13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پادکست |
🔸همیشه نگرانی عدم حضور مردم به واسطه برخی مسائل من جمله معیشتی و رفتار برخی کارگزاران وجود داشته.
🔹 اما مردم همیشه با حضور خود مسئولان را متعجب کردند.
🔸 مسئولان باید قدر مردم را بدانند
🔹 همچنان رفتار برخی کارگزاران ضربه به اعتماد مردم است.
🇮🇷 @eslamabad_adineh
46.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پادکست |
🔸فلسطین مسئله اول جهان اسلام است و این قضیه مسئله اول بودن باعث میشود گفت که فلسطین مثل ناموس مسلمانان است.
🔹امام راحل علم مبارزه با فلسطین را در زمانی بلند کرد که از عِده و عُده زیادی برخوردار نبودند.
🔸 اگر بصیرت افزایی امام راحل نبود مشخص نبود که شعار از نیل تا فرات تا کجا ادامه داشت.
🔹نامگذاری جمعه آخر ماه رمضان به نام روز قدس توسط امام خمینی از مفاهیم آسمانی بود که جلوی گسترش غده سرطانی اسرائیل را گرفت.
🇮🇷 @eslamabad_adineh
550.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس کمیته علمی ستاد استهلال دفتر رهبر انقلاب: احتمالا شنبه عید فطر است.
@eslamabad_adineh
#قرآن_کریم
💢 برگزاری محفل انس با قرآن کریم با شرکت خواهران و برادران با حضور قاریان ممتاز و اهدا جوایز به کودکان و نوجوانان خواهر و برادر فعال قرآنی
🔹در پایان حضار محترم مهمان سفره اهل بیت بودند.
🔹با سپاس از زحمات امام جماعت و هیات امنای محترم مسجد حضرت ولی عصر (عج)
🇮🇷 @eslamabad_adineh
شهید #کیومرث_شهبازی به عنوان پاسدار در جبهه حضور يافت. 30 فروردين 1366 با سمت معاون طرح و عمليات قرارگاه شهيد كاظمي در جاده قصرشيرين بر اثر سانحه رانندگي به شهادت رسيد. در ادامه تصاویری از این شهید را می بینید.
شهید کیومرث شهبازی سوم آبان 1342در شهرستان اسلام آبادغرب ديده به جهان گشود. پدرش احمد و مادرش مريم نام داشت. تا پايان دوره راهنمايي درس خواند. به عنوان پاسدار در جبهه حضور يافت. 30 فروردين 1366 با سمت معاون طرح و عمليات قرارگاه شهيد كاظمي در جاده قصرشيرين بر اثر سانحه رانندگي به شهادت رسيد. مزار وي در گلزار شهداي روستاي چقاگل زادگاهش قرار دارد.
🇮🇷 @eslamabad_adineh
⭕️ بازدید امام جمعه محترم شهرستان از عشایر کوچنده مهمان در محدوده شهرستان و طرح برخی مسائل و مشکلات حوزه عشایری و دامداری توسط آنها
✅ @eslamabad_adineh
#گزارش_جلسه
صبح دیروز جلسه هماهنگی مراسم روز #عید_فطر در دفتر امام جمعه شهرستان اسلام آباد غرب با حضور مدیران محترم ادارات و معاون محترم فرماندار برگزار گردید.
در این جلسه که مصوباتی به همراه داشت مقرر گردید👇
📌 شروع مراسم، شنبه ساعت 7 صبح
📌 مکان برگزاری مراسم، روبروی اداره ارشاد شهرستان
📌برپایی غرفه و نمایشگاه با موضوعات مختلف
📌 هماهنگی تاکسی داران برای تسهیل ایاب و ذهاب
و...
🖇 @eslamabad_adineh
💢 بازدید از کارخانه تولید سوسیس و کالباس در محدوده دهستان حسن آباد
👈 در این بازدید که برخی مسوولین شهرستانی حضور داشتند از کارخانه ای سرکشی بعمل آمد که با یک پنجم ظرفیت در حال کار بود که بنا بر گفته مدیر آن در صورت تزریق اعتبارات لازم حدود 30 نفر اشتغالزایی به همراه خواهد داشت.
👌امید است مسوولین ذی ربط با توجه به اهمیت تولید و تاکیدات مقام معظم رهبری و نامگذاری سال توسط ایشان، نهایت تلاش را برای رونق تولید در سطح شهرستان انجام دهند.
🔒 به امید بازشدن قفل تولید در سطح کشور
🇮🇷 @eslamabad_adineh
🇮🇷` ۲۹ فرودین ماه روز ارتش جمهوری اسلامی ایران را به تمامی برادران ارتشی در سرتاسر میهن عزیزمان ایران به آنها با تمام سختی ها و مشکلات کارشان به انها تبریک عرض میکنیم
🇮🇷 یاد و خاطره شهدای ارتش گرامی باد🌹
✅ @eslamabadkhabar
🇮🇷 @eslamabad_adineh
#ارتش_مردمی
💢 رژه تیپ زرهی 181 ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح مستقر در شهر شهیدان#مرصاد با حضور اعضای محترم شورای اداری شهرستان بمناسبت سالروز تشکیل ارتش مردمی و قهرمان
🔸در این مراسم امام جمعه شهرستان حجتالاسلام موسوی در بیاناتی ضمن گرامی داشت ماه مبارک رمضان، برخورداری توامان ارتش و نیروهای مسلح را از معنویت و اقتدار، ویژگی شاخص آنها عنوان کرد و تبعیت محض از فرامین رهبر فرزانه انقلاب را افتخار ارتش دانستند.
🔸لازم به ذکر است در این مراسم فرماندار شهرستان مهندس کرمی و فرمانده تیپ 181 زرهی سرهنگ رشنو نیز به ایراد سخن پرداختند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@eslamabad_adineh
💢 اقامه نماز ظهر و عصر با حضور فرماندار و با سخنرانی و امامت امام جمعه محترم در نمازخانه جهاد کشاورزی شهرستان اسلام آباد
🔹️به گزارش روابط عمومی دفتر امام جمعه شهرستان اسلام آباد غرب، ایشان ضمن بیان روایتی از پیامبر گرامی اسلام در خصوص اینکه نباید همیشه توجه پروردگار را به انسان با مقیاسهای مادی ارزیابی کرد، گفتند: رعایت احکام شرعی و ریزه کاریهای فقهی می تواند مانع بروز بسیاری از مشکلات اقتصادی و ناهنجاری های اجتماعی و فرهنگی شود.
🔸 تاریخ ؛ ۲۹ فروردین ماه ۱۴۰۲
🇮🇷 @eslamabad_adineh