eitaa logo
سولدوز
3.7هزار دنبال‌کننده
4هزار عکس
3.4هزار ویدیو
48 فایل
سولدوز، ویژه و محرمانه رسانه خبری بنیان مرصوص (مکاسب) دراینجا اخبارخاص و مهم منتشرمی شود! آدرس کانال: http://eitaa.com/joinchat/3589406730C5e4ae866e3 پیام ناشناس: https://harfeto.timefriend.net/17166185526095
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻مساوات: زنگزور و حسینیون، دو پیش‌شرط برای بهبود روابط 🔹خبرگزاری مساوات، رسانهٔ غیررسمی رژیم علیف، گفت: «ایران برای بهبود روابط باید به کریدور زنگزور رضایت داده و حسینیون (شاخهٔ مقاومت آذربایجان که حاج‌قاسم آن را تأسیس کرد) را تحویل باکو بدهد.» 🔹(دیگه چی لازم دارید ؟!)
💢تکذیب استعفای پزشکیان ▫️علی احمدنیا، رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت در حساب کاربری‌اش در شبکه ایکس نوشت: هنوز چند روز از جلسه سران با شعار«همدل برای مردم ایران» نگذشته و‌ رئیس جمهور صبح امروز به شهر سیرجان برای افتتاح و کلنگ زنی ۲۰ همت پروژه خواهد رفت، عده‌ای ساده‌دل رویابافی می‌کنند! ▫️دولت با ریاست دکتر پزشکیان و هدایت رهبر معظم انقلاب تنها دغدغه رفع مشکلات مردم در معیشت و اقتصاد را دارد.
💢 فردا مدارس آذربایجان‌شرقی حضوری است اطلاعیه آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی: ▫️به اطلاع دانش‌آموزان، اولیا و همکاران محترم می‌رساند فردا یکشنبه، بیست و یکم بهمن ماه، فعالیت کلیه مدارس استان (تمامی مراکز آموزشی و  پرورشی) طبق روال عادی به شکل حضوری خواهد بود.
♦️اعتراض حکومت اقلیم کردستان به ادعای سفر برادر مسعود بارزانی به اسرائیل 🔹حکومت اقلیم کردستان و حزب دموکرات کردستان عراق اظهارات اخیر یک فعال رسانه‌ای در صداوسیما را به‌شدت محکوم کردند و خوستار برخورد شدند. 🔹این فعال ایرانی مدعی شده بود که در ماه‌های گذشته، سیداد بارزانی، برادر مسعود بارزانی به اراضی اشغالی سفر کرده است و ایران به این سفر اطلاع پیدا کرده است. در واکنش به این صحبت، حکومت اقلیم کردستان و حزب دموکرات کردستان عراق ضمن رد قاطع این موضوع، آن را بی‌اساس و تکذیب کردند و خواستار برخورد شدند.
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدیویی جذاب از قدرت نیروی دریایی امپراتوری ایران تا جمهوری اسلامی ایران
متن سخنان دیروز- ۱۹ بهمن - رهبر معظم انقلاب درباره مساله مذاکره با آمریکا و راه حل مشکلات معیشتی مردم 🔺رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز: ✏️چند وقت است بحث از مذاکره با آمریکا می‌شود و اینکه مذاکره چیز خوبی است. انگار کسی مخالف با خوب بودن مذاکره است. امروز وزارت خارجه‌ی جمهوری اسلامی ایران یکی از پرکارترین وزارت خارجه‌هاست. با کشورهای دنیا، شرقی، غربی، همه جور مذاکره میکنند، رفت و آمد میکنند، قرارداد میبندند. ✏️استثنایی که وجود دارد آمریکاست. البته رژیم صهیونیستی را اسم نمی‌آورم، چون دولت نیست. رژیم صهیونیستی یک باند جنایتکاری هستند که آمدند یک سرزمینی را غصب کردند، چرا آمریکا استثناست؟ ✏️مذاکره‌ی با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم. این جور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نه، نخیر. ✏️با مذاکره‌ی با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود. دلیل؟ تجربه. ما در دهه‌ی ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال. یک معاهده‌ای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود. چند کشور دیگر هم بودند. لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود. ✏️دولت ما نشست مذاکره کرد، دولت آن روز، رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهده‌ای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد. خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند. ✏️همین شخصی که حالا الان سر کار است، این معاهده را پاره کرد. گفت پاره میکنم و کرد. عمل نکردند. قبل از اینکه او بیاید هم همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود. تحریمهای آمریکا برداشته نشد. در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. ✏️این معاهده محصول مذاکره‌ی دو سال به نظرم یا بیشتر یا کمتر این مذاکره طول کشید. خب این تجربه است دیگر. از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، کوتاه آمدیم اما نتیجه‌ای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه‌ی نقصهایی که داشت، طرف مقابل باز خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد. با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد. مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست. ✏️کسی منکر وجود مشکلات نیست، در معیشت مردم مشکلات فراوانی همه‌ی تقریباً اغلب قشرهای مردم ابتلائاتی دارند، مشکلاتی دارند لکن این مشکلات آن چیزی که این مشکلات را برطرف میکند عامل داخلی است، عامل داخلی عبارت است از همت مسئولان متعهد و همراهی ملت متحد یعنی همین چیزی که در راهپیمایی ان‌شاءاللّه ملاحظه خواهید کرد اتحاد مردم را، راهپیمایی ۲۲ بهمن هر سال مظهر اتحاد ملی است در کشور ما ملت بصیر و مسئولان خستگی‌ناپذیر این است که مشکلات ما را برطرف میکند. ✏️مسئولان مشغولند بحمداللّه کارهایی دارند میکند و بنده بسیار امیدوار هستم که همین دولت محترم بتواند مشکلات معیشتی مردم را لااقل کم کند و سختی‌ها را برطرف کند.
🚨 ،،، ،،، ✅ عکسی فراموش ناشدنی از پشت بام سفارت امریکا در ویتنام؛ 👆👆👆 😔 بعد از شکست امریکا از مبارزان ویتنامی و فرار آمریکائی که در ویتنام شکست خورده بودند ، علاوه بر خود آمریکایی ها که تحت تعقیب ویتنامی ها سراسیمه در حال فرار بودند ، جاسوسان و وطن فروشان ویتنامی هم که می دیدند که دیگر جایی برای ماندن در کشور خودشان نیست به همراه آمریکائی ها به سفارت آمریکا پناهنده شدند ، هلیکوپتر آمد و بالای بام سفارت آمریکا نشست. 👈 آن وقتی آخرین آمریکایی از نردبان بالا رفت هنوز اولین وطن فروش ویتنامی پایش را روی بام نگذاشته بود ، که آمریکائی ها نردبان را هل دادند تا این خیانتکارها به دست مردم خودشان کشته و تکه پاره شوند. 👈 دقیقاً شبیه فرار آمریکائی ها از افغانستان با هواپیما و جا گذاشتن وطن فروشهای افغانی که به قول و قرار و لبخند مهربان غربی‌ها دلخوش کرده بودند اما در نهایت این وطنفروش ها را با خود نبردند. حتی چند نفرشان در ارتفاع از روی بال هواپیما سقوط کردند و تکه تکه شدند . ❗اظهار عجز پیش ستمگر ز ابلهی است ❗اشک کباب باعث طغیان آتش است. شعر از : صائب تبریزی
هدایت شده از درس اخلاق
OstadAbedi__14031117__Tafsir_J_774.mp3
1.69M
سخن‌ کوتاه سختی‌ها مقدمه‌ای است برای آسایش بعدی 🔸 داستان آقا سید ابوالحسن اصفهانی ▫️برگرفته از جلسه 774 | تفسیر سوره یوسف (جلسه 10)، آیات ۲۱ و ۲۲ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ سلسله درسهای اخلاق اساتید ╭┅───────┅╮ @darseakhlag ╰┅───────┅
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⤴️ شرح در کلیپ * شرحی از انجمن منحرف موسوم به حجتیه
⭕️ چرا می‌گوییم آشنا، سخن رهبر انقلاب را تحریف کرده؟ 🔸رهبر انقلاب دیروز گفتند «مذاکره با آمریکا عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد. دلیل؟ تجربه!» 🔹 اما با خوانش عجیبی از سخن نتیجه گرفت که باید با آمریکا مذاکره هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه کرد! 🔸حسام‌الدین آشنا همزمان چهار را در توییتش استفاده کرده: ۱. تغییر واژه «نیست» به «باید باشد» این تغییر معنای جمله را کاملا وارونه کرده. سخن رهبر انقلاب مذاکره را می‌کند، توییت آشنا مذاکره را می‌کند. ۲. تغییر نوع جمله از حکم قطعی منفی به یک توصیه جمله اول می‌گوید این کار نشدنی است. توییت آشنا می‌گوید این کار باید با این شرایط انجام شود. ۳. حذف جمله «با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد» آشنا این بخش کلام را کرده تا بتواند مضمون سخن رهبر انقلاب را تغییر دهد. با وجود این عبارت امکان تغییر مضمون نیست. ۴. سوء استفاده از کلمه «تجربه» در جهت عکس رهبر انقلاب تجربه اثر «نگذاشتن» مذاکره در زندگی مردم را می‌گوید. آشنا تجربه اثر «گذاشتن» مذاکره در زندگی مردم را می‌گوید! 🔺تحریف به معنای واقعی کلمه!
26.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📈چرا ارزش پول روسیه بعد از جنگ و تحریم ها دچار فروپاشی نشد؟ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