🔴 دعا برای فرج در غروب روز جمعه در ساعت استجابت دعا
🔵 حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند:
🌕 من از پیغمبر شنیدم که فرمودند در روز جمعه ساعتی است که هر کس آن را مراقبت کند و در آن لحظه دعا کند دعایش مستجاب میشود و آن زمانی است که نیمی از خورشید غروب کرده باشد.
📚 معانی الاخبار ص ۳۹۹
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🔴 دعایی که در لحظه افطار بنده را تاعرش بالا میبرد
🔵 امام صادق(ع) فرمودند: رسول خدا(ص) به امام علی(ع) فرمود: اباالحسن! ماه رمضان نزدیک شده است، قبل از افطار دعا کن، جبرئیل پیش من آمد و گفت: یا محمد! کسى که در ماه رمضان با این دعا قبل از افطار دعا کند، خداوند دعاى او را مستجاب، نماز و روزه او را قبول و 10 دعاى او را مستجاب مىکند، گناه او را بخشیده، غم و غصه او را از بین برده، گرفتاریهایش را بر طرف کرده، حاجات او را برآورده کرده، او را به مقصودش رسانیده، عمل او را با عمل پیامبران و صدیقان بالا برده و در روز قیامت چهره او درخشانتر از ماه شب چهارده خواهد بود.
آن دعا این است:
🌕 اللَّهمَّ ربَّ النُّورِ العَظیم، ورَبَّ الکُرسیِّ الرَّفیع، ورَبَّ البَحرِ المَسجور، ورَبَّ الشَّفعِ الکَبیر، والنُّور العَزیز، ورَبَّ التَّوراهِ والإنجیلِ والزَّبورِ، والفُرقانِ العَظیمِ. أنت إلهٌ مَن فی السَّمواتِ وإلهُ مَن فی الأرضِ لا إلهَ فِیهِما غَیرُکَ، وأنتَ جَبّارُ مِن فی السِّموات وجَبّار مَن فی الإرضِ لا جَبّار فیهِما غَیرُکَ، أنت مَلِکُ مَن فی السَّموات، ومَلِکُ مَن فی الأرضِ، لا مَلِکَ فیهما غَیرُکَ، أسألُکَ بِاسمِکَ الکَبیرِ، و نُور وَجهِکَ المُنیرِ، وبمُلکِکَ القَدیمِ. یا حَیُّ یا قَیِّومُ، یا حَیُّ یا قَیُّوم یا حَیُّ یا قَیّوم، أسألُکَ بِاسمِکَ الّذی أشرَقَ بِهِ کُلِّ شَیءٍ، وبِاسمِکَ الّذی أشرَقَت بِهِ السّمواتُ والأرضُ، وبِاسمِکَ الّذی صَلُحَ بِهِ الأوَّلونَ، وبِهِ یَصلُحُ الاخِرونَ.
یا حَیّاً قَبلَ کُلِّ حَیّ، ویا حَیّاً بَعدَ کُلِّ حَیّ، ویا حَیُّ لا إلهَ إلا أنت صَلِّ علی مُحَمّدٍ وآلِ مُحَمَّد، واغفِر لی ذُنُوبی، واجعَل لی مِن أمرِی یُسراً وفَرَجاً قَریباً، وثَبِّتنی علی دینِ مُحَمَّدً وآل محمد و وعلی هُدی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّد، وعلی سُنَّهِ مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّد، علیه وعلیهِم السَّلام.
واجعَل عَملِی فی المَرفوعِ المُتَقَبِّلِ، وهَب لی کما وَهَبتَ لأولیائِکِ وأهلِ طاعَتِکَ، فانّی مُۆمِنٌ بِکَ، ومُتَوَکِّلٌ عَلیک، مُنیبٌ الیکَ، مَعَ مَصیری إلیکَ، وَتَجمَع لی ولأهلِی وَلوِلَدَی الخَیرَ کُلَّهُ، وتَصرِف عَنّی وَعَن وَلَدی وأهلِی الشَّرَّ کُلَّهُ. أنتَ الحَنّانُ المَنّانُ بَدیعُ السّمواتِ والأرضِ، تُعطِی الخَیرَ مَن تَشاءُ، وتَصرِفُهُ عَمَّن تَشاءُ، فَامنُن علی بِرَحمَتِکَ یا أرحَمَ الرّاحِمِینَ.
📚 کتاب المراقبات
#رمضان_مهدوی
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واااااااااای کاش بیدار شوم🟠🔴
ارزش فوق العاده ی دنیا💞🌱💞🌱💞
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
📚 احکام روزه طبق فتاوای حضرت آیة اللّه العظمی خامنه ای (مد ظله العالی)
💠 مواردی که قضا و کفاره عمد واجب است:
۱. هرگاه در ماه مبارک رمضان کارهایی که روزه را باطل میکند از روی عمد و اختیار و بدون عذر شرعی انجام شود، علاوه بر اینکه روزه باطل میشود و قضا دارد، کفارة عمد نیز بر انسان واجب میشود، چه بداند کفاره دارد و چه نداند.
۲. اگر کاری را که میداند حرام است ولی نمیداند روزه را باطل میکند انجام دهد، علاوه بر قضا، بنابر احتیاط واجب باید کفاره بدهد.
۳. اگر در ماه رمضان به گفتة کسی که میگوید مغرب شده و اعتمادی به گفتة او نیست، افطار کند، سپس متوجه شود مغرب نبوده، قضا و کفاره بر او واجب میشود.
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝 حکم وضو گرفتن با آب گرم
🎙#حاجحسینوحیدپور
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
توضیحاتی در مورد کفارهٔ روزه :
✍ در بحث کفارهی روزه آنچه که واجب است که به فقیر پرداخت شود عین خود جنس مانند گندم یا برنج یا خرما یا آرد و .....است(۷۵۰گرم بابت هر روز بدهد کافیست)
❇️توجه داشته باشید دادن پول به عنوان کفاره کافی نیست مگر اینکه اطمینان داشته باشید که فقیر به وکالت از شما،طعام خریده و سپس آن را به عنوان کفّاره قبول می کند که در این صورت اشکال ندارد
❇️در مورد قیمت کفاره هم اگر بخواهیم به قیمت گندم حساب کنیم بابت هر روز ۱۲هزار تومان بدهیم کافیست(برای کسانی که عذر داشته اند و نتوانسته اند روزه بگیرند)
❇️توجه داشته باشید که اگر پول را به فقیر دادید باید به او بگویید که با آن گندم یا آرد یا نان بخرد و این پول را صرف در چیزهای دیگر نکند(یعنی فقیر بایستی همان چیزی را بخرد که شما پولش را به او داده اید. و گرنه کفاره از ذمه شما ساقط نمی شود پس اگر ما پول کفارهی یکماه روزه را حساب کردیم و سپس به عنوان کفاره به فقیر دادیم(۳۶۰هزار تومان)این فقیر نمی تواند با این پول مثلا گوشت یا برنج یا مثلا چیز دیگری بخرد چون ما قیمت گندم را محاسبه کردیم و به او دادیم اگر میدانیم که فقیر با این پول، گندم یا آرد یا نان نمی خرد و یا این پول را در جاههای دیگر خرج می کند نباید به او پول داد و بایستی در این صورت عین خود جنس را به عنوان کفاره تهیه کرد و به او داد
❇️نکته قابل توجه اینکه در زمان ما چون اکثر افراد عین خود جنس را به عنوان کفاره به فقیر نمیدهند بلکه پول را به عنوان کفاره می دهند شخص فقیر یا باید با آن پول آرد بخرد و تبدیل به نان کند یا نان بخرد
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat