7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 امام تحریف شده 2
🔹🔹🔶🔹🔹
@asre_zuhur
🔸🔸🔷🔸🔸
هدایت شده از یاسین عصر
مقاله ی📌 ترمینولوژی قیام #۱۵_خرداد
✍ بقلم: #پرستو_مروجی
🔹پاسخ به ادعای #محمد_رضا_پهلوی در مورد اینکه:( انقلابیون قیام #۱۵_خرداد برای قدرت گرفتن از عناصر خارجی پول میگرفتند؟ یا حمایت مالی میشدند)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
میخواهیم به بخشی از تاریخ انقلاب گریزی بزنیم و تحلیلی داشته باشیم که بسیار پررنگ است اما تحلیل های آکادمیکِ اندکی دارد.
پس نگاهی ترمینولوژی قیام #۱۵_خرداد سال ۴۲ که اولین تاریخ نوشت انقلاب است خواهیم داشت.انقلابی که ۱۵ سال بعد در سال ۵۷ به ثمر نشست.
🔹دو عامل اصلی،بازوهای محرکِ آغازین انقلاب بودند.
۱) روحانیت⬅️ نقشِ رهبری و پیش برنده و مدیریت توده های مردمی را بر عهده داشتند.
۱) بازاریان ⬅️ با تشکیل دادن کمیته های رفاهی که حدود ۴۵ کمیته در شهرهای مختلف بود از خانواده های؛ زندانیانِ سیاسی، شهدای #۱۵_خرداد و تهیه ی نوارهای سخنرانی و پوسترها.. حمایت مالی میکردند.
در کنار این دو عامل اصلی، بدنه ی توده های مردم را هم در نظر بگیرید.
و اما سوال اصلی👇
🔸آیا انقلابیون به گفته ی #محمد_رضا_پهلوی برای قدرت گرفتن از عناصر خارجی حمایت مالی میشدند؟
با نگاهی به مطبوعات همان سالها #محمد_رضا_پهلوی مدعی شده بود که انقلابیون از « جمال عبدالناصر*» برای شورش های خیابانی پول گرفته بودند؟
🔹 سوال اینست که؛ هدفِ پهلوی از هایلایت کردن نام « جمال عبدالناصر» در آن سالها چه بوده است؟
🔸با ۴ دلیل عمده ادعای مطرح شده را رد میکنم👇
۱) سال ۱۳۴۲ اوجِ قدرت عبدالناصر بود و مروجِ « ناصریسم»
∆ ناصریسم؛ یک جنبش ایدئولوژیک در جهان عرب بود و بشدت بر هویت عربی منطقه تاکید داشت.
پس عبدالناصر یک خطر بزرگ هم برای ایران بود و هم برای هم پیمانش یعنی اسرائیل ،زیرا هر دو حکومت غیرعرب بودند ،به همین خاطر توپ رو باید تو زمین عرب ها می انداخت که عدم کفایت خودش را کاور کند.
۲) با ایجاد تفرقه بین مذاهب شیعه و سنی سعی در مدیریت توده ی مردم داشت طوری که #محمد_رضا_پهلوی تاکید کرده بود(مردم و روحانیت از عبدالناصری پول گرفتند که هم سنی مذهب است و هم حکومتی سنی را اداره میکند)
۳) با ایجاد اختلاف بین روحانیت شیعه وعمدا جریحه دار کردنِ بازاریان که هزینه های مالی زیادی را پرداخت کرده بودند سعی بر بی اثر نشان دادنِ ابعاد قیام #۱۵_خرداد داشت تا از این کانال بتواند بین بازاریان وروحانیت زاویه ایجاد کند.
۴) در نهایت خدمتتون عرض کنم که:« کل ماجرا چیزی جزء ضعفِ تئوریک مشاورانِ پهلوی نبوده و نیست».
* ( جمال عبدالناصر؛ دومین رئیس جمهور مصر بود و تا هنگام مرگ ۱۴ سال قدرت داشت.)
#پرستو_مروجی
#کانال_رسمی_موسسه_پژوهشی_یاسین_عصر
لینک در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/787611652C944ad0e6a9
در سروش👇
https://sapp.ir/yasinasr
❣یابـــــــن الحســــــــــن...
💫ای کاش تو می آمدی ای ماه حجازی
میشد به حرم وصل نمازم، چه نمازی...
🌿قد قامت و تکبیر تو از جنس ولایت
جان علی و فاطمه جانها به فدایت
💫فطریه ی دیدار تو جان است عزیزم
برگرد که خون زیر قدوم تو بریزم
🌿وقتی تو نباشی به خدا عید نداریم
بی تو به خدایی خدا بی کس و کاریم...!
🌺🍃اللهـم عجــل لولیـک الفــرج🌺🍃
@asre_zuhur
🔸🔸🔷🔸🔸
#عکس_نوشته
👤استاد #رائفی_پور
✍️ماه مبارک رمضان، ایامی که انسان پالایش می شود
🔸حالا که یک ماه زحمت کشیدید، مبادا در این روزها که دارد می گذرد یک وقت خدایی نکرده خرابش کنید. طرف یک شب تا صبح احیاء گرفته است، به خانه که می آید یک پرخاش به پدر و مادر! تمام زحماتش از بین می رود.
🔅من جَاءَ بالحَسَنات اینها کارِ خوب را به پیشگاه خدا عرضه می کنند؛ نه این که خوبی انجام داد، فاتحه اش را خواند بعد خودش آمد، این را حواسمان باشد.
امیدوارم این نوری که در این #ماه_رمضان جذب کردیم، این معنویتی که جذب کردیم، به ماه رمضان سال بعد برسانیم؛ این مهم است.
♦️شما هم با دعوت دوستانتان در این حرکت سهیم باشید. بیایید با کمک هم این معنویتی را که جذب کردیم به ماه رمضان سال بعد برسانیم.
@asre_zuhur
🔸🔸🔷🔸🔸
980315_خطبه های نماز عید سعید فطر.mp3
4.06M
💠صوت کامل بیانات امروز رهبرانقلاب در خطبه های عید سعید فطر
🔸🔸🔷🔸🔸
@asre_zuhur
🔹🔹🔶🔹🔹
4_6023779524850746943.mp3
11.33M
💾🔊 #دانلود_سخنرانی استاد رائفی پور
📝 « جنود عقل و جهل » جلسه بیست و ششم
📅 ١١ خرداد ۹٨ - تهران
📥🎵 دانلود صوتی با کیفیت 24kb
🔹🔹🔶🔹🔹
@asre_zuhur
🔸🔸🔷🔸🔸
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎵 #پادکست
📝 استاد #رائفی_پور
⭕️ « رَحِم، دنیا، آخرت »
🔸🔸🔷🔸🔸
@asre_zuhur
🔹🔹🔶🔹🔹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی (ره): من مطلعم از گرسنگی مردم. آقا فکری بکنید برای مملکت، برای این ملت.
والله گناهکار است کسی که داد نزند. والله مرتکب کبیره است کسی که فریاد نزند.
ما این مجلس را مجلس نمیدانیم؛ ما این دولت را دولت نمیدانیم. اینها خائنند به مملکت ایران؛ خائنند. ۴ آبان ۱۳۴۳
@asre_zuhur
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرزندان خمینی چه کسانی هستند؟!
فرزندان امام کسانی نیستند که عکسِ امام عمل می کنند؛ فرزندان خمینی کسانی نیستند که از قِبَلِ امام گردنی کلفت کرده اند!
@asre_zuhur