6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آهنگ خواننده عرب برای حمله موشکی ایران به اسرائیل
صدق وعدالخامنه ای...🇮🇷 🇵🇸
#وعده_صادق
#جمعه_نصر
#نابودی_اسراییل
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
🔴دلنوشته دختر شهید رئیسی
🔹امروز داشتیم یک دسته از دارو ها را جابجا می کردیم. مامان گفتند ببین روی این کرم ها چی نوشته بلند خواندم کرم ترک پا ، کرم ... دلم تکان خورد دیدم مامان زیر دست هایشان بی صدا گریه می کنند.
🔹مدت زیادی بود که به خاطر سفر های زیاد و پشت هم و سفر با ماشین تو جاده های سخت زانو های بابا درد های زیادی داشت . گاهی حتی نشستن در نماز براشون سخت میشد . به زحمت نماز می خواندند.
...و دلگویه من
ای سید غریب منو بخاطر خیلی از سکوت هام در مقابل اراجیف که بهت نسبت میدادند ببخش😔
🇮🇷🇵🇸
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
👌چهار حدیث زیبا از صلوات
🌸 با صدای بلند #صلوات فرستادن نفاق را بر طرف می کند.
📚 ثواب الاعمال ص ۱۹۰
🌸هر کس یک مرتبه #صلوات بفرستد ،خدا درِ عافیت را بر او می گشاید.
📚جامع الاخبار ص ۶۷
🌸رسول خدا به حضرت امیرالمومنین فرمود:
هر کس بر من صلوات بفرستد شفاعت من بر او واجب می شود.
📚جامع الاخبار ص ۶۷
🌸یکی از آداب فرستادن صلوات این است
که دل با زبان موافقت نماید ،به این معنا که از روی غفلت زبان را به گفتن صلوات حرکت ندهد.
📚 شرح صلوات ج ۱۱۶
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺چیکار کنیم تا زندگیمون امام زمانی باشد؟
همه کارهامون را براساس ظهور تعریف کنیم
#امام_زمان
#استاد_کفیل
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺من آدمی نیستم که با لالایی دشمن خوابم ببره
🌹امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمودند: «إِنَّ أَخَا الْحَرْبِ الْأَرِقُ وَ مَنْ نَامَ لَمْ یُنَمْ عَنْهُ» نهج البلاغه، نامه ۶۲.
«مرد جنگجو همیشه بیدار و هوشیار است، و هر که از دشمن آسوده بخوابد، دشمن نسبت به او نخواهد خفت.»
🇮🇷🇵🇸
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جانم فدایت سید علی ❤
🇮🇷🇵🇸
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
🗣 انتشار برای اولین بار در ایران
🙏 حتما تا پایان مطالعه کنید.
❓صهیونیسم جهانی، مردم ما را از دین متنفر میکند. چرا؟
برد شرمن نماینده صهیونیست آمریکا:اگر ایرانی ها به سلاح اتمی دست یابند تنها در یک روز آفتابی مقدمات ظهور امام_دوازدهم را فراهم می کنند.برای همین باید تحریم های بیشتری وضع کنیم.
📝 درواقع صهیونیسم جهانی در حال پیاده سازی توطئه عظیمی بر علیه امام زمان (عج) هست و القا می کند که ظهور ایشان همراه با نابودی مردم جهان است و این ظهور شکل نمیگیرد مگر اینکه خونریزی برپاشود و مدام تهمت میزنند که ایران با استفاده از بمب اتم می خواهد مقدمات ظهور ایشان را فراهم کند.
اما این مسئله فقط تهمتی است که صهیونیسم برای گمراهی مردم دنیا از آن بهره میبرد و ظاهرا مشکل اصلی آنها با ایران به این موضوع مربوط می گردد که البته نمیخواهند شما این را بدانید. اما طوفان الاقصی ثابت کرد که ایران طرفدار انسانیت و حمایت از مظلوم است و تمام برنامه های آنها مبنی بر اینکه ایران خطری جدی برای بشریت است را برملا کرد. اگر کمی فکر کنید خواهید فهمید که چرا مدام به ما تهمت ساخت بمب اتم می زنند! حال برخی گمان می کنند که خب، بریم هسته ای را نابود کنیم که تحریم ها برداشته شود. خب در برجام انجام دادند پس چرا نشد؟ بعد از هسته ای گفتند موشکی هم باید نابود گردد!
عزیزان! مشکل آنها با ایران، به ظهور و امام زمان (ع) مربوط است! چون این شیطان پرستان می دانند که با ظهور، عدل الهی پیاده سازی می شود و استکبار جهانی نابود می گردد.
📚 کتاب امام دوازدهم، کابوس صهیونیسم جهانی، مهدی گلشنی
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