✅ خبر ویژه (سهشنبه 27 خرداد)
1️⃣ سطح دیدارهای سردار قاآنی همسطح «شهید سلیمانی» است
ایرج مسجدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق، طی یک مصاحبه تلویزیونی با شبکه خبری «العراقیه» اظهار داشت: «مذاکرات عراق و آمریکا موضوعی داخلی است و بستگی به خود عراق دارد که چه تصمیمی بگیرد و چه توافقی کند. هر توافقی که دولت عراق انجام دهند و پارلمان آن را تأیید کند، ایران نیز از آن حمایت خواهد کرد، ممکن است در صورت درخواست مشورت، ما مشورت ارائه دهیم. خروج آمریکا از عراق مصوب پارلمان است، ما نیز آن را تأیید میکنیم و میگوییم نهتنها از عراق که باید از کل منطقه خارج شوند.»
وی با اشاره به گفتوگوهای فیمابین بغداد و واشنگتن، اضافه کرد: «سفر اخیر آقای قاآنی ارتباطی با این گفتوگوها نداشت و پیش از آن نیز ایشان به عراق سفر کرده بودند. آقای قاآنی هر بار که به عراق تشریف میآورند با دعوت رسمی و هماهنگی با مقامات عراقی صورت میگیرد و هر ملاقاتی که انجام میدهد در راستای تقویت روابط میان دو کشور است. ایشان جانشین شهیدسلیمانی هستند و در استقبال ایشان مقامات رسمی حضور دارند و بهخوبی از سردار قاآنی استقبال میشود. مقامات عراقی برای ایشان نیز بهاندازه شهید سلیمانی احترام قائلاند. سطح دیدارهای سردار قاآنی در سطح دیدارهای سردار سلیمانی است و ایشان نقش مهمی در راستای تقویت روابط دو کشور دارد. ایران به تهدیدهای آمریکا از هر جایی که باشد، پاسخ خواهد داد و نمیخواهد کشورهای منطقه از اختلافات این کشور با آمریکا آسیب ببینند.»
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها سهشنبه 27 خرداد.pdf
407K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بدون تعارف با صاحب مکتب فضلی
او که خود راه و علم است...
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز (یکشنبه 1 تیر)
🔴 شیطانکهای منافق، سد راه عدالتگستری
خبر مرگ قاضی منصوری برای کسانی که اتفاقات انقلابی اخیر دستگاه قضایی در پرونده فساد «اکبر طبری» معاون اجرایی حوزه ریاست سابق قوه قضائیه را دنبال میکنند، شوکآور است و سؤال جدیدی بر سؤالات پیشین! را در خصوص متهم ردیف نهم این پرونده پُرحاشیه ایجاد کرده است؛ همزمان موج رسانهای سنگینی با طیفی از اخبار راست و دروغ تا گمانهزنیهای تحلیلی در خصوص اینکه این مرگ خودکشی بوده یا قتل، چه کسانی از این مرگ سود میبرند و ... به راه افتاده است که نیاز به رمزگشایی فوری دارد.
نکات تحلیلی: 1- مثل خیلی از پروندههای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، اقتصادی و امنیتی، دو جریان عمده در این بازی رسانهای، بدون انتظار برای روشن شدن ابعاد این پرونده مشکوک و پیچیده مقابل هم صفآرایی کردهاند که شاخصه اصلی این آرایش همانند همه پروندههای مرتبط با جمهوری اسلامی، «نگاه سیاسی» است؛ عدهای بدون هیچ نشانهای همانند بسیاری از پروندههای گذشته نظام را متهم میکنند و دستهای دیگر این پرونده را سوژه مناسب و فرصتی طلایی برای تسویهحساب و سرشاخ شدن با قوه به پا خاسته قضایی برای اجرا و اقامه عدالت و همینطور با کلیت نظام اسلامی تحلیل میکنند! 2- دومینوی اخبار کذب و چرخه تولید و توزیع شایعهپراکنی به مدد توسعه ابزارهای اطلاعرسانی و سرعت و سهولت جابجایی خبر و تحلیل، در این میان بسیار داغ است و شیطانکهای منافق آتش بیار معرکه ایمان و باورسوزی شدهاند. باید مراقبت کرد و منتظر ماند تا ابعاد پرونده بررسی شود. آنچه در وهله اول به ذهن میرسد مسئولیت حقوقی کشور رومانی است که باید طبق حقوق بینالملل و قوانین پلیس اینترپل از جان متهم محافظت میکرد. 3- به تعبیر علی باقری معاون بینالملل و حقوق بشر قوه قضائیه «قاضی منصوری احتمالاً خودکشی کرده است»؛ اما آنچه مهمتر است، اینکه باید با دیدی نافذ از اهداف اخلالگران در این پرونده پردهبرداری کرد و از انگیزه قوی منافقین و ضدانقلاب در درگیرسازی جمهوری اسلامی با این پرونده و به حاشیه بردن اصل امید و اعتماد مردم به موج تازه عدالتگستری قوه قضائیه غافل نشد.
نکته راهبردی: جراحی قضایی و اجرای عدالت بدون هزینه نیست، مهم مدیریت درست آن و جراحی قاطع دملهای چرکینی است که به اعتبار و اعتماد مردم به نظام چوب حراج زدهاند. باید از بازیهای رسانهای و مانعسازیهای دشمن عبور کرد و ضمن تنویر اذهان جامعه با «خبر درست»، چشم به تلألؤ هدف متعالی اجرای عدالت در افق چله دوم دوخت؛ این آن چیزی است که درنهایت مردم را راضی و دشمن را عصبانی میکند. (نویسنده: فتحالله پریشان)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز (یکشنبه 1 تیر)
🔴 غفلت مهلک
روزنامه اصلاحطلب آرمان ملی در مطلبی به قلم «فریدون مجلسی» نوشته است: «بسیاری معتقدند ترامپ با برخی توئیتهای خود بعد از بازگشت سیروس عسگری و تبادل آقای طاهری و مایکل وایت مبنی بر تشکر از ایران و تمایل برای انجام مذاکرات دیپلماتیک، آنهم قبل از برگزاری انتخابات ریاستجمهوری، به دنبال یک تغییر رفتار جدی و احتمال بسترسازی برای مذاکره دو طرف است.»
گزاره تحلیلی: نگاهی به اقدامات خصمانه ایالاتمتحده آمریکا تنها در دوره ترامپ، ازجمله؛ ترور بزدلانه سردار سلیمانی در فرودگاه بغداد تا خروج از توافق هستهای و وضع تحریمهای گسترده ضدایرانی و حالا تازهترین اقدام، تلاش برای جلوگیری از لغو تحریمهای تسلیحاتی از طریق فشار به آژانس انرژی اتمی و استفاده از ابزار کشورهای اروپایی علیه ملت ایران که بهوضوح نشاندهنده رفتار خباثتآمیز آمریکاییها در قبال کشورمان است، این سؤال پیش میآید که چطور باوجود چنین اقدامات خصمانهای که همچنان نیز با جدیت از سوی ترامپ دنبال میشود، برخی همچون این روزنامه از یک توئیت کمارزش رئیسجمهور آمریکا برداشت آشتیجویانه دارند؟ ترازوی این تحلیلگران سیاسی و مدعی بلد بودن زبان دنیا چگونه کار میکند که یک توئیت چندکلمهای از دهها تحریم و کارشکنی و ترور و تهدید، سنگینتر مینماید؟ هوشمندی استراتژیک یکی از اصلیترین گزارههای تحلیل سیاست خارجی است! هوشمندیای که آن را میتوان در کلمات رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره با آمریکا بهوضوح مشاهده کرد، ایشان در تذکر به مسئولان سیاست خارجی در هنگام مذاکرات، همواره تأکید میکردند که فراتر از کلمات و لبخندهای دیپلماتیک، این مسئله را در گوشه ذهن داشته باشند که در میز مذاکره، در روابط بینالملل با چه کسانی روبرو هستیم، روش و مشی طرف مقابل را فراموش نکنیم، به عبارت دقیقتر فراموش نکنیم در زیر دستکش مخملی که برای مذاکره بهسوی ما دراز شده است، دست چدنی وجود دارد که غفلت از آن خسارتبار خواهد بود؛ مسئلهای که متأسفانه در خوشبینانهترین حالت برخی از سیاسیون و جریانهای سیاسی با زودباوری از آن غافل میشوند. (نویسنده: سید فخرالدین موسوی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ اخبار ویژه (یکشنبه 1 تیر)
1️⃣ تئوریسازی اغتشاش
سعید حجاریان، از تئوریسینهای اصلاحطلب بهتازگی در یادداشتی با عنوان "نیک و بد کرونا" که در یک وبگاه وابسته به جریان چپ منتشر شد؛ در تشریح ابعاد بیماری کرونا، مدعی وجود بحران نان و جان در دنیا و در سطحی وسیعتر، در ایران شده و نوشته است: «چنانچه جهانگیری کرونا ویروس ادامه پیدا کند و مردم دستهدسته از بین بروند و چشماندازی برای مهار ویروس به وجود نیاید، مردمی که اهل ریسک هستند، تن به سه کار میدهند: قتل و غارت و قمار مالی. درواقع، فرد میگوید من که میخواهم بمیرم، بگذار حسابم را در این دنیا با افراد تسویه کنم؛ خواه مالی باشد و خواه سیاسی و خواه خانوادگی. در مقوله غارت نیز اینگونه استدلال میشود که بگذار سرقت کنیم تا از این راه گذشته را جبران و لااقل آسایش بازماندگان را تأمین کنیم!» اظهارات حجاریان را باید با این سابقه مطالعه کرد که او پیشازاین تأکید کرده بود که باید در پساکرونا منتظر اغتشاش باشیم! و باز باید این سابقه را هم از وی بازگویی کرد که او از سالها قبل در خلوت و جلوت، کراراً مردم را به حضور در خیابان فراخوانده است.
