10.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️مراسم ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی ره در مسجد جامع شهرستان اسلام آباد غرب برگزار گردید.
فرتاک نیوز غرب/
☑️ @eslamabad_adineh_ir
📸گزارش تصویری از نماز جمعه باشکوه ۴۰۰/۳/۱۴ اسلام آباد غرب به امامت حجت الاسلام #سید_روح_الله_موسوی
☑️ @eslamabad_adineh_ir
📸گزارش تصویری از نماز جمعه باشکوه ۴۰۰/۳/۱۴ اسلام آباد غرب به امامت حجت الاسلام #سید_روح_الله_موسوی
☑️ @eslamabad_adineh_ir
📸گزارش تصویری از نماز جمعه باشکوه ۴۰۰/۳/۱۴ اسلام آباد غرب به امامت حجت الاسلام #سید_روح_الله_موسوی
☑️ @eslamabad_adineh_ir
🔰تقدیر حجت الاسلام موسوی امام جمعه اسلام آباد غرب از آقای محمد جواد حمیدی کشتی گیر با آتیه این شهرستان در بین الصلاتین روز جمعه ۴۰۰/۳/۱۴
🔹لازم به ذکر است که آقای حمیدی در مسابقات کشتی جام تختی (انتخابی جام جهانی نروژ) توانست نشان برنز را کسب کند.
☑️ @eslamabad_adineh_ir
🔰حجت الاسلام سید روح الله موسوی امام جمعه اسلام آباد غرب در خطبه های نماز جمعه ۴۰۰/۳/۱۴ این شهرستان بیان داشت: انقلاب اسلامی ایران همواره با نام رهبر کبیر انقلاب، حضرت #امام_خمینی (ره) عجین شده است. رهبری که با پشتوانه ایمان و اعتقاد کاخ حکومت ستم شاهی را ویران کرد، احساس حقارت را به احساس عزّت و اعتماد به نفْس تبدیل کرد و فصل نوینی فراروی تاریخ ایران گشود.
🔹ایشان در ادامه با اشاره به سخنان حضرت امام خمینی ره بیان داشت که: امام راحل می فرمود: ما از شرّ رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم، لکن از شرّ تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت.
🔹امام جمعه شهر شهید شهیدان مرصاد در ادامه گفتند که مشارکت مردم در انتخابات در نظر امام خمینی ره جایگاه بالایی داشت تا جایی که امام انتخابات را «فریضه دینی» میدانستند و در وصیتنامه خود میگویند «عدم حضور در انتخابات در برخی مقاطع چه بسا گناهی در رأس گناهان کبیره باشد» و «کوتاهی در مشارکت، پیامدهای دنیوی و حتی تا نسلهای بعد داشته باشد که مستلزم بازخواست الهی است»
☑️ @eslamabad_adineh_ir
🔰حضور حجت الاسلام سید روح الله موسوی امام جمعه اسلام آباد غرب در کارخانه قند شهرستان
🔹امام جمعه شهر شهیدان مرصاد در سخنرانی خود در جمع کارکنان کارخانه قند این شهرستان با اشاره به تأکید همیشگی امام خمینی درباره ضرورت شرکت مردم در انتخابات گفتند: انتخاب فردی شایسته راهحل نابسامانیها و مشکلات است و با بیان نکاتی مهم درباره لزوم پایبندی رییسجمهور آینده به ایجاد عدالت اجتماعی، مبارزه صریح و بدون ملاحظه با فساد و تقویت تولید داخلی افزودند: مردم خود را به شرکت در انتخابات و تشویق دیگران به این کار ملزم بدانند.
🔹در ادامه ایشان از قسمت های مختلف این کارخانه بازدید به عمل آوردند.
☑️ @eslamabad_adineh_ir
🔰حجت الاسلام موسوی امام جمعه اسلام آباد غرب در جمع زائران حرم امام زاده سید علی اکبر (ع) این شهرستان: اگر نابسامانی، ناکارآمدی و ضعف در مدیریتها وجود دارد، باید آن را با انتخاب درست و خوب و روی کار آوردن مدیریت مردمی و اسلامی جبران کرد نه با شرکت نکردن در انتخابات.
☑️ @eslamabad_adineh_ir
مدیرمسئول روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد: رئیسی با متانت به سؤالات مجری پاسخ داد/ نامزدهای اصلاحطلبان بازنده اخلاق بودند
🔹منصور مظفری: متاسفانه دو کاندیدای اصلاحطلبان در این مناظره کارنامه خوبی از خود نشان ندادند و برای اینکه بتوانند ضعفهای دولت را بپوشانند، از ابتدا تخریب آیتالله رئیسی را شروع کردند تا به زعم خودشان فضای دوقطبی مهرعلیزاده - رئیسی و همتی - رئیسی را ایجاد کنند. به اعتقاد بنده ما اصلاحطلبان در این مناظره و در بعد اخلاق، بازنده میدان بودیم.
🔹همچنین آیتالله رئیسی در این مناظره دقیقاً به پاسخهایی که مجری برنامه اعلام کردند، پاسخ دادند و با متانت و بزرگواری از کنار تخریبها به خاطر مردم که فشار اقتصادی زیادی را تحمل هستند، گذشت تا خاطر مردم بیش از این مکدر نشود.
🔹به عنوان یک اصلاحطلب میگویم که نمره قبولی در این مناظرات را آیت الله رئیسی دریافت کرد و ما اصلاحطلبان متاسفانه در این مناظره باختیم.
☑️ @eslamabad_adineh_ir
عمریست زیر منت شیخ الائمه ایم
ما شیعه ایم و امت شیخ الائمه ایم
سرشار از محبت شیخ الائمه ایم
ریزه خور کرامت شیخ الائمه ایم
#محمدحسین_رحیمیان
🕯شهادت رئیس مذهب تشیع امام صادق علیه السلام تسلیت باد...
#نوحوا_علی_الحسین
#شیخ_الائمه
#استوری
☑️ @eslamabad_adineh_ir
🔹نظرسنجی: کدام نامزد در دور اول مناظرات بهتر عمل کردند؟
🔹لینک شرکت در نظرسنجی:
https://www.asriran.com/fa/polls/archive/1155
☑️ @eslamabad_adineh_ir