فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی:
بیستودوّم بهمن، عید حقیقى براى ملّت ما است
🇮🇷 یوم الله ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک میگوییم. 🇮🇷
@ssweekly
🔺ترازوی انتخاب
🔹ویژه نامه زن زندگی آزادی✌️ ویژه سالگرد انقلاب اسلامی
🖊گروه پرونده
📝نظام اسلامی به همه انتخاباتها به مثابه فرصتی برای تقویت ارکان نظام مردمسالاری اسلامی نگاه کرده و خواهان آن است که انتخابات به شایستهترین حالت برگزار شود. هر چند در طول 43 سال گذشته، بیش از 30 انتخابات در کشور برگزار شده است، اما همچنان با تحقق انتخابات مطلوب فاصله بسیار است که تحقق آن یکی از مطالبات جامعه اسلامی است. مهمترین شاخصههای انتخابات مطلوب و تراز مردمسالاری دینی را از زبان نظریهپردازان آن میتوان شرح کرد:
📌مشارکت گسترده ملت
یکی از مهمترین شاخصههای انتخابات، موضوع «مشارکت حداکثری» و حضور گسترده ملت پای صندوقهای رأی است. امام خامنهای(مدظلهالعالی) از این اصل به منزله راهبرد اساسی چنین یاد میکنند: «آنچه که باید به عنوان راهبرد اساسی مورد نظر همه باشد، عبارت است از حضور حداکثری مردم... شر کتی باشد که دشمن را از دستاندازی به ایران اسلامی و ملت سرافراز ایران مأیوس کند.»
📌 آرامش و امنیت در انتخابات
برگزاری انتخابات آرام، بدون تنش و درگیری یکی از شاخصههای انتخابات مطلوب است. انتخابات همواره باید مظهر وحدت و انسجام ملی باشد و لازمه و نشانه آن وجود آرامش در انتخابات است.
📌 سلامت انتخابات
یکی از دغدغههای مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی مسئله سلامت انتخابات است. در نگاه ایشان، رأی ملت امانتی است که در اختیار مسئولان امر قرار دارد و ایشان موظفند با تمام توان در حفظ و سلامت آن بکوشند. سلامت انتخابات هم به مرحله پیش از انتخابات و هم حین انتخابات و هم پس از انتخابات توجه دارد. به واقع، همه فرآیند انتخابات از زمان آغاز فعالیت سیاسی جناحها تا اعلام و تأیید نتایج نهایی انتخابات باید مورد توجه قرار گیرد.
📌 قانونگرایی در انتخابات
یکی از ارکان برگزاری انتخابات تراز انقلاب اسلامی، قانونگرایی و پایبندی به ضوابط قانونی است. این قانونگرایی نیز از اصولی است که همه فعالان صحنه انتخابات از مجریان و ناظران و نامزدها تا هواداران و انتخابکنندگان باید به آن پایبند باشند.
📌 رقابتی بودن انتخابات
یکی دیگر از مؤلفههای مؤثر در رسیدن به انتخابات تراز جمهوری اسلامی، رقابتی بودن و فراهم آوردن بستری برای حضور همه استعدادها و گرایشهایی است که به قانون اساسی و آرمانهای ملت اعتقاد داشته و برای اداره کشور برنامه دارند. به واقع انتخابات شایسته و حقیقی به صرف تعدد نامزدها حاصل نخواهد شد؛ بلکه لازمه این تعدد تکثر و تنوع افراد و سلیقهها و گرایشها خواهد بود که امکان انتخابهای گوناگون را برای مردم فراهم خواهد آورد.
📌 سلامت رقابتهای انتخاباتی
یکی دیگر از شاخصها توجه به سلامت رقابتهای انتخاباتی است که تحقق آن در گرو رعایت اخلاق در میدان رقابتهاست. توجه به مسائلی از قبیل پرهیز از دروغ، تهمت و افترا، تخریب، بزرگنمایی مشکلات، اسراف، هزینهکردهای غیرشرعی، دادن وعدههای غیرواقعی، خرید رأی و... نمونههایی از دغدغههایی است که توجه به آن میتواند متضمن سلامت انتخابات باشد.
📌 اصلحگزینی معطوف به کارآمدی
یکی از شاخصههای انتخابات شایسته در مردمسالاری دینی آن است که فرآیند انتخابات به نحوی باشد که در نهایت شایستگان و اصلحان بر مسند قدرت تکیه زنند. این مسئله رمز تعالی و ارتقای نظام اسلامی است که در آموزههای دینی نیز فراوان بر آن تأکید شده است.
📥 پی دی اف ویژه نامه را از قسمت 《سنجاق شده》 دریافت کنید
@ssweekly
🔺فضایی برای آینده
🔹ویژه نامه زن زندگی آزادی✌️ ویژه سالگرد انقلاب اسلامی
🖊گروه پرونده
📝 اگر بگوییم جنگ در فضای سایبر، جنگ آینده است، سخن ناروایی گفتهایم و افکار بشریت را منحرف کردهایم؛ زیرا هم اکنون که این مطلب را میخوانید، گزارشی را از خط مقدم جنگ میخوانید، اما صفیر گلولههای آن دیده و شنیده نمیشود! بلکه عواقب خسارتبار آن، آیندههای خوب را ناممکن و دستنیافتنی میکند؛ در این جنگ که تسلیحات آن شبکههای اجتماعی هستند، هوش مصنوعی به جای فرماندهان و نخبگان نظامی در دست کسانی است که شاید جنگ کلاسیک را ندیده باشند یا شاید در دست کودکانی است که قبل از بازی در یک دعوای محلی در کوچه وارد یک جنگ جهانی سایبری شدهاند و میتوانند نبرد گسترده تمامناشدنی را مدیریت کنند، بدون آنکه بدانند با چه کسی میجنگند و از چه چیزی دفاع میکنند و حتی برای چه کسی یا کشوری عرصهگشایی میکنند؟!
📌 چند سالی است که کاربران اینترنت با واژه جدیدی به نام «شبکه ملی اطلاعات» مواجه شدهاند؛ به جای اینکه مردم از این پروژه جدید خوشحال بشوند، نگرانی عجیبی در فضای مجازی ـ که بیشتر ناشی از تعریف نادرست یا عدم پیوست رسانهای است ـ حاکم شده است. این در حالی است که موهبت شبکه ملی اطلاعات میتواند قدرت و امنیت و هویت ملی ما را در سطح برتری در منطقه و جهان قرار دهد و دستاوردهای ذیل را برای کشور به دنبال داشته باشد:
📌 ۱- ایجاد لایههای چهارگانه فضای مجازی؛ «شبکه زیرساختی»، «لایه کاربر»، «لایه محتوا» و «لایه خدمات» موجب پیشرفتهای گستردهای در حوزه فضای مجازی، مانند عرصه هوافضا خواهد شد و میتوانیم در عرصههای متعدد دیگر اعمال فناوری و قدرت فناورانه کنیم و وابستگی ما به خارج قطع شود.
📌 ۲- یکی از مهندسیهای فضای مجازی، مهندسی افکار عمومی با توجه به داده کاویهایی است که از طریق آن صورت میگیرد. اکنون بسیاری از شبکههای اجتماعی که در کشورهای گوناگون فعالیت میکنند، به مشخصات هویتی افراد آن کشورها دسترسی دارند و از این طریق ذائقهها و افکار عمومی آنها را به دست آورده و آنها را از طریق شرکتهای چند ملیتی و امپراتوری رسانهای مدیریت میکنند. قدرت در این عرصه باعث امنیت هویتی و ذهنی جامعه و مصونیت همه ابعاد آن خواهد شد.
📌 ۳- تحولات فناوری اطلاعات در سطح ملی و جهانی میتواند آینده انسانها را تحت تأثیر خود قرار دهد. اگر امروز کسی در حوزه فناوری اطلاعات نتواند از خود دفاع کند، در آینده نیز نخواهد توانست با موشک و حتی پیشرفتهترین ابزار جنگ نظامی از خود دفاع کند؛ به این ترتیب کشور باید از قدرت به حوزه فناوری تغییر ریل بدهد؛ زیرا با همین ابزار هم میتوان از بحرانهای اداری، فرهنگی، سیاسی، نظامی و حتی حوزههای سرزمینی و جغرافیایی به راحتی گذر کرد.
📌 ۴- حضور فعال ایران اسلامی سبب خواهد شد دشمن در زمینه فعالیتهای خرابکارانه خود از این فضا تار و مار شود و تهدیدهایش علیه منافع ملی به حداقل برسد.
📌 رهبر معظم انقلاب از مدتها قبل که هنوز گوش و چشم بسیاری از کشورها با فضای مجازی و شبکه اطلاعرسانی اینترنتی آشنا نبود، از سال 1384 از فناورانه شدن امور حمایت کردهاند و از مسئولان خواستهاند که از این ظرفیت استفاده کنند. ایشان در این زمینه حتی قدرت گرفتن در فضای مجازی را حیاتی دانسته و میفرمایند: «امروز قوّت در فضای مجازی حیاتی است؛ امروز فضای مجازی حاکم بر زندگی انسانهاست در همه دنیا؛ و یک عدهای همه کارهایشان را از طریق فضای مجازی پیش میبرند؛ قوت در این حیاتی است.»
📥 پی دی اف ویژه نامه را از قسمت 《سنجاق شده》دریافت کنید
@ssweekly
🔺سکوی پیشرفت
🔹ویژه نامه زن زندگی آزادی✌️ ویژه سالگرد انقلاب اسلامی
🖊علی کارگر - کارشناس اقتصادی
📝صنعت پتروشیمی به منزله یکی از مهمترین بخشهای توسعهدهنده و ارزشافزا، در ادامه زنجیره صنایع نفت و گاز قرار دارد. در بیان اهمیت صنعت پتروشیمی، ذکر این نکته کافی است که در میان صنایع موجود با فعالیت زنجیرهای، این صنعت طولانیترین زنجیره تولید محصولات (مشتق شده نفتی) را به خود اختصاص داده است. ارزانی و فراوانی مواد اولیه، ایجاد فرصتهای شغلی، انتقال فناوریهای پیشرفته و مهمتر از همه ارزشافزوده چشمگیر سبب شده است که در برنامههای توسعه اقتصادی و اجتماعی به این صنعت توجه بیشتری شده و احداث مجتمعهای پتروشیمی در اولویت قرار گیرد. در حال حاضر، صنعت پتروشیمی ایران در صنایع بالادستی رشد خوبی را داشته است. برای نمونه، فقط در منطقه پارس جنوبی بیش از 148 میلیارد دلار سرمایهگذاری شده است و گاز استخراج شده از این منطقه کل خوراک پالایشگاه ستاره خلیجفارس را فراهم میکند که این پالایشگاه به تنهایی بیش از 60 درصد بنزین کشور را تأمین میکند. تنوع محصولات پتروشیمی که بیش از 3500 محصول است، سبب شده است که اساساً تحریم صنعت پتروشیمی محال باشد. با این حال، ارزشافزوده اصلی در صنایع پایین دستی است. قطعاً گسترش صنایع بالادستی گام اول پیشرفت در این حوزه بوده است و در حال حاضر ظرفیت رشد پرشتاب در صنایع پاییندستی فراهم است.
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف ویژه نامه را از قسمت 《سنجاق شده》 دریافت کنید
@ssweekly
🔺دیپلماسی شوم پهلوی
🔹دیکتاتور پهلوی و مزدورانش حامی دیکتاتور بعثی برای بمباران ملت ایران
🖊گروه جبهه - صبح صادق
📝یکی از اسناد بسیار مهمی که «مجید تفرشی» سندپژوه و کارشناس تاریخ معاصر ایرانِ مقیم لندن، در این زمینه منتشر کرده، گزارشی است که در ۱۶ آبان سال ۱۳۵۹، «کریس رندل» یکی از مسئولان بخش خاورمیانه وزارت خارجه بریتانیا به رشته تحریر درآورده است. رندل مینویسد: «یکی از دلایل یورش بیمحابای حکومت عراق به خاک ایران، اطلاعات گمراهکننده ایرانیان تبعیدی از جمله شاپور بختیار، مبنی بر این بود که احتمالاً به دلیل وجود اغتشاش در ارتش و بیثباتی رژیم، بهدلیل مخالفت مردم، بهویژه در خوزستان، ایران قادر به جنگ نخواهد بود و مخالفت مردم موجب برافراشته شدن پرچم نیروهای آزادیبخش خواهد شد.»
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف این شماره را از قسمت 《سنجاق شده》 دریافت کنید
@ssweekly
🔺آینده درخشان زن ایرانی
🔹ویژه نامه زن زندگی آزادی✌️ ویژه سالگرد انقلاب اسلامی
🖊انسیه ربیعی - خبرنگار
📝با رهنمونهای حضرت امام خمینی(ره) در مسیر مبارزه با حکومت ستمگر پهلوی، زنان رفته رفته از عزلتی که رهاورد قرنها سلطنت بود، خارج شدند و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 1357 در سایهسار حکومت اسلامی، به جایگاه رفیعی در جامعه دست یافتند. به تعبیر رهبر معظم انقلاب در سال 1383، «پس از پیروزی انقلاب اسلامی زن از هویتی اسلامیـ الهی برخوردار شد. در این بینش و رویکرد زن در عین آنکه ویژگیهای زن بودن خود همچون احساسات رقیق، عواطف جوشان، مهر فراوان و صفای پاک را حفظ میکند، در میدان ارزشهای معنوی، مانند علم و عبادت نیز پیشروی میکند و در عرصه مسائل سیاسیـ اجتماعی هم با درک و هوش بالای سیاسی حضور مییابد. این الگوی یک زن مسلمان است.»
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف ویژه نامه را دریافت کنید
@ssweekly
اخبار صد ثانیهای 23 بهمن.mp3
2.41M
۲۳ بهمن ۱۴۰۱ #در_۱۰۰_ثانیه
🔻 «در ۱۰۰ثانیه» کانال صبح صادق
🔹تیتر اخبار تحولات داخلی و خارجی را هر روز در صبح صادق بشنوید.
@ssweekly
🗞 صبح صادق شماره 1082 منتشر شد + پروندهای ویژه بررسی راههای جبران یک دهه عقبماندگی کشور ✔️
📃جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با خطویژه↪️؛ نگاهی به تلاش بیگانگان برای نفوذ و جاسوسی در ایران
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح (تا آخر بهمنماه دوشنبهها صبح) در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود
@ssweekly
1082.pdf
3.05M
🗞 صبح صادق شماره 1082 منتشر شد + پروندهای ویژه بررسی راههای جبران یک دهه عقبماندگی کشور ✔️
📃جدیدترین نسخه صبح صادق همراه با خطویژه↪️؛ نگاهی به تلاش بیگانگان برای نفوذ و جاسوسی در ایران
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، یکشنبهها صبح (تا آخر بهمنماه دوشنبهها صبح) در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود
@ssweekly
May 11
🔺همه پرسی ملی
🔹صاحبان ۲۲ بهمن به خیابانها آمدند
🖊مهدی سعیدی - کارشناس سیاسی
📝از روزهای باقیمانده به 22 بهمن نیز بنگاه دروغپراکنی آنها با همه توان به میدان آمده بود تا مردم را از حضور در راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی منصرف کند! در این میان حتی برخی از مدعیان سیاسی نیز فاز جدیدی برداشته و به طور مستقیم و غیرمستقیم، در ایجاد تردید در ذهن مردم نسبت به حضور در راهپیمایی قدم برداشتند! آنان یا سکوت اختیار کردند و از هرگونه دعوت به راهپیمایی دریغ ورزیدند، یا آنکه دم از بیاعتباری قانون اساسی زدند و خواهان تغییر آن شدند و یا اصلاحاتی را پیشنهاد دادند که کمتر از ابطال قانون اساسی نبود!
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف ویژه نامه را از قسمت 《سنجاق شده》 دریافت کنید
@ssweekly
🔺آپارتاید رسانهای
🔹یادداشت رسانه
🖊علی حیدری - سردبیر
📝این اتفاق افتاد و دولتها و سران کشورها درباره سوریه به ارسال پیام تسلیت بسنده کردند، اما درباره ترکیه وضعیت متفاوت بود و بسیاری از کشورها سیل کمکهای خود را به سمت ترکیه گسیل کردند تا جایی که تصاویر منتشر شده در شبکههای اجتماعی نشان میداد، حریم هوایی ترکیه شاهد ترافیک است و همزمان حریم هوایی سوریه تقریباً خالی است! این موضوع نشان داد سرعت کمکرسانی در ترکیه عکس سوریه است و این تبعیض به حدی بود که در خود کشورهای اروپایی و غربی نیز به شدت مورد انتقاد قرار گرفت! نشریه آمریکایی«نشنال اینترست» این نوع برخورد را اقدامی ننگین خواند. «مایک رایان» مدیر برنامههای اضطراری سازمان جهانی بهداشت هم گفت: «صادقانه بگویم؛ جهان سوریه را فراموش کرده است...»
🔗متن کامل را بخوانید
📥 پی دی اف ویژه نامه را از قسمت 《سنجاق شده》دریافت کنید
@ssweekly