2️⃣ حاشیه برای «اتحاد ملت ایران»/ ۳۲ نفر از اعضای هیئترئیسه شورای منطقهای و شورای حوزههای شهرستانی حزب اتحاد ملت در استان همدان با انتشار بیانیهای با عنوان اختلاف با مرکزیت حزب، بهصورت دستهجمعی استعفا کردند. در تهران نیز برخی از اعضای حزب اتحاد ملت ایران استعفای خود را به شورای مرکزی حزب تقدیم کردهاند. به گزارش خبرگزاری فارس، انتقاد از اصلاحطلبان در به وجود آمدن شرایط موجود کشور، ازجمله دلایل احتمالی استعفای برخی از اعضای این حزب عنوان شده است.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها یکشنبه 1 تیر.pdf
134.2K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز (دوشنبه 2 تیر)
🔴 بازار نابسامان ارز
بازار ارز و طلا در روزهای اخیر در سربالایی تندی قرار گرفته است و دائماً رکوردهای جدیدی را به ثبت میرساند. تبعات ناشی از نابسامانی بازار ارز بهسرعت در همه بازارهای داخلی قابلمشاهده است. مردم که تحت تأثیر کرونا و سایر مشکلات اقتصادی هستند، نگرانی عمیقی از تکرار روزهای پرتلاطم ارزی دارند.
نکات تحلیلی: 1- یکی از مهمترین دلایل افزایش قیمت ارز در این مقطع، شکلگیری انتظارات تورمی و تشدید آن در ماههای اخیر است. وقتی پیشبینی کارشناسان اقتصادی در سطوح بینالمللی و داخلی حاکی از وجود تورم نسبتاً بالا در سال جاری است و باوجود اعلام برنامه مسئولین برای کنترل تورم اتفاق خاصی در 3 ماه گذشته نیفتاده است، این تصویر در اذهان تثبیت میشود که برخی پیشبینیهای صورت گرفته در مورد تورم در سال جاری درست است. تشدید و تثبیت این انتظارات باعث میشود که جامعه نهتنها در مقابل افزایش قیمت ارز مقاومت نکند بلکه در مواردی این موضوع را تشدید نیز بکند. 2- فشار اقتصادی بر پایه ایجاد نوسانات ارزی و کاهش ارزش پول ملی در مقطع فعلی منحصر به ایران نیست و کشورهای لبنان و سوریه نیز با شدت بیشتری با این موضوع درگیرند. این همزمانی میتواند تقویتکننده سناریویی باشد که کشورهای محور استکبار بهویژه آمریکا و عربستان را عامل نوسانات ارزی معرفی میکند. ترامپ میخواهد به هر قیمتی شده در چند ماه آینده مذاکره با ایران را در هر سطحی که بشود، شروع کند تا از آن بهعنوان برگ برنده انتخابات استفاده کند ولذا ایجاد جنگ روانی در داخل ایران با افزایش نرخ ارز صورت میگیرد تا تعدادی از افراد سودجو، بدون هیچ هزینهای این کار را در داخل ایران انجام دهند. 3- عدم نظارت بر بازگشت ارز حاصل از صادرات را میتوان دلیل دیگری برای کمبود ارز در کشور دانست که نوسانات ارزی را به دنبال دارد. درحالیکه گزارشهای رسمی حاکی از منفی بودن تراز تجاری ایران در چند ماه اول سال جاری و پیشی گرفتن واردات بر صادرات است، گزارشهای میدانی نشان میدهد که بخش عمده ارز حاصل از صادرات به چرخه قانونی کشور در قالب سامانههای نیما و سنا برنگشته است.
