📛 تبلیغ و گسترش کفرکیشی در معماری مدرن ایران در سایه جهل مسئولان امر:
#بخش_اول
🔸در معماری و هنر باستان جهان، همواره مبانی نظری پر اهمیتی در شکل دادن به آثار وجود داشته که دوتا از مهمترینهایشان: #پرستش و #تاریخ_نگاری میباشد.
در طول تاریخ از هنر به عنوان رسانهای که میتواند فکری را ماندگار کند استفاده شده است. تصاویر حاضر مربوط به پیکر تراشی و معماری یونان باستان میباشد.
🔸 در عصر بت پرستی یونانیان، آنها به پیکرههای بینقص علاقه داشته و خدایانشان را آنگونه تصویر مینمودند. پس از این دوره هنری، دوره معماری آغاز شد که همچنان همان مصادیق شرک آمیز در معماری غربی استفاده میگردید.
🔸 اصالت مبانی نظری معماری غرب که امروزه بر فرم و عملکرد تاکید بیشتری دارد، به پیکره تراشی و اهمیت به انسان، بر اساس نیازهای فیزیکی و متافیزیکی برمیگردد.
ادامه در پست بعدی...
🔻ایتا و تلگرام🔻
@Maalekalmolk
📛 تبلیغ و گسترش کفرکیشی در معماری مدرن ایران در سایه جهل مسئولان امر:
#بخش_دوم
🔸 در ایران باستان و پیش از ورود دین اسلام، بت انسانی به شکل و شیوه یونانی پرستیده نمیشده. لذا پیکرههای حیوانی و انسانی اغلب یا بصورتی تراشیده میشدند که تاریخ را ثبت کنند و یا بتوانند موجودات مقدس افسانهای را القا نمایند.
لذا همانطور که در عکسها پیداست، این پیکر تراشیها چه در سر ستونها و ستونها و چه در نقش برجستهها، پوشیده، و ناپرستیدنی هستند.
البته در طول تاریخ ایران، مواردی از بودیسم و میترائیسم گزارش شده و معماری مربوط به آنها نیز بعضا باقی مانده، اما عمومیت ندارد.
🔸در دوره پهلوی از طرح ستونهای تخت جمشید برای معماری برخی اماکن اداری سیاسی استفاده شده است و هنوز این آثار باقی ماندهاند. (ساختمان وزارت امور خارجه)
ادامه در پست بعدی...
🔻ایتا و تلگرام🔻
@Maalekalmolk
📛 تبلیغ و گسترش کفرکیشی در معماری مدرن ایران در سایه جهل مسئولان امر:
#بخش_سوم
🔸 دین اسلام با از بین بردن پیکرههای انسانی و مصادیق کفر کیشی، در هر کشوری که وارد شد، از جمله ایران، توانست با از بین بردن مصداقهای شرک، از بسیاری از ساختمانها استفاده مجدد کند. به طور مثال معابد زرتشتی را به مسجد تبدیل نمودند.
بعدها که هنرمندان زیادی به توحید گرویدند، و دست به ساخت مسجد و مدرسه و در قرون بعدی دست به ساخت اماکن مقدس و قبور مطهر ائمه اطهار زدند، معماران و صنعتگران و هنرمندان، از نقوش هندسی و خطاطی برای تزئینات و پوشش سفتکاری استفاده نمودند.
هریک از این تزئینات هم معانی خاصی داشتهاند. به طور مثال استفاده از آینههای شکسته در ساخت امامزادهها و مقبره ائمه به این معنیست که مسلمان و مومن باید که خودش را در برابر الله بشکند.
البته استفاده از آینه در برخی کاخهای قاجاری هم متداول شد که دلیل زیبایی شناسی و فنی داشته است.
شکست و انعکاس نور یکی از دلایل فنی و عدم امکان حمل بی نقص آینه در آن زمان دلیل دیگری نسبت به استفاده از آینه شکسته و کوچک بوده است.
🔸 تصاویر فوق مربوط به تزئینات ایوان حرم حضرت معصومه سلام الله علیها میباشد.
نقوش انتزاعی گیاهی در ازارههای سنگی، خطاطی با قرآن در محل تلاقی قوس سقف و دیوار، تزئینات با آینه شکسته، کاشیکاری با نقوش گیاهی و خطوط هندسی از جمله این تزئینات میباشد.
✅ تا اینجا پیداست که مصداق شرک آلودی در این معماری وجود ندارد و شرک و کفر کیشی هرچه بوده با گسترش اسلام در معماری ایرانی از بین رفته است.
ادامه در پست بعدی...
🔻ایتا و تلگرام🔻
@Maalekalmolk
📛 تبلیغ و گسترش کفرکیشی در معماری مدرن ایران در سایه جهل مسئولان امر:
#بخش_چهارم
🔸 امروزه در غرب، بتهای انسانی طبق علوم انسانی غربی و با مبانی نظری هنری که روزآمد شده، همچنان و هنوز ادامه دار است. در ورژن جدید، بتهای جاهلی مبدل به بتهای زنده انسانی شدهاند.
اکنون دیگر این #سلبریتی ها هستند که تعارفات را کنار گذاشته، خود را پرستیده و دیگران را به پرستش خود فرا میخوانند.
1⃣ تصویر اول مربوط به ساختمان موزه علم و صنعت شیکاگوست که ستونهای آن از بتهای معابد یونان کپی شده و نمایانگر تاریخ فلسفه و علوم و صنعت غربی که از همان نشئت گرفته میباشد.
2⃣ در تصاویر ردیف بعدی بیانسه خواننده مشهور امریکایی دیده میشود که در لباسی عریان، بر اسب هولوگرافیک بلورین نشسته. این تصویر از نقاشی کلاسیک انگلیسی الهام گرفته شده. نام آلبوم او #رنسانس میباشد و اشاره به تغییر آیین یک کشیش یهودی به مسیحی و تبلبغ او برای تغییر آیین یهودیان به مسیحیت دارد.
در این آلبوم بیانسه تلویحا اشاره میکند که عصر پرستش سلبریتیهاست و طرفدارانش را با همه ابزارهای ممکن همچون جذابیت جنسی و صدا و موسیقی به خود فرا میخواند.
سایر سلبریتیها نیز در عکسهای بعدی، به عنوان خدایان بدکردار ، طرفدارانشان را به پرستش خویش فرا میخوانند.
🔸 گرچه استفاده از فرم جسمانی سلبریتیها در معماری کمابیش مرسوم است؛ اما لزوما پرستش آنها دیگر در هنر معماری و پیکر تراشی خلاصه نمیشود. امروزه فیلم و موزیک که همهجا در دسترسند؛ نقش بیبدیلی در جذب پرستندگان دارا هستند.
ادامه در پست بعدی...
🔻ایتا و تلگرام🔻
@Maalekalmolk
📛 تبلیغ و گسترش کفرکیشی در معماری مدرن ایران در سایه جهل مسئولان امر:
#بخش_پنجم و نهایی
🔸و اما در معماری و هنر ایران، به تبع سبک جهانی، اتفاقات ناگواری در حال وقوع است که جلوگیری از آنها نیازمند آگاهی کلان، علوم انسانی اسلامی و عزم جزم مسئولین میباشد.
با گسترش و آزادی رسانهها فرهنگ عامه غربی به عنوان فرهنگ عامه جهانی به فرهنگهای ریشهدار و اصیل جهان مانند فرهنگ دینی و اصیل ایران حملهور شده و نمادهای خود را در همهجا میگسترد.
اگر بیش از ۳۰۰۰ سال قبل، در قاره اروپا مجسمه پرستی و بتسازی حسن محسوب شده و رواج داشت، امروز در عصر مدرن، همان مصادیق برای طی کردن روند تاریخی کفرکیشی روی دور تند، وارد و عرضه شده است. برای نمونه پیکرههای انسانی رئال را در ساختمانهای ایرانی مشاهده میکنید.
اما شیاطین به این مقدار بسنده نمیکنند.
مجسمههای اروتیک تا توی اتاقخواب هم باید بیاید تا هدف شیطان که هلاکت بشریت است محقق بشود.
نقاشیهای کاملا جنسی و زنانه برای سالن پذیرایی، مجسمههای لخت زنان، و دیوارکوبهای جنسی انتزاعی امروز به راحتی و بدون هیچ فیلتر و مواخذهای در بازار به وفور وجود داشته و فروخته میشوند. مصداق بارز #ابژگی_زنان
نه کسی این دست کارها را تخلف محسوب میکند و نه کسی عرضه آن را تقبیح مینماید
امروز چهار دیواری از داخل و از بیرون اختیاری است.
تنها چیزی که اختیاری نیست دینداری، ساده زیستی و حفظ حدود الهی در عرصه خانواده و اجتماع است.
این است که میگوییم مسئله امروز مردم احکام اسلامی نیست که ما بیاییم با آن معماری کنیم.
✅ مسئله اصل پرستش است.
🔻ایتا و تلگرام🔻
@Maalekalmolk
🔸مینو صمیمی نویسنده کتاب پشت پرده تخت طاووس در سال ۱۳۵۲ بعد از پایان تحصیلات عالیه در سوئیس به دعوت فرح پهلوی به یران باز میگردد ، و در مناسب شغلی متفاوتی حضور داشت و بالاخره در سال ۱۳۵۵ مستقیما وارد تشکیلات دفتر مخصوص فرح میشود، و عنوان منشی مخصوص او در امور بین الملل به کار میپردازد .
🔸مطالب منتشر شده ، برشی از کتاب خاطرات او در سالهای خدمتش به پهلوی منحوس است ، خاطرات و بیان واقعیتهایی که الان برای خیلی از لیبرالها و پهلوی پرستها شنیدن و بیانش سخت و غیر قابل باور باشد ، خاطراتی که اکنون نیز خیلیها از سر نادانی و غفلت و یا نخواندن تاریخ ، و شاید هم برای رسیدن به منافع مالی و جایگاه اجتماعی و رسیدن دوباره به آن روزهای تاریک ، در حال دست و پا زدن هستند .
#پهلوی_منحوس
#پشت_پرده_تخت_طاووس
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
💢مساله عجیب از نظر من این بود که شاه و ملکه برای عزیمت به شهر از هم جدا شدند و هر یک با اتومبیل به سویی رفتند ، شاه به اتفاق وزیر دربارش با یک اتومبیل فراری، و ملکه همراه ندیمههایش با یک اتومبیل رولزرویس🤨 .
🔸در آن موقع هیچیک از اعضای سفارتخانه نمیدانست که چرا وقتی هر دو یک مقصد دارند، جدا از یکدیگر به طرف هتل دولدر رفتند. و من هم به عنوان مسئول تنظیم برنامه از این قضیه سر در نیاوردم تا سرانجام همان شب محرمانه از سفیر ایران شنیدم که:
شاه از فرودگاه مستقیما عازم محل اقامت یکی از ستارگان معروف سینما شد و تمام ساعات بعد از ظهر را در جوار او گذراند🤭.
سرانجام دکتر ادهم اعتراف کرد که: آن زن کسی جز "بریژیت باردو" نبود و قصد داشت با شاه ایران به طور خصوصی ملاقات کند. ولی البته این مساله هرگز برایم حل نشد که: چطور قضیه دیدار خصوصی شاه و بریژیت باردو از چشم روزنامه نگاران کنجکاو و شایعهساز سوئیسی دور ماند و هیچ مطلبی دربارهاش انتشار نیافت؟... 🤐.
🔸مطالب متعددی که اغلب در مطبوعات اروپایی راجع به عیاشیهای شاه منتشر میشد، خود مویدی بود بر زن بارگی شاه؛ و نیز حداقل برای من دلیل این مسئله که چرا شاه اصرار داشت در اتاق خوابی جدا از همسرش به سر برد ، مشخص میکرد🤧.
📚پشت پرده تخت طاووس ، مینو صمیمی، ص ۷۹ و ص ۱۱۰ .
#برگی_از_تاریخ
#عبرت
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔸حدود سه سال قبل که از تهران وارد زوریخ شدم، در همان سکو کنار چمدانهایم منتظر نشستم تا با 🚞 قطار عازم برن شوم و خدمتم را در سفارت ایران آغاز کنم . ولی آن روز احساسات و افکارم بکلی با امروز تفاوت داشت.
🔸 زیرا توجه به تناقضهای فراوان در طول خدمتم، که توجیه آنها براساس معیارهای سه سال قبل برایم امکانپذیر نبود، طبعا اجازه نمیداد تصورم از خدمت صادقانه در روزی که از سن موریتس به برن میرفتم ، همان باشد که موقع عزیمت از تهران به برن (در سه سال پیش) به ذهنم میرسید😑.
🔸آن روز تفاوتی بین شاه و ملت قائل نبودم و خودم را خادم هر دو میدانستم. ولی امروز با آگاهی به رفتار و خصوصیات شاه، هرگز نمیتوانستم این فرد عیاش و هوسباز را حتی به عنوان یک چهره سیاسی جدی بپذیرم، چه رسد به آنکه او را رهبر ملتی به حساب آورم ... 🤢
به نظر من ، شاه دقیقا به شیوه همان حکامی گام برمیداشت که وانمود میکرد آنها را _ پس از انجام اصلاحات خود _ بکلی برانداخته است.
📚پشت پرده تخت طاووس ، مینو صمیمی، ص ۱۱۰
#برگی_از_تاریخ
#عبرت
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔶چرا در این بلبشوی خودنمایی، مادر بودن مهمترین کار است؟
قسمت اول
مادر، محور جمع خانواده و گرد آورنده همه اعضای آن و هسته مرکزی خانواده محسوب میشود. به اذعان قریب به تمام ما، در ایران، حضور مادر، خانه و خانواده را دور هم جمع میکند و در نبود او گسستگی بین اعضا پدید میآید.
علاوه بر اینکه تبدیل محل اقامت افراد به مفهوم خانهی خانواده با کارکرد جذب اعضا و ایجاد حس آرامش و تأمین محبت و سلامت جسم و روح با مدیریت اصلی زن در خانه شکل میگیرد.
پس نقش حضور فعال و تاثیرگذار و پررنگ مادر در خانه بر کسی پوشیده نیست.
🔸چالشهای زنان در جامعه امروز
امروزه شاهد ازهمگسیختگی فکری و عملی در نقشدهی به بانوان هستیم. زنانی که از یک طرف ترغیب به ازدواج و فرزندآوری میشوند و از جانب دیگر باید زن تأثیرگذار حاضر در جامعه باشند، از طرفی شغل مهم مادری و همسری را باید به نحو احسن انجام دهند و از طرف دیگر باید کارآفرین، کارمند، فعال اقتصادی-اجتماعی، دارای مدرک تحصیلی بالا و ... باشند.
این فشار و کشش از دو سمت مخالف، بیشتر بر روی بانوان جوان و مادران دارای فرزندان خردسال است.
🔸تلاش برای تغییر نقش زن
پس از فتنه ززآ تلاش زیاد مسئولان برای به اجتماع کشیدن زن و بزرگ جلوه دادن زنان فعال در بیرون از خانه و نشان دادن آنان بهعنوان الگوی زنهای موفق و ارزشمند که زن را معنا میبخشند و میتوانند جامعه را از معرض اتهام زنستیزی نجات دهند بسیار مشهود و به همان نسبت آسیبزا بود.
این همایشها، جشنوارهها، برنامههای اختصاصی تلویزیونی و ... همه باعث الگودهی غلط و خارج از فطرت و خلقت زن شد. چنانکه حتی زنهای مذهبی و مؤمن جامعه، نقشهای دینی و الگوهای مذهبی اصیل خود را فراموش، و احساس نیاز به دیده شدن، به اصطلاح کسی بودن، جایگاه اجتماعی مشخص داشتن و مایه افتخار بودن (از دید حاکمیت) کردند.
زنی که قرار است تمرکز اصلی خود را بر خانواده بنهد، حالا درگیریهای دیگری دارد. حس میکند باید بلاگر و فعال عرصه مجازی شود و خودی نشان دهد، باید علم را در دانشگاهها و درواقع تولیدیهای مدارک علمی بدون پشتوانه بیابد و آنچه در دانشگاه نیمبند آموخته را در عرصه فعالیت اجتماعی بیاورد، باید در دولت جایگاه بگیرد تا چشم جهان ببیند و بگوید زن در ایران هم توانست وزیر و معاون و ... شود، باید در جمعهای مختلف و بعضاً میان هزاران مرد غریبه تدریس کند و بالای سن برود و طبیعتاً ملزومات تدریس را که یکی از آنها خشک نبودن کلاس است رعایت کند، باید زن جیب پر پول داشته باشد تا محتاج مرد نگردد و دلش به استقلالش خوش باشد، باید، باید و هزار باید دیگر.
و زن گم شد.
🔸جدایی مادران از فرزندان و چالش های تربیتی
امروزه، همه مکانها همچون دانشگاهها، حوزههای علمیه، هیئتها، ادارات، مالها و ... همه و همه دارای مهدکودک و خانهبازیهایی برای جدا کردن مادر از فرزند و به دست گرفتن ذهن و جسم بچهها برای زمان خاصی شده است.
طبیعتاً ذات وجود مهدکودک، در مواردی صحیح و لازم است، اما این حجم از تلاش برای بیرون کشیدن زن از خانه که محل کار اصلی اوست و تلاش برای قرار دادن کودک در چنین محیطهایی با نظارت حداقلی و کم بودن امکان تربیت اصیل و موفق کمی عجیب به نظر میرسد.
چطور است که یک مادر با تعداد محدود فرزند، در طول روز به هزار ترفند و کتاب و دوره و مربی برای امر خطیر مادری نیاز دارد، اما یک مربی با تعداد زیادی کودک، که در خیلی از مواقع اطلاعات تربیتی و دینی کامل و بهروز شدهای ندارد یا اصراری بر استفاده از آن ندارد، مناسب برای نگهداری و لزوماً تربیت کودکان است؟
همانطور که ثابت شده، حضور مداوم مادر در کنار کودک زیر دو سال خود برای سلامت روان کودک ضروری است و پس از آن هم حضور مستمر یک سرپرست مشخص و مطمئن لازم است تا کودک احساس آرامش کند و موارد تربیتی روی یک خط مشخص پیش برود و کودک دچار تضاد تربیتی نشود.
🔸فرزندآوری و آینده جامعه
با کاهش رشد جمعیت و حتی رویآوری برخی از افراد ناآگاه و دچار مشکلات عاطفی و هویتی به «حیوانفرزندی»، لزوم تشویق بانوان به فرزندآوری پررنگتر شده است. اما این امر، نیازمند فراهم کردن شرایط تشویقی و تسهیلی نیز هست تا با خرج کردن منابع مالی و معنوی قابلقبول، از یک خسران بزرگ ملی و حتی مالی در آینده کشور جلوگیری شود.
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
🔶چرا در این بلبشوی خودنمایی، مادر بودن مهمترین کار است؟
قسمت دوم
🔸ایجاد هویت برای مادران، جلوگیری از بحران های اینده
توجه دادن به مهم بودن مادری و جایگاهی که حتی بهعنوان یک شغل برای این امر وجود دارد و برگزاری کلاسهای آموزشی همهشمول در مراکز دولتی برای امر تربیت اسلامی- ایرانی- انسانی و حتی در نظر گرفتن بیمه و حقوق و مزایای ثابت برای این قشر میتواند از به وجود آمدن بزههای اقتصادی اجتماعی و ولنگاریهای فرهنگی و هویتی و رفتاری و حتی بروز اغتشاشات گوناگون در برهههای حساس، جلوگیری کند.
از سویی دیگر ایجاد حس هویت برای یک مادر و کماهمیت جلوه ندادن امر مادری، باعث میشود مشکل تربیت نسل بعد در این راستا هم به خودی خود حل شود و سیر نزولی علاقهمندان به این مهم، از بین برود.
🔸فرزندان و آخرت
فرزندان میتوانند از مهمترین عوامل عاقبتبخیری والدین باشند. در جامعه ایران که قشر بزرگی از مردم، مسلمانان هستند، و اعتقاد به معاد و جهان باقی، در زندگیها جاری است، وجود باقیات الصالحات فرزند صالح و نسل صالح، برای آخرتی آباد، ضروری مینماید. علاوه بر اینکه حضور فرزند و علاقه و اهتمام مادر و پدر به تربیت وی، خود از عوامل خودسازی هر فرد مؤمن محسوب میشود، تا جایی که هیچ فشار اجتماعی و دینیای همچون چنین جذبهای، کمککننده در راه پرورش شخصیت دینی و اخلاقی فرد نیست.
🔸پیامدهای کاهش جمعیت
در آیندهای نهچندان دور، با کم شدن جمعیت از هر سن، جامعه دچار یک افسردگی و تنهایی شدید و وجود امکانات مالی و مادی زیاد و عدم وجود جمعیت برای بهرهبری از آن خواهد بود.
پس علاوه بر ایجاد مشکلات روانی متعدد که گریبان جامعه را خواهد گرفت، قطعاً کشور نیاز به مهاجرت معکوس به داخل جامعه را خواهد داشت و این امر لزوماً باعث تغییرات فرهنگی و یا شاید حتی دینی در جامعه و ایجاد خانوادههای زیاد دورگه میشود و فرهنگ اصیل ایرانی دستخوش تغییراتی اجتنابناپذیر خواهد شد و هویت ملی هم از دست خواهد رفت.
🔸رشد جمعیت و امنیت ملی
با کاهش جمعیت کشور، غلبه و سلطه بر کشوری مانند ایران که دشمنهای داخلی و خارجی کم ندارد، آسانتر خواهد شد. لذا توجه به تغییرات اجتماعی کنونی با توجه نفوذ بیگانه هم خالی از لطف نیست.
🔸اولویتبندی نقش زنان
هدف متن، نفی حضور مطلق زنان در جامعه نمیباشد، بلکه باید اهم و فیالاهم کرد و در یک بازه سنی مشخص، زنان مهمترین وظیفه خود را فرزندآوری بدانند و پس از آن هم با اولویت قرار دادن خانه و خانواده، در زمانهای خالی خود، عرصههای گوناگون اجتماعی که حضور زنان در آن لازم است، پرکنند.
🔸نتیجهگیری
اگر زن در خانه و مادر در کنار فرزندان جایگاه خود را از دست دهد، آیندهای تیره در انتظار جامعه خواهد بود. توجه به نقش مادری، علاوه بر بهبود شرایط کنونی، از بروز بحرانهای اجتماعی و فرهنگی در آینده جلوگیری میکند.
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️🔥سخنان آتشین کودک غزهای به رئیس جمهور آمریکا .
#نسل_انقلابی
#غزه
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
51.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️خودت رو گول نزن !!
تمدنت فقط پوسته ایی از اسلام داره ، در حقیقت تمدن غربیه ، تا وقتی میخوای مولفه های تمدنی اونها رو محقق کنی .
● آمار رسمی حضور دختران در دانشگاه های ایران .
⁉️عاقبت این درصد از شرکت دختران دانشگاه به کجا میرسه؟
♻️ بهترین سن باروری در پشت کنکور و پاس کردن واحد های درسی بی فایده و پر استرس به هدر می رود و این یعنی جنگ ناتمام ذریه!
🎙بانو تارخ
#تمدن_نوین_اسلامی
#تمدن
#تمدن_غرب
#دانشگاه
اندیشکده اصطناعت
https://eitaa.com/estenaat