🔰دعای ندبه ی منتظران
🔹مزار شهدای گمنام اسلام آبادغرب
🔹جمعه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۰
«با حضور امام جمعه ی محترم و مردم شریف شهرستان اسلام آبادغرب»
☑️ @eslamabad_adineh_ir
۲۴ مهر ۱۴۰۰
📸گزارش تصویری | نماز جمعه ۴۰۰/۷/۲۳ اسلام آباد غرب به امامت حجت الاسلام #سید_روح_الله_موسوی
☑️ @eslamabad_adineh_ir
۲۴ مهر ۱۴۰۰
📸گزارش تصویری | نماز جمعه ۴۰۰/۷/۲۳ اسلام آباد غرب به امامت حجت الاسلام #سید_روح_الله_موسوی
☑️ @eslamabad_adineh_ir
۲۴ مهر ۱۴۰۰
📸گزارش تصویری | نماز جمعه ۴۰۰/۷/۲۳ اسلام آباد غرب به امامت حجت الاسلام #سید_روح_الله_موسوی
☑️ @eslamabad_adineh_ir
۲۴ مهر ۱۴۰۰
📸گزارش تصویری | نماز جمعه ۴۰۰/۷/۲۳ اسلام آباد غرب به امامت حجت الاسلام #سید_روح_الله_موسوی
☑️ @eslamabad_adineh_ir
۲۴ مهر ۱۴۰۰
💢 حجتالاسلام هادی رشیدی رئیس عقیدتی سیاسی تیپ ۱۸۱ زرهی قبل از خطبه های نماز جمعه اسلام آباد غرب به مناسبت ۲۴ مهرماه سالروز تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش:
🔹ارتش امروز یک ارتش معنویت محور است و سازمان عقیدتی سیاسی نقش مؤثری در رسیدن ارتش به نقطه مطلوبی از معنویت داشته و برنامه های مذهبی، فرهنگی، سیاسی و آموزشی مختلفی در قالب طرح های مصباح از سوی سازمان اجرا شده است.
🔹 حجتالاسلام رشیدی گفت:طرح هاي فرهنگی مصباح برنامه ها و فعالیت هاي فرهنگی ارتش را منسجم تر و هدفمندتر از گذشته کرده و یکى از معیارهاى سنجش اقدامات فرهنگى یگان هاى ارتش و فرماندهان، باشاخص هاى قابل اندازه گیرى در پیشرفت فرهنگى ارتش محسوب مى شود.
✅ @eslamabad_adineh_ir
۲۴ مهر ۱۴۰۰
💢📷 حضور فرماندهی، رئیس عقیدتی سیاسی و پرسنل نیروی انتظامی شهرستان در نمازجمعه اسلام آبادغرب بمناسبت هفته ناجا
🔹سرهنگ یاری فرمانده انتظامی اسلام آبادغرب در سخنرانی بعداز نماز جمعه، با ارائه گزارشی از عملکرد نیروهای انتظامی شهرستان، از رشد کشفیات و کاهش آمار جرم در شهرستان خبر داد.
🔹حجت الاسلام موسوی امام جمعه شهر شهیدان مرصاد در خطبه های نمازجمعه امروز با تبریک هفته ناجا، از زحمات شبانه روزی نیروهای انتظامی شهرستان تقدیر و تشکر نمود.
✅ @eslamabad_adineh_ir
۲۴ مهر ۱۴۰۰
🔰 امام جمعه اسلام آباد غرب:
🔻نیروی انتظامی یکی از ستونهای استوار امنیت در کشور است / ایران برای مذاکرات برجامی عجله ای ندارد
🔶️ حجت الاسلام سید روح الله زمانی موسوی امام جمعه شهر اسلام آباد غرب در خطبه عبادی سیاسی نمازجمعه ضمن دعوت به تقوای الهی و با اشاره به رهنمودهای راهگشا و حکیمانه امام یازدهم گفت: پارساترین مردم کسی است که در موارد شبهه توقف کند. آنجا که حق روشن نیست اقدام نکند. عابدترین مردم کسی است که ترک واجب نکند. زاهدترین مردم کسی است که از حرام بگذرد. کوشاترین مردم کسی است که گناه را وا نَهد، ترک گناه کند.
🔹️وی با تبریک هفته نیروی انتظامی و با اشاره به دیدگاه رهبر انقلاب اسلامی افزود: نیروی انتظامی یکی از ستونهای استوار امنیت در کشور است. پلیس مظهر اقتدار ملی است.
🔹️حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه ایران برای مذاکرات برجامی عجله ای ندارد، افزود: تجربه چند سال اخیر ثابت کرد طرفهای غربی با استکبار جهانی هم پیاله اند، به تعهدات خود به خوبی عمل نمیکنند و مهمتر از همه آنان، مذاکره را ابزاری برای نابودی نظام جمهوری اسلامی ایران میبینند.
☑️ @eslamabad_adineh_ir
۲۴ مهر ۱۴۰۰
🔰عکس | جلسه ائمه جمعه شهرستان های استان کرمانشاه با حضور حجتالاسلام و المسلمین حاج علی اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه
☑️ @eslamabad_adineh_ir
۲۴ مهر ۱۴۰۰
4_6015011649763674409.mp3
2.92M
🎙 کلیپ صوتی | پیامبر(ص)، برترین مخلوق خداوند
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «پیغمبر بزرگوار اسلام اوّلشخص و برترین انسانِ مخلوقِ پروردگار است؛ از همهی انبیا، از همهِی اولیا، از همهی خلق عالم در طول تاریخ، نبیّ مکرّم اسلام برتر و بالاتر و باعظمتتر است.
فاق النّبیّین فی خَلق و فی خُلُق
و لم یدانوه فی علم و لا کرم
و کلّهم من رسول الله ملتمس
غرفاً من البحر او رشفاً من الدّیم
به معنای واقعی کلمه، وجود مقدّس پیغمبر قلّهی عالم وجود و برترین نقطهی عالم امکان است.»
💻 @eslamabad_adineh_ir
۲۷ مهر ۱۴۰۰
✅حضرت آیتالله #بهجت قدسسره:
کسی که وحدت مسلمانان را نخواهد، مسلمان نیست. ائمۀ ما علیهمالسلام در نماز جماعت آنان شرکت میکردند، به جهت اتّحاد مسلمانان.
📚 زمزم عرفان، ص381
#هفته_وحدت
☑️ @eslamabad_adineh_ir
۲۷ مهر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #علامه_حسن_زاده_آملی:
گوشتان به دهان #رهبری باشد چون ايشان گوششان به دهان #حضرت_خاتم_انبیاست است.
اين جملات وقتي بيشتر معنا پيدا ميكند كه بدانيم #صاحب_تفسير_الميزان، #علامه_طباطبایی درباره علامه حسنزاده فرمودهاند: #حسنزاده را كسي نشناخت جز #امام_زمان (عج) وخاک پای اورا طوطیای چشمانم میکنم
☑️ @eslamabad_adineh_ir
۲۷ مهر ۱۴۰۰