اخبار روزانه 13 بهمن.pdf
160.4K
یکشنبه 13 بهمن
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز(دوشنبه 14 بهمن)
🔵 قدرت قطرهچکان!
انقلاب اسلامی در آغاز گام دوم خود پیروزی بزرگی را تجربه کرد و نه تنها ابهت پوشالی آمریکا را در جهان فرو ریخت، بلکه با توکل الهی و اقدام فرزندان انقلابی حضرت امام(ره) در حمله به پایگاه قدرتمند آمریکاییها، دوگانه «جنگ و صلح» را از حیز انتفاع خارج کرد تا دیگر گزینههای روی میزی وجود نداشته باشد. در چنین شرایطی که انقلاب اسلامی در اوج اقتدار، از یک جنگ تمامعیار با آمریکا سربلند بیرون آمده است، دولت آمریکا برای فرار از پیامدهای شکست بزرگ در برابر ایران، درصدد برآمده است با تاکتیک رسانهای قطرهچکانی اطلاعات، تعداد تلفات خود را مخفی نگهدارد. در این تاکتیک به شیوههای زیر عمل میشود:
1ـ اطلاعات و اخبار در زمانهای گوناگون و به تعداد بسیار کم و به صورتی سریالی، ولی نامنظم در اختیار مخاطب قرار میگیرد.
2ـ سعی میشود مخاطب نسبت به پیام مربوطه حساس شود و در طول یک بازه زمانی آن را بپذیرد.
3ـ در این شیوه الگوی عمده رخدادها و چارچوب اصلی واقعه، تجزیه و تفکیک میشوند تا کلیت آن از دید گیرنده مخفی بماند.
هدف از به کارگیری این تاکتیک رسانهای به یک تجربه تلخ آمریکا در گذشته برمیگردد؛ در دهه 1970 میلادی «جانسون» رئیسجمهور آمریکا درباره دلایل شکست سیاستهای آمریکا در جریان جنگ ویتنام گفت: «ما جنگ را به تلویزیون باختیم.» اکنون در شکست عینالأسد در صدد برآمدند رفتار اشتباه خود را جبران کنند و بر این مبنا، اولاً، تصاویر مجروحان و کشتهشدگان را نشان ندادند و ثانیاً، رسانهها را با تأخیر چند روزه به برخی از محلهای اصابت موشک بردند؛ ثالثاً؛ صفحات شبکههای اجتماعی دوستداران سردار سلیمانی، تصاویر ایشان و جملات حمایتآمیز را که در حمایت از وی منتشر میشد، از بین بردند تا تروریسم رسانهای شکستهای خود را نیز پنهان کند.
پیروزی راهبردی کشورمان موجب شد آمریکا با وجود قدرتمند نظامی و همچنین دارا بودن ابررسانههای جهانی در یک واکنش انفعالی رسانهای در مقابل ایران قرار بگیرد و به جای پخش گسترده اخبار و اطلاعات، برای اختفا و نمایش قطرهچکانی اطلاعات تلاش کنند. استفاده اشتباه از این تاکتیک سبب شده است مردم هر روز منتظر یک اعلام شکست از طرف آمریکا در مقابل ایران باشند، اطلاعات رسانههای آمریکایی را با دیده تردید بنگرند و قدرت جمهوری اسلامی را بسیار بالاتر از آنچه در رسانهها گفته شده است، بدانند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(دوشنبه 14 بهمن)
🔵 پارادوکس مضحک!
عدم صدور روادید برای نمایندگان ایرانی خواهان شرکت در اجلاس سازمان همکاریهای اسلامی، تازهترین کارشکنی رژیم پادشاهی سعودی در برابر محور مقاومت است؛ البته از شاهزادگان سعودی چه انتظاری جز این میتوان داشت؟ رژیمی که دیگر نه یک کشور اسلامی دغدغهمند برای آینده فلسطین و نه حتی یک کشور عربی نگران ملت عرب یا دلواپس به سرقت رفتن سرزمین متعلق به ملت فلسطین، بلکه کارگزار دونالد ترامپ در منطقه است. رژیم سعودی که سفرای بحرین، مصر و عمان را به نمایندگی از خود به جلسه رونمایی از معامله ترامپ در آمریکا و تشویق و حمایت از خواسته ترامپ و نتانیاهو میفرستد، اکنون به دنبال آن است که معامله ترامپ را از مسئلهای اسلامیـ عربی به موضوعی محدود به چند کشور تقلیل دهد و در سایه وقتکشی، گامی بلندمدت برای به فراموشی سپرده شدن مسئله فلسطین بردارد. نکته عجیب اینجاست که چنین رژیم وابستهای که دغدغهها و اهدافش با آرمانهای امت اسلامی در تضاد و تعارض است، میزبان اجلاس سران اسلامی است. پارادوکسی از این مضحکتر؟ فقط میتوان آن را با صلحطلب بودن سران کاخ سفید یا رئیس همین رژیم سعودی مقایسه کرد که دستش تا مفرق به خون مردم یمن و منتقدان خود و... آلوده است و نیز رئیس دورهای کنوانسیون حقوق بشر سازمان ملل است.
اما واقعیت ماجرا چیز دیگری است؛ زمان آن گذشته است که دولتهای وابسته به کاخ سفید بتوانند مسیر اصلی ملتهای منطقه را که همان مقاومت و حرکت به سوی آزادی کامل فلسطین اشغالی است، متوقف یا منحرف کنند. اکنون نیروهای مقاومت در سراسر منطقه تصمیم خود را مبنی بر اخراج آمریکا از منطقه به عنوان مقدمه آزادسازی قدس شریف گرفتهاند و تردیدی در این امر نیست که نقشه منطقه را نه طرح ترامپ و دلارهای نفتی حاکمان متحجر و وابسته، بلکه اراده ملتها و مقاومت اسلامی رقم خواهد زد. نقشهای که در آن فلسطین به فلسطینیان بازگردانده و قدس شریف آزاد خواهد شد.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ تا انتخابات(دوشنبه 14 بهمن)
1️⃣ فرافکنی تحت عنوان رفراندوم نظارت استصوابی!
حزب اتحاد ملت (مشارکت سابق) با ارسال نامهای به رئیسجمهور خواستار برگزاری رفراندوم برای حذف نظارت استصوابی شد و نوشت: «ما به عنوان یکی از احزاب شناختهشده و شناسنامهدارِ باورمند به مبانی نظام جمهوری اسلامی و آرمانهای اصيل انقلاب اسلامی، در چهلمین سال تصویب قانون اساسی از جنابعالی تقاضا داریم از طریق ارائه لایحه قانونی با قید فوریت برای انجام «همهپرسی» در خصوص «نظریه تفسيرى شورای نگهبان از اصل ۹۹ قانون اساسی» و به اصطلاح نظارت استصوابی، اقدام قانونی لازم را کلید بزنید تا بلکه پیش از پایان دوره مجلس دهم، گره ۲۸ ساله در سیاست ایران، که تالی فاسدهای بسیاری در نظام تقنینی اجرایی و قضایی و نیز عرصههای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور داشته است، با رأی فصلالخطابی ملت ایران گشوده و زمینهساز آشتی ملی شود.» به نظر میرسد جریان اصلاحات با آگاهی به این مسئله که مردم در انتخابات پیشرو به ایرن جریان رأی نخواهند داد، به دنبال جنجالآفرینیهای خاص است.
2️⃣ نهایی شدن لیست 30 نفره نیروهای انقلاب تا پایان هفته
«محسن پیرهادی» سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اعلام کرد: «فهرست انتخاباتی این ائتلاف با نام «ایران سربلند» در انتخابات مجلس پیش رو حضور خواهد یافت.» همچنین بنا بر اعلام «پرویز سروری» دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، لیست نهایی ۳۰ نفره نامزدهای این ائتلاف برای شهر تهران تا پایان این هفته نهایی خواهد شد.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
🔸 شماره 933 هفته نامه صبح صادق
🔻در این شماره بخوانید:
✔️سرقت قرن
✔️ قدرت ایران و بنبست استراتژیک آمریکا
✔️حراج پرچم
✔️ هک افکار عمومی!
✔️سوءبرداشت یا لغزش دیپلماتیک؟
✔️آغازی بر یک پایان
صبح صادق؛ اولین نشریه با نسخه صوتی در ایران
📝 ssweekly.ir
🔊 beshnavidd.ir
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
933.pdf
2.72M
🔸 شماره 933 هفته نامه صبح صادق
🔻در این شماره بخوانید:
✔️سرقت قرن
✔️ قدرت ایران و بنبست استراتژیک آمریکا
✔️حراج پرچم
✔️ هک افکار عمومی!
✔️سوءبرداشت یا لغزش دیپلماتیک؟
✔️آغازی بر یک پایان
صبح صادق؛ اولین نشریه با نسخه صوتی در ایران
📝 ssweekly.ir
🔊 beshnavidd.ir
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
تیزر ۹۳۳.mp3
5.97M
🔊 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره 933
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ پخش آزمایشی
◀️ تیزر صوتی شماره 933 هفته نامه صبح صادق
📄 @ssweekly
✅ حرف روز(سهشنبه 15 بهمن)
🔵 عجیبنمایی ردّ صلاحیتها!
وقتی جریانهای سیاسی برای کسب رأی حرفی برای گفتن ندارند، اولین راهکار آنها عوض کردن موضوع از مسائل اقتصادی به مناقشات سیاسی است که معمولاً یکی از سوژههای آنها ردّ صلاحیتهاست. حمله به شورای نگهبان که از دیرباز مرسوم بوده، امروزه به یکی از برندهای سیاسی تبدیل شده است تا جایی که بر سر آن مسابقه برگزار میشود.
یکی از موضوعات مورد اتفاق نظر میان این جریانها، عجیبنمایی موارد بدیهی در ردّ صلاحیتهاست. برای نمونه تلاش زیادی صورت گرفت تا ردّ صلاحیت تعداد 90 نفر از نمایندگان مجلس را عجیب جلوه دهند. این در حالی است که از لحاظ کمی اتفاق جدیدی رخ نداده است؛ چرا که از 245 نفر نمایندهای که بار دیگر نامنویسی کردهاند، حدود یک سوم آنها ردّ صلاحیت شدهاند که اگر عجیب باشد، از این روست که این حد از نمایندگان برای ماندن در مجلس علاقه داشتهاند.
نگاهی آسیبشناسانه در علل بروز فساد مالی نمایندگان نشان میدهد، اولاً یکی از راهکارهای کاهش این آسیب «نظارت بر رفتار نمایندگان» بوده که بر عهده خود مجلس گذاشته شده است؛ اما متأسفانه برخورد سیاسی و جناحی با آن موجبات ناکارآمدی و تعطیلی آن را فراهم کرده است. نظارت از بیرون نیز به دلیل مصونیت نمایندگان و امکان سیاسی کردن برخوردهای قضایی با مشکلاتی مواجه است که عملاً کارایی ندارد. البته نظارتی نیز باید از سوی احزاب و جریانهای سیاسی حامی برخی نامزدها اعمال شود که تاکنون انجام نشده است؛ اما در انتخابات فعلی شنیده میشود یک جریان سیاسی شرط قرار دادن اسامی نامزدهای انتخاباتی در لیست خود را منوط به سپردن تعهدی مبنی بر انجام نظارت خارج از مجلس گذاشته است که میتواند جلوی برخی از فسادهای مالی را بگیرد.
ثانیاً، عدم تصویب به موقع قانون انتخابات که در بخشی از آن به موضوع مهم هزینه تبلیغاتی اشاره شده است. قانونی که در دیرهنگام در آستانه نامنویسی از تصویب مجلس گذشت و اجرای آن میتوانست ریشه رویکرد فسادآمیز نمایندگان را رفع کند؛ زیرا تا وقتی برخی از کاندیداها با صرف هزینههای میلیاردی وارد مجلس میشوند و متأسفانه کسانی که بیشتر هزینه میکنند شانس بیشتری دارند، اینگونه رفتارها برای جبران هزینهها طبیعی جلوه میکند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(سهشنبه 15 بهمن)
🔵 تنور انتخابات داغتر میشود
تا آغاز رسمی تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی فرصت کوتاهی باقی مانده است! اصولگرایان که بسیار امیدوار هستند پیروز انتخابات باشند، برای اطمینان هرچه بیشتر این پیروزی به دنبال ایجاد وحدت در اردوگاه خود و رسیدن به لیست واحد هستند. لیستی که البته به نظر میرسد با خارجخوانیهای برخی از جریانهای درون اردوگاهی اصولگرایان همچون پایداری، بدلهایی خواهد داشت که نگرانیهایی را برای این اردوگاه سیاسی به همراه داشته است؛ اما در طرف مقابل اصلاحطلبان که اکنون دولت و مجلس را در اختیار دارند و برای تداوم حضور خود انتخابات پیش رو را بسیار حساس و حیاتی میدانند؛ استراتژی انتخاباتی خود را فعلاً بر روی مسئله ردّ صلاحیتها و عملکرد شورای نگهبان متمرکز کردهاند و تلاش میکنند اینگونه القا کنند که پیش از آغاز رقابتهای انتخاباتی از این کارزار حذف شدهاند و اعلام میکنند لیستی ارائه نخواهند کرد؛ اما واقعیت ماجرا شاید چیز دیگری است و باید آن را در سالهای دولت مورد حمایت اصلاحطلبان و عملکرد نمایندگان اصلاحطلب مجلس جستوجو کرد. آنچه این جناح را به فکر فرو برده که در انتخابات لیستی معرفی کند یا نه، انتقادات وسیعی است که به عملکرد آنها و همچنین کابینه مورد حمایت آنها وارد است. پایین آمدن محبوبیت شخصِ رئیسجمهور و همچنین افزایش مشکلات معیشتی و اقتصادی در دولت دوم روحانی موجب شده است تا مردم با دیده تردید به برنامههای اصلاحطلبان نگاه کنند. تردیدی که حتی پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان را فراگرفته است و افت محبوبیتی که حتی رئیس دولت اصلاحات نیز مدتها پیش از اعلام نظر شورای نگهبان اعلام کرده بود تکرار او هم دیگر فایده نخواهد داشت و دعوت عمومی آنها از حامیانشان برای رأی دادن مثمر ثمر نیست.
البته به نظر میرسد فراتر از این دو جریان نیروهای مستقل نیز در این انتخابات حداقل در پیشبرد سوگیریهای تبلیغاتی و مشخص کردن زمین مطالبات عمومی نقش ویژه بازی خواهند کرد و شاید بسیاری از معادلات در روزهای آینده را به گونهای دیگر رقم بزنند.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
✅ تا انتخابات(سهشنبه 15 بهمن)
1️⃣ کسی که دستاورد ندارد به تخریب رقیب دست میزند
«مهدی چمران» رئیس سابق شورای شهر تهران گفت: اگر جریانی دستاوردهای مثبت و قابل ذکری داشته باشد، از آنها برای انجام تبلیغات خود استفاده میکند؛ اما در غیر این صورت اقدام به تخریب جبهه مقابل میکند. اصلاحطلبان اکنون به تخریب کاندیداهای جبهه رقیب دست زدهاند و مسائلی را در هم میآمیزند و مطرح میکنند و چهرهها را آماج حملات خود قرار میدهند و عدهای هم شایعات آنها را باور میکنند. این انتظار را باید از اصلاحطلبان داشت و قاعدتاً این تخریبها ادامهدار هم خواهد بود.
2️⃣ اصولگرایان بدشان نمیآید بین خودشان وزنکشی کنند
«محمد مهاجری» فعال سیاسی و رسانهای اصولگرا با بیان اینکه اصولگرایان بیشتر از دو لیست برای انتخابات مجلس ارائه خواهند شد، گفت: اگر اصولگرایان 5ـ4 لیست هم ارائه کنند، باز هم پیروز انتخابات هستند، به خاطر همین بدشان نمیآید در شرایطی که رقیبی وجود ندارد، بین خودشان وزنکشی کنند! وی افزود: من معتقدم اگر اصولگراها یک لیست بدهند، دیگر اصولگرا نیستند.
3️⃣ هنوز هم ترجیحمان ارائه لیست واحد است!
«مجید متقیفر» سخنگوی جبهه پایداری درباره خروج جبهه پایداری از ائتلاف جبهه نیروهای انقلاب گفت: از ابتدا هم درباره ورود به این لیست صحبتی نشده بود، البته ما هنوز هم ترجیحمان ارائه لیست واحد است و اگر هم نشد، بهتر است اشتراکات لیستهایمان بسیار زیاد باشد.
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه 15 بهمن.pdf
150.8K
سهشنبه 15 بهمن
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly