⭕️ موسسه گالوپ؛ زندگی در یمن سخت ولی با امید به صلح ادامه دارد
تقریباً 9 سال پس از جنگ طولانی، زندگی برای میلیون ها نفر در کشور یمن به طرز وحشیانه ای چالش برانگیز دنبال می شود. آمارهای موسسه گالوپ نشان میدهد که از هر 10 یمنی، هفت نفر (71 درصد) در اواخر سال 2022 و اوایل سال 2023 با مشکل خرید غذا مواجه بودند.
از جمله مسائل ساختاری که اقتصاد یمن را آزار می دهد، کاهش ارزش ریال یمن، تورم بالا و وابستگی شدید به واردات است. علاوه بر این، حملات نظامی به زیرساخت ها، صادرات نفت این کشور را برای ارائه خدمات اساسی با مشکل مواجه کرده است.
برای مطالعه کامل این گزارش به سایت مراجعه فرمایید.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/20954
🏷 #گزارش #یمن
@syaaq_ir
⭕️ آغاز درس اخلاق رهبر انصارالله به مناسبت دهه اول ذی الحجه
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن روز گذشته درس اخلاق خود به مناسبت دهه اول ذی الحجه را آغاز کرد.
سید عبدالملک در این دوره شرح نامه 31 نهج البلاغه را که وصیت حضرت امیرالمومنین علیه السلام به فرزندشان (امام حسن علیه السلام یا محمد حنفیه) است، به عنوان متن محوری درس خود قرار داده است.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/21305
🏷 #یمن #سید_عبدالملک_الحوثی #مناسک_دینی
@syaaq_ir
⭕️ اسلامگرایی در ترکیه؛ از ورای انتخاباتی زیر سایه جهانیگرایی و ملیگرایی
در همه کشورها شاهد این هستیم که بین جهانیگرایان و ملیگرایان -که هر دو گروه اکنون دارای قدرت و وسعتی جهانی شدهاند- در مقیاسهای محلی و بومی در حال درگیری با یکدیگر هستند.
ترکیه نیز درحالیکه برای مدت طولانی تحت تأثیر این اقلیم دوگانه است، در حالی وارد فضای انتخابات شد که تا کنون تا این حجم شاهد دخالت نهادهای بینالمللی در مسائل داخلی نبودیم. این وضعیت تا حدی بود که برخی از بازیگران سیاسی اساساً نیازی به مخفیسازی همکاریشان با این ساختارهای بینالمللی نیز ندیدند. حتی برخی نهادها و رسانههای بینالمللی آشکارا بدون نیاز به ظاهرسازیهای مربوط به بیطرفی خارجی وارد در ماجرا شدند.
امروز این تنها اسلامگرایی است که تهدید مشترک جریانات جهانیگرا و ملیگرا است و ازاینرو شاهد یک همکاری و تلاش مشترک بین دو طرف برای تصفیه جریان اسلامگرایی در صحنه آینده سیاسی ترکیه هستیم.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/21296
🏷 #انتخابات_ترکیه #ترکیه_و_قفقاز #اسلامگرایی #ترکیه #جهانیگرایی #گلوبالیسم #ملیگرایی
@syaaq_ir
⭕️ چینی سازی اسلام در چین
تنها تعداد انگشت شماری از مساجد «سبک عربی» باقی مانده است. برجستهترین آنها مسجد ناجیایینگ و مسجد جامع شادیان، هر دو در یونان، در منطقهای که ساکنان آرام و مرفه هوئی هستند،قرار دارند.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/21007
🏷 #شرق #ملت_دین #یادداشت #چین #مسلمانان_چین
@syaaq_ir
⭕️ اندیشکده خاورمیانه آمریکا به بررسی مدل مشارکت سیاسی جنبش انصارالله یمن میپردازد
مصطفی ناجی، دیپلمات سابق یمنی، محقق در زمینه مطالعات اجتماعی و پژوهشگر اندیشکده خاورمیانه آمریکا در مقاله تحلیلی به ماهیت ائتلافات و اتحادهای جنبش انصارالله یمن با دیگر رهبران و بازیگران سیاسی آن کشور پرداخته است.
وی در این مقاله با ارائه یک سیر تاریخی از مشارکتهای سیاسی این جنبش به این نتیجه میرسد که انصارالله یمن مشارکتهای تاکتیکال را در چارچوب چشمانداز اهداف سیاسی خود بکار گرفته است.
به اعتقاد وی، استفاده جنبش انصارالله از ائتلافات و اتحادها؛ گسترده، سیال و تاکتیکی و همینطور فراتر از ملاحظات سنتی مذهبی، سیاسی، مدنی و قبیلهای و در چارچوب زمانی کوتاه مدت بوده است.
این مقاله دارای اطلاعات تاریخی بسیار خوبی است؛ البته خواننده باید دقت داشته باشد که این مقاله توسط یک پژوهشگر فعال در اندیشکده آمریکایی و از دید منافع غرب نوشته شده است. ترجمه کامل این مقاله را در سایت ملاحظه فرمایید.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/20522
🏷 #گزارش #یمن #جنبش_انصارلله #یمن
@syaaq_ir
⭕️ آینده «اتحاد ملت»: تمام یا دوام؟
شکست «اتحاد ملت» ترکیه در انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری، آینده این اتحاد و احزاب موجود در آن را با اما و اگرهای فراوانی روبرو کرده است.
از سوی دیگر عدم توفیق این اتحاد در انتخابات به ویژه در سه حزب اصلی این اتحاد، یعنی حزب جمهوری خلق، حزب خوب و حزب سعادت، بحث و جدلهای فراوانی را برانگیخته است. این بحث و جدلها در حالی که از سویی آینده این احزاب را متاثر میکند، از سوی دیگر آینده اتحاد ملت را نیز تحت تاثیر خود قرار داده است.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/21456
🏷 #انتخابات_ترکیه #ترکیه_و_قفقاز #دیدگاه #اپوزیسیون_ترکیه #ترکیه
@syaaq_ir
⭕️ ایران و مصر؛ روابط احیا میشود؟
👤 نویسنده: ایوب حطاویان
به دنبال بهبود روابط ایران و عربستان که با میانجیگری چین صورت گرفت، منطقه غرب آسیا شاهد موج تحرکات دیپلماتیک کم سابقهای بوده است. به محض اعلان توافق ایران و عربستان سعودی در 19 اسفند 1401، اردن، مصر و بحرین سیگنالهای سبزی را به تهران مخابره کردند مبنی بر اینکه «اگر شما آماده توافق هستید، ما آمادهایم تا با شما گفتگو کنیم».
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/21474
🏷 #آفریقای_اسلامی #یادداشت #ایران #مصر
@syaaq_ir
⭕️ جنگ یمن و گذار از رویارویی نظامی به نبرد اقتصادی توسط انصارالله
👤 نویسنده: ایمان محمدی
با حصول آتش بس از آوریل 2022، تقریبا در تمام جبهههای نظامی میان انصارالله و نیروهای مقابل تحت فرمان ائتلاف به رهبری عربستان شاهد آرامش بودهایم؛ اما با رکود میدانهای نظامی، انصارالله خطوط نبرد جدیدی را در میدانهای اقتصادی باز کرد.
فعال شدن جبهههای جدید این نبرد در ماههای گذشته از طرف انصارالله که با عدم همراهی اقتصادی شورای انتقالی جنوب با دولت مورد حمایت ریاض در یمن هم زمان شده است، شرایط سخت اقتصادی را بر دولت موسوم به دولت عدن در یمن وارد کرده است.
