فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گزارش فارس از ترور فخریزاده، دانشمند هستهای
▫️شهید محسن فخریزاده دانشمند هستهای کشورمان، عصر امروز جمعه در آبسرد دماوند به وسیله انفجار و شلیک، مورد سوءقصد قرار گرفت.
تلاش برای مداوای شهید فخری زاده و سایر مجروحین ادامه دارد.
▫️ساعتی قبل صدای یک انفجار در بلوار مصطفی خمینی شهر آبسرد خبرساز شد. شاهدان عینی یک انفجار و پس از آن صدای رگبار را تایید میکنند. گفته میشود یک خودرو هدف این ترور بوده است.
▫️سه یا چهار تن دیگر در این درگیری کشته میشوند که گفته میشود از تروریستها بوده اند. مشاهدات خبرنگار فارس دو جسد در درمانگاه آبسرد و تخت پر از خون شهید فخری زاده را تأیید میکند.
▫️منابع امنیتی در گفتگو با فارس ترور فخری زاده را تایید کردند./ فارس
@sulduz
📷 تصویر «شهید محسن فخری زاده»
🔹محسن #فخری_زاده از دانشمندان موثر و رده بالای حوزه تحقیقات علمی در کشور بوده است.
🔹محسن فخری زاده یکی از دانشمندان ارشد انرژی هستهای ایران، ساعاتی قبل در دماوند ترور شد و به شهادت رسید.
🔹او تنها دانشمندی بود که نتانیاهو در یک برنامه از او نام برده بود و رسانههای اسرائیلی اعلام کرده بودند که نقشه ترور وی در یک بار سالهای گذشته شکست خورده بود.
🔹رسانههای اسرائیلی ادعا کرده بودند که نام این دانشمند از طریق لیستهای سازمان ملل به دست موساد رسیده است.
@sulduz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ترور دانشمند هستهای، اولین پسلرزه ذوقزدگیها از انتخاب بایدن
وقتی مواضع عدهای در داخل این جمعبندی را برای طرف غربی ایجاد کند که ایران تا استقرار بایدن واکنشی نشان نخواهد داد، باید هم منتظر چنین اتفاقاتی بود 😔
@sulduz
پیامدهای پالس مثبت دادن به دشمن
🔹وقتی در زمان تشدید دشمنی های دشمن، کسانی پشت سر هم پالس مذاکره بفرستند و دشمن را دوست جا بزنند، یا عوام و خواص را سرگرم تشکیک در بدیهیات دشمنی دشمن کنند، احتمال شبیخون و خنجر خوردن از پشت بالا می رود.
♦️کوچه باز کردن یا کوچه دادن به دشمن با گفتار و رفتار منفعلانه، خیانتی با خسارت های بزرگ است. شاید اکنون بهتر بشود مفهوم سخنان چهارسال قبل (مهر ماه 95) سردار سلیمانی را در یادواره شهدای ملایر فهمید که گفت:
🔹«در خط مقدم جنگ با دشمن، نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند دشمن نیست، دوست است. خوارج، محصول ترویج همین نگاه بودند. اگر صاحب منصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دو صدایی در مقابل دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شدهاند. کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است. ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است».
♦️بماند که متاسفانه در طول این سال ها، ادعای اعتماد سازی (یکطرفه) و دادن اطلاعات به مراکزی چون آژانس در قالب رژیم بازرسی استثنایی، هیچ آورده اقتصادی و امنیتی برای کشور ما نداشت و صرفا بر تهدید های امنیتی افزود.
@sulduz
این سه عکس را از سایت سفارت جمهوری اسلامی ایران در الجزایر گرفتم. هم بخش عربی، هم بخش انگلیسی و هم بخش فارسی. بخش عربی که مهمترین و اصلیترین بخش سایت است کلا پوکیده و انگار قول مغول به آن حمله کرده است، بخش انگلیسی هنوز خبر تسلیت مرحوم بوتفلیقه برای درگذشت مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی را دارد، بخش فارسی هم که مشاهده میکنید!! آدم خون گریه کند خیلی بهتر است تا این وضعیت را ببیند.
الجزایر ظرفیت بسیار بزرگی دارد، یکی از قدرتهای اصلی در افریقا، به ویژه در شمال این قاره است. همپوشانی راهبردی و نظارت مشترک در حوزههای مختلف با ما دارد، ظرفیت اقتصادی بینظیری دارد اما شما نگاه کنید که اگر یک بدبخت الجزایری بخواهد با سفارت ما تماس بگیرد، باید چه گلی به سرش بزند؟
مبادلات ما با الجزایر باید سالیانه چند میلیارد دلار باشد، البته این در صورتی است که ما آنجا سفیر داشته باشیم، فرد دلسوز، عاشق ایران و آشنا بهامرو داشته باشیم، نه اینکه... وقتی وضعیت سایت سفارت این است خدا به فریاد بقیه مسائل برسد. شما یه وقت فکر نکنید وضعیت بقیه سفارتخانههای ما خوب است، نه. جمهوری باکو را که دیدهاید، در آنکارا را هم که.
@sulduz
حقیتش را بخواهید برای اینکه مدیون نباشم رفتم در بخش عربی سایت سفارت روی «قسم الاقتصادی» کلیک کردم این صفحه آمد. کل آن چیزی که وجود داشت همین بود. روی آدرس آبی هم کیلک کردم ارور داد و نفهمیدم این پوشه یا پروندهای که قرار است دانلود کنند تا در مورد راهکارهای سرمایهگذاری در ایران از آن مطلع شوند، چیست...
نوشتن این مطالب صرفا برای تلنگر به آقایان است که دارند با پول بیتالمال، با پول مردمی که در عسرت و تنگدستی، در سختترین شرایط زندگی میکنند درست رفتار کنند. این پولها خداوکیلی خوردن ندارد، باید طرف به اندازه حقوقی که میگیرد برای کشورش کار کند یا نه؟
اوضاع چنان بیریخت است که حد و حساب ندارد. خودتان یک جستجویی در مورد سایر سفارتخانههای ما در کشورهای مختلف داشته باشید تا متوجه شوید که اوضاع از چه قرار است. افسوس از این فرصتها که به سادگی از دست میرود. راستی، کسی میداند حجم مبادلات تجاری ایران و الجزایر چند هزار دلار است؟
@Sulduz
درد مورد میزان مبادلات تجاری و اقتصادی میان دو کشور، در خود سایت سفارت این جدول را دیدم! واقعا خجالتآور هست... کلا 29 میلیون دلار!! حالا بروید و حجم تجارت ترکیه را با الجزایر در بیاورید که سالانه چند میلیارد دلار است. این هم مربوط به سال 2018 است و آماری از سال 2019 و 2020 در دست نیست. جمعیت 43 میلیون دلاری الجزایر و گسترش صنعت نفت و گاز در این کشور و وجود دانش فنی نزد شرکتهای ایرانی میتواند دروازه خوبی برای کسب درآمد و افزایش روابط تجاری باشد... البته همه اینها کسی را میخواهد که دلسوز باشد، دلش برای ایران و کشورش بتپد، فکرش آبادی کشورش باشد، دنبال این مسائل باشد. به قول یکی از دوستان، چرا سر بیدردسر را بدهند دردسر...
این را هم بگویم، فکر نکنم در وزارت خارجه چیزی به اسم ارزشیابی سفرا داشته باشیم، اگر داشتیم که تقریبا 85درصد رفوزه هستند و چون هر یکی وابسته به یکی هستند، کسی نمیتواند آنها را ارزشیابی کند...
@sulduz
این فرمایش را از جناب سفیر کبیر ایران در پرتغال داشته باشید تا انشالله در پست بعد از یکی از سفارتخانه کشورمان مطلبی منتشر کنم که بدانید چرا ما این همه در اقتصاد جهانی سرآمد هستیم و چرا این همه کشورها دیپلماتهای ما را میشناسند؟
مرد حسابی، رفتی در پرتغال گرفتی و خوابیدی بعد از چند سوال توئیت زدی که فلان خبرنگار ازت پرسیده که ترامپ خوب است یا بد؟ به تو چه ربطی دارد، تو سفیری و وظیفه سفیر تعیین شده است. ناسلامتی رفتی که حافظ منافع ایران و مردم ایران باشی، نه اینکه رفتی و بعد از اینکه ما از سفرا انتقاد کردیم و شما هم که در کانال هستی فورا دست به توئیت شدی و فرستادی برای خبرگزاری ایسنا که طبق معمول کار کند که شما خیلی داری کار میکنی... شما هم یکی از دهها سفیر بیکار ایران که جز هدر دادن پول مملکت هیچ کاری نکردهاید. باور کنید در این سفارتخانهها را گِل بگیرند، آب از آب تکان نمیخورد. چوب کبریت هم جای سفرای ما باشند، تفاوتی نمیکند... واقعا آدم خجالت میکشد...
@sulduz