هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 فرانمای روندهای پیشرفت ملی سال ۱۴٠۲
🔻 گام دوم انقلاب اسلامی برای تحقق نقشهی خدا
#نقشه_خدا
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 قرآن انسان ساخت؛ یک انسان الهی ساخت که با او، قدرت الهی پیشرفت کرد؛ و کمتر از نیم قرن، اسلام بر امپراتوری ها غلبه نمود.
🔻 باید این رمز را پیدا کرد؛ باید #تابع_قرآن شد. باید #انسان_قرآنی ایجاد کرد. ملتها باید #صورت_قرآن بشوند تا بتوانند پیش ببرند.
🔻 اگر بخواهند با دسته بندی های سیاسی، با اجتماعات عادی، با جمعیت های صوری پیش ببرند، تا آخر هم نخواهند برد.
🔻 باید همه مجتمع بشوند و یک #انسان_الهی بشوند؛ یک انسانی بشوند که برای خدا جهاد بکنند. اگر این چنین شد؛ پیش خواهند رفت.
🔻 من توصیه می کنم که؛ همه اقشار انسانی و اسلامی [ اگر میخواهند بر مشکلات غلبه کنند] باید از روی #نقشه_اسلام حرکت کنند؛ باید قرآن هادی آنها باشد، امام آنها باشد.
🔻 اگر این گونه شد، بر همه امور غلبه خواهند کرد. اما اگر اینطور نباشد و بخواهند روی موازین عادی و سیاسی و امثال آن پیش بروند، کاری هم از پیش نخواهند برد؛ زیرا همیشه دولتها بر اینها مقدم [و مسلط] اند.
💬 امام خمینی - ۱۳۵۸/۰۱/۱۷
#نقشه_خدا
#هندسه_الهی
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از اخبار استراتژیک
💢 نقشهی خدا
🔻 نظام اسلامی به انسانها سعادت میدهد. نظام اسلامی، یعنی آن نظامی که مبنی بر #هندسهی_الهی است برای جامعه؛ مبنی بر #نقشهی_خدا است در جامعه.
🔻 آنچه مهم است، اینکه؛
اساس نظام، هندسهی کلی نظام؛ #نقشهی_جامع_نظام است؛ این را باید در نظر داشت و نسبت به آن حساس بود.
🔻 باید دید؛ حرفی که زده میشود و کاری که دارد انجام میگیرد، در مقایسهی با این نقشهی کلی در چه وضعیتی قرار دارد.
روی مسألهی اصلی نظام و نقشهی نظام و کلیت نظام، اهمالی را نباید روا بداریم.
💬 امام خامنهای - ۱۳۸۸/۱۲/٠۶
#نقشه_خدا
#هندسه_الهی
📡 @StrategicNews_ir
جامعه بانوان استراتژیست
🔰 آیا امر جنسی عادی میشود؟
🔹راسل در کتاب زناشویی و اخلاق میگوید: «در عصر ویکتوریا، دیدن قوزک پای زنان، برای تحریک مردان کافی بود، در حالی که برای مردان مدرن، دیدن ران پای زنان هم تحریک کننده نیست.»
او مبتنی بر این دیدگاه خود، مدعی است: جذابیتهای پورنوگرافی به دلیل همین محدودیتهای جنسی است و اگر این محدودیتها نبود، این جذابیتها هم نبود!
🔹راسل در ادامه توصیه میکند نباید قانونی برای ممانعت از نشریات مستهجن داشته باشیم!
او که حدود نود سال عمرکرد و تا سال ۱۹۷۰ زنده بود، عمرش بیش از این به او فرصت نداد تا آن روی دیگر نظریات خود را مبتنی بر تجربهی بشر در قرن ۲۱ و عصر سایبر ببیند؛ عصری که در آن بیشترین مخاطبان پورن، کشورهایی هستند که بیشترین آزادی جنسی را دارند و اگر ادعای او در مورد دلیل جذابیت پورنوگرافی محدودیتهای جنسی درست بود، چرا با افزایش آزادی جنسی، مخاطبان آن هم بیشتر شدند؟
🔹آمارها میگوید بیش از چهل میلیون آمریکایی به طور معمول به سایتهای پورن سر میزنند.
47 درصد از آمریکایی ها گزارش دادهاند که پورنوگرافی یکی از مشکلات خانواده آنهاست.
همچنین 46 درصد از فرانسویها اذعان کردند که به طور معمول به سایتهای پورنوگرافی سر میزنند.
و 30 درصد کل فضای اینترنت را محتوای مستهجن تشکیل داده است!
«مِتاسِرت» آمارهای تأسفبار دیگری را منتشر کرده است. بنابر آمارهای این پایگاه، 60 درصد دامنههای محتوای مستهجن در آمریکاست. چیزی معادل 428 میلیون صفحهی پورنوگرافی. بعد از آمریکا، هلند، آمریکای جنوبی، آلمان، فرانسه، کانادا، ژاپن، استرالیا و... قرار دارند.
🔹راسل تصور میکرد با آزادی پوشش و نشر محتوای مستهجن، امر جنسی عادی میشود، در صورتی که نیاز جنسی برای بشر عادی نمیشود، بلکه سطح تحریک بالا می رود. چون نیاز جنسی دو بُعد جسمی و روانی دارد. و زمانی که بشر از وادی تامین نیاز جسمی و طبیعی جنسیاش به چاه ویل نیاز روانی بیفتد، روز به روز تشنهتر میشود و نوع جدیدی از روشهای تحریک و پاسخ به نیاز جنسی را طلب میکند.
به بیان دیگر نیاز او به سطح بالاتر میرود و چون باسطح بالاتری از نیاز مواجه است، نسبت به محرکهای قبلی بیتفاوت شده و عوامل تحریک مجدد طلب میکند. انواع اسباببازیهای جنسی، پوزیشنها، انواع خاصی از اندام زنان و... همه محصول تغییر سطح نیاز انسانی است که از بعد جسمی و طبیعی فراتر رفته و او را اسیر بعد روانی این نیاز کرده است. با برهنگی زنان، جسم آنها برای مردان عادی شده و اندام معمولی یک زن دیگر تحریککننده نخواهد بود، بلکه شکل و شمایل و رفتارهای خاصی را طلب میکند تا نیازی را از سطح عادی تحریک بالاتر رفته است ارضا کند.
✍️ مهدیه منافی
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
جامعه بانوان استراتژیست
♦️«بررسی مفهوم حیات در نگاه غربی و اسلامی»، قسمت سیزدهم: 🔹4-عذاب های الهی: در این زمینه 10 آیه در ق
♦️«بررسی مفهوم حیات در نگاه غربی و اسلامی»، قسمت چهاردهم:
🔹8-آیه 20 سوره احقاف
وَيَومَ يُعرَضُ ٱلَّذِينَ كَفَرُواْ عَلَى ٱلنَّارِ أَذهَتُم طَيِّبَتِكُم فِي حَيَاتِكُمُ ٱلدُّنيَا وَٱستَمتَعتُم بِهَا فَٱليَومَ تُجزَونَ عَذَابَ ٱلهُونِ بِمَا كُنتُم تَستَكبِرُونَ فِي ٱلأَرضِ بِغَيرِ ٱلحَقِّ وَبِمَا كُنتُم تَفسُقُونَ
9-آیه 38 سوره نازعات
وَءَاثَرَ ٱلحَيَوةَ ٱلدُّنيَا
10-آیه 75 سوره اسرا
إِذا لَّأَذَقنَكَ ضِعفَ ٱلحَيَوةِ وَضِعفَ ٱلمَمَاتِ ثُمَّ لَا تَجِدُ لَكَ عَلَينَا نَصِيرا
♦️5-مخالفان دین و دنیاپرستان و آراء شان:
در این زمینه 6 آیه در قرآن وجود دارد
1-آیه 33 سوره مومنون
وَقَالَ ٱلمَلَأُ مِن قَومِهِ ٱلَّذِينَ كَفَرُواْ وَكَذَّبُواْ بِلِقَاءِ ٱلأخِرَةِ وَأَترَفنَهُم فِي ٱلحَيَوةِ ٱلدُّنيَا مَا هَذَا إِلَّا بَشَر مِّثلُكُم يَأكُلُ مِمَّا تَأكُلُونَ مِنهُ وَيَشرَبُ مِمَّا تَشرَبُونَ
2-آیه 25 سوره عنکبوت
وَقَالَ إِنَّمَا ٱتَّخَذتُم مِّن دُونِ ٱللَّهِ أَوثَنا مَّوَدَّةَ بَينِكُم فِي ٱلحَيَوةِ ٱلدُّنيَا ثُمَّ يَومَ ٱلقِيَمَةِ يَكفُرُ بَعضُكُم بِبَعض وَيَلعَنُ بَعضُكُم بَعضا وَمَأوَىكُمُ ٱلنَّارُ وَمَا لَكُم مِّن نَّـصِرِينَ
3-آیه 7 سوره رم
يَعلَمُونَ ظَهِرا مِّنَ ٱلحَيَوةِ ٱلدُّنيَا وَهُم عَنِ ٱلأخِرَةِ هُم غَفِلُونَ
4-آیه 35 سوره جاثیه
ذَلِكُم بِأَنَّكُمُ ٱتَّخَذتُم ءَايَتِ ٱللَّهِ هُزُوا وَغَرَّتكُمُ ٱلحَيَوةُ ٱلدُّنيَا فَٱليَومَ لَا يُخرَجُونَ مِنهَا وَلَا هُم يُستَعتَبُونَ
#بررسی_مفهوم_حیات_در_نگاه_غربی_و_اسلامی_بخش_چهاردهم
✍️ نیلوفر تفلیسی
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
💢 جلد کتاب سوم | فرانمای روندهای پیشرفت ملی - سال ۱۴٠۲
📡 @StrategicNews_ir
💢 راهنمای روندهای جهانی جمهوری اسلامی
1⃣ روندهای بنیادی
2⃣ ابر روندها
3⃣ روندهای کلان
4⃣ روندهای خرد
5⃣ روندهای ریز
#نقشه_خدا
📡 @StrategicNews_ir
💢 فرانمای روندهای انقلاب اسلامی
1⃣ روندهای جهانی
🔻 الف - روندهای جهانی انقلاب اسلامی
🔻 ب - روندهای انقلاب جهانی اسلامی
#نقشه_خدا
📡 @StrategicNews_ir
💢 فرانمای روندهای انقلاب اسلامی
2⃣ روندهای منطقهای
🔻 الف - روندهای منطقهای انقلاب اسلامی
🔻 ب - روندهای انقلاب منطقهای اسلامی
3⃣ روندهای ملّی
🔻 الف - روندهای ملّی انقلاب اسلامی
🔻 ب - روندهای انقلاب ملّی اسلامی
#نقشه_خدا
📡 @StrategicNews_ir
2.pdf
40.78M
💢 فایل کامل کتاب سوم | فرانمای روندهای پیشرفت ملی - سال ۱۴٠۲
📡 @StrategicNews_ir
🔰 خانواده مدرن و سنتی
▪️در سالهای اخیر زیاد شنیدهایم که غرب در حال بازگشت به خانواده و اصلاح روند اشتباهی است که پیموده است و معمولا اینطور گفته میشود که خانوادهمحوری یکی از رویکردهای مهم موج چهارم فمینیسم است. اما خود غربیها محوریت موج چهارم را بر توانمندسازی زنان، استفاده از ابزارهای اینترنتی برای گفتن از تجربههای زیسته و آزارهای جنسی که با آنها مواجه بودهاند میدانند.
اگر فرض بر صحت این مدعا در بازگشت غرب به خانواده باشد سؤال این جاست که غرب در حال بازگشت به کدام خانواده است؟ آیا منظور از خانواده در نگاه آنها همانی است که مد نظر ماست یا این دو تعریف تفاوت اساسی و ماهوی دارند؟
▪️واقعیت این است که در غرب خانواده از خانوادهی «سنتی» به «مدرن» تغییر کرده است. خانوادهای که در آن «فرد» محور است و اصالت با فرد است نه جمع و مبانی ارزشی نیز بر اساس منافع فردی تعریف میشوند. با این مبنا رویکرد اصلی و اولیه در تنظیم روابط، «حقوق» است نه ارزش های اخلاقی و انسانی و آنچه رابطهی زن و مرد را تعیین میکند تفکیک نقش بر اساس ویژگی های ذاتی مبتنی بر جنسیت نیست بلکه با مبنای برابری است. در خانواده مدرن ارزشهای خویشاوندی کنار گذاشته شده و ارزشهای فردگرایانه جایگزین شدهاند.
▪️از سوی دیگر به اذعان خانم "ایزابل ساهیل" در کتاب «نسل رها شده» با توجه به شرایط پیش آمده که محصول آزادی بیضابطهی روابط جنسی است «نیاز به بازتعریف مفهوم خانواده» در کشوهای غربی است. کما این که تعاریف جدید را در قانونی شدن انواع خانوادهی همجنس نیز شاهد هستیم.
▪️اگر چه سریالهایی مثل «این ما هستیم» یا انیمیشن «انکانتو» سعی دارند الگویی خویشاوندی سه نسلی با حضور پدربزرگ/مادربزرگ، فرزندان و نوهها را نشان دهند و بین زیست مدرن و ارزشهای خانواده سنتی با تکرار عبارت «ما خانواده هستیم» پیوستی ایجاد کنند اما واقعیت این است که رویکرد مدرن با تعریفی که از انسان و روابط زن و مرد ارائه میدهد نتیجهاش همانی شده که در غرب میبینیم نه آنی که در این فیلمها تصویر میشود.
▪️رویکرد مقابل خانواده مدرن، در نگاه اسلامی، خانوادهی سنتی نیست بلکه خانوادهی الهی است که ارزشهای آن برگرفته از مفاهیم عمیق دینی است. در دین، مودت و رحمت ساماندهندهی اصلی روابط میان زوجین است و اگر خانواده از حالت یگانگی و «وفاق» به سمت جدایی و «شقاق» رفت، آنگاه حقوق و کمک از قانون به میدان میآید و حقوق ساماندهندهی ثانویه در روابط زن و مرد خانواده است نه اولیه. اگر در خانوادهی مدرن منافع فردی حاکم است، در خانواده الهی منافع جمعی اولویت دارد و ارزشهای اخلاقی چون ایثار با این نگاه معنا پیدا میکند. در خانوادهای که اسلام میسازد، مبنای تقسیم نقشها نه تنها برابری نیست بلکه بر اساس تفاوتهای ذاتی مبتنی بر جنسیت این تفکیک صورت میگیرد و غایت خانوادهی اسلامی و حتی مفاهیم جنسیت و زوجیت محدود و محصور به دنیا نیست بلکه تا آخرت و زندگی پس از دنیا نیز ادامه دارد.
▪️اگر بخواهیم تفاوت مبنایی نگاه اسلام و مدرنیته در خانواده را بیان کنیم باید برگردیم به مفهوم انسان و تعریفی که از انسان در این دو وادی وجود دارد را بررسی کنیم. که اگر تعریف ما از انسان اومانیستی (عالم بر محور انسان) بود یا الهی و بر محور خدا (عالم و انسان بر محور خدا) خروجیش دو تمدن، دو جامعه و خانوادهای که کوچکترین واحد است با مبانی و ساختار کاملا متفاوت خواهد شد و از این حیث از نگاه اسلامی هیچگاه نمیتوانیم اشکال زندگی همباش، همجنسگرا و انواع دیگر را که در ساختاری خارج از طبیعت زن و مرد قرار میگیرد را در تعریف خانواده قرار دهیم.
✍🏼 مهدیه منافی
🌐|@asrezanan_ir|
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies