🔺مردم نمیدانند ماه رمضان چه خبر است!
🔹گفتاری از حجتالاسلام والمسلمین حبیبالله فرحزاد
🖊گروه معارف
📝ما چند تا ماه رمضان بیشتر مهمان خدا نیستیم. در همه عمرمان در هر سال یک ماه مهمان ویژه خدا هستیم. باید حداکثر استفاده را داشته باشیم. بزرگان ما مقید بودند که کارهای متفرقه و کارهایی را که غفلتزا هستند، در ماه رمضان کم میکردند. امام ملاقاتهای عمومی را در ماه رمضان تعطیل میفرمودند و در هر سه روز یک بار ختم قرآن داشتند. هر چه قدر ارتباط با خدا بیشتر باشد، از امت هم بیشتر میتواند دستگیری کند. خیرش هم به دیگران بیشتر میرسد. آقا امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: «خیرالناس للناس خیرهم لنفسه»؛ کسی میتواند خیر بیشتر به مردم برساند که اول خودش را بسازد و اول رابطه خودش را درست کند. اگر امام خودش را نمیساخت، میتوانست در دیگران اثر بگذارد؟ قطعاً نمیتوانست.
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺آشفتگی در اردوگاه دشمن
🔹یادداشت
🖊حنیف غفاری - روزنامهنگار
📝مذاکرات وین همچنان معطل تصمیم نهایی واشنگتن بر سر رفع عملیاتی تحریمهای ضد ایرانی (از جمله رفع برچسبهای تحریمی علیه نهادهای کشورمان) مانده است. رایزنیها در قالب «تبادل نظر» میان هیئتهای ایرانی، اروپایی، روسی و چینی ادامه دارد. از سوی دیگر، تیم مذاکرهکننده آمریکا به سرپرستی «رابرت مالی» نیز مشغول رایزنی با طرفهای غربی بر سر «کسب حداکثرهای ممکن» در فرآیند انعقاد توافق نهایی هستند. در این خصوص نکاتی وجود دارد که لازم است مدنظر قرار گیرد:
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
اخبار صد ثانیهای 15 فروردین.mp3
2.34M
۱۵ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۰۰ ثانیه
🔻 «در ۱۰۰ثانیه» کانال صبح صادق
🔹تیتر اخبار تحولات داخلی و خارجی را هر روز در صبح صادق بشنوید.
@ssweekly
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 دعای روز سوم ماه رمضان
خدایا منو باهوش و خودآگاه کن و از نادانی گمراهی دورم کن
@ssweekly
🔺رژیم صهیونیستی تهدید کشورهای خلیجفارس
🔹در گفتوگو با کارشناس روابط بینالملل چرایی تحرکات صهیونیستها در منطقه بررسی شد
🖊فاطمه علوی - خبرنگار
📝به تازگی رژیم صهیونیستی رفتارهای مشکوکی در منطقه آغاز کرده است؛ از یک سو به دنبال بسترسازی برای ایجاد ناامنی و سوءتفاهم میان کشورهای حوزه خلیجفارس است و از سوی دیگر در پی دست و پا زدن برای بقا و حفظ موجودیت خویش در خاورمیانه است. این رژیم در ماههای اخیر دست به تحرکات مختلفی از جمله حضور در آذربایجان، عادیسازی روابط با کشورهای حوزه خلیجفارس، انعقاد پیمان ابراهیم و… زده است. برای بررسی رفتار رژیم صهیونیستی در منطقه با پرهام پوررمضان، کارشناس روابط بینالملل و تحلیلگر مسائل خاورمیانه گفتوگو کردهایم که مشروح آن را در سایت هفته نامه میخوانید.
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺اشتباه راهبردی بایدن
🔹آشکار شدن برنامههای آمریکا برای تغییر در روسیه
🖊ثمانه اکوان - کارشناس بینالملل
📝«بهخاطر رضای خدا، این مرد نباید همچنان در قدرت باقی بماند.» جو بایدن چندی پیش این جمله را درباره ولادیمیر پوتین و باقی ماندنش در قدرت در روسیه بیان کرده بود؛ جملهای که سروصدای رسانهای بسیاری در مطبوعات غربی و همچنین روسی ایجاد کرد. تنها چند ثانیه پس از گفتن این جملات، اعضای دفتر جو بایدن به این فکر فرو رفتند که چگونه باید این مسئله را توجیه کنند! صحبت از تغییر رژیم یکی از کشورهای بزرگ دنیا آن هم با صراحت و بهصورت مستقیم مسئلهای نبود که در میان صحبتهای بایدن گم شده و به فراموشی سپرده شود. در عالم سیاست به ویژه در کمپینهای انتخاباتی، افراد بسیاری به نامزدهای ریاستجمهوری مشاوره میدهند که چطور جلوی زبانشان را گرفته و نیات اصلی خود را در سخنرانیها بروز ندهند؛ اما به نظر میرسد مشاوران بایدن در کاخ سفید دیگر نمیتوانند جلوی گافهای کلامی او را بگیرند.
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺نقشه راه اقتصاد ایران
🔹نگاهی به چرایی تولید دانشبنیان و اشتغالآفرین
🖊میثم مهرپور - دبیر گروه اقتصاد
📝با دقت در شعارهای مطرح شده از سوی رهبر معظم انقلاب، متوجه میشویم تمام شعارهای اقتصادی مطرح شده طی سالهای اخیر از رونق و جهش تولید تا حمایت از کار و سرمایه ایرانی و مانعزدایی و پشتیبانی از تولید و… در راستا و مسیر مشخص شده سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی در سال 1392 است. در واقع افزایش تابآوری اقتصاد ایران، کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، ایجاد توسعه پایدار اقتصادی، کاهش وابستگی و تأثیرپذیری از عوامل بیرونی و… از جمله اهدافی است که در پس طرح و تحقق این شعارها وجود داشته است. نامگذاری سال جدید با عنوان تولید و البته این بار با قید دانشبنیان و اشتغالآفرین بودن تولید نیز از این قاعده مستثنی نبوده و صرفا با توجه به شرایط و مقتضیات اقتصاد ملی و بینالمللی روی این قیود جدید تأکید شده است، لذا در گام اول نباید فراموش کنیم که اولویت کشور همچنان موضوع اقتصاد و مهمترین موضوع در اقتصاد ملی توجه به موضوع «تولید» است.
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
اخبار صد ثانیهای 16 فروردین.mp3
2.33M
۱۶ فروردین ۱۴۰۱ در ۱۰۰ ثانیه
🔻 «در ۱۰۰ثانیه» کانال صبح صادق
🔹تیتر اخبار تحولات داخلی و خارجی را هر روز در صبح صادق بشنوید.
@ssweekly
اصلي_1041_اقتصاد_ايران_در_قرن_جديد_چه_راهي_را_مي_رود؟.mp3
12.27M
🔊اقتصاد ایران در قرن جدید چه راهی میرود؟
🔹یادداشت
🖊دکتر یدالله جوانی
🎵 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 1041
@ssweekly
🔺تحقق شعار سال با حاکم شدن نگاه علمی
🔹گفت و گو با دکتر رضا روستا آزاد، رئیس اسبق دانشگاه صنعتی شریف
🖊صابر محمدی - خبرنگار
📝رهبر معظم انقلاب سال ۱۴۰۱ را با عنوان «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرینی» نامگذاری کردند؛ شعاری که از منظر بسیاری از کارشناسان متناسب با وضعیت روز دنیا و نیاز جامعه برای حرکت در مسیر تولیدی بر مبنای دانش انتخاب شده است. امری که نقش نهادهای علمی را بیش از پیش در عرصه تولید و کارآفرینی درخشان میکند. برای بررسی بیشتر این مهم با دکتر رضا روستا آزاد، رئیس اسبق دانشگاه صنعتی شریف به گفتوگو نشستهایم. این مصاحبه را پیش رو دارید.
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 نامبرده را تحویل قسمت گمشدگان بدهید!
🔹در تصاویری که از اولین حضور اوباما در کاخ سفید پس از ترک قدرت منتشر شده، بایدن سرگردان و تنها در حالی که حضار دور رئیسجمهور اسبق جمع شدهاند دیده میشود.
🔹این ویدئو واکنشهای بسیاری در شبکههای اجتماعی داشته و یکی از کاربران در توییتی نوشت: حدس میزنم میدانیم واقعاً چه کسی کاخ سفید را اداره میکند و آن جو نیست!
🔹برخی کاربران نوشتند: انگار بایدن دست مادر خود را رها کرده و در بازار گم شده است! لطفا او را تحویل قسمت گمشدگان دهید!
@ssweekly
🔺کار خیر کارتر!
🔹مروری بر ماجرای قطع رابطه آمریکا و ایران
🖊مهدی سعیدی - دبیر گروه تاریخ
📝آشنایی ایرانیان با آمریکا به قرن نوزدهم میلادی و دوران حاکمیت قاجار بر میگردد که به تدریج نام سرزمینهای جدید کشف شده در ینگه دنیا به گوش دربار پادشاه ایران رسید. در همین دوران بود که میرزا تقی خان امیرکبیر برای جلوگیری از گسترش سلطه اجنبی بر ایران زمین به ویژه در سرحدات جنوبی که انگلیسیها روز به روز بر حضور و قدرت خود در خلیجفارس میافزودند، تصمیم گرفت تا مذاکراتی را جرج مارشال، وزیرمختار آمریکا در عثمانی داشته باشد که حاصل آن انعقاد عهدنامه مودت و کشتیرانی ایران و آمریکا بود. عهدنامهای که عملی نشد و خلیجفارس به تسخیر کامل انگلیسیها درآمد.
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly