اخبار صد ثانیهای 20 بهمن.mp3
2.37M
۲۰ بهمن ۱۴۰۱ #در_۱۰۰_ثانیه
🔻 «در ۱۰۰ثانیه» کانال صبح صادق
🔹تیتر اخبار تحولات داخلی و خارجی را هر روز در صبح صادق بشنوید.
@ssweekly
🔺ریل جدید هنر هفتم
🔹نیمنگاهی به جشنواره چهلویکم فیلم فجر
🖊نسیم اسدپور - دبیر گروه فرهنگ
📝مهمترین تلنگر و نکته این است که در این تحولات، اگر عدهای سازشان ناکوک شده است و به هنر کشورشان پشت کردهاند، به سراغ کسانی برای جایگزین آنها برویم که جزء پیشکسوتان و کاربلدان این حوزه هستند؛ برای نمونه، اگر قرار است منتقدان آثار فجر را برای برنامههای تلویزیونی بیاوریم، از منتقدانی استفاده کنیم که سالهاست در این حوزه قلم زده و بهاصطلاح دود چراغ خوردهاند؛ کسانی که الان نیز در این حوزه در کسوت استاد هستند.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت 《سنجاق شده》 دریافت کنید
@ssweekly
🔺پدر امت
🔹دیدار
🖊گروه جوان - صبح صادق
📝زیباترین قاب این روزها، فرشتههایی دور و بر پدرشان مثل پروانه بال میزنند، از شادی در پوست خود نمیگنجند، میخندند و از هیجان و شوق دیدار پدر مهربانشان کف میزنند و همه عشقشان را با فریادهایی دخترانه و جذاب نثار رهبر میکنند.
❤️ با خندههایشان انگار پا به عرش میگذارند و بعد لبخند زیبای رهبرشان را مثل آبی گوارا سر میکشند.
❤️ خندههای پدرانه رهبرشان هم جنسی متفاوت دارد. زیبا از عمق جان و پر از عطوفت...
صورتیترین قاب این روزها چقدر به دل مینشیند.
❤️ حسینیه امام خمینی(ره) در شورانگیزترین لحظات خود بود. انگار بوی زندگی با این نوگلان پا به حریم الهی گذاشته و همه جا را پر کرده بود. چه گلستانی، چه دشت بهاری و زیبایی... معصومترین صورتیهای دنیا مهمان نوازش پدربزرگشان بودند...
❤️ دو دیدار رهبری با زنان و دختران، عمق نگاه جمهوری اسلامی به مسئله زنان است.
این را همه باید ببینند و به خاطر بسپارند.
چند توصیه پدرانه
❤️ دختران و نوگلان عزیز من! جشن تکلیف یک جشن و عید واقعی است چون از لحظه تکلیف این قابلیت را پیدا کردهاید که خدا با شما حرف بزند و به شما تکلیفی بدهد که آن را انجام دهید و این رتبه یعنی «مخاطبِ خدا شدن»، رتبهای بسیار با ارزش در انسانیت است.
❤️ جشن تکلیف یعنی شما دیگر کودک نیستید بلکه نوجوان و مسئولیتپذیرید و میتوانید در خانواده، مدرسه و محیط بازی با دوستان خود اثرگذار باشید و دیگران را نیز به راه راست هدایت و راهنمایی کنید که این مسئولیتی بر عهده همه ما است.
❤️ شما با دل های نورانی، روشن و با صفای خود از همین امروز میتوانید با خدا دوست شوید.
❤️ یکی از راههای دوستی با خدا این است که در نماز توجه داشته باشید که در حال سخن گفتن با خدا هستید بنابراین معانی و ترجمه کلمات نماز را فرابگیرید. راه دیگر دوستی با خداوند هم این است که کارهایی را که گفته انجام بدهید انجام دهید و آنچه را نهی کرده، انجام ندهید.
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت 《سنجاق شده》دریافت کنید
@ssweekly
🔺چند دزدی حرف مردان خدا؟
🔹میقات دفاع مقدس
🖊حسن نوروزی - دبیر گروه جبهه
📝گمنامی و برای رضای خدا کار کردن و جز او را ندیدن و نخواستن سیرهای است که در فرماندهان و سربازان هشت سال دفاع مقدس به وفور دیده میشد. در خاطرات شهید باکری که در برههای شهردار استان ارومیه بوده نوشتهاند: «باران شدیدی در شهر میبارید. سیل جاری شد. آقای شهردار گروههای امدادی را به کار کمکرسانی واداشت. به پیرزنی رسید که با فریاد از مردم کمک میخواست. تمام اسباب و اثاثیه او در زیرزمین آب گرفته خانهاش مانده بود. آقای شهردار بیدرنگ به زیرزمین خانه او رفت و مشغول کمک شد. کمکم کارها رو به راه شد. پیرزن به او گفت: «خدا خیرت بدهد مادر! نمی دانم این شهردار فلان فلان شده کجاست تا شما را ببیند و یک کم از غیرت و شرفتان یاد بگیرد!» آقای شهردار با خنده گفت: «راست می گویی مادر، ای کاش یاد میگرفت!»
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت 《سنجاق شده》 دریافت کنید
@ssweekly
🔺نقاب
🔹داستان
🖊نفیسه محمدی - دبیر گروه جوان
📝شماره صندلیام را چک کردم و نشستم. چند دقیقهای تا حرکت مانده بود که مرد خوشپوشی به همراه دو جوان روی صندلیهای کنارم نشستند. قطار که راه افتاد، از پنجره به بیرون خیره شدم. کارهایم را در ذهنم مرور میکردم و دلهره داشتم که مبادا کاری از قلم بیفتد و دوباره در این شلوغی آخر سال مجبور به مسافرت باشم. تلفن مردی که کنارم بود، مدام زنگ میخورد و معلوم بود شخص مهمی است. حرفهایش را ناخواسته میشنیدم و گاهی نگاهش میکردم. سر و ته حرفهایش کمک به مردم و خرید جهیزیه و تلاش برای حل مشکل آنها بود. به آن همه تلاش و تکاپو برای انجام کار خیر غبطه خوردم.
📌 هنوز مسافت زیادی نرفته بودیم که لبخندی زد و مرا به نوشیدن چایی دعوت کرد. با همان خنده دوستانه عذرخواهی کرد که تلفنهایش زیاد است و امکان دارد با این سر و صداها آرامشم به هم بخورد. خودم را جمع و جور کردم و از اینکه آدمی به این نازنینی کنارم نشسته بود، حال خوبی داشتم. مشغول صحبت شدیم. رئیس دو کارخانه بزرگ بود و دو مؤسسه خیریه را اداره میکرد. راهها به خاطر شرایط جوی بسته بود و مجبور بود به خاطر شرکت در افتتاحیه شعبه جدید با قطار سفر کند.
خوشصحبت بود و در همان لحظات اولیه از کارهای خیریه برایم حرف زد. مخصوصاً وقتی فهمید خبرنگارم، دعوتم کرد تا برای پوشش خبری همراهشان شوم. دوست داشتم بروم، اما کار مهمی که برای آن سفر میکردم، روی زمین میماند. نگاه حسرتباری انداختم و مراتب تأسفم را با یک خنده تلخ نشان دادم. صحبت باز هم حول و حوش کار خیر گشت و از اینکه چه افرادی تحت پوشش هستند و چقدر توانسته کمک جمع کند حرف زد. از ذوق و شوق مردم برای دریافت کمک گفت، از دلی که برای آنها میتپید و اینکه اصلاً به دنیا آمده تا کمک حال مردم باشد. در دلم آرزو کردم کاش من هم میتوانستم اینقدر مهم و محبوب باشم. دلم میخواست من هم یک انسان نیکوکار باشم و به درد جامعه و اطرافیانم بخورم.
📌 مشغول همین فکرها بودم که دوباره تلفنش زنگ خورد. نگاهی به صفحه گوشی انداخت و در حالی که اخمهایش در هم رفته بود، گوشی را به طرف جوانی که کنارش نشسته بود، گرفت و گفت: «بابابزرگه! دیروز بهش گفته بودم زنگ میزنم، یادم رفت. بگیر گوشی رو بهش بگو جلسه است! فردا که داشتیم برمیگشتیم بهش زنگ میزنم...» باورم نمیشد. دلم میخواست بگویم قدر این لحظه را بدان! کاش پدر من زنده بود و الان میتوانستم فقط صدایش را برای لحظاتی بشنوم، اما سکوت کردم. کمی نگاهش کردم و بعد آرام از او فاصله گرفتم. از پنجره بزرگ قطار به بیرون خیره شدم. بیابان، خارهایی که پشت هم روییده بودند، جاده بیانتها و آفتاب کمرمق زمستان، تماشای اینها ارزش بیشتری داشت تا بخواهم مرد نیکوکاری را تماشا کنم که فرصت ندارد با پدرش چند کلمهای صحبت کند، اما وقت دارد با غریبهای که کنارش نشسته، از ریز و درشت کارهای خیر و کمکهای بیشمارش حرف بزند. با خودم فکر کردم دنیا پر است از آدمهایی که نقاب زدهاند.
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت 《سنجاق شده》 دریافت کنید
@ssweekly
🔺جوانان و آینده انقلاب اسلامی
🔹ویژه نامه زن زندگی آزادی✌️ ویژه سالگرد انقلاب اسلامی
🖊فرهاد کوچکزاده - کارشناس سیاسی
📝نوجوانان و جوانان این مرز و بوم طلاییهداران انقلاب در بیانیه گام دوم هستند. مسئله مهم در سالهای آینده، جایگاه جوان ایران به منزله تأثیرگذارترین نسل ایران، در آینده انقلاب اسلامی است.
📌 وظایف جوان ایرانی
چشم امید رهبر معظم انقلاب اسلامی برای تحقق آرمانهای گام دوم، «جوانان» هستند. رهبر فرزانه انقلاب وظایفی همچون راندن ترس و ناامیدی و پرورش نهال امید به آینده در خود و دیگران، جهاد برای ساختن ایران اسلامی و تحقق تمدن نوین اسلامی، صیانت و حفاظت از انقلاب اسلامی و عظمت آن، جلوگیری از سلطه دوباره قلدران جهان بر کشور، تلاش برای استقرار عدالت و همچنین تلاش برای کاهش فاصله بین بایدها و واقعیتها، رفع محرومیت، درس گرفتن از گذشته، بهرهبرداری از دستاوردهای چهل ساله انقلاب، ایجاد جهش در پیشرفتهای مادی و معنوی کشور و تلاش برای بسط اخلاق معنویت در کشور و… را برعهده جوانان گذاشتهاند.
📌 شاخصهای رشد جوان ایرانی
حدود ۲۶ میلیون نفر از جمعیت ایران در رده سنی جوانان قرار دارند که بیش از ۶ میلیون نفر آنها تحصیلات عالی دارند. میزان بیسوادی این قشر از جامعه ایران 2.7 درصد است. آمار دانشجویان کشور حدود سه میلیون و ۱۷۳ هزار و ۷۷۹ نفر است. در ایران 11.7 پزشک به ازای هر 10 هزار نفر وجود دارد و در سرانه پزشکان متخصص به ازای هر 10 هزار نفر شش پزشک متخصص در کشور وجود دارد. جمهوری اسلامی با فارغالتحصیلی سالیانه بیش از ۲۳۰ هزار مهندس، بعد از روسیه و آمریکا رتبه سوم تعداد مهندسان را بین کشورهای جهان در اختیار دارد و به سطح ایدهآلی از تخصص در این رشته رسیده است. آمار و ارقام نشاندهنده آمادگی جمعیت جوان ایران برای برعهده گرفتن ادامه مسیر انقلاب اسلامی است. به عبارت دیگر، جمهوری اسلامی با برنامهریزی در چند دهه گذشته توانسته است جوانان تحصیل کرده و با انگیزه را تربیت کند که آمادگی ادامه مسیر انقلاب اسلامی را داشته
باشند.
📌 وظیفه مسئولان
جمهوری اسلامی در چله دوم انقلاب وارد خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی شده است. شعارهای جهانی انقلاب اسلانی با فطرت بشرسرشته شده است و همین مسئله سبب میشود که نتوان تاریخ مصرف برای آن فرض کرد. مسئله و وظیفهای که در این میان بر عهده مسئولان امر قرار دارد، جامعهپذیر کردن صحیح جوانان امروز انقلاب اسلامی با آرمانهای انقلاب اسلامی است تا فهم درستی از آرمانهای انقلاب در ذهن جوان ایرانی نقش ببندد و در ادامه با حضور جوان مؤمن و دانا و پُرانگیزه ادامه مسیر انقلاب با قدرت بیشتر طی شود.
📌 انتظار از جوانان ایران در گام دوم
- جوان ایرانی اگر بخواهد مأموریت خود را در ادامه مسیر انقلاب به درستی درک کند، باید شخصیت معنوی خود را ارتقا بدهد و بکوشد که با ایمان خود بر مجموعههای پیرامون خود اثر مثبت بگذارد. این هدف با سیاسیکارى به دست نمىآید.
- مرور تحلیلی تاریخ و شناخت افراد و جریانهای تاریخی داخلی و خارجی به منظور فهم رفتار سیاسی و تصمیم درست در وضعیت امروز یکی دیگر از وظایف مهم جوانها میباشد. فهم عملکرد نظام سلطه در گذشته و برنامههای آنها در آینده از اهمیت زیادی برخوردار است.
- شناخت درست فرهنگ ایرانی، نقش فرهنگ در پیشرفت کشور و برنامههای دشمن در تهاجم و شبیخون فرهنگی علیه ملت ایران را یک جوان باید به درستی فهم کند و در برابر آن دست به اقدام بزند.
- عدالتخواهی فقط باید شأن جوان مؤمن انقلاب شناخته شود. نباید یک لحظه از درخواست و مطالبه عدالت کوتاهى کرد.
📥 پی دی اف ویژه نامه را از قسمت 《سنجاق شده》 دریافت کنید
@ssweekly
🔺جوانیم در این امید پیر شد
🔹حسن ختام
🖊گروه جوان - صبح صادق
📝 روزگار ارابههای زمانش را بیرحمانه میتازاند، برف پیری را به سر و صورت آدمها میباراند و ترکهای کویری را به چهره آدمها میاندازد. این خاصیت روزگار است؛ خاصیتی که بیهوا و ناگهانی رخ میدهد.
❤️ در یک لحظه و بیاینکه بفهمیم، پیر میشویم. در خلوت خانه و در گرماگرم فرزندان و نوهها پیر میشویم. باید باور کنیم که گذر زمان یک حسرت همیشگی به ما میدهد؛ حسرت از دست دادن لحظهها و فرصتها. با همه دلمشغولیها و وسوسههای روزگار باید به دنبال کسی باشیم که این تاریکی پیری را کنار بزند و پنجره روشنایی را به رویمان باز کند.
❤️ در این شلوغیهای روزگار که صبح را به شب و شب را به صبح گره میزند، یادمان نرود جایی در انتهای مسیر نیست. مقصد لذت بردن از قدمهایی است که برای پیدا کردن آن یار حقیقی برمیداریم.
❤️ مولا جان، تو آن یار حقیقی ما هستی. همان یاری که میخواهیم در آخرین غروب زندگی برجای پای شما نماز بگذاریم؛ ای همیشه آشنا، باز گرد؛ دیگر جانی نمانده است. جوانیمان رفت و نیامدی...
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت 《سنجاق شده》دریافت کنید
@ssweekly
🔺سیاست در مسیر توسعه
🔹ویژه نامه زن زندگی آزادی✌️ ویژه سالگرد انقلاب اسلامی
🖊مهدی سعیدی - کارشناس سیاسی
📝نظام اسلامی در کنار الگوی توسعه فرهنگی، اقتصادی، امنیتی، نظامی و...، باید الگوی سیاسی تراز خود را نیز در پیش داشته باشد. حرکت مبتنی بر الگوی سیاسی آنقدر اهمیت دارد که بخش قابل ملاحظهای از نظریهپردازان توسعه از تقدم توسعه سیاسی بر دیگر عرصههای توسعه سخن گفتهاند.
📌 در این میان، توجه به این نکته بسیار کلیدی است که در عرصه توسعه و پیشرفت کشور، ایجاد توازن و توجه به ابعاد همهجانبه توسعه، یکی از ملاحظات راهبردی است که بیتوجهی به آن آثار و عوارض نامطلوبی برای کشور به همراه خواهد داشت. نبود توازن در توسعه به مثابه رشدی کاریکاتوری است که ترکیب نامتوازن آن عدم تعادلی در جامعه ایجاد کرده و حتی پیامدهای سیاسی و اجتماعی آن موجب تشدید تنشها و تعارضات و واگراییها در جامعه میشود. توجه به این ملاحظه میتواند تحقق توسعه را در جامعه هموار کرده و پذیرش آن را نیز تسهیل کند.
📌 در این میان، یکی از ابعاد مغفول الگوی پیشرفت، توجه به موضوع «توسعه سیاسی» است. در این زمینه، متأسفانه بیتوجهیهای فراوانی را شاهد بودهایم که در دهه پنجم انقلاب اسلامی نسبت به جبران آن باید تلاش کرد.
📌 در فضای سیاسی کشور پس از پایان جنگ تحمیلی، جریان اصلاحطلب پیشگام سخن گفتن در این زمینه بود و توانست با بالا بردن پرچم توسعه سیاسی حتی پیروز انتخابات 1376 شده و هشت سال صندلی پاستور را در اختیار داشته باشد؛ اما متأسفانه الگوی توسعه سیاسی مدنظر این جریان فرآیند سکولاریزاسیون کردن جمهوری اسلامی و تهی کردن انقلاب از محتوای اسلامی آن بود! همین امر موجب شد تا تلاش برای تحقق این الگو با آشفتگی اجتماعی ـ سیاسی همراه باشد و عملاً پروژه ناکام بماند. جریان اصولگرا نیز در سالهای پس از دوم خرداد ایدهای ارائه نکرد و بیتوجه از کنار آن گذشت و داستان توسعه سیاسی بر زمین ماند!
📌 معطوف به کارآمدی جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب، ارائه الگویی از توسعه مبتنی بر آموزههای اسلامی ـ ایرانی این سرزمین ضرورتی است که باید با همه توان از سوی حاکمیت و نخبگان سیاسی دنبال شود تا حاصل آن تحقق اصلاحاتی در ساختار سیاسی کشور شود.
تبیین مختصات پیشرفت سیاسی نیازمند تأملات فراوانی است، که در این نوشتار تنها به دو ملاحظه اشاره میشود.
📌 حکمرانی در دنیای پیچیده امروز بدون تعریف و ساماندهی و به رسمیت شمردن کار تشکیلاتی ممکن نخواهد بود. کار تشکیلاتی اساس به کارگیری عقل جمعی و ضریب دادن به عقلانیت و خلاقیت در تصمیمگیریهای اجتماعی و سیاسی است. کار تشکیلاتی در قالب رسمیت بخشیدن به فعاليتهای حزبی معنا مییابد و صورت قانونی میگیرد. البته آنچه در تعریف حزب و تحزب باید توجه کرد، ترسیم الگویی بومی از آن است.
📌 اما در گام عملی به رسمیت شناختن تحزب در ساختار حکمرانی است. باید کار به جایی رسد که رقابتهای فردی و شخصی به فعاليتهای تشکیلاتی ـ حزبی ارتقا یابد. در این وضعیت، انتخاباتهای کشور به رقابت احزاب و گروههای سیاسی شناسنامهداری تبدیل خواهد شد که برای اداره کشور برنامه مدون و مکتوب و قابل ارائه به نخبگان و افکار عمومی دارند.
در این وضعیت، این برنامهها هستند که با یکدیگر رقابت خواهند کرد، نه نامها و هر یک از مقبولیت و عقلانیت معطوف به کارآمدی برخوردار باشد، صندلی قدرت را در اختیار خواهد گرفت.
📌 فرصتهای چهار ساله چه در مسند مجلس یا و چه در مسند دولت، فرصتی برای راستیآزمایی و اعتبارسنجی مؤثر و عملیاتی برنامههاست که اگر مقبول افتاد، کار برای چهار سال دیگر تمدید خواهد شد وگرنه برنامهای دیگر اقبال عمومی را کسب خواهد کرد.
📌 مسئله دیگر توجه به داستان تعریف حدود و ثغور اعتراضات اجتماعی است.این روزها مسئله اعتراضات و برگزاری تجمعات اعتراضی، به دلیل وجود مشکلات و کمبودها و کاستیهای گوناگون، به یکی از مسائل مهم در عرصه حکمرانی بدل شده است. از یکسو باید بستر و فضایی برای شنیدن صدای اعتراض اقشار گوناگون جامعه وجود داشته باشد تا امکان رفع معایب سیستم و ساختار حکمرانی مشخص شود و از دیگر سو اعتراض باید در چارچوبی تعریف شده باشد تا آنچه با هدف اصلاح دنبال میشود، خود به عاملی برای بینظمی و نابسامانی و تنش در جامعه بدل نشود. در این شرایط است که وجود دستورالعملی برای ساماندهی به اعتراضات یکی از اولویتهای جامعه خواهد بود که مختصات آن را باید در الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت تعریف کرد.
بدون شک، الگوی اسلامی ـ ایرانی پیشرفت سیاسی ابعاد گسترده دیگری دارد که برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی در دهه پنجم انقلاب اسلامی به آنها نیازمندیم.
📥 پی دی اف ویژه نامه را از قسمت 《سنجاق شده》دریافت کنید
@ssweekly
🔺 نظام انقلابی و آینده آرمانها
🔹ویژه نامه زن زندگی آزادی✌️ ویژه سالگرد انقلاب اسلامی
🖊گروه پرونده
📝بزرگان انقلاب اسلامی برای مواجهه با آفت محافظهکاری و حفظ روحیه انقلابی در مرحله نظامسازی، نظریه «نظام انقلابی» را ارائه کردهاند. رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب مینویسند: «انقلاب اسلامی پس از نظامسازی، به رکود و خموشی دچار نشده و نمیشود و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی تضاد و ناسازگاری نمیبیند، بلکه از نظریه نظام انقلابی تا ابد دفاع میکند.» در تحلیل الگوی نظام انقلابی نظرات گوناگونی وجود دارد که این نظرات را مبتنی بر سه رویکرد میتوان تقسیمبندی کرد:
📌 رویکرد اول، رویکردی ساختاری ـ کارگزاری است که بر اسلامی و انقلابی بودن ساختار و کارگزار تأکید دارد و نظامی را اسلامی ـ انقلابی میداند که ساختار آن مبتنی بر اسلام انقلابی بنا نهاده شده باشد. در درون این ساختار ساز و کار تعیین حاکم نیز باید اسلامی و انقلابی باشد؛ به گونهای که افرادی با روحیه انقلابی در رأس قدرت قرار گیرند و مسئولیتها به چنین افرادی واگذار شود. همچنین، در نگاهی فراتر چگونگی فرآیند تصمیمگیریها و جهتدهیها به جامعه نیز باید به تصمیماتی انقلابی بینجامد.
📌 در رویکرد دوم که رویکرد کارکردی است، آنچه ملاک و معیار سنجش قرار میگیرد، نه تأکید بر ساختارها و کارگزارها، بلکه توجه به کارکردهاست. از این منظر، نظامی را میتوان انقلابی نامید که خروجیهای آن را بتوان با الگوها و آموزههای اسلام انقلابی تطبیق داد. نظامی را میتوان نظام انقلابی دانست که تصمیمات آن مقوم و بسطدهنده ارزشهای انقلاب اسلامی باشد.
📌 نگاه سوم که نگاه تکمیلی و تلفیقی است، رویکرد ساختاری ـ کارکردی است، که لازمه انقلابی بودن نظام را وجود الگویی در ساختار تشکیل نظام از ملاک و معیار انتخاب حاکم تا مکانیسم انتخاب حاکم و معیار تصمیمگیری میداند و از طرفی بر کارکرد و کارآمدی تأکید میکند. این نظر از طرفی معتقد است، هدف از تشکیل نظام اسلامی ـ انقلابی آماده شدن زمینه برای برخورداری از رفاه مادی و رشد و کمال معنوی است و اگر حکومت در این زمینه ناکارآمد باشد، مشروعیت خود را از دست خواهد داد و از طرفی معتقد است، ایجاد چنین جامعهای که هم رفاه مادی تأمین شود و هم رشد و تعالی معنوی، جز از طریق ساختار اسلامی ـ انقلابی محقق نخواهد شد و رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی بدون شکلگیری ساختار نظام انقلابی ادعایی بیش نخواهد بود.
📌 آنچه مشخص است، نظریه سوم ترسیمکننده الگویی است که رهبر حکیم انقلاب اسلامی از طرح نظریه نظام انقلابی در ذهن دارند. به همین دلیل است که از نگاه ایشان «نظام اسلامی عبارت است از اینکه: اولاً، قسط اسلامی و احكام اسلامی در جامعه تحقق پیدا كند؛ ثانیاً، افراد صالح و شایستهای متصدی و مباشر این كار باشند (بدون وجود افراد شایسته و صالح، امكان ندارد احكام اسلامی و قسط اسلامی در جامعه پیاده شود) ثالثاً، اعتماد و باور و قبول مردم و رابطه مستحكم میان این مجموعه خدمتگزار و مردم باید وجود داشته باشد. هر كدام از این سه پایه اگر كم باشد، فلسفه حكومت اسلامی تحقق پیدا نخواهد كرد.»
در کلام معظمله انقلاب، یعنی نظام انقلابی؛ نظامی با هدفهای انقلاب، با حرکت انقلابی، با جهتگیری انقلاب! و «برای تحقق آن یک دستگاه مدیریتی لازم دارد که آن میشود دولت انقلابی... دولتی که ارکان آن، انقلاب را از بن دندان باور کرده باشند و دنبال انقلاب باشند.» و ما اکنون در مرحله تشکیل دولت انقلابی قرار داریم. بنابراین مرحله بعد از نظام انقلابی، ایجاد دولت انقلابی است و با عملکرد صحیح دولت انقلابی است که مرحله چهارم تمدنسازی که تشکیل «جامعه انقلابی» است، محقق خواهد شد و در نهایت بستر برای تحقق «تمدن انقلابی و اسلامی» فراهم خواهد شد.
📥 پی دی اف ویژه نامه را از قسمت 《سنجاق شده》 دریافت کنید
@ssweekly
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی:
بیستودوّم بهمن، عید حقیقى براى ملّت ما است
🇮🇷 یوم الله ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک میگوییم. 🇮🇷
@ssweekly