تاسیس انجمن حجتیه
✍پس از بالا گرفتن فعالیت بهائیان به سرکردگی استعمار، به منظور مقابله با آنها، انجمن خیریه حجتیۀ مهدویه در سال ۱۳۳۲ تأسیس شد.
🔹این انجمن ابتدا فعالیتهای خوبی علیه بهائیان داشت به نحوی که بسیاری از عالمان دینی از آنها حمایت میکردند و وجوهات شرعی در اختیارشان میگذاشتند.
🔹با گذشت زمان، ماهیت واقعی حجتیهایها آشکار شد. عقایدی چون عدم مداخله در امور سیاسی، ترویج ظلم و ستم، همکاری با ساواک و... باعث مخالفت برخی بزرگان از جمله امام خمینی(ره) با آنها شد.
🔹امام خمینی در سال 62 طی یک سخنرانی، علیه آنها موضعگیری نمود و آنها نیز با صدور بیانیهای به صورت رسمی اعلان تعطیلی کردند.
🔹اما وقتی امام راحل بیانیۀ آنها را مشاهده نمود، با بصیرت و تیزبینی خاصی که داشتند چنین فرمودند: «تعطیل غیر از انحلال است» ولی آنها هرگز اعلام انحلال نکردند.
🔹 همان طور که امام راحل تشخیص داده بود، آنها هنوز هم فعالیتهایی دارند که لازم است باید علیه آنها افشاگری نمایند.
🖌ادامه دارد.....
اصول و مبانی انحرافی انجمن
✍انجمن حجتیه که به انجمن ضد بهائیت نیز معروف بوده، همانند سایر جریانات سیاسی اجتماعی دارای عقبه ای از آراء، افکار و نظریات است.
🔹متاسفانه مبانی (هست ها) و اصول (بایدها و نبایدها) جریان حجتیهایها بر اساس برداشتهای شخصی شیخ محمود حلبی سامان پیدا کرده و با مبانی و اصول اسلام حقیقی فرسنگها فاصله دارد.
🔹البته بیشتر اصول فکری انجمن حجتیه که توسط شیخ محمود حلبی ترسیم شده، تقریبا انحصار به خود او دارند و نمیتوان تمامی تفکراتی که ایشان داشته را به همه حجتیهایها نسبت داد.
به عنوان نمونه، نوع تفکر شیخ محمود حلبی در باب مهدویت و تشکیل حکومت در عصر پیش از ظهور مورد قبول همه شاگردانش نبود.
🔹هر چند همه شاگردان و همفکران حلبی از یک آبشخور فکری بهرهمند بودند اما به دلیل سست بودن مبانی و اصول انجمن حجتیه، بسیاری از بزرگان این جریان همانند «سید علیاکبر پرورش» توانستند به انحرافهای نهفته در انجمن پی برده و مسیر خود را از آنها جدا کنند.
🔹مرحوم پرورش وقتی به فاصلهگیری معنادار جریان حجتیه با انقلاب اسلامی پی برد و رییس انجمن حجتیه نیز با این بهانه که «من هم مجتهد هستم» عملاً با امام خمینی(ره) مخالفت کرد، از انجمن جدا شد و مبانی و اصول انحرافی حلبی را بیش از پیش آشکار نمود.
🖌ادامه دارد.....
رابطه انجمن حجتیه و مکتب تفکیک
✅ مکتب تفکیک یا مکتب مَعارفی خراسان، اندیشهای مبتنی بر خالصسازی آموزههای دینی، تفکیک و جدایی آنها از اندیشهها و آموزههای فلسفی و عرفانی است.
این مکتب توسّط مرحوم آیتالله میرزا مهدی اصفهانی، در مشهد شکل گرفت و پس از آن توسط پيروان وی در حوزه_های علمیه مشهد، قم و تهران رواج پیدا کرد.
شیخ محمود حلبی که موسس انجمن حجتیه است، یکی از شاگردان برجستۀ میرزا مهدی اصفهانی و از طرفداران مکتب تفکیک بوده است.
بین شیخ محمود حلبی و موسس مکتب تفکیک رابطۀ مرید و مرادی بوده و ایشان اهتمام ویژهای به ترویج اندیشههای استادش داشته است.
تنظیم دروس میرزا مهدی اصفهانی در قالب تقریر نویسی و چاپ آنها با عناوینی چون تقریرات اصول، حجیت قرآن و... از جمله اقداماتی است که شیخ محمود حلبی برای ترویج اندیشههای استادش داشته است.
بر همین اساس ساختار فکری انجمن حجتیه در مباحث عقلی و نقلی، نشأت گرفته از مکتب تفکیک میرزا مهدی اصفهانی است که با روشهای متعددی توسط شاگردش شیخ محمود حلبی در انجمن رسوخ پیدا کرده است.
🖌ادامه دارد.....
15.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فــوری
🔴 سپاه بخشهایی از یک پایگاه راهبردی خود در اعماق زمین را رونمایی کرد
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅نیروگاه خورشیدی در ایران بمساحت ۱۲۰۰ هکتاری دیده بودید
👌انشاللله آینده انرژی خورشیدی در ایران درخشان خواهد بود
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️این نیروگاه خورشیدی توی اصفهان در حال تکمیل هست
قراره بین ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ مگا وات برق تا انتهای سال ۱۴۰۴ تولید کنه
23.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انجمن حجتیه و مواضع ِ عجیب و غریب و متناقض آنها