✅ حرف روز(یکشنبه 27 بهمن)
🔵 غفلت نکنیم!
رهبر معظم انقلاب دیروز، در دیدار با جمعی از ذاکران و مداحان اهلبیت(ع)، مهمترین و اصلیترین وظیفه جامعه مداحان را فرهنگسازی و تعمیق معارف دینی در جامعه، از جمله در میان جوانان برشمردند و با اشاره به برنامهریزی اندیشکدهها و تبلیغات گسترده رسانههای غربی برای قانع کردن ملت ایران به منظور کوتاه آمدن در مقابل آمریکا تأکید کردند: «ملت ایران به لطف خدا تاکنون ایستاده است و از این پس هم خواهد ایستاد، اما این ایستادگی نیازمند تزریق مستمر نیروی معنوی به جامعه است.»
بیتردید، آگاهیبخشی، بصیرتدهی و بر خط مقاومت نگه داشتن جامعه و دمیدن روح ایثار و شجاعت از وظایف خطیر و مسئولیتهای انقلابی و ایمانی مداحان، واعظان و تریبونداران جامعه است که البته با رعایت عدم تبدیل آن به مباحث سیاسی و جریانی باید به آن توجه شود تا از این رهگذر شأن و منزلت ذاکر اهل بیت(ع) تنزل پیدا نکند. جامعه تشکیلشده از افراد و گروههای گوناگونی است که هر کدام رسالت، وظیفه و نقشی را برعهده دارند. اگر همه نقش و مسئولیت خود را درست، به اندازه و بههنگام تشخیص دهند و به آن عمل کنند، برآیند آن موفقیت کلی جامعه و مردمان آن خواهد بود؛ اما اگر متوجه این نقش و وظیفه نباشند، بهموقع اقدام نکنند یا اسیر اغواگریها و راهنماییهای دروغین شوند، وضعیت جامعه به هم میریزد و آنچه در این میان آسیب میبیند، اهداف متعالی دینی و انقلابی است. این موضوع از جمله مهمترین آسیبهایی است که سکاندار حکیم انقلاب در بیانیه گام دوم نیز به آن اشاره کردهاند و هشدار جدی به انقلابیون میدهند: «بدانید که اگر بیتوجهی به شعارهای انقلاب و غفلت از جریان انقلابی در برهههایی از تاریخ چهلساله نمیبودـ که متأسفانه بود و خسارتبار هم بودـ بیشک دستاوردهای انقلاب از این بسی بیشتر و کشور در مسیر رسیدن به آرمانهای بزرگ بسی جلوتر بود و بسیاری از مشکلات کنونی وجود نمیداشت.»
چنین فضاهایی در برهههای گوناگون تحولات سیاسی کشور مشاهده شده است و همواره یکی از اسباب نگرانی دلسوزان انقلاب بوده و هست و آزمونی برای آینده است، به ویژه در زمانهای که تهدیدات و تحریمهای دشمنان انقلاب در مسیر تصاعدی و حداکثری قرار گرفته است و غفلت، توجه به هوای نفس و کمکاری در این آزمون میتواند تبعات، مسائل و چالشهایی را برای انقلاب به دنبال داشته باشد.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(یکشنبه 27 بهمن)
🔵 توطئهای برای تداوم حضور در منطقه
روزنامه «میدلایستآی» نوشته است: «آمریکا به بغداد پیشنهاد خروج از بخشهایی از عراق را داده است. ارتش آمریکا طرحی را برای خارج کردن بخشی از نیروهای خود از عراق تحویل مقامهای امنیتی ارشد عراقی کرده است. واشنگتن این طرح را در واکنش به مصوبه ماه ژانویه پارلمان عراق که خواستار اخراج نیروهای آمریکایی شده بود، پیشنهاد کرده است. طرف آمریکایی در دیدار محرمانهای که هفته گذشته با مقامهای عراقی داشت، تمایل خودش را برای رایزنی درباره «اصل مسئله خروج» ابراز کرد. یک نماینده ارتش آمریکا به عراقیهای حاضر در این جلسه گفت: ایالات متحده آماده است از مناطقی که در نزدیکی مناطق شیعهنشین قرار دارند، مانند پایگاه هوایی «بلد» واقع در شمال بغداد، عقبنشینی کند.»
با توجه به اینکه شرایط منطقه بعد از شهادت سردار حاجقاسم سلیمانی به سمتی رفته است که آمریکا مجبور به ترک منطقه شده است، آمریکایی ها با طرح خروج گزینشی از عراق و افغانستان به دنبال انحراف افکار عمومی از اصل موضوع مبنی بر خاورمیانه بدون آمریکا هستند؛ البته به نظر میرسد آمریکاییها اهداف دیگری را نیز در طرح موضوع خروج گزینشی دنبال کنند؛ یعنی اولاً، کاخ سفید با طرح خروج نصفهکاره در صدد اجرای سیاست پنهانی خود مبنی بر تجزیه کشورهای منطقه است، به این صورت که آنها با ماندن در مناطق کردنشین و سنینشین در آینده نه چندان دور استارت تجزیه آنها را خواهند زد. ثانیاً، آمریکاییها با در نظر گرفتن قدرت نرم و سخت جمهوری اسلامی ایران در تلاشند در مناطقی از منطقه حضور داشته باشند که به تصور خودشان ایران در آن محدوده حضور کمرنگ دارد. البته همه ملتهای منطقه، اعم از سنی، شیعه و... مصمم به اخراج آمریکا از منطقه غرب آسیا هستند که این موضوع با شهادت سردار مقاومت به یک مطالبه منطقهای تبدیل شده است. انتشار اخبار ماندن آمریکا در منطقه به صورت گزینشی از سوی رسانههای وابسته به خودشان صرفاً به جهت ارزیابی وضعیت و موضعگیریهای مختلف مردم منطقه است.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ تا انتخابات(یکشنبه 27 بهمن)
1️⃣ لیست شورای ائتلاف با نظر سنجی مردم بود
سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: «شاکله لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با نظرسنجی مردم بود و این دوره متفاوتتر از گذشته و جریانهای رقیب و حتی گروههای همسو بود.» وی افزود: «ترکیب ۱۸ عضو جوان و جدید یک مزیت مثبت برای این دوره بود که در جهت گام دوم و بر اساس ضرورت جامعه بود.» پیرهادی حضور بانوان را در تعیین فرایند لیست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی بسیار مؤثر دانست و گفت: «دوره قبل حضور بانوان کمرنگ بود، اما این دوره توجه ویژهای به این امر شد.»
2️⃣ اصلاحطلبان اقلیت محدودی از مجلس را در اختیار خواهند داشت
«سید عبدالواحد موسوی لاری» با بیان اینکه اصلاحطلبان هر جا که کاندیدا داشته باشند، قطعاً مشارکت خواهند کرد، اضافه کرد: «در تهران شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان لیست نخواهد داد، ولی تعدادی از احزاب اصلاحطلب در حال رایزنی هستند و ممکن است تعدادی از احزاب اصلاحطلب با هم لیست بدهند.» وی افزود: «اصلاحطلبان شانس کمی دارند و احتمالاً اقلیت محدودی از مجلس آینده را در اختیار خواهند داشت.»
3️⃣ سؤال قابل تأمل زیباکلام از کارگزاران!
«صادق زیباکلام» درباره لیست «یاران هاشمی» حزب کارگزاران گفت: «رغبت دارم از سازندگی و کارگزاران، این پرسش را مطرح کنم که آنها این اطمینان را از کجا به دست آوردهاند که تحت عنوان «یاران هاشمی» لیست ارائه میدهند و حتی فراتر از آن، خود را تحت حمایت او معرفی میکنند؟»
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 27 بهمن.pdf
159.5K
یکشنبه 27 بهمن
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
🔹مراسم یادبود فرمانده دلاور مدافع حرم شهید حاج اصغر پاشاپور ، یار مخلص سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار می شود
🔻سخنران : حجه الاسلام حاج مهدی طائب
🔻مداح : حاج امیر عباسی
🔻مکان : شهرری ، بلوار امام حسین (ع) ، سپاه سیدالشهدا (ع)،حسینیه فاطمه الزهرا (س)
🔻زمان : دوشنبه ۲۸بهمن از ساعت ۱۵ تا ۱۷
@ssweekly
🔸 شماره 935 هفته نامه صبح صادق
🔻در این شماره بخوانید:
✔️ انتخاب با حجت شرعی
✔️ رأی هوشمند
✔️مجلس مطلوب
✔️ ۱۰ اولویت اقتصادی مجلس یازدهم
🔺برای خواندن هر تیتر، بر روی آن کلیک کنید
📎 همراه با مصاحبه اختصاصی با نماینده ولیفقیه در سپاه درباره ضرورت مشارکت حداکثری و شاخصههای اصلحگزینی
📝 ssweekly.ir
🔊 beshnavidd.ir
📱 @ssweekly
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
4_5927022432886982643.pdf
2.46M
🔸 شماره 935 هفته نامه صبح صادق
🔻در این شماره بخوانید:
✔️ انتخاب با حجت شرعی
✔️ رأی هوشمند
✔️مجلس مطلوب
✔️ ۱۰ اولویت اقتصادی مجلس یازدهم
🔺برای خواندن هر تیتر، بر روی آن کلیک کنید
📎 همراه با مصاحبه اختصاصی با نماینده ولیفقیه در سپاه درباره ضرورت مشارکت حداکثری و شاخصههای اصلحگزینی
📝 ssweekly.ir
🔊 beshnavidd.ir
📱 @ssweekly
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(دوشنبه 28 بهمن)
🔵 شرایط جنگ احد
در قرآن کریم آیات متعددی قطعیّت پیروزی مؤمنان را به ما یادآوری میکند و آن را تعلیم و خبر میدهد؛ برخی از آنها را که بارها شنیده و گفتهایم عبارتند از: «اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم»، «لینصرنّ اللَّه من ینصره» و «والعاقبه للمتّقین».
این جملات امیدبخش همواره نیرویی فوق نیروهای بشری، مادی و محاسبات انسانی را به جبهه مؤمنان، از صدر اسلام تاکنون بخشیده است. بر همین اساس خداوند در غزوه بدر مسلمانان را بسیار کمک کرد؛ زیرا در مقابل مسلمانان عدهاي بتپرست و مشرك وجود داشتند كه فقط به اضمحلال و انهدام اسلام راضي ميشدند؛ از اين رو حمايت مستقيم مسلمانان از جانب خدا و فرشتگان امري ضروري به نظر ميرسد.
اما در جنگ احد شرایط اندکی متفاوت شد. مسلمانان در ابتدا پیروزیهایی به دست آورده و کفار را شکست داده بودند، اما پس از مدتی شکست سنگینی خوردند، حمزه سیدالشهدا به شهادت رسید و پیامبر اعظم(ص) مجروح شدند، علت شکست هم سه نکته بود: مغرور شدن نسبت به پیروزی، جمعآوری ثروت ناشی از غنائم، سرپیچی از دستورات استراتژیک رهبر جامعه اسلامی.
شرایط فعلی انقلاب اسلامی در نمونههای بیشماری شبیه به صدر اسلام است؛ از آنجا که نیت، هدف و راهبرد انقلاب اسلامی بر نصرت دین خدا و خدمت به اسلام است. خداوند نیز بر اساس «وَ لَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُره» همواره این انقلاب و کشور را در شرایط ویژهای یاری کرده است؛ یاری خداوند در ماجرای طبس، کودتای نوژه، آزادی خرمشهر، آزادسازی مهران و دهها پیروزی دیگر حکایت از آن دارد که خداوند همواره همراه این انقلاب بوده است. در ماههای اخیر دو مناسبت تشییع باشکوه سردار سلیمانی و حمله به عینالاسد که حضرت آقا با نام یومالله از آنها یاد کردند، در چنین شرایطی به وقوع پیوستند.
اکنون انقلاب اسلامی در قلههای افتخار خود ایستاده است و به شرایط جنگ احد شبیه شده است که رهبر معظم انقلاب تأکید دارند «روز جنگ اُحد عدهای نتوانستند مقاومت کنند، میدان را رها کردند، پیروزی را تبدیل به شکست کردند.» در روزهای آینده برای تکرار نشدن جنگ احد، مردم وظیفه دارند در انتخابات مجلس یازدهم با دقت و حساسیت و بدون مطامع مالی، قومی و قبیلههای سیاسی کسانی را انتخاب کنند که مأیوسکننده کفار و منافقین و براندازان باشند و نخبگان وظیفه دارند با عبور از خواستههای نفسانی و قدرتطلبانه خود به پررنگ کردن شعارهای انقلاب و حفظ مرزهای ایدئولوژیک با دشمنان بپردازند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(دوشنبه 28 بهمن)
🔵 ایران استوار است یا غرب
سیدحسن نصرالله در سخنرانی اخیر خود جملات زیبا و مهمی را به زبان آورد: «انقلاب ایران با وجود جنگ و تحریم با ایستادگی مردم پابرجاست. انقلاب ایران بر خلاف همه جنگها، محاصرهها و تحریمها و به لطف ایستادگی مردم ایران در همه حوزهها و در همه مراحل، پایداری کرد. این پیامی است برای دشمنی که روی سقوط انقلاب و فروپاشی نظام جمهوری اسلامی از درون حساب کرده بود، همانطور که بولتون انتظار داشت انقلاب، سال چهلم خود را نبیند. دوستان از همه مظلومان گرفته تا مستضعفان بدانند که آنها تکیه بر قلعهای استوار دارند که هر چه خطرات علیه آن بیشتر شود، صلابت این قلعه نیز بیشتر خواهد شد.»
حال جمهوری اسلامی با صلابت ایستاده و تکیهگاه مطمئنی برای مستضعفان عالم شده است. کافی است مقایسه سادهای انجام گیرد تا میزان قابل اعتماد بودن ایران اسلامی به اثبات برسد. تا امروز تقریباً نظامهای پادشاهی خودکامه و مستبد، آمریکا و غرب را تکیهگاه خود قلمداد کردهاند و برای پیشبرد اهداف شیطانی خود کاملاً تابع آمریکا شدهاند. دیدیم رژیم پهلوی اول که رضاخان تابع محض انگلیس بود، چه سرنوشتی پیدا کرد و محمدرضا شاه معدوم که بدون سفیر آمریکا حتی جرئت سفر استانی نیز نداشت، عاقبت چگونه از بین رفت. صدام حسین وابستگی شدید به آمریکا داشت؛ اما در نهایت واشنگتن پشتش را خالی کرد. قذافی همینطور. حسنی مبارک، رئیسجمهور مادمالعمر مصر که سالها برای آمریکا نوکری کرد نیز با وقاحت تمام به دست مردم به زیر کشیده شد. دهها دولت دیگر در آفریقا، نیز سرنوشت مشابهی داشتند. کردهای سوریه سالها با دلگرمی آمریکا علیه کشورخودشان تلاش کردهاند و در نهایت آمریکا بود که آنها را طعمه منافع خود کرد. اما ایران عزیز با حزبالله لبنان سالهاست همکاری میکند، با عراق در زمان داعش و الان نیز همکاری دارد، با انصارالله یمن در سختترین شرایط همکاری انسانی دارد. حالا حکام مرتجع عربی مقایسه کنند، ایران استوار و قابل اعتمادتر است یا آمریکا و غرب؟
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ تا انتخابات(دوشنبه 28 بهمن)
1️⃣ برخی حاشیهها جفا به پایگاه رأی مردم است
«عباس سلیمینمین» مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران گفت: «متأسفانه چهرههای موجود در لیست گروههای سیاسی به گونهای است که مردم را به سمت ناامید شدن هدایت میکند.» وی افزود: «پرداختن به مسائل حاشیهای و کارهایی که ریشه در قدرتطلبی دارد و کار را برای رأیدهندهها سختتر خواهد کرد، قطعاً شایسته نیست و در واقع جفایی به پایگاه رأی محسوب میشود.» وی تأکید کرد: «سیاسیون و مردم باید حاشیهها را کنار بگذارند تا انشاءالله نظام از این مقطع حساس به سلامت عبور کنند.»
2️⃣ واکنش عضو کارگزاران به مذاکرات با ائتلاف احزاب اصلاحطلب
«یدالله طاهرنژاد» درباره مذاکره بین ائتلاف احزاب اصلاحطلب با حزب متبوعش برای ارائه لیست واحد گفت: «به هر حال آنها لیست دادهاند و حزب کارگزاران هم لیست خودش را دارد.» وی تأکید کرد: «حزب کارگزاران در لیست انتخاباتی خود، اصلاحطلبان دیگر از احزابی که قبولش دارد نیز در لیست انتخاباتی گنجانده است.» لیست انتخاباتی حزب کارگزاران با عنوان یاران هاشمی منتشر شده است و برخی از چهرههای اصلاحطلب همچون نمایندگان فعلی تهران در مجلس در این لیست هستند.
3️⃣ ابطال آرا در صورت تخلف انتخاباتی
سخنگوی شورای نگهبان درباره جزئیات تصمیم شورا در صورت تخلف هر یک از کاندیداهای انتخابات مجلس در روز برگزاری انتخابات گفت: «آنچه قانون به شورای نگهبان اختیار داده، این است که اگر تخلفاتی که در سرنوشت انتخابات تعیینکننده است و ما میتوانیم اصطلاحاً با ابطال آرای یک صندوق و یا آرای یک شعبه یا یک حوزه نسبت به آن تخلف اقدام کنیم، اینها در صلاحیت شورای نگهبان هست.»
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 28 بهمن.pdf
140K
دوشنبه 28 بهمن
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
راه نرفته.mp3
3.69M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 935
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ پخش آزمایشی
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
تقویم انقلاب.mp3
4.17M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 935
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ پخش آزمایشی
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(سهشنبه 29 بهمن)
🔵 دستاوردهای تازه ارتش سوریه
با تسلط ارتش سوریه و نیروهای مقاومت بر مناطق غربی و شمال غرب حلب به ویژه مناطق لیرمون، بیانون، روستای المنصوره و تله شویحنه، پس از چند سال، امنیت کامل به شهر حلب بازگشت. گروههای تروریستی پس از شکستهای سخت از حلب متواری شدند و حلقه محاصره شهر ادلب تنگتر شد. اتوبان «ام5» که هفته گذشته آزاد شده بود، از سمت غرب تا محدوده 10 کیلومتری پاکسازی شده و خطر حملات تروریستها به این جاده از بین رفته است. عملیات اخیر ارتش سوریه که از حمایت متحدانی چون ایران و روسیه و پشتیبانی آتش سنگین نیروی هوایی این کشور برخوردار بود، تروریستها را آنچنان در تنگنا قرار داد که چارهای جز عقبنشینی نداشتند. از طرفی، ترکیه تا آخرین لحظات تلاش کرد گروههای تروریستی را نجات دهد و حتی به اعزام نیروی نظامی و انتقال انواع تسلیحات به منطقه دست زد، اما ناکام ماند و رئیسجمهوری ترکیه فراتر از تهدیدات لفظی علیه سوریه و متحدانش، کاری از پیش نبرد. اگر ارتش سوریه و نیروهای مقاومت به سمت شهر اتارب سپس گذرگاه بابالهوی در شمال ادلب پیشروی کنند و در جنوب نیز بر محور سراقب تا اریحا و جسرالشغور در غرب ادلب تسلط یابند، حلقه محاصره ادلب کامل میشود و شمارش معکوس سقوط شهر آغاز خواهد شد. با این حال سوریه برای تصرف ادلب عجلهای ندارد. حدود سه میلیون جمعیت و حضور نزدیک به 100 هزار نیروی مسلح در ادلب، سیطره بر شهر را دشوار کرده و تبعات انسانی مانند موج جدید آوارگان موجب شده است آزادسازی ادلب با تأمل و برنامهریزی دقیقتری انجام شود؛ از این رو ممکن است دولت سوریه سیاست فشار و محاصره ادلب را در پیش بگیرد تا نهایتاً تروریستها تسلیم شوند و شهر بدون جنگ و خونریزی آزاد شود. در این میان ترکیه که گرفتار تنگنای سختی در سوریه شده است چارهای جز مذاکره با روسیه و نهایتاً تفاهم با دمشق ندارد. آنکارا با روی آوردن به این گزینه، حداقل میتواند نقش خود را در روند سیاسی (مذاکرات بین دولت و معارضان و کمیته تدوین قانون اساسی سوریه) حفظ کند. گزینه بدتر اما آن است که ترکیه خود را با ارتش سوریه در ادلب درگیر کند که این گزینه به نفع هیچ یک از دو طرف، به ویژه ترکیه نیست؛ بلکه میتواند زمینهساز اجرای طرحهای آمریکا و رژیم صهیونیستی برای نفوذ و تجزیه سوریه باشد.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(سهشنبه 29 بهمن)
🔵 نسخه مشترک
پس از حمله دقیق پهپادی و موشکی به آرامکو، عملیاتهای زمینی موفق، عقب راندن مزدوران سعودی و اماراتی و اسیر کردن صدها مزدور، حالا تقابل و ایستادگی ملت یمن در مقابل متجاوزان وارد مرحله جدیدی شده است؛ مرحلهای که از آن میتوان به عنوان «کابوس جنگندههای سعودی» یاد کرد. شاید وقتی «سرتیپ یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در ابتدای سال میلادی، آن را «سال 2020، سال انتقام با پدافند هوایی» نامگذاری کرد، ناظران و تحلیلگران این اقدام را بیشتر یک کار تبلیغاتی میدانستند، اما حالا ماجرا کاملاً متفاوت است. وقتی خبر سرنگونی جنگنده «تورنادو» با سامانه جدید پدافند هوایی یمن منتشر شد، منابع سعودی ابتدا آن را تکذیب کردند، اما پس از مدت کوتاهی و با انتشار فیلم سرنگونی این جنگنده ساخت اروپا راهی جز تأیید باقی نماند؛ اما آنچه در سرنگون کردن این جنگنده یا حتی حمله به آرامکو و عملیاتهای نظامی موفق یمنیها حائز اهمیت است، تغییر معادلات است. قدرتیابی یمن که در کنار یک ملت مقاوم ایستاده و اکنون در حال به دست آوردن قدرت بازدارندگی و ایجاد هزینه برای متجاوزان است؛ تنها عاملی که میتواند جنایت چندساله سعودیها علیه ملت یمن را پایان دهد و محاصرهها را بشکند. محاصره و جنایاتی که با هیچ نشستی در سازمان ملل، هیچ قطعنامه یا تذکرات سیاسی و دیپلماتیک، هیچ اعتراض از سوی صلحطلبان و آزادیخواهان یا رایزنی سیاسی و مذاکره متوقف نشد و از حجم جنایات رژیم سعودی نکاست، حالا میتواند با قدرت نظامی به پایان خود برسد تا یک بار دیگر مشخص شود تنها نسخه مشترک ایستادن در برابر زیادهخواهیها در جهان امروز، قدرتمند شدن و مقاومت است. نسخهای مشترک برای تمام ملتهایی که تصمیم گرفتند در برابر زیادهخواهی، ظلم و تجاوز بایستند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ تا انتخابات(سهشنبه 29 بهمن)
1️⃣ از لیست سی نفره فقط هفت نفر رد شدهاند!
از لیست سی نفره اصلاحطلبان تهران در انتخابات دوره قبل مجلس فقط هفت نفر رد صلاحیت شدهاند. افراد جدیدی که در این دوره ثبتنام کردهاند، مثل مجید انصاری نیز تأیید شدهاند و در انتخابات حضور دارند. در این میان این پرسش مطرح میشود که دلیل این همه سر و صدا چیست؟ در پاسخ میتوان گفت، آنها میدانند به دلیل عملکرد ضعیفشان با رأی و اقبال مردم مواجه نیستند و به همین دلیل با فضاسازی در صدد حاشیهسازی و بزرگنمایی ردّ صلاحیتها هستند.
2️⃣ حزب «ندای ایرانیان» لیست نمیدهد
نگاهی به دو لیست حزب «کارگزاران سازندگی» و ائتلاف هشت حزب اصلاحطلب نشان میدهد نام۲۰ نفر در این دو لیست مشترک است. این در حالی است که اکثر اعضای این دو لیست افرادی ناشناخته هستند و با تمرکز بر اشتراکات میان کارگزاران و احزاب اصلاحطلب، میتوانستند به یک لیست مشترک برسند. در این راستا حزب «ندای ایرانیان» به دبیرکلی «صادق خرازی» هم در نهایت از ارائه لیست عقبنشینی کرده است.
3️⃣ توافق «شورای ائتلاف» و «جبهه پایداری» بر یک لیست
برخی منابع خبری اعلام کردند، شب گذشته نمایندگان «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» و «جبهه پایداری» پس از مذاکراتی فشرده، بر انتشار یک لیست مشترک به توافق رسیدند. این خبر حاکی است در این جلسه مشکل اصلی اختلافی حل شد و طرفین روی کلیات به توافق رسیدند. قرار است در نشست امروز توافق نهایی درباره مصادیق نیز صورت گیرد.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 29 بهمن.pdf
133.6K
سهشنبه 29 بهمن
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
آیه.mp3
4.08M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 935
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ پخش آزمایشی
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(چهارشنبه 30 بهمن)
🔵 ملاحظات پاياني يک انتخاب
کمتر از 48 ساعت تا آغاز رأیگيري و شروع آزموني بزرگ براي ملت ايران باقي مانده و همه چشمها منتظر است تا حرکت بزرگ ملت ايران را در روز دوم اسفند نظارهگر باشد. رفتن به پاي صندوقهاي رأي با ملاحظات و نکاتي همراه است که آن را با هم مرور ميکنيم:
1ـ ضرورت حضور پرشور و حداکثري مردم در پاي صندوق رأي مهمترين شاخص انتخابات مطلوب نظام اسلامي است که تا روز جمعه بايد براي تحقق آن تلاش شود. حضور در انتخابات «جهادی عمومی» است که به فرموده همه بزرگان ديني و مراجع عظام تقليد حضور در آن فريضهاي الهي و واجبي عيني است و ترک آن بدون عذر شرعي جايز نیست؛ از این رو ضمن اینکه خودمان در انتخابات شرکت خواهيم کرد، بايد سعي کنيم آشنایان، وابستگان دور و نزديک و همه آنهايي را که به نحوي بر رأي و نظرشان تأثيرگذار هستیم، به حضور در پاي صندوقهاي رأي دعوت کنیم.
2ـ نکته ديگر توجه به حرمت «رأي سفيد» است. در استفتائي از رهبر معظم انقلاب اسلامي پرسيده شده است: «حکم رأي دادن سفيد و بينام چيست؟ در صورت عدم شناخت و تحقيق، يا تحقيق کافي و عدم وصول به نتيجه و تحير در انتخاب اصلح چطور؟» معظمله در جواب فرمودهاند: «در هر صورت اگر رأي سفيد دادن موجب تضعيف نظام اسلامي باشد، حرام است.» با وجود چنين استفتائي بايد از اين عمل پرهيز کرد.
3ـ حکيم انقلاب اسلامي از گذاشتن جاي خالي در ليست انتخاباتي نيز پرهيزمان دادهاند و تأکيد دارند: «توصيه من اين است که[مردم] از همه حقشان استفاده کنند؛ مثلاً در تهران که ما 30 نفر را بايد انتخاب کنيم و همچنين در هر نقطهاي، هر تعدادي که نامزد انتخاباتي آنجا هست.» (1386/12/24)
تحقق اين امر با مشورت با افراد آگاه و قابل اعتماد يا مراجعه به ليستهايي که کارشناسان امين آن را براي انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان تنظيم کردهاند، ممکن خواهد شد.
همه اين تلاشها و دقت نظرها براي آن است که در نهايت مجلسي قوي شکل گيرد که بتواند بر مشکلات فائق آيد و به فرموده حکيم انقلاب: «يک مجلس قوي داشته باشيم؛ مجلسي که در مقابل توطئههاي دشمن، با وضع قوانين لازم، با هدايت دولتها به سمت مطلوب، بتواند کشور را مصونيت ببخشد.» (1398/11/29) و اين مهم به حول و قوه الهي با حضور ملت در پاي صندوقهاي رأي محقق خواهد شد.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(چهارشنبه 30 بهمن)
🔵 فشار حداکثری هم به تاریخ پیوست
«جان بولتون» مشاور امنیت ملی اخراجی کابینه ترامپ که در دانشگاه «دوک» سخن میگفت در پاسخ به سؤالی درباره کارآمدی سیاست فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران گفت: «سیاست (فشار حداکثری) در حال شکست خوردن است. دولت ترامپ فقط با سردادن شعار فشار حداکثری نمیتواند ایران را به تسلیم بکشاند، بلکه باید فشار کافی وارد کند.»
اینکه سیاستهای فشار حداکثری در حال شکست خوردن است، برای ملت ایران مسئله تازهای نیست! ملت بزرگ ایران از ابتدا و آغاز این سازوکار در دولت ترامپ اهمیتی برای این رویکرد ضد ایرانی قائل نبود. حتی شکست این فشار برای دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی که از ملت مقاوم ایران ذرهای شناخت داشته باشند نیز موضوعی کاملاً قابل پیشبینی بوده است و بر خلاف انتظار نیست. با این وجود چرا اعتراف جان بولتون از همیت زیادی برخوردار است؟ گفتههای مشاور پیشین ترامپ از این منظر اهمیت دارد که بدانیم جان بولتون یکی از طراحان اصلی فشار حداکثری علیه ایران است و خود او وعده داده بود نظام اسلامی در تهران به جشن چهلسالگی خود نخواهد رسید! اما حالا این سیاستمدار آمریکایی پس از برگزاری چهلویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی میگوید فشار حداکثری شکست خورده است! اعترافی که میتوان آن را مقدمه تغییر در سیاست کاخ سفید در مقابل جمهوری اسلامی ایران دانست. دقت و توجه به استراتژی جایگزین و فهم آنچه آمریکاییها در روزها و ماههای آینده به عنوان راهبرد جایگزین فشار حداکثری برای مقابله و دشمنی با انقلاب اسلامی در پیش خواهد گرفت، برای مقابله با توطئهها و اقدامات شیطان بزرگ از اهمیت بالایی برخوردار است. همچنین باید هوشیار بود که بسیاری از صاحبنظران این شکست و اظهارات عجزآلود سران آمریکایی را به عنوان فرصت مذاکره و دیپلماسی با آمریکا در کشور جا نیندازند تا زمینه را برای تحقق آنچه آمریکاییها از طریق فشار حداکثری به دست نیاوردند، از راه مذاکره فراهم کنند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 30 بهمن.pdf
141.1K
چهارشنبه 30 بهمن
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ تا انتخابات(چهارشنبه 30 بهمن)
1️⃣ اصولگرایان به لیست واحد رسیدند
سرانجام پس از دومین روز مذاکرات فشرده میان اصولگرایان، وحدت بر یک لیست واحد به سرلیستی «محمدباقر قالیباف» برای انتخابات مجلس حاصل شد و اسامی این لیست سینفره منتشر شد. در پی این توافق «غلامعلی حدادعادل» و «مرتضی آقاتهرانی» در نامهای خطاب به مردم تهران تأکید کردند: «نظر به مصلحت مهمی که در انتخابات مجلس یازدهم در وحدت نیروهای انقلابی نهفته است، «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی» و «جبهه پایداری»، با وجود بعضی اختلاف نظرها، بر سر یک لیست واحد که در انتخابات روز جمعه دوم اسفند ماه 98، «لیست وحدت» نامیده خواهد شد، به توافق رسیدند.» در این نامه آمده است: «از همگان دعوت میکنیم با رأی دادن به همه 30 نفر این لیست، نقش مؤثر خود را در تشکیل مجلسی کارآمد و قوی ایفا کنند.»
2️⃣ منتقدان با صندوق رأی قهر نکنند
«سیدحسین مرعشی» سخنگوی حزب «کارگزاران سازندگی» در نشستی خبری درباره اهمیت انتخابات مجلس در شرایط کنونی گفت: «شرایط عمومی کشور مطلوب نیست و مهمترین عنصر آن از نظر من رنجش مردم است.» وی با بیان اینکه رنجش مردم تحت تأثیر عوامل متعددی است، افزود: «بخشی ناشی از شرایط اقتصادی است که تحت تأثیر شدیدترین تحریم تاریخ ایجاد شده است. اقدام اولیه و انتظار آن است که همه با همدیگر یکجهت شویم. بدون انسجام و همدلی قابل قبول بین نهادها و قوا نمیتوان امیدی برای رفع مشکلات کشور داشت.»
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(شنبه 3 اسفند)
🔴 پایان انتخابات، آغاز حرکت
دیروز، جمعه دوم اسفند ماه به عنوان روزی که تجلیگر و نشاندهنده مردمسالاری دینی در جمهوری اسلامی است، ثبت شد. از همان آغاز مشخص بود، انتخابات دوره یازدهم مجلس که پس از سلسلهای از رخدادها و تحولات مهم داخلی و منطقهای برگزار شد، دارای اهمیت و نقش تعیینکننده در روندهای آینده باشد. انتخابات در کشورمان به خودی خود از این نظر که تشکیلشده از جمعی کاندید و مردمی است که نقش انتخابکننده دارند و نیز سازوکارها و قواعدی که در این زمینه وجود دارد، امری ثابت و دارای خصوصیاتی مشابه است؛ اما آنچه هر انتخابات را متمایز، متفاوت و دارای معنا و پیام خاصی میکند، در نظر گرفتن زمان و موقعیتی است که انتخابات در آن برگزار میشود. برشمردن متغیرهای داخلی منطقهای و بینالمللی مؤثر بر انتخابات یازدهم مجلس، فراوان و متعدد است؛ اما نقطه اوج و هسته مرکزی شرایط و مؤلفههای کنونی مؤثر بر انتخابات دوره یازدهم مجلس، اعلام و اعمال راهبرد و سیاست فشار حداکثری و جنگ اقتصادی است که آمریکا از سال گذشته علیه ملت ایران به کار گرفته است تا به گمان خود ایران را مجدداً پای میز مذاکره بکشاند و جمهوری اسلامی را این بار در زمینههای غیر هستهای، مانند موشکی و منطقهای به دادن امتیاز وادار کند. در سطح درونی نیز این انتخابات اولین انتخابات پس از حوادث سالهای 1396 و 1398 و نارضایتیهای اقتصادی و معیشتی شمرده میشود؛ بنابراین مشارکت بامعنا و سرنوشتساز مردم در این دوره انتخابات، باید با لحاظ این وضعیت و شاخصها بررسی و تحلیل شود.
موضوع مهم دیگر در این زمینه آن است که حضور مردم جدا از اینکه پیام سیاسی خود را به دشمنان ملت ایران منتقل کرد، مشارکت مردم در این شرایط، اقدامی تأثیرگذار بر معادلات و ترتیبات سیاسی و امنیتی محیط داخلی و منطقهای به حساب میآید؛ به عبارتی، آنچه وظیفه مردم بود، تحقق یافت؛ اما از حالا به بعد این انتخابات، نقطه شروع قلمداد میشود؛ نقطه آغازی برای حرکت به سمت حل مسائل اصلی و اولویتدار کشور و توجه به مشکلاتی که مردم این رزوها با آن دست و پنجه نرم میکنند. نمایندگان منتخب باید با درک و عبرت از تجربیات گذشته، مسیر حرکت مجلس را در عرصه خارجی برای عزت، اقتدار و تأمین منافع ملت ایران و در حوزه داخلی بر گرهگشایی از معضلات اقتصادی مردم تنظیم کنند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅خبر ویژه(شنبه 3 اسفند)
🔴پیشتازی جریان انقلابی در انتخابات مجلس
آمارهای اولیه منتشرشده از نتایج انتخابات در حوزههای انتخابیه سراسر کشور حاکی است، نیروهای جریان اصولگرا و انقلابی با کسب اکثریت کرسیهای مجلس یازدهم همچنان پیشتاز این دوره از رقابتها هستند. از سوی دیگر، بنا بر خبرهای غیر رسمی، «فهرست وحدت» نیروهای انقلاب در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر نیز با اختلاف از سایر فهرستهای انتخاباتی پیشی گرفته است. مشاهدات میدانی و گزارشهای رسیده بیانگر اقبال 60 تا 70 درصدی رأیدهندگان تهرانی به فهرست ایران سربلند است. بر اساس گزارشهای رسیده، این اقبال در مناطق مرکزی و جنوبی شهر بالاتر است و در شهرستانهای حاشیه شهر تهران حتی به بیش از 80 درصد میرسد. بر این اساس، به نظر میرسد اکثریت کرسیهای مجلس یازدهم در اختیار اصولگرایان قرار دارد و پس از آن، اصلاحطلبان و مستقلین به ترتیب در رتبههای دوم و سوم قرار خواهند گرفت.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 3 اسفند.pdf
135.1K
شنبه 3 اسفند
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(یکشنبه 4 اسفند)
🔴 فرایند وحدت حفظ شود
انتخابات مجلس یازدهم در دوم اسفند برگزار شد و به دلیل فراز و فرودهایش و همچنین پیامهایی که به بازیگران مختلف به ویژه دشمنان انقلاب اسلامی مخابره کرد، مورد توجه رسانهها و تحلیلگران جهان قرار گرفت. این انتخابات همچنین از منظر سازوکارهای تازهای که در میان جریانها و جناحهای سیاسی ایجاد یا آنها را از حیز انتفاع خارج کرد، جای بررسی جدی دارد.
بر خلاف نگاه داخلی که به دلیل عادت به مشارکتهای بالای 60 و 70 درصدی در بیشتر انتخاباتهای گذشته، بر اساس آمار اولیهای که به دست آمده ضریب مشارکت روز جمعه را کمتر ارزیابی میکند، ارزیابی رسانههای غربی و عربی از انتخاب حاکی از مشارکت بالای مردم در انتخابات ایران است. دلیل تلقی تحلیلی آنها این است که اساساً در کشورهایی که روندهای دموکراتیک کاملاً جا افتاده، خیلی اصراری به حضور بالای مردم نیست و تبلیغات جدی هم نمیشود. مسئولان این کشورها دموکراسی را بستری آماده میدانند که مردم در صورت تمایل میتوانند شرکت کنند یا انتخاب دیگران را بپذیرند. با این نگاه، غالب رسانهها و خبرنگاران خارجی خبر انتخابات ایران را با مشارکت نسبی بالا مخابره کردند. خبرگزاری انگلیسی «رویترز» نوشت، ایرانیان روز جمعه شروع به رأی دادن در انتخابات مجلس کردند تا ایران قدرت خود را مقابل فشارهای فزاینده آمریکا تقویت کند.
از دیگر مسائل مهم مرتبط با انتخابات، آسیبشناسی و ظرفیتشناسی رفتار انتخاباتی جریانها، گروهها و احزاب سیاسی در تعیین فهرستهای انتخاباتی در شهرهای بزرگی، مانند تهران است. رفتار حزبی اگرچه به نظر میرسد در ایران و برای قاطبه ایرانیان مورد توجه نیست؛ اما در رونق و گرمابخشی به فضای انتخابات و بالا بردن اصل مشارکت مردمی تأثیر نسبی دارد. در انتخابات جمعه شاهد دو الگوی رفتاری از دو جریان عمده سیاسی کشور بودیم که از سوی طرفدارانشان نقد جدی شد؛
اصلاحطلبان به دلیل بیعملی و بیتفاوتی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحات و نرسیدن به تصمیم از سوی آنها برای ارائه فهرست متحد و اصولگرایان که با عنوان نیروهای انقلابی آمدند به دلیل اختلاف و تفرقه در رسیدن به لیست وحدت و کش دادن تصمیمگیری تا دقیقه 90 به شدت نقد شدند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ اخبار ویژه(یکشنبه 4 اسفند)
1️⃣ سفر رئیس موساد به قطر!
وزیر جنگ سابق رژیم اشغالگر قدس گفت: «یوسی کوهِن» رئیس سرویس جاسوسی این رژیم (موساد) دو هفته پیش به قطر سفر کرده است. «آویگدور لیبرمن» که هماکنون رئیس حزب «اسرائیل بیتونا» است، شنبه (سوم اسفند) گفت، در سفر یوسی کوهن، فرمانده منطقه جنوبی (جنوب فلسطین اشغالی) نیز او را همراهی کرده است. بر اساس ادعای وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی، مقامات صهیونیست بنا به درخواست «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر این رژیم به قطر رفته و از مقامات قطر خواستهاند به «تزریق» پول به جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) ادامه دهند! وبگاه خبری «والاه» نیز همزمان نوشت، کوهن در این سفر با رئیس دستگاه امنیت ملی و مشاور امنیت ملی امیر قطر دیدار کرده است و «محمد العمادی» سفیر قطر در کرانه باختری نیز در این دیدار حضور داشته است.
2️⃣ «صالح العاروری» معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد، هیئتی از این جنبش به ریاست «اسماعیل هنیه» هفته آینده به روسیه سفر و درباره معامله قرن ترامپ با مسکو گفتوگو خواهد کرد. وی گفت: ما اطلاعاتی داریم که نشان میدهد برخی از کشورهای عربی در [تهیه] محتوای معامله قرن مشارکت داشتند و این کشورها در اجرا و تحمیل آن نیز فعال هستند. برخیها تمایل دارند تا میان اسرائیل و همه کشورهای عربی عادیسازی روابط انجام شود و برای این هدف پول نیز خرج میکنند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(یکشنبه 4 اسفند)
🔴 مطالبهگری برای مجلس قوی
انتخابات یازدهمین دوره مجلس در حالی به پایان رسید که به عقیده نخبگان عالم سیاست «جریان پیروز در شرایط سختی وارد مجلس شده است. تلنبار مطالبات، آسیب دیدن امید، فشار اقتصادی و روانی دشمن و بیایده بودن دولت، مسائلی هستند که چشمهای ملت برای اصلاح را به مجلس دوخته است. آزمون انقلابیون، آزمونی سخت، بزرگ و تاریخی است. برنامه، توکل، تلاش و اولویتشناسی کمککننده است.» نکته بعدی این است که روز دوم اسفند ماه ملت به خوبی وظیفه خود را انجام دادند و با حرکت انقلابگونه خود موجب ناامیدی دشمن شدند. با وجود اینکه رسانههای معاند و همسو همه توان خود را مصروف داشتند تا با ارائه اخبار منفی از وضعیت کشور و با سوءاستفاده از اعلام وجود ویروس کرونا و موارد مشابه دیگر در داخل حضور مردم را تحت تأثیر خود قرار دهند؛ ولی باز هم این مردم بودند که پیروز انتخابات شدند. حال که نتایج انتخابات تا حدود زیادی مشخص شده است، به خوبی خواسته و اولویتهای مردم و کشور نیز میتواند قابل برداشت باشد. در انتخابات دوره قبل مجلس، جریان اصلاحات با وجود اینکه در تهران افراد سرشناس زیادی هم در لیست انتخاباتی خود نداشتند، پیروز انتخابات شدند. این در حالی است که در دوره یازدهم با وجود آنکه سرشناسان این جریان افراد شناخته شدهای زیادی نسبت به دور قبل داشتهاند؛ ولی از سوی مردم انتخاب نشدهاند، آیا این موضوع نشاندهنده این نیست که این جریان در مجلس دهم ضعیف عمل کرده است؟ نکته دوم تغییر اساسی در رویکرد مردم به انتخاب نیروهای انقلابی و جهادی است. آیا این به معنای این نیست که کشور تشنه مدیران انقلابی است؟
آمارهای اولیه نشان میدهد، بالای هفتاد درصدِ ترکیب مجلس تغییر کرده است، همچنین جریان مخالف مجلس فعلی برای مجلس یازدهم انتخاب شدهاند، از اینرو نباید به خیال اینکه مجلس کارآمد خواهد بود، هیچگونه مطالبهگری صورت نگیرد، بلکه مردم و جریانهای انقلابی باید مطالبهگریهای خود را از مجلس داشته باشند تا شاهد مجلس قوی در این دوره باشیم. اقتصاد، معیشت و فرهنگ در کنار نگاه به توان داخلی میتواند مهمترین دغدغه کشور در حال حاضر باشد.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 4 اسفند.pdf
152.9K
یکشنبه 4 اسفند
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
🔸 شماره 936 هفته نامه صبح صادق
🔻در این شماره بخوانید:
✔️ رأی مردم به مجلس قوی برای کارآمدی و فسادستیزی
✔️ فردای انتخابات
✔️قانونگذاری به نفع معیشت مردم
✔️ تایتانیک آمریکا غرق میشود
📝 ssweekly.ir
🔊 beshnavidd.ir
📱 @ssweekly