سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
⚡️از آقای ربیعی بابت این اعتراف تاریخی تشکر میکنم. ایشان میفرمایند: برای انجام تراکنش مالی و خرید دارو از کره جنوبی، اوفک(OFAC) باید تایید میکرد. اما کاش دقیقتر بفرمایند تا مردم روشن شوند که اوفک همان دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکاست. یعنی مانعی که به آن استناد میشود، تحریم آمریکاست نه FATF.
▫️آقای ربیعی حتما میپذیرند که اگر به کنوانسیونهای تکلیفی FATF هم بپیوندیم، مسئله اوفک برطرف نمیشود و باز هم نیاز به تایید اوفک هست، که نخواهد کرد. فلذا از دولت محترم تقاضا داریم کشور را بیجهت وارد یک سیاهچال دیگر نکند که چون برجام راه خروجی برای آن متصور هم نباشد و بعدها خساراتش بیفتد گردن "تصمیم نظام". اجرای توصیههای FATF مشکلی از ما حل نخواهد کرد، راههای خنثیسازی تحریم را هم خواهد بست. ما هم اینک از ۴۱ بند تعهدات خود به این نهاد، ۳۹ مورد را اجرا میکنیم، اما نه تنها مشکلی از ما حل نشده، بلکه موانع جدی در برابر نقل و انتقالات ارزی ما ایجاد کرده است. از طرف دیگر نیز ما را در لیست سیاه قرار دادهاند.بلاتردید اولین اقدام #دولت_جوان_حزبالهی توقف اجرای این ۳۹ بند خواهد بود تا موانع ایجاد شده بر سر نقل و انتقالات ارزی برطرف شده و قیمت ارز کاهش یابد. هرگاه تحریم نبودیم، استانداردهای اینها را هم اجرا میکنیم.
▪️اما آیا خرید واکسن ممکن نیست؟ این یک دروغ بزرگ است. این بحث جداست که متخصصین امر خرید واکسن خارجی کرونا را یک تهدید امنیت ملی میدانند و توضیحات قابل تامل هم دارند. منتهی جریان تحریف حق ندارد جوری وانمود کند که "تحریمها نمیگذارند حتی واکسن خرید کنیم"!
▫️تجارت کشور با وجود تحریمها برقرار است و در ۸ ماهه ۹۹ ما بالغ بر ۴۴ میلیارد دلار صادرات و واردات داشتهایم. اولا همت میخواهد که درآمدهای ارزی را در چرخه اقتصاد قرار دهد و کالا را تا رسیدن به دست مصرفکننده نهایی رهگیری کند تا نیازهای اساسی مردم بدون حاشیه سود دلالی رفع شود. ثانیا شجاعت میخواهد که قالبهای بسته موجود را بشکند تا از وابستگی به این مسیر رها شویم و "آنچه داریم ز بیگانه تمنا نکنیم".
@syjebraily
✨یک پیشنهاد ارزی به نمایندگان محترم/ بودجه ۱۴۰۰ بودجه ارزی کشور نیز باشد
صادراتی که ارز حاصل از آن، به چرخه اقتصادی کشور بازنگردد و نیازهای وارداتی ما را تامین نکند، به معنی خروج سرمایه از کشور است و باید با آن مقابله شود.
تا پیش از تحریمها، چون واردات کشور از محل ارزهای نفتی تامین مالی میشد، دولتها توجهی به این موضوع نداشتند و ارز حاصل از صادرات غیرنفتی نسبت سازمانیافته و منضبطی با تامین نیازهای وارداتی کشور نداشت. در سالهای اخیر اما با اخلال در درآمدهای نفتی به سبب تحریم، دولت به فکر پیمانسپاری ارزی و جهتدهی به مصارف ارز حاصل از صادرات غیرنفتی افتاد که هرچند با قدرت اجرا نشد و ایرادات قابل توجهی بر آن وارد است، اما به هر حال موثر بود.
راقم این سطور معتقد است که اگر پیمانسپاری ارزی با قوت ادامه یابد و برای راهکارهای راهبردی نظیر تهاتر -به عنوان باطلالسحر تحریم مالی- نیز سامانه طراحی شود تا صادرکنندگان، بتوانند بدون درگیر کردن ارز، در ازای صادرات خود، کالاهای مورد نیاز کشور را که توسط دولت تعیین میشود وارد کنند، شاکله تحریمها از هم خواهد گسست و نرخ ارز کاملا کنترل خواهد شد.
اما جریانی که تحت پوشش بازرگانی مشغول سوداگری بوده است، این انضباط ارزی را برنمیتابد و بر اساس شنیدهها به تعبیر خودشان دنبال "برچیدن بساط پیمانسپاری" در سال ۱۴۰۰ هستند. اگر این اتفاق بیفتد، کشور بار دیگر لَنگ تامین ارز برای کالاهای اساسی خواهد بود.
خواهشی که از نمایندگان محترم دارم مشخصا این است که بودجه سال ۱۴۰۰، شامل بودجه ارزی کشور نیز باشد. یعنی برای منابع و مصارف ارزی ملی تعیین تکلیف شود. به عبارت دیگر ما بدانیم که سال آینده درآمدهای ارز حاصل از صادرات نفتی و غیرنفتی، خصوصی و دولتی و خصولتی، چه میزان برآورد میشود و این درآمدها مشخصا و صرفا باید به چه مواردی باید تخصیص یابد و به چه مواردی نباید.
@syjebraily
✨ انشاءالله حوالی ساعت ۷ صبح در برنامه سلام صبح بخیر شبکه سوم سیما به بررسی آخرین وضعیت FATF خواهم پرداخت.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨بخشی از گفتگوی امروز با موضوع fatf
▪️آیا خرید واکسن کرونا مرتبط با پیوستن ما به لوایح fatf# بود؟
▫️برنامه سلام صبح بخیر شبکه سه سیما
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨بخشی از گفتگوی امروز با موضوعfatf
▪️فرآیند طی شده پروندهfatf تاکنون به چه صورت بوده است؟
▪️موافقت رهبری صرفاً بابت مهلت بررسی پروندهfatf هست و این مورد به معنی موافقت با تصویب آن نیست.
▫️برنامه سلام صبح بخیر شبکه سه سیما
@syjebraily
✨ #دولت_جوان_حزبالهی وامدار هیچ سرمایه داری نخواهد بود.
@syjebraily
فردا انشاءالله میهمان مردم عزیز سیستان و بلوچستان خواهم بود.
@syjebraily
✨دیشب جلسهای چهار ساعته با جمعی از فعالان سیاسی- فرهنگی زاهدان داشتم. برای سخنرانی دعوت شده بودم اما تقاضا کردم آنها حرف بزنند و من بیشتر شنونده باشم. اگر بخواهم حرفهایشان را در یک جمله خلاصه کنم باید بگویم سیستان و بلوچستان ترکیب دردناکی از داراییها و محرومیتهاست.
▪️متاسفانه هرگاه سخن از محرومیتزدایی میشود، تصور این است که باید بودجهای کنار بگذاریم و منطقهای را آباد کنیم. این نگاه غلط، ریشه همه عقبماندگیها و محرومیتهاست. همان نگاهی است که به جای اینکه اشتغال را عامل تولید ثروت بداند، به دنبال این است که با صرف پول، اشتغال ایجاد کند.
▫️سیستان و بلوچستان گنجینهای است که بهرهبرداری از آن، نه فقط نیازهای این استان، بلکه بخش مهمی از نیازهای ملی ما را رفع خواهد کرد. انشاءالله در روزهای آینده که در این منطقه هستم، از این گنج با شما سخن خواهم گفت.
▪️آقای خزائی از بچههای بسیج دانشجویی گفت مسئولان به اینجا میآیند تا #تجارت_محرومیت کنند. با فقرا عکس میگیرند و خود را طرفدار محرومان معرفی میکنند و میروند و پایان پروازشان، پایان دغدغهشان درباره سیستان و بلوچستان نیز هست. به او گفتم من نیامدهام تا با محرومان و مستضعفان شما عکس یادگاری بگیرم. عکس یادگاری من با گنجهای نهفته در این استان خواهد بود و ارسال این پیام که #آنچه_داریم_ز_بیگانه_تمنا_نکنیم.
@syjebraily
✨امروز صبح جلسهای خدمت آیتالله محامی نماینده محترم ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان بودیم. ایشان نمایندگی رهبر معظم انقلاب در افغانستان و همچنین ریاست مجتمع مذاهب در جامعهالمصطفی را در کارنامه دارند. دورهای نیز در منطقه سراوان حضور داشتهاند و دفتر نهاد نمایندگی رهبر انقلاب در امور اهل سنت را در سراوان تاسیس کردهاند. هم شناخت خوبی از مذاهب اسلامی دارند و هم منطقه را خوب میشناسند. بحمدلله مباحث مفیدی با ایشان داشتیم و به ایشان قول دادم درباره مسائل و مشکلات استان که مطرح فرمودند، در هر سطحی که بضاعت دارم، از هیچ تلاشی دریغ نکنم.
▪️بابت حضور گوهری چون ایشان در منطقه، به مردم عزیز سیستان و بلوچستان تبریک میگویم.
@syjebraily
✨به دعوت آقای راشکی مدیرعامل شهرک صنعتی زاهدان از یکی دو کارخانه این شهرک بازدید کردیم.
▪️شرکت پلیمر پاکت پرند زاهدان، یکی از کارخانههای پیشرو در تولید پاکت سیمان است که هرچند با واردات تجهیزات خارجی تاسیس شده، اما به گفته مدیرعامل آن، از ابتدای تاسیس شرکت تاکنون حتی یک بار نیاز تعمیراتی و قطعاتی شرکت از خارج تامین نشده است. یک واحد تحقیق و توسعه برای مهندسی قطعات ایجاد کرده و توانستهاند قطعات متعددی از تجهیزات مورد نیازشان را مهندسی معکوس کنند. ورودی این کارخانه ماده اولیه است و از نخ ریسی تا چاپ روی پاکت پلیمر در همینجا انجام میشود. تمام مواد اولیه نیز از داخل تامین میشود. این شرکت تمامی نیروهایش را با برگزاری آزمون با همکاری دانشگاه سیستان و بلوچستان از جوانان تحصیلکرده بومی جذب کرده است. علاوه بر تامین نیاز چندین شرکت تولی سیمان داخلی، به ۵ کشور صادرات نیز دارند.
🔹شهرک صنعتی زاهدان، بحمدلله با سرعت بالایی در حال رونق گرفتن است و با توجه به ظرفیت مرزهای طولانی این استان برای صادرات به بیش از ۳۰ درصد جمعیت جهان دارد، روز به روز بر تعداد تقاضای سرمایهگذاری برای صادرات در این منطقه افزوده میشود.
▫️از فعالان صنعتی شهرک سوال کردم که حاضر هستید در قبال صادرات، دولت لیستی از کالاهای مورد نیاز کشور را در اختیارتان قرار دهد تا وارد کرده و خودتان در کشور عرضه کنید؟ گفتند از خدایمان است! منتهی کسی چنین درخواستی از ما نکرده است. اجرای این مدل تهاتر، تحریم مالی آمریکا که بر پایه مبادلات بانکی استوار است، فرومیپاشد.
#آنچه