن سالی است که بهارش شما باشید؛ مسیر ما آن جادهای است که مقصدش شما باشید. دل ما ارزانی شماست، ارزان هم که شده بخریدش.
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
🔺طواف مجازی (قسمت اول)
🔹داستان
✍️زهرا اخلاقی - نویسنده
📝«تبلیغ همان تکلیف است»؛ جمله استاد مثل مَتّه مغزم را سوراخ کرده بود، هر چه انقلت آوردیم، فایدهای نداشت. تبلیغ برای من فقط امتیاز بود. ناچاراً مهیای سفر تبلیغی شدم؛ زانوی تلمذ را اینبار رو به فضای فان مجازی زدم.
📌 عارضم حضور انورتان که حسبالامر استاد «حفظهالله» مثل توپ والیبال در این شبهای والیبالی شوت شدم در گروههای مجازی، درست مثل تبعید شدهها بودم در گروههای «خاک بر سری». در گروه روشنفکران «روزهای خاکستری» بحثی به داغی صندلی داغ بود. روشن شدیم از این همه آدم فکرروشن، ولی شروع کار از اینجا بود که شخصی از من دستوپا چلفتیتر جمله «ای بیحجاب حیا کن!» را حواله گروه کرده بود. تازه منتظر بود که مثلاً بیحجابان گروه حیا کنند، انگار او میرزایشیرازی است که فتوا داد: «الیوم استعمال تنباکو حرام...» حتی حرمسرای ناصرالدینشاه قاجار از این فتوا در امان نماند و تنباکو حرام شد.
📌 بنده خدای تیره فکر به رگبار استیکر بسته شده بود و پروفایل «نفس در قفس» به سرعت بیانیه آزادی داد و پروفایل «دلم کمی مرگ میخواهد»، فحشهایی کشدار نثارش میکرد، نزدیک بود در همین گروه جنگ جهانی سوم راه بیفتد.
📌 من مُبلِّغ هم که خواستم برای اولینبار رسالت خطیرم را خوب شروع کرده باشم، مزهای پراندم: «یاالله مرد داره مییاد!»
📌 بهار گفت: «بانمک! دیشب تو آب نمک خوابیدی؟»
📌 مهسا جواب داد: «بابا لایک داری!» و یک علامت شست زرد برزیلی نشانم داد. «عشق بابا» نوشت: «صبر کن! آقا چادر سرمان کنیم.» من هم نشنیده و ندیده گرفتم و نوشتم: «سلام دوستان یک لحظه لطفاً! بنده مُبلّغ هستم آن هم از نوع مجازیاش، اگر کمی صبر پیشه کنید مدیر آنلاین شود، تشریک مساعی کنیم.»
📌 تمنا نامی برایم نوشت: «حاجآقا! یک استخاره برام میگیری؟» «آبجیِ داش مشتی» که مرا به یاد داش مجید سوزوکی اخراجیها میانداخت، نوشت: «حاجآقا! جسارتاً الان وقت تبلیغه؟ اصلاً تبلیغ مجازی دیگه چه صیغهایه؟»
📌 «عاشق ایرانی» این یکی، واقعاً عِرق وطنپرستی داشت و نوشت: «حاجآقا! شما الان تو گروه دخترانه چی کار میکنی؟» نوشتم: «چرا خَلط مبحث میکنی؟ من حاجآقا نیستم.» پروفایل «دلم کمی مرگ میخواهد» خَلط را خِلط خواند و نوشت: «اَه اَه حالم بهم خورد.»
📌 جایتان خالی نباشد که حسابی دستم انداخته بودند. واقعاً مخم داغ کرده بود، برایشان نوشتم: «عَلیاَیّحال کی گفته که مُبلّغ حتماً باید مرد باشه؟ در ثانی تبلیغ یک تکلیف است.» در حال نوشتن جوابهای دوباره بودند که رئیس جان ریمووم کرد، به همین راحتی و سادگی و بدمزگی.
دهان بیفکر بازشدن همانا و ریموو شدن همانا! دلتان نخواهد، حالا کمی ناامید شده بودم. دستم از گروه و اعضای گروه کوتاه شد و قدم هم کمی آب رفت. باید کوچ میکردم به گروهی دیگر که سفر تبلیغیام نیمهکاره نمانَد.
گروه بعدی «کافه زیبارویان عاشق» بود، ولی برای من حکم از چاله پرت شدن در چاه را داشت؛ چرا که بندگان خدا مثل تراکتور شبانهروز در حال شخمزدن قلب و دل هم بودند و بذر محبت میکاشتند.
📌 جملاتی عاشقانه نثار هم میکردند که بعید میدانم شیرین هرگز به فرهاد گفته باشد یا خسرو به شیرین. عصر تکنولوژی است و عشق و ازدواج و جدایی هم کاملاً اِمپیتری شده و همه در یک نگاه عاشق نشده، ازدواج میکنند و به قول ارسطو، داداش پرستو، آدمهای گروه مذکور، بسیار آدمهای ازدواجی بودند.
خلاصه اینبار نباید بیگدار به آب میزدم که نه گروه ساکنان کشتی نوح(ع) بودند و نه من توانش را داشتم که چون یونس نبی(ع) خودم را به آب بزنم. طلبه مبتدی مجازی بودم که در سفر تبلیغی، تکلیفی دارد. گاهی هم در آشپزخانه در خدمت اهل خانه بودم. خلاصه مدام بین دنیای حقیقی و مجازی طیالارض میکردم و مترصد فرصت مناسبی که یکباره چشمتان روز بد نبیند.
📌 انگار قرارداد ترکمانچای منعقد شده باشد. گروه پارهپاره شد، هر کسی قسمتی از اراضی گروه و برخی از نسوانهایش را برداشتند و رفتند. طوری که گمان نمیکنم حتی حرم سرای فتحعلیشاه هم آنقدر بیقانون بوده باشد.
گفتهاند: «آرزو بر جوانان عیب نیست.» اما آرزو بر دلم ماند که دست یک نفر را بهصورت مجازی گرفته باشم و از این گروههای معلومالحال به دنیای واقعی بکشانم که میدانم و میدانید. سرخورده و سرشکسته از این طواف مجازی و دور خودم چرخیدن و تبلیغی ناموفق، مشغول نوشتن گزارش برای استادمان شدم و منتظر دیدن صفر گِردالی که چون دهانه چاه ویل بود، ماندم.
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت سنجاق شده دریافت کنید
@ssweekly
صبح صادق
🗞 صبح صادق شماره 1097 منتشر شد 📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه معجزه امید؛ نگاهی به ا
1097.pdf
2.42M
🗞 صبح صادق شماره 1097 منتشر شد
📃 جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با پرونده ویژه معجزه امید؛ نگاهی به اهمیت امید و چالشهای پیش روی آن را همینجا بخوانید
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود
@ssweekly
May 11