eitaa logo
سولدوز
3.7هزار دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
48 فایل
سولدوز، ویژه و محرمانه رسانه خبری بنیان مرصوص (مکاسب) دراینجا اخبارخاص و مهم منتشرمی شود! آدرس کانال: http://eitaa.com/joinchat/3589406730C5e4ae866e3 پیام ناشناس: https://harfeto.timefriend.net/17166185526095
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺ما همواره سیاست همسایگی دولت را ستایش کرده‌ایم اما این خوش‌بینی‌های افراطی فقط قضیه را لوس می‌کند. اینکه وزیر خارجه و رئیس جمهور و معاونین ایشان با همتایان خود دیدار کرده یا تماس می‌گیرند، بلافاصله آن را فاکتور ‌کنیم فقط سیاست مثبت دولت را لوس می‌کند و در مواقع استراتژیک نمی‌توان از آن دفاع کرد. گام برداشتن در مسیر تعامل و ... خوب است اما اینکه دلمان با چهار جمله غنج رود خطایی راهبردی است. برای جمهوری اسلامی ایران باید عمل دیگران آن هم در سطوح استراتژیک ملاک باشد؛ حرف زدن و چند اقدام نمایشی و تاکتیکی نباید محاسبات ما را تحت تاثیر قرار دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزارش حمله تروریستی به کلانتری ۱۶ زاهدان معاون امنیتی استان سیستان و بلوچستان: 🔹حدود چهارنفر مسلح صبح امروز به کلانتری ۱۶ حمله کردند. 🔹یک نفر از نیروی های انتظامی به شهادت رسیده اما عامل انتحاری در کار نبوده عوامل تروریستی از نارنجک استفاده کردند. 🔹عوامل وارد برجک شدند اما نتوانستند وارد محوطه کلانتری شوند.
🔴بعد از حضور ده‌ها میلیونی ایرانیان در جشن ‎عید غدیر، باید انتظار حملات تروریستی علیه شیعیان امیرالمومنین را داشت! 🔹حمله تروریستی ‎زاهدان ناشی از بغض و دشمنی با امیرالمومنین است که بعد از گذشت حدود ۱۴۰۰ سال همچنان ادامه دارد؛ با این تفاوت که اتاق فکر ناصبی‌ها به غرب منتقل شده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هلاکت تمام تروریست‌های حمله به کلانتری زاهدان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه: صبح امروز یک تیم تروریستی ۴ نفره که قصد ورود به کلانتری ۱۶ زاهدان را داشتند، با مقاومت ماموران انتظامی مواجه شدند و پس از هلاکت تمام تروریست‌ها این اقدام تروریستی ناکام ماند.
اولین تصویر از شهیدستوان سوم علیرضا کیخا 🔹‌۲ نفر از عوامل کلانتری ستوان علی کیخا و سرباز وظیفه رشیدی پس از مقاومت جانانانه به شهادت رسیدند.
تصویری از «مبین رشیدی» سرباز وظیفه که در جریان حمله تروریستی به کلانتری زاهدان به درجه رفیع شهادت نائل گردید.
🔴آقای عبدالحمید! شما مسئول بسترسازی برای عملیات تروریستی امروز هستید 🔹اعلام نگرانی و برائت عبدالحمید، پیش از اینکه نشان‌دهنده نیت خیرخواهانه او در آرام کردن اوضاع و اذهان باشد، نشان‌دهنده دستپاچگی وی از این است که آرام آرام نتیجه التهاب‌آفرینی در ماه‌های گذشته را می‌بیند و می‌داند مردم خطبه‌های التهاب‌آفرین او در نماز جمعه را با اقدامات تروریستی اخیر بی‌ارتباط نمی‌دانند. 🔹عبدالحمید پس از حادثه حمله به کلانتری ۱۶ زاهدان در ۸ مهر ۱۴۰۱ که در ادامه منجر به شهادت تعدادی از نمازگزاران در مصلی شد، بلندگوهای مسجد مکی را با فرکانس‌ کانون‌های ضدانقلاب همسو کرد.  🔹او اگر در توصیه به مردم برای دعوت به آرامش و خویشتنداری صادق بود،‌ این آرامش و خویشتنداری و متانت را ابتدا باید از خود شروع می‌کرد. 🔹زمانی که بارها نمایندگان رهبر انقلاب برای پیگیری ویژه و فوری به زاهدان آمدند و بی‌توجهی کرد. برکناری و محاکمه مقصران حادثه مهرماه زاهدان را دید و ترجیح داد بر آتش فتنه و التهاب بدمد. 🔹نتیجه حرف‌هایش را هم امروز با ناامنی بیشتر استان و حتی حمله تروریستی نزدیک مسجد مکی دید.
🔴 حواستان را از این حماسه بزرگ پرت نکنند انقلابی های عزیز توان رسانه ای خود را خرج پاسخ دادن به لجن پراکنی چند اصلاحطلب فاسد درباره جشن بزرگ عید غدیر نکنید ،آنها می‌خواهند اذهان عمومی را از حضور میلیونی مردم که نشانه دین دارتر شدن مردم است منحرف کنند.ما هم باید به همین موضوع مهم بپردازیم که میلیون ها تهرانی در یک جشن بزرگ مذهبی شرکت کردند
گروهک تروریستی و تجزیه طلب جیش العدل مسئولیت حمله به کلانتری شانزده زاهدان را برعهده گرفت
🔴رکورد مشارکت مردمی در غدیر شکسته شد 🔹امسال ۴۳۳ هزار نفر از مردم به عنوان بانی در مهمونی ده کیلومتری عید غدیر مشارکت داشتند. تا به امروز این تعداد تراکنش برای مشارکت در یک جشن مذهبی سابقه نداشته است و این حجم از استقبال مردمی بی‌سابقه است.
21.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین روایت تصویری از حادثه تروریستی کلانتری ۱۶ زاهدان 🔴صحنه‌هایی از جنازه تروریست‌ها و حضور و مقابله جانانه و مقتدرانه حافظان امنیت در مقابل تروریست‌های کوردل در حادثه کلانتری ۱۶ زاهدان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظۀ به‌ هلاکت‌ رسیدنِ تروریست‌های حملۀ زاهدان