توجه به رخدادهای اقتصادی و سیاسی این روزهای یمن میتواند آماده شدن جناحهای یمنی برای حضور پرقدرتتر در مذاکرات سیاسی برای آینده یمن با تلاش برای تضعیف جناح دیگر را نمایان کند.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/21521
🏷 #بازارها #یادداشت #یمن
@syaaq_ir
⭕️ تحریم ورزشی رژیم صهیونیستی: این بار در بازیهای ساحلی جهان در اندونزی
دومین دوره بازیهای ساحلی جهان که یک رویداد چندگانه برای ورزشهای ساحلی و آبی است، قرار است بین پنجم تا دوازدهم آگوست در جزیره بالی در اندونزی برگزار شود و ورزشکاران در 14 رشته مانند موجسواری و والیبال ساحلی رقابت کنند.
اما وایان کوستر، فرماندار بالی، اکنون با استناد به مقدمهای از قانون اساسی اندونزی که خواستار لغو جهانی استعمار و حمایت غیرقابل تغییر این کشور از تشکیل کشور فلسطین است، گفت که از ورزشکاران رژیم صهیونیستی استقبال نمیکند.
اگر اندونزی به خاطر این مناقشه از حق میزبانی محروم شود، این دومین رویداد بزرگ ورزشی در اندونزی خواهد بود که امسال به خاطر پایبندی وایان کوستر به مسأله فلسطین برگزار نمیشود.
بسیاری این سوال را مطرح کردهاند که چرا رهبر یک جزیره با اکثریت هندو چنین موضع قاطعی در قبال درگیری رژیم صهیونیستی و فلسطین اتخاذ میکند؟
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/21407
🏷 #دولت_دین #شرق #اندونزی #تحریم_ورزشی #رژیم_صهیونیستی #ورزش
@syaaq_ir
⭕️ دوره های تابستانه انصارالله به دنبال تربیت نسلی قرآنی است که با دشمنان امت اسلامی مقابله کرده و بزرگی امت را به آن بازگرداند
مصاحبه کننده: احمد حاجی صادقیان
مصاحبه شونده: قیس الطل، رئیس اداره ارشاد صنعا
دوره های تابستانی که در اصل علامه سید بدر الدین حوثی آن را تأسیس کرد و شهید سید حسین حوثی آن را تکامل بخشید و توسعه داد، از نمونه های موفق در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی انصارالله است که در مناطق تحت نفوذ دولت نجات ملی انجام می گرفت و حکومت تلاش می کرد، عقب ماندگی را جبران سازد که بر جامعه یمن تحمیل شده بود و فرهنگ سازی نسل جدید جوانان یمنی و نهادینه کردن مسئولیت در قبال وطن و جامعه اسلامی از نمونه های موفق دیگر این دوره ها هست.
متن کامل مصاحبه میز یمن اندیشکده مرصاد با قیس الطل، رئیس اداره ارشاد صنعا در مورد دورههای تابستانه برگزار شده در مناطق تحت کنترل انصارالله با عنوان "الدورات الصیفیة" در آدرس زیر بخوانید.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/21569
🏷 #جریانهای_اسلامی #دولت_دین #رهبران_دینی #نهادهای_دینی #یادداشت #یمن #مصاحبه
@syaaq_ir
⭕️ چچن جدید: از بنیادگرایی تا حکومت مذهبی قدیروفها
رمضان قدیروف برای تحکیم قدرتش در چچن از تصوف به عنوان ضامنی برای امنیت و ثبات کشور استفاده کرد و جریانات متصوفه را به عنوان بدیلی برای جنبشهای اسلامی و بنیادگرایی که دارای خصومت با قدیروف بوده و در میدانهای مختلف در حال رزم هستند، مطرح کرده است.
در تقابل با چنین جریاناتی است که رمضان قدیروف تلاش دارد چچن را به عنوان دولتی که قوانینش ملهم از شریعت اسلامی است و عادات و سنن جایگاهی محوری در نوع سلوک شهروندان آن دارد مطرح کند.
🔗ادامه مطلب:
syaaq.com/21423
🏷 #ترکیه_و_قفقاز #دولت_دین #تصوف #چچن #رمضان_قدیروف #روسیه #طریقت_قادریه
@syaaq_ir
May 11