تحلیل راهبردی: با توجه بهسرعت و عمق تأثیر نوسانات ارزی بر اقتصاد و معیشت مردم و تلاش دشمن برای تعمیق این مشکل و بهرهبرداری از آن، ضرورت دارد همه دستگاههای نظام اعم از دولت، مجلس و دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی با جدیت به موضوع کنترل قیمت ارز ورود کنند. (نویسنده: علی کارگر)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز (دوشنبه 2 تیر)
🔴 از اردشیر زاهدی یاد بگیرید!
در روزهای گذشته اردشیر زاهدی وزیر خارجه دوران ستمشاهی و آخرین سفیر ایران در آمریکا در اظهاراتی جالبتوجه از برنامههای موشکی ایران و رشادتهای فرزندان ایران و شهادت سردار سلیمانی سخنانی بر زبان جاری کرده است که موجب تعجب فعالان سیاسی شده است.
گزارههای خبری: مهمترین موضعگیریهای وی در محورهای زیر خلاصه میشود: 1- عرصه دیپلماسی: اردشیر زاهدی داماد شاه مخلوع مینویسد: «هر بار که مواضع ضد ایرانی بحرین را میبینم، خود را لعنت میکنم! هم اعلیحضرت و مشاورانش و هم منی که به خاطر روابطم با شاه به استقلال بحرین کمک کردیم، خیانتکاریم. ایکاش ذرهای از وجود سلیمانی در ما بود تا امروز نبینیم کشوری که اندازه رباطکریم هم نمیشود، برای ما ... زیادی تناول میکند.» 2- حمله به ضدانقلاب: «تصمیم دربارۀ دولت ایران حق جوانان ایران است نه ما که گذاشتیم و رفتیم و پولها را برداشتیم و آمدیم اینجا. هر ایرانی که از خارجی پول بگیرد شرافت ندارد. ایرانیهایی که در خارج هستند و میگویند بمب بریزید سر ایران، ایرانی نیستند و پستان مادر را گاز میگیرند.» 3- وی در پاسخ به این سؤال بیبیسی که؛ آیا تمجید از آقای سلیمانی حمایت از جمهوری اسلامی نیست؟ پاسخ میدهد: «این آدم برای مملکت خود خدمت کرده و من به او افتخار میکردم و میکنم و خواهم کرد. افتخار این است نه آنها که خود را فروختهاند.»
گزاره تحلیلی: بیان این سخنان در سن ۹۲ سالگی از فرزند کودتای 28 مرداد بسیار دیر موقع صورت گرفته و جای افسوس دارد. ایشان اگر همان موقع این سخنان را علیه شاه در تجزیه کشور بیان میکرد، چنین اتفاقهای ناگواری برای نقشه و هویت ایران نمیافتاد. بصیرت داشتن مسئول در لحظات حساس تاریخی، موجب جلوگیری از اظهار پشیمانی بیفایده در آخر عمر میشود. بااینحال، این پشیمانی دیر موقع نیز هشداری برای سران فتنه است که در سالهای گذشته کشور را در معرض تحریمهای آمریکا پس از فتنه ۸۸ قرار دادند و هنوز حاضر نشدهاند خط فاصل خود را با تهدیدها و تحریمهای امریکا مشخص کنند. امید است که در این شرایط که انقلاب در اوج عزت است، خود را پیدا کنند و توبه سیاسی بهجای آورند و از قافله انقلاب جا نمانند. امیرالمؤمنین علی علیهالسلام میفرمایند: ادِرِ الفُرصَةَ قَبلَ أن تكونَ غُصّةً؛ فرصت را درياب، پيش از آنکه از دست دادنش موجب اندوه گردد. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ خبر ویژه (دوشنبه 2 تیر)
1️⃣ انتظار از مجلس این نبود!
برخلاف انتظارها اوضاع کمسیون فرهنگی مجلس یازدهم بهتر از مجلس دهم نیست؛ درحالیکه در پیام رهبر معظم انقلاب به مجلس یازدهم، ″اقتصاد و فرهنگ″ دو اولویت مهم کشور ذکر شده است؛ رها کردن حوزه فرهنگ در اوضاع ″ولنگار″ کنونی و گرایش صرف به حوزههای اقتصادی، قطعاً توفیق چندانی به همراه نخواهد داشت؛ چراکه بخشی از بحرانهای اقتصادی ریشه در امر فرهنگ دارد. اصلاح شیوه صحیح مصرف و بهصورت کلی، ″سبک زندگی مصرفگرایانه″ سبب افزایش موفقیت در پیادهسازی اقتصاد مقاومتی خواهد شد. از طرف دیگر، زیرساختهای عریض و طویل فرهنگ کشور در رویارویی با ″تهاجم و نفوذ فرهنگی″ در باتلاقی عمیق گیر کرده و عاجز از حرکت ماندهاند؛ لذا اکنون زمان ورود و اقدام جهادی در این عرصه است. کمیسیون فرهنگی جایگاه ″بازماندگان از کمیسیونهای دیگر″ نیست و نیاز به نمایندگان عالم و شجاع دارد تا بتوانند در برابر ″تقیزادهها و قرارگاههای دچار اختلال″ قد عَلم کنند و دست به جراحی گسترده بزنند. چراکه مرحله بعدی ولنگاری فرهنگی، چیزی نیست جز ″فروپاشی فرهنگی″! نمایندگان محترم مجلس! نکند با نحوه چینش کمیسیون فرهنگی، عجز و ناامیدی از اصلاح فرهنگ را القا کنید!
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها دوشنبه 2 تیر.pdf
127.6K
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز (سهشنبه 3 تیر)
🔴 انتظارات از دستگاه قضا
آغاز تابستان آغاز هفته دستگاه قضا است. اين روزها قوه قضائيه به محور توجه و تمرکز افکار عمومي بدل گرديده و انتظارات از اين دستگاه دوچندان شده است. دستگاه قضا خود درگير پرونده فسادي شده که مجرمان آن، در درون اين قوه رخنه کرده و تا سطح مياني و حتي بالاتر نفوذ کرده بودند؛ اما نکته قابلملاحظه آن است که با همه ترفندها و سياهبازيها درنهایت اين دستگاه قضايي بود که خود به جراحي اين دمل چرکين پرداخته و آنان را بهپای ميز مذاکره کشانده است. افکار عمومي دادگاه طبري را با دقت دنبال ميکنند تا اقتدار و سلامت دستگاه قضا را بسنجند.
روي کار آمدن آيتالله رئيسي، قوه قضائيه و تدابير و اقدامات انجامشده توسط ايشان، اميدهاي فراواني را در جامعه زنده کرده است؛ اما در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامي، اين مجموعه همچنان با دستگاه قضايي تراز انقلاب اسلامي فاصله بسيار دارد.
1- بهحکم عقل و به فرموده حكيم بزرگ انقلاب اسلامي؛ «سختترين قسمت عدل هم عبارت است از آنجائي كه طرف مقابل عدل، اقويا هستند؛ زير بار نميروند، زور ميگويند، متوقعاند.» اين موضوع يكي از مسائل مهمي است كه انتظار ملت را از دستگاه قضايي دوچندان كرده است. انتظار آن است كه سران باندهاي مافيايي قدرت- ثروت که در عرصههاي مختلف اقتصادي عامل فساد هستند، بهپای ميز محاكمه كشانده شوند. در اين مسير تعارفات و ملاحظات بايد كنار گذاشتهشده و توصيهها و سفارشها نيز بايد رخت بربندد تا هركس از مسير قانون پاي كج گذاشته است، با شمشير عدالت آن را صاف نمود، هرچند فرد مذكور از تبار آقازادگان و توصیه شدگان و وابستگان به فلان جريان سياسي باشد! به نظر ميرسد كه با رهنمودهاي صريح رهبر معظم انقلاب اسلامي كه بارها اعلام كردهاند با «فساد بايد در هر نقطهاي كه هست مبارزه كرد!»، ديگر دليلي براي مماشات با دانهدرشتها باقي نمانده است! 2- اصلاحات اداري يکي از فوريتهاي ضروري دستگاه قضا است. بوروكراسي تنبل و پرپیچوخم دستگاه اداري قوه قضا نيز خود به مانعي براي ايجاد رضايتمندي ملت از دستگاهِ قضايي تبدیلشده كه بايد براي آن چارهاي انديشيد. اين بوروكراسي ناكارآمد گاه آنچنان مراجعهکننده را در پیچوخمهای خود سرگردان و معطل ميكند كه حتي طعم شيرين اجراي عدالت را نيز در كام افراد تلخ ميكند و درنهایت خاطرهاي تلخ را در اذهان به يادگار ميگذارد. براي رفع اين مشكل- عارضي كه ارتباطي با جوهر دستگاه قضا ندارد و متأسفانه در تمامي دستگاههاي بوروكراسي و اداري ما وجود دارد- بايد چارهاي انديشيد تا خدمات همه خادمان ملت در دستگاه قضا به اين سادگي مخدوش نگردد. (نویسنده: مهدی سعیدی)
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly