16.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | نقشه حجاب ممنوع، فکر استعماری، سرنیزه رضاخانی
🔹 رهبر انقلاب: شخصیتهای فرهنگی معروف زمان رضا شاه، مثلاً علی اصغر حکمت -اینها چهرهها هستند دیگر- در قضیهی کشف حجاب نقش ایفا کردند، نقش استعماری ایفا کردند، یعنی آن پشت جبههی حقیقی رضا شاه اینها بودند. رضا شاه تفنگ دستش بوده و اینها کسانی بودهاند که فکر میساختند و به رضا شاه جهتگیری میدادند که او تفنگ را کجا به کار ببرد. به نظر من این شخصیتهای فرهنگی خیلی مؤثرند، چهرههای اینها شناخته بشود. رضاخان فقط یک سفر خارجی رفت و آن هم به ترکیه بود در زمان آتاترک. آنجا زنهای بیحجاب را آوردند به او نشان دادند.
🔹 ایدهی بیحجابی را به او تزریق کردند و بعد این دُور و بریهایش گفتند راه تمدن و اینها همین کاری است که آتاترک کرده و از آن وقت او به فکر فرو رفت و مقدماتش را شروع کرد. بعد ۱۳۱۴ دیگر اجباری شد اما قبلاً چیزهای دیگری بود.» ۱۳۹۶/۰۱/۰۸
🗓 ۱۷ دیماه، سالروز تصویب قانون استعماری کشف حجاب در سال ۱۳۱۴
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰فمنیست ایرانی یچیزی تو این مایه هاست...
🔺مهریه اسلامی رو قبول داره ولی حجاب اسلامی رو نه!
🔻شترمرغی که وقت باربری مرغه و وقت تخم گذاری شتر!
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰زیر پوست عقلانیت
پایه های زندگی مدرن در جامعه غربی ، بر تعریف خاصی از انسان و جایگاه و ارزش او استوار شده که آن را "انسان اقتصادی" می نامند. یعنی انسانی که با کمترین هزینه، بیشترین سود را به دست آورد!
🔸در این نگرش ، انسان _ چه مرد باشد و چه زن _ در تمام زندگی باید برای بهینه و بیشینه کردن سود خود تلاش کند و مهمترین چیزی که به او در این راه کمک میکند، از "عقلانیت ابزاری" است .
انسان اقتصادی ، تمام گزاره های پیش روی خود را فارغ از اخلاق و مذهب و ... به دستگاه هزینه _فایده می برد و خروجی آن را هر چه باشد ، در زندگی فردی و اجتماعی به کار میبندد.
🔸با این حساب ، تکلیف سرمایهداران بزرگ که سرچشمههای جریان اقتصادی و سوداگری در اختیار دارند روشن است. کوچکترین رفتار آنها با توجه به همین منطق هزینه_فایده صورت میگیرد و جالب اینجاست که همینها مهمترین حامیان آزادی زنان از قید و بند مذهب و اخلاق هستند و پوشیده بودن بدن او از مردان ، کابوس دنیای آنهاست!
⁉️چرا ؟ پاسخ در فرمول پیشنهادی هیتلر در کتاب "نبرد من" درباره تبلیغات برای مصرف نهفته است:
"وقتی میخواهید جامعهای را به سوی چیزی بکشید، حیوانیترین و پستترین غرائز او را آماج و نشانه پروپاگاندا(تبلیغات) خود قرار دهید. غده آب دهان او را برای آگهی یک کنسرو و غریزه جنسی او را برای آگهی یک جوراب یا یک اتومبیل آخرین سیستم ، تحریک کنید!"
📚 رویای یک زن آزاد
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰زن آزاد !!!
🔺نگاهی به تبلیغات رسانه ای غرب به آسانی روشن می کند که سرمایه داری غرب در کاربست فرمول هیتلری ، کمترین تردیدی به خود را نداده است. علاوه بر آنکه تجارت سکس – که مهمترین کالا در آن ، تن زنان است _ خود به یک رشته تخصصی و سودآور در صنعت و سرمایه داری تبدیل شده است!
⁉️اگر از زاویه دیگر به این مساله نگاه کنیم . آیا با منطقی که بر زندگی در جوامع غربی سایه انداخته ، می توان انتظار داشت که روابط عاطفی و عشقی واقعی در چارچوب خانواده _ که سنگ بنای اجتماع بشری است _ شکل بگیرد و رشد کند؟
🔻منطق هزینه _ فایده و عقلانیت ابزاری ، اینجا هم بر انتخاب های انسان اثر می گذارد و در تشکیل و استمرار خانواده ، نقش اساسی ایفا می کند.
بیش از هر چیز ممکن است _ همانطور که تا کنون شاهد تحقق آن در سطحی گسترده بودیم _ بسیاری از مردان و زنان ، قید تشکیل خانواده را به دلیل هزینه های مستقیم و غیرمستقیم که دارد، بزنند. به ویژه که راه برای لذت جویی جنسی در خارج از این چارچوب باز است.
🔸در جوامع غربی ، مردان به صورت قانونی وظیفه تامین مخارج خانواده را برعهده ندارند. بنابراین زنان هم باید مثل مردان برای تامین هزینه های زندگی به کار بیرون از خانه بپردازند. درنهایت هم حساب و دخل و خرج آن ها می تواند از هم جدا باشد. یعنی ممکن است با همسرشان بیرون بروند و هر کدام جداگانه صورتحساب خود را پرداخت کنند.
‼️در چنین جامعه ای منظور از زن آزاد چه میتواند باشد؟
🔺زنی که هم ابزار و هم هدف تبلیغات مصرف گرایانه رسانه هاست،
در برابر هوس مردان ، باید تن خود را به نمایش بگذارد تا عقب مانده پنداشته نشود ؛
اگر باربی نباشد و تن و روان خود را _ آنچنان که دیگران می خواهند و می پسندند_ نشان ندهند، واپس مانده است!
♨️از همه مهمتر اینکه زن غربی ، تکیه گاه عاطفی و اقتصادی خانوادگی ندارد و خودش باید از پس مخارج زندگی بربیاید. زیرا طبق قانون ، شوهران مسئولیتی در این باره ندارند .
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰مردان ، قوام خانواده
🔹تلاش و ممارست برای تأمین رفاه زن در خانواده یکی از تکالیف مهم همسر وی در احکام دین اسلام است، و مرد موظف است مطابق شرع و احکام اسلام، کلیه مخارج زن از خوراک، پوشاک، دارو، درمان و غیره را فراهم کند و در صورت امتناع یا کوتاهی در این وظیفه، نسبت به این مهم مسئول خواهد بود.
🔹مردان در محیط خانواده موظف به تأمین هزینهها، فراهم نمودن نیازمندیهای روزمره و مدیریت برنامههای اجرایی و امنیتی همسر و سایر اعضای خانواده وحمایت و حفاظت از آنان در برابر مشکلات اجتماعی میباشند. خداوند در آیه
✨الرِّجالُ قَوَّامُونَ عَلَی النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلی بَعْضٍ وَ بِما أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوالِهِمْ فَالصَّالِحاتُ قانِتاتٌ حافِظاتٌ لِلْغَیبِ بِما حَفِظَ اللَّهُ(نساء ، ۳۴) ، دلیل آن را به صراحت متذکر شده و این امر را ناشی از ویژگیهای جسمی و فیزیکی مردان از نظر توانائی اجرائی، قدرت دفاع و تحمل بیشتر در مقابل کارهای سخت و سنگین و شرایط روحی و احساسی آنان در مواجهه با مسائل و مشکلات میداند.
🔹واضح است زنان با توجه به شرایط روحی و جسمی توانایی رقابت و برابری با مردان در مقابله با مشکلات زندگی را نداشته و با پذیرش مسئولیت همسری وظایف متعددی در مقابل شوهر خود دارند و از طرفی در طول زندگی زناشویی متحمل سختیهای دوران بارداری و زایمان و بعد از آن دوران شیردهی و پرستاری از کودک میشوند و گذشته از آن وظیفه تربیت فرزندان نیز بر عهده آنان خواهد بود، که نیاز به برنامه ریزی و نظارت بسیار دارد . بنابراین نیروی بدنی آنان با این شرایط به سرعت رو به زوال میرود. حال اگر قرار باشد، زن هم مثل مرد وظیفه تأمین معاش خانواده را به دوش بکشد، به سرعت سلامتی خود را از دست میدهد و از انجام وظایف اصلی خود در خانواده باز میماند.
🔹خداوند متعال در آیاتی از قرآن کریم بر وظیفه و لزوم تأمین اقتصاد و معاش همسر از سوی مرد اشاره کرده است. دوران بارداری و شیردهی زنان که دوران بسیار سخت و دشواری در زندگی هر زنی است، و یکی از مهمترین مقاطعی است که زنان به حمایت و پشتیبانی همسران خود احتیاج داشته و مردان وظیفه تأمین همه احتیاجات همسر خود را بر عهده دارند. قرآن کریم به صراحت این موضوع را اینگونه بیان فرموده است:
✨وَ الْوَالِدَاتُ يُرْضِعْنَ أَوْلَادَهُنَّ حَوْلَيْنِ كَامِلَيْنِ لِمَنْ أَرَادَ أَنْ يُتِمَّ الرَّضَاعَةَ وَعَلَى الْمَوْلُودِ لَهُ رِزْقُهُنَّ وَكِسْوَتُهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ. ( بقره,٢٣٣)
و مادران, دو سال كامل فرزندان خود را شير دهند، برای آن كسى كه مى خواهد فرزند را شير تمام دهد. و به عهده صاحب فرزند [پدر] است كه خوراك و پوشاك مادر را به حدّ متعارف و پسنديده بدهد.
✨و در سوره طلاق نیز در خصوص وظیفه تأمین نفقه در دوران شیردهی همسرفرموده است:
لِيُنفِقْ ذُو سَعَةٍ مِّن سَعَتِهِ وَمَن قُدِرَ عَلَيْهِ رِزْقُهُ فَلْيُنفِقْ مِمَّا آتَاهُ اللَّهُ لَا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا مَا آتَاهَا سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْرًا. ( طلاق ، ٧)
بايد مرد توانمند و دارا به اندازه وسعت و توانايى خود, نفقه زن شيرده را بدهد، و آن كه رزق و روزى او تنگ است از آنچه خدا به او داده انفاق كند كه خدا هيچ كس را جز به مقدار آنچه توانايى داده، تكليف نمیكند و خدا به زودى بعد از هر سختى آسانى قرار میدهد.
❇️علاوه بر آیات متعددی که در قرآن به این مسئولیت مرد و تأمین نیازمندیهای همسر اشارت نموده در روایات بسیاری از اهل بیت(ع) نیز در این خصوص تأکید گردیده است.
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰بانویی که با تعالیم اسلامی رشد پیدا میکند، در دروان کودکی و نوجوانی مانند ملکهی بیهمتا برای پدر خود میماند و با تدبیر کدبانوگری مادری توانمند تربیت میشود ، و مانند شاهزاده های داستانها مینشیند تا بزرگان قومی برای برگزیدن وی به خواستگاریش بیایند و طعم شیرین مادری به هنگام را تجربه میکند و سکینت همسری را درمییابد ، دوران پیری پر آرامشی را قطعا در کنار خانواده خود میگذراند.
🔸حال آنکه زن مستقل فمینیست در وضعیت حیات بیرحم اجتماعی و در رقابت صعب با مردان ، در پی تن دادن به هر شغل و ورزشی در برابری با آنها و آسیب رساندن به جسمش دوران طلایی زندگی خود را برای بهتر دیده شدن سپری میکند، و دوران پیری خود را به دنبال خلاء های عاطفی از دست رفته جستجو میکند .
✍️ حوراء| بنتالشهید
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 سخنان حماسی دختر شهید صالح العاروری
🔹 دختر شهید صالح العاروری معاون رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: از کودکی ما را در این راه تربیت کرد و ما را مثل شیر بزرگ کرد، مثل کوهی که هیچ چیز نمیتواند آن را تکان دهد، خدا را شکر امروز ما ثابت قدمیم و چهبسا ما شما را دلداری میدهیم، بدون شک این صبر و بردباری از جانب خدا است.
🔹 مهمترین ویژگی پدرم محرمانه بودن تمام فعالیت هایش بود، ایشان تمام عمر خود را صرف دفاع از سرزمینش کرد بدون این که کسی حتی نام او را بداند.
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
❌ این روزها خیلیها نسبت حیوانانگاری رو به بعضی انسانها داده و هر جنایتی رو رقم میزنن. فراتر اینکه اصولاً نظام تعلیم و تربیت براساس دیدگاه فلسفی حیوان بودن انسان شکل گرفته؛ خصوصاً اکثر متفکرین تعلیم و تربیت و روانشناسی، مثل ارسطو، فروید، پیاژه، اریکسون و خیلیهای دیگه، انسان را حیوان میدونن.
🔰مدتی هست که #پویانمایی سریالی "جرج کنجکاو" مجدداً از شبکه کودک در حال پخشه.
⛔️شخصیت اصلی این پویانمایی میمون بامزهای به نام جرج هست، که با کنجکاوی و تحقیق و تفحص موفق به حل مسائل میشه.
صاحب او یک دانشمند بهنام تد هست، که او را در سفر اکتشافی به آفریقا یافته.
این اثر جذابیت زیادی برای بچهها داره؛ و البته بنظرم دهه نودیها بعد از دیدنش خیلی دوس دارن یک جرج کنجکاو تو خونه داشته باشن.🙄
🔺احتمالاً این پویانمایی قصدداره روحیه پرسشگری و چگونگی حل مسائل را به مخاطبش آموزش بده.منظورش از میمون هم اشاره به دوره کودکی انسان هست که کنجکاو و جستجوگر هست.
اما به چه قیمتی⁉️
💡رابطه میمون و تد شبیه رابطه یک پدر و بچه هست. مخاطب، مخصوصاً والدین بعد از تماشا براحتی حس میکنند که بچهشون مثل این میمون هست.🤐
اثر منفیش در ارتقاء این نگاه به حیوانانگاری انسان هست.
💡معمولاً میمون داستان خیلی هوشمندانه و متفکرانه عمل میکنه.
💡از مرحله مشاهده و تکرار با جستجو و تفکر، به مرحله تغییر و ابداع و اختراع میرسه.
💡او همین حس را به کودک منتقل میکنه. 👈یعنی ظرفیت سمع و بصر کودک را با خودش همراه میکنه و پرورش میده.
❌اما تصویری که در فؤاد کودک ما ثبت میشه یک میمون متفکر و مخترع هست.
خوب اثر منفیش کجاست⁉️
@madarmorabbi