eitaa logo
کمپین د. ضد آمریکا و صهیونیست
510 دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
10.8هزار ویدیو
522 فایل
کمپین دانشجویی ضد آمریکا و صهیونیست آتش به اختیاران افشاگر ادمین @Dailywriter
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گشت ویژه مرزبانی در دمای زیر صفر منطقه غرب کشور، امنیت اتفاقی نیست کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/24592 ارسال گسترده در فضای مجازی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشارت... سید حسن نصرالله: آن روزی که درقدس شریف نماز جماعت برگذار خواهد شد من هم حضور دارم.. " اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید ". اونقدر انتشار دهید این عبارت رو که از وحشت خفه شن ! 🎥 گشت ویژه مرزبانی در دمای زیر صفر منطقه غرب کشور، امنیت اتفاقی نیست کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/24592 ارسال گسترده در فضای مجازی .
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥پدر شهید عجمیان : از قاضی پرونده درخواست قصاص عاملان شهادت فرزندمان را کردیم امروز اخباری مبنی بر گذشت خانواده شهید از قاتل در شبکه های اجتماعی پخش شد که بدین وسیله تکذیب می شود. ✅ خبر 20:20 🇮🇷 👈عضو شوید👉 🆔 @khabar2020_official کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/24592 ارسال گسترده در فضای مجازی .
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ما داریم کشتی می‌سازیم❗️ شباهت داستان کشتی نوح با وضع فعلی انقلاب اسلامی جمهوری عقلانیت ایران https://eitaa.com/menhaj_com/1820 کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/24592 ارسال گسترده در فضای مجازی . https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/24611
هدایت شده از آموزش فیلمسازی
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬✅آموزش عملی امربه معروف ونهی از منکر بصورت عملی و درست❗️ (۱) 🔹حتما ببینید و‌ به دیگران هم نشون بدین که تذکر درست دادن و یاد بگیرن و انجام بدن. ••بهترین از بهترین ها را اینجا ببینید•• ـــــــــــــــــــــــــ✌🏼ــــــــــــــــــــــــــــ 💥واتساپ انقلاب در ایتا💥 https://eitaa.com/enwhattt/14838 ✅ آموزش فیلمسازی 🎬 در روبیکا https://rubika.ir/amoozeshfilmsazi در ایتا https://eitaa.com/amoozeshfilmsazi/518 در سروش https://splus.ir/amoozeshfilmsazi نشر حد اکثری ✅ .
اروپا با نادیده گرفتن خسارات حضور ناتو در افغانستان، عراق، یمن، سوریه، لیبی و ... به نفع هم نژادان اوکراینی ❗️خبر زیر را ببینید❗️ ⭕️مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: ما به ۳۰۰ میلیارد دلار از پول‌های روسیه دسترسی داریم و این منابع باید برای بازسازی اوکراین استفاده شود. ➥ @sepah_paasdaran https://eitaa.com/sepah_paasdaran/30069 کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/24517 ارسال گسترده در فضای مجازی .
🔸صربستان و ارمنستان، مشتری جدید پهپادهای ایرانی! نشریه آمریکایی "فوربس" با انتشار گزارشی از دو کشور صربستان و ارمنستان، به‌عنوان مشتری‌های جدید پهپادهای ایرانی نام برد. بر اساس ادعای این نشریه، قیمت پایین برخی از پهپادهای ایرانی می‌تواند صربستان را وسوسه کند تا با خرید تعدادی از این پهپادها، زرادخانه خود را متنوع و تقویت کند. همچنین عملکرد پهپادهای جمهوری آذربایجان در جنگ سال ۲۰۲۰ با ارمنستان، ایروان را مجبور کرده است تا به دنبال سرمایه‌گذاری در صنعت پهپادی باشد. تبدیل شدن ارمنستان به مشتری پهپادهای ایرانی از دیدگاه ژئواستراتژیک بسیار منطقی است. دستیابی ارمنستان به پهپادهای ایرانی می‌تواند قدرت نظامی این کشور را تقویت کرده و به عنوان یک عامل بازدارنده عمل می‌کند. وستانیوز https://eitaa.com/westanews/28401 کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/24517 ارسال گسترده در فضای مجازی .
11.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شنود اتاق خواب و اندرونی محمدرضا شاه توسط آمریکائیها! ⭕️ بخشی از سخنان قابل تامل تیمسار آذر برزین، معاون فرماندهی نیروی هوایی شاه: آمریکایی‌ها اتاق خواب اعلی حضرت را شنود می‌کردند و خیلی از اتاق‌های مهم امنیتی ما باگ داشت و همش توسط آمریکا شنود می‌شد! 🔴به کانال خبر فوری و مهم 👇 https://eitaa.com/joinchat/2787246158C5099787f1d کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/24517 ارسال گسترده در فضای مجازی .
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش جالب 🇮🇷هموطن ساکن آمریکا🇺🇸 در مقابل ضدانقلاب ⬅️ سیدعلی انقلابت تا همین قلب آمریکا رسیده! ⬅️ سیدعلی بوی چفیه ت تا اینجا میاد! ⬅️ دشمنات به زانو در اومدن فقط صداشو در نمیارن! ⬅️ ادامه بده... ✍️ عموفیدل 🆘 @Roshangari_ir 🆘 rubika.ir/Roshangariir کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/24517 ارسال گسترده در فضای مجازی .
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ کاملا رو و بی پرده 🔴 این ۱۶۵ ثانیه حقایق زیادی را برای شما آشکار خواهد کرد... 🔺این فرد سرهنگ دکتر مردخای کدار، استاد خاورمیانه عربی و یک متخصص ایران‌شناسی است. فردی عمیق که قبلاً افسر اطلاعاتی ارتش رژیم صهیونیستی بوده و الان هم از صاحب‌نظران محسوب می‌شود!!! 🇮🇷👇 https://eitaa.com/joinchat/1341587456C4746ccc6cb کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/24517 ارسال گسترده در فضای مجازی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استرالیا در روزهای اغتشاشات ایران، کشورمان را به نقض حقوق بشر متهم و از آشوبگران حمایت می‌کرد! ⭕️ حالا ببینید پلیس با معترضان چگونه برخورد می‌کند! 🌏 👇 🆔 @takhribchi110 کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/24517 ارسال گسترده در فضای مجازی .
🔴از کجا به کجا رسیدند؟! 🔹سه ماه قبل، با شعار "زن، زندگی، آزادی"، مدعی جنبش و انقلاب(!) شدند. می خواستند مردم را به خیابان بیاورند. اما وقتی همراهی ندیدند، سیما ثابت مجری سعودی اینترنشنال مدعی شد حتی اگر "سه درصد مردم" همراه شوند، می توان انقلاب راه انداخت! بله دست شنیدید؛ انقلاب سه درصدی! 🔹اما همین عقده و آرزو هم عملی نشد. نه مردم، چنان که دشمن برنامه ریزی کرده بود، کف خیابان همراهی نشان دادند؛ نه فرهنگیان و دانشگاهیان و کسبه. بنابراین، مدعیان جنبش کذایی، آن روی واقعی خود را نشان دادند: تهدید، ارعاب، قمه کشی، کوکتل مولوتف و سلاح گرم، آتش افروزی و تخریب و آدم کشی و جنایت. 🔹به نوامیس مردم رحم نکردند. متعرض عابران بی گناه شدند. شیشه مغاره ها را شکستند. کسبه را تهدید کردند. زندگی را برای مردم نا امن کردند. از زامبی های بی عقل و اختیار که بگذریم، گروهک های ورشکسته و مزدور موساد و سیا، ثابت کردند کمترین احساس تعهدی نسبت به زن و مرد ایرانی و زندگی و امنیت و آسایش آنها ندارند. 🔹چقدر زود به ته خط رسیدند! در کمتر از سه ماه، از لاف گزاف انقلاب و جنبش مردمی، رسیدند به این که کامیون رانندگان زحمتکش را پنچر کنند تا نمایش اعتصاب بیش از این به هجو نینجامد! همان کاری که در بازار و مدرسه و دانشگاه می خواستند و نتوانستند. 🔹داغ بودند و گفتند ناموس و غیرت معنا ندارد. همان رویکردی که دربار پهلوی با نوامیس مردم می کرد، و سپس کومله و دموکرات در اردوگاه های خود به نمایش گذاشتند. و همان فضاحتی که مسعود رجوی با اخته کردن زنان در سازمان منافقین، طلاق اجباری همسران و تاراندن فرزندان، و تشکیل حرمسرای ویژه برای خود، به بار آورد. 🔹در همین مسیر سقوط بود که بحرین را پشت قباله آمریکا و انگلیس و اسرائیل زدند و اگر می توانستند کردستان و سیستان و بلوچستان و خوزستان و آذربایجان را هم به دشمنان ملت ایران واگذار می کردند. 🔹کسانی که ناموس فروشی و وطن فروشی را با هم ترکیب کردند و معجونی متعفن از بی غیرتی ساختنند، معلوم است که کمترین غیرت و تعصبی به زندگی زن و مرد ایرانی و آزادی و آبادانی مملکت نداشته باشند. 🔹آنها مامور بودند نقاب بزنند و جنبش بسازند، اما خدا خواست که نفاب از صورت شان بیفتد و ماهیت ویرانی طلب شان آشکار شود. مامور ویرانی و تجزیه و تضعیف ایران بودند؛ اما سرشان به سنگ خورد. ✍محمد ایمانی ☑️به کانال انقلابی بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/3861118976C7d082fd2da کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/24517 ارسال گسترده در فضای مجازی .