🔹#یک_دنیا_یک_پدر ۶
📝تکالیف منتظران در عصر غیبت امام زمان علیه السلام
💠مضطر کیست؟
🔸اساسا تعبیر فرج که برای آن حضرت به کار می رود، به معنای رفع گرفتاری است و تا گرفتاری نباشد فرج معنا ندارد. اینکه به ما گفته شده از خدا تعجیل در فرج ایشان را بخواهیم، حاکی از این است که آن حضرت گرفتارند و برای رفع گرفتاری شان به کمک الهی نیاز است.
🔸بزرگان گفته اند: فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه دو گونه است. یک فرج کلی است که با ظهور ایشان صورت می پذیرد و دیگر، فرج های جزئی است که بدون وقوع آن ظهور مظفر، برخی از گرفتاری های آن حضرت و شیعیان به برکت همین دعای ما به صورت مقطعی برطرف می گردد.
پس مبادا از اثر دعای بر فرج نا امید شویم.
🔰ادامه دارد...
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
⚡️ذکر مخصوص روز جمعه، صلوات است⚡️
ذکر صد مرتبه صلوات بر محمد و آل
ایشان، در روز جمعه باعث عزیز شدن می
شود 🌱
☀️ امام صادق (علیهالسلام) فرمودند :
«هیچ عملی در روز جمعه، برتر از صلوات
بر محمد و آل محمد(صل الله علیه و آله) نیست»
📚 الخصال ص۳۹۴
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
💚🌹
🔴 مروری بر اعمال عصر جمعه
1⃣ صلوات ضراب اصفهانی
2⃣ دعای غیبت
3⃣ صد مرتبه سوره قدر
4⃣ صلواتی جهت دفع بلا در عصر جمعه
5⃣ دلیل دلگیرهای عصرهای جمعه
6⃣ دعای سمات
7⃣ زمان استجابت دعا در عصر جمعه
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
۩کانالادعیهومناجاتصوتی﷽۩دعایسمات۩میرداماد.mp3
زمان:
حجم:
8.72M
💕 یاری امام زمان عج روزیتون
💠🌷 دعای سمات
🎙 با نوای سید مهدی میرداماد
این دعا معروف به دعای شبوّر [دعای عطا و بخشش] است که خواندن آن در ساعت آخر روز جمعه مستحب است و پوشیده نماند که این دعا از دعاهای مشهور است و بیشتر علمای گذشته بر خواندن این دعا مواظبت مینمودند.
#اللهمعجللولیڪالفرج
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴
🔴 دعای «سمات» دعای مخصوص در آخرین ساعات روز جمعه
🔹دعای «سمات» از دعوات عظیم القدر جلیل الشان و از اسرار مکنونه و ودائع مخزونه است که خواندن آن در آخرین ساعات روز جمعه سفارش شده است.
🔸چون هنگام غروب آفتاب شود سزاوار است که به وسیله ی این دعا، اسباب تقرب خود را به سوی خدا و رسول و ائمه ی طاهرین (سلام الله علیهم) تدارک کرده، این دعای مبارک را با کمال خضوع و خشوع بخوانی، و با نهایت الحاح، امام خود را شفیع قرار دهی، که حضرت باری تعالی از برکت این دعای مبارک و شفاعت امام زمان (ارواحنا فداه) مطالب و مآرب دنیویه و اخرویه تو را به عافیت و خیریت برآورده فرماید.
🔹و این وقت و ساعت را به غفلت مبادا به سر بری، هم روز مختص آن حضرت است، و هم وقت و ساعت مختص به اوست (ارواحنا فداه)، و ملائکه ی روز بالا می روند و ملائکه ی شب نزول می نمایند. امام تو (ارواحنا فداه) در این وقت مشغول دعا و تضرع وزاری است، تو هم تأسی به آن حضرت کن. اگر خدا نکرده اوقات گذشته ی این روز را به غفلت و عطلت، و مشاغل و شواغل صرف کرده ای، درصدد اصلاح و جبران و تدارک مافات در این ساعت مخصوص تعجیل کن، که وقت تنگ و فرصت کم و حالت حضور قلب مانند برق خاطف درگذران است.
📚 وظایف ما در عصر غیبت/ علی اصغر رضوانی
#امام_زمان
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