eitaa logo
سولدوز
3.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
48 فایل
سولدوز، ویژه و محرمانه رسانه خبری بنیان مرصوص (مکاسب) دراینجا اخبارخاص و مهم منتشرمی شود! آدرس کانال: http://eitaa.com/joinchat/3589406730C5e4ae866e3 پیام ناشناس: https://harfeto.timefriend.net/17166185526095
مشاهده در ایتا
دانلود
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ترکیه گماشته آمریکا در جنگ سوریه است 🔸کهنه سرباز آمریکایی: 🔺مردم باید از خودشان سوال کنند این تروریست‌ها از کجا این تسلیحات، تجهیزات ترابری، سوخت، غذا و هر آنچه برای عملیات نیاز دارند را تامین کردند؟ 🔺کجا و چه کسانی این تدارکات را برای آنها فراهم کردند؟ مشخص است که آنها از جانب ترکیه حمایت می‌شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی پولاشو خرج عشقش میکنه! یکی از سرما داره میلرزه! خدایا! به امام زمان ع نیاز فوری داریم.
🔺توهین عجیب اسنپ به حضرت زهرا(س) در لقمه کسی که این طرح رو زده، باید شک کرد دو روز قبل از شهادت حضرت زهرا اسنپی که همه چیزش رو مدیون حکومت اسلامی هست اینطور، به حضرت زهرا توهین می کنه! آقای قوه قضائیه ی حکومت اسلام، یکبار هم که شده این جماعت رو نقره داغ کن! دیگه مگه بالاتر از حضرت زهرا هم داریم؟
هدایت شده از  سولدوز مقاومت
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انا لله و انا الیه راجعون کشته شد زهرا یا یومّاه یا یومّاه
هدایت شده از  سولدوز مقاومت
🔻 حماه نباید سقوط کند! درصورت سقوط حماه عملا طبق سوابق و تجربه به ترتیب راه های ارتباطی مقاومت با حزب‌الله قطع خواهد شد (بنادر مهم سوریه محاصره خواهند شد) و حمله تروریست ها به دمشق آسان تر از گذشته خواهد بود، اگر واقعا قراره ارتش سوریه کاری انجام بده الان وقتشه.
سازمان مجاهدین خلق برای کشور برنامه مفصلی دارد؛ غافلگیر نشوید! احمد غدیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه از روزنامه‌نگار آلمانی که به زبان انگلیسی سؤالی از او پرسیده انتقاد کرد: 🔹شما نماینده جمهوری فدرال آلمان هستید و باید آلمانی صحبت کنید. چرا به زبان انگلیسی از من می پرسی؟ حاکمیت خود را در نظر بگیرید.
📸 پیامک زمان انتخابات پزشکیان: دروغ بزرگ افزایش قیمت بنزین برای تخریب آرای سرنوشت ساز مردم است!
🌹 ١٦ آذر مال دانشجوى ضد نیکسون است، دانشجوى ضد آمریکا است، دانشجوى ضد سلطه است. ♦️۱۶ آذر سالروز شهادت ۳ دانشجوی دانشگاه تهران در اعتراض به ورود نیکسون به دانشگاه و ضدیت با استکبار جهانی است از همین رو فرازهایی از فرمایشات مقام معظم رهبری درباره دانشگاه، دانشجو و اهمیت فعالیت سیاسی در دانشگاه‌ها به شرح زیر منتشر می‌شود: 🔴امام خامنه ای: ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد آمریکااست ♦️در کشور ما ]جنبش دانشجویی[ روایت تاریخی بسیارجالبی دارد. ایــن را از این جهــت می‌گویم و رویش تکیه میکنم که ایــن حرکت باید ادامه پیدا کند و این چیزی نیست که بتواند متوقف بشود... این جنبش دانشجوئی در کشــور ما در تاریخ ثبت شده و شناخته شده‌ خود، همیشه ضد استکبار، ضدســلطه، ضداســتبداد، ضــد اختناق و بشــدت عدالتخواه بوده است. ♦️این ممیزات جنبش دانشجوئی ما از روز اول اســت تا امــروز. اگر کســی مدعی جنبش دانشجوئی باشد، اما این ممیزات را نداشته باشد، صادق نیست. دست جنبش دانشــجوئی نمیتواند در دست کسانی باشد که در فلســطین قتل عام میکنند... این جنبش دانشجوئی نیست. جنبش دانشجوئی خصلت و خاصیتش در کشــور ما الاقل اینجور اســت که ضد اســتکباری، ضد ســلطه، ضد دیکتاتــوری و طرفدار عدالت است. شروع این حرکت یا مقطع شناخته شده‌ این حرکت، همین ۱۶ آذر اســت. ♦️ جالب است توجه کنید که ١٦ آذر سال ٣٢ که در آن، سه نفر دانشجو به خاک و خون غلتیدند، تقریبا چهار ماه بعد از ٢٨ مرداد اتفاق افتاد، یعنى بعد از کودتاى ٢٨ مرداد و آن اختناق عجیب - سرکوب عجیب همه نیروها و سکوت همه - ناگهان به وسیله دانشجویان در دانشگاه تهران، یک انفجار در فضا و در محیط به وجود می ‏آید، چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیس جمهور آمریکا بود، (به) ایران آمد، به عنوان اعتراض به آمریکا، به عنوان اعتراض به نیکسون که عامل کودتاى ٢٨ مرداد بودند. ♦️این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات می ‏کنند که البته با سرکوب مواجه می ‏شوند و سه نفرشان هم کشته مى‏شوند. حالا ١٦ آذر در همه سالها، با این مختصات باید شناخته شود. ١٦ آذر مال دانشجوى ضد نیکسون است، دانشجوى ضد آمریکا است، دانشجوى ضد سلطه است. ♦️دانشجو و دانشگاهى قشر برگزیده جامعه ‏اند. این تعارف نیست. شما امید آینده کشورید. در واقع، پاره دل ملت و دلبستگى بلندمدت ملت، شما هستید. برداشت و توقع بنده و نظام اسلامى از جماعت دانشجو این است که فکر می کنیم دانشجو یک روشنفکر تمام ‏عیار مسلمان است، متدین است. ♦️آن چیزى که ما از محیط دانشجویی ‏مان انتظار داریم، پیشرفت علم، پیشرفت اندیشه سیاسى، عمق اندیشه دینى و ایمان دینى، عمق معرفت دینى و روشن‏بینى دینى، دست‏یافتن به قلمروهاى جدید، هم در زمینه علم، هم در زمینه سیاست، هم در زمینه معرفت دینى در محیط دانشجویى است، البته به کمک راهنمایان هر بخشى. شما براى کار علمى باید استاد داشته باشید، براى کار معرفت دینى باید استاد داشته باشید، براى کار سیاست هم همینجور است. کار را شما می کنید، او راهنمایى می ‏کند. دانشگاه ما و محیط دانشجویى ما بایستى در همه این عرصه‏ ها پیشرفتهاى حقیقى و چشمگیرى کند و این پیشرفتها را ان‏شاءالله خواهد کرد.
هدایت شده از  سولدوز مقاومت
🔴توئیت قابل تامل علی‌اکبر رائفی پور در پشت پرده چه می‌گذرد...
🔺تمجید یونس زارعیون از اردوغان و خوشحالی از سقوط سوریه
هدایت شده از  سولدوز مقاومت
سقوط سوریه منجر خواهد شد به ۱. محاصره حزب‌الله ۲. آشفتگی اوضاع عراق ۳. تجزیه اقلیم کردستان ۴. سرایت موضوع اقلیم به استان کردستان ۵. تجزیه‌طلبی پان‌ترک‌های ایران درپی پیروزی و نزدیکی ترک‌های تحریرالشام ۶. تحرکات نظامی جمهوری آذربایجان ۷. تجزیه‌طلبی جیش‌العدل ۸. تحرکات نظامی طالبان احمد قدیری