eitaa logo
کمپین د. ضد آمریکا و صهیونیست
513 دنبال‌کننده
16.2هزار عکس
10.6هزار ویدیو
522 فایل
کمپین دانشجویی ضد آمریکا و صهیونیست آتش به اختیاران افشاگر ادمین @Dailywriter
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴عده‌ای می‌خواهند با همکاری معاندین آشوب ایجاد کنند رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان: 🔹دستگاه قضایی استان، برای عوامل انتشار شایعه مسمومیت مولوی عبدالحمید امام جماعت مسجد مکی زاهدان پرونده قضایی تشکیل داده است. در این راستا تاکنون چهار نفر دستگیر شده‌اند. 🔹دادگستری با افراد قانون‌شکن که از رأفت نظام اسلامی نهایت سوءاستفاده را کرده و با توسل به دروغ و با همکاری شبکه‌های معاند به دنبال ایجاد التهاب و آشوب در استان هستند قاطعانه برخورد می‌کند. ☫ کانال 👇🏻 @sardarghaani کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️ به همراه دانلود «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/25093 🔴 دانلود «اپلیکیشن ☝🏼با یک اشاره .
🔴جزئیات جدید از حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین‌ ‌ 🔹شروع این درگیری از آنجا بود که پلیس ضدتروریسم آلبانی، ۶ نفر از کادرهای سیاسی گروهک را فرا می‌خواند و به آنها ابلاغ می‌کند که قصد دارد برای سرکشی و بازدید به مقر آنها که یک اردوگاه بزرگ با دیوارهای بلند و حفاظت شده است به آنجا رفته و خواهان بازرسی از اردوگاه می‌شود. 🔹این در حالیست که منافقین برای فریب رسانه‌ها و مردم آلبانی هر چند وقت، یک هیئت از آنان را به داخل پادگان می‌آورند و اماکنی نظیر سالن غذاخوری، آشپزخانه، استودیو داخلی و... را به آنان نشان می‌دهند. 🔹در ابتدا ۶ نفر از اعضای کادر سیاسی با پلیس صحبت کرده و مامورین را به اماکن همیشگی راهنمایی می کنند اما پلیس که از قبل اطلاعاتی درباره برخی اماکن دیگر نظیر محل یگان سایبری این گروهک داشت، خواهان بازدید از آنجا می شود که منافقین با این درخواست پلیس مخالفت می‌کنند. 🔹بعد از دو ساعت مذاکره، صبر پلیس تمام می‌شود و تصمیم می‌گیرد بر اساس حکم قضایی دادگاه به ساختمان سایبری ورود کند. 🔹در پی این مخالفت، منافقین ضمن تشکیل زنجیره انسانی به دور برخی ساختمان‌ها، متوسل به خشونت می شوند و ۱۵ نفر از اعضای پلیس صدمه می‌بینند. 🔹متعاقب آن، پلیس ضدتروریسم آلبانی، ظرفیت ۱۰۰۰ نفر از ماموران خود را که پادگان اشرف را در این زمان محاصره کرده بودند، فرا می‌خواند و با اسپری فلفل راه خود را از میان دیوار انسانی منافقین باز می‌کنند. 🔹در این درگیری به ۱۵۰ خودروی پلیس حاضر در اردوگاه اشرف، آسیب رسیده اما پلیس نهایتاً موفق می‌شود وارد محل یگان سایبری شده و بسیاری از تجهیزات آنجا ازجمله کامپیوترها و سرورهای اصلی را با خود ببرد. 🔹در این سرورها اطلاعات زیادی از جمله اطلاعات مربوط به مرتبطین و نفوذی‌های منافقین در داخل ایران وجود دارد و هم اکنون این سرورها در حال بازیابی اطلاعات و پردازش هستند. 🔹در جریان حمله پلیس به اشرف۳، مریم رجوی در این محل حضور داشته که در یکی از ساختمان‌ها مخفی شده ولی از ترس استرداد به ایران، به فرانسه منتقل می‌شود. 🔹در جریان این حمله، یکی از اعضای باسابقه این گروهک به نام «عبدالوهاب فرجی» با نام مستعار «علی مستشاری» کشته شده، ۷۰ نفر بازداشت، و ۱۰ نفر زخمی شدند که حال برخی از آنها وخیم است ☫ کانال 👇🏻 @sardarghaani کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️ به همراه دانلود «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/25093 🔴 دانلود «اپلیکیشن ☝🏼با یک اشاره .
🔴امیرسرتیپ صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش گفت : همگام با تهدیدات متصور و چالش های احتمالی پیش رو، یقینا در سال جاری تولید تجهیزات راداری، موشکی و پهپادی پیشرفته با برد بلند در دستور کار پدافند هوایی ارتش است. 🔴 به قرارگاه سایبری بپیوندید👇 https://eitaa.com/joinchat/2993881287C8cdf5526e6 کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️ به همراه دانلود «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/25093 🔴 دانلود «اپلیکیشن ☝🏼با یک اشاره .
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴گزارش رسانه صهیونیستی آلما از پایگاه موشکی سپاه پاسداران در نزدیکی کرمانشاه و حضور موشک قیام در این پایگاه ☫ کانال 👇🏻 @sardarghaani کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️ به همراه دانلود «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/25093 🔴 دانلود «اپلیکیشن ☝🏼با یک اشاره .
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ترکیه از کپی برداری پهپاد انتحاری خود از شاهد ایرانی به نام (عذاب) خبر داد . ☫ کانال 👇🏻 @sardarghaani کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️ به همراه دانلود «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/25093 🔴 دانلود «اپلیکیشن ☝🏼با یک اشاره .
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اذعان تحلیلگر اسرائیلی به توان ایران در حمله به پایگاه‌های آمریکایی و اسرائیل!! 🔹 دکتر «شائول ینای» تحلیلگر سیاسی اسرائیلی: اسرائیل با نگرانی زیاد به تقویت روابط ایران با کشورهای منطقه می‌نگرد و ما چیزی برای مقابله با حملات دیپلماسی ایران نداریم!! ☫ کانال 👇🏻 @sardarghaani کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️ به همراه دانلود «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/25093 🔴 دانلود «اپلیکیشن ☝🏼با یک اشاره .
🔴شرط چین برای مذاکرات نظامی با آمریکا 🔹لیو پنگیو سخنگوی سفارت چین در آمریکا:شرط انجام مذاکرات درسطوح بالای نظامی میان چین و آمریکا، برداشته شدن تحریم‌ها علیه پکن از سوی واشنگتن است. 🔹طرف آمریکایی از علت مشکلات در روابط نظامی با چین مطلع است، که درواقع همان اعمال یکجانبه تحریم‌ها علیه چین است. قبل از هرگونه تبادل و همکاری (نظامی) مابین دو کشور، چنین موانعی بایست از سر راه برداشته شوند. ☫ کانال 👇🏻 @sardarghaani کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️ به همراه دانلود «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/25093 🔴 دانلود «اپلیکیشن ☝🏼با یک اشاره .
🔴 برنامه اروپا برای حفظ تحریم‌های موشکی ایران 🔹خبرگزاری رویترز: طبق گفته مقامات اروپایی، اتحادیه اروپا قصد دارد تحریم‌های موشکی ایران علیه ایران را با وجودی که در ماه اکتبر منقضی می‌شود، حفظ کند. 🔹هدف کشورهای اروپایی از اعمال این تحریم‌ها امتناع از کلید زدن ساز و کار موسوم به «مکانیسم ماشه» است. ☫ کانال 👇🏻 @sardarghaani کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️ به همراه دانلود «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/25093 🔴 دانلود «اپلیکیشن ☝🏼با یک اشاره .
🔴 نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل: ایران برنامه‌های خود در راستای "ساخت بمب هسته‌ای" را رها نکرده است 🔹بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در گفتگو با وال استریت ژورنال: در اسنادی که موساد به دست آورده است آمده بود که هدف ایران ۲۱ سال پیش، در سال ۲۰۰۳،《ساخت بمبی با قدرت ۵ کیلوتن》بوده است. این مربوط به ۲۱ سال پیش است، بنابراین می توانیم فرض کنیم که آنها این ایده را رها نکرده اند. ☫ کانال 👇🏻 @sardarghaani کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️ به همراه دانلود «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/25093 🔴 دانلود «اپلیکیشن ☝🏼با یک اشاره .
🔴 آمریکا: شایعات توافق موقت با ایران دروغ است 🔹معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:آنچه من می‌گویم این است که ما به طور گسترده در ارتباط نزدیک با متحدان و شرکا، از جمله در منطقه، در مورد زمینه‌های مختلف و نگرانی‌هایی که با ایران داریم، ادامه می‌دهیم. 🔹تاکید می‌کنم که شایعات درباره توافق هسته‌ای، موقت یا غیر آن، دروغ و گمراه کننده است و ما همچنان بر محدود کردن رفتار بی‌ثبات‌کننده ایران از طریق فشار دیپلماتیک، هماهنگی نزدیک با متحدان و شرکای خود و همچنین اقدامات کاهش تنش در منطقه متمرکز خواهیم بود. ☫ کانال 👇🏻 @sardarghaani کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️ به همراه دانلود «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/25093 🔴 دانلود «اپلیکیشن ☝🏼با یک اشاره .
🔴 نتانیاهو: می‌ترسیم به اوکراین سلاح بدهیم و به‌دست ایران برسد 🔹رابطۀ روسیه و ایران بسیار نگران‌کننده است. نگرانیم بخواهیم سامانه‌هایی در اختیار اوکراین بگذاریم اما آن‌ها به دست ایران برسد. ایرانی‌ها مهندسی معکوس خواهند کرد و در موقعیتی قرار می‌گیریم که سیستم‌های اسرائیلی علیه اسرائیل استفاده شود. 🔹این یک تهدید خیالی و فرضی نیست. برای سامانه‌های ضدتانک غربی دقیقا همین موضوع اتفاق افتاده و ما آن را در مرزهایمان در دست حزب‌الله می‌بینیم. ☫ کانال 👇🏻 @sardarghaani کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️ به همراه دانلود «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/25093 🔴 دانلود «اپلیکیشن ☝🏼با یک اشاره .
🔴 ️پلیس آلبانی بار دیگر وارد مقر منافقین شد 🔹 ‌ پلیس آلبانی پس از بررسی و پردازش مشترک اطلاعات موجود در سرورهای بدست آمده از مقر منافقین، دریافته است که برخی اطلاعات مهم دیگر توسط این گروهک مخفی شده است. 🔹 ‌ به همین دلیل صبح امروز مجدداً برای بازرسی بیشتر وارد اردوگاه اشرف ۳ شده و در بررسی‌های مجدد، اطلاعات بیشتری به دست پلیس آلبانی افتاده است. ☫ کانال 👇🏻 @sardarghaani کمپین دانشجویی در ایتا. تلگرام، سروش، بله، آیگپ↙️ @studentcfantiusantizionist در ایتا↙️ به همراه دانلود «اپلیکیشن جامع استاد مطهری»↙️ https://eitaa.com/studentcfantiusantizionist/25093 🔴 دانلود «اپلیکیشن ☝🏼با یک اشاره .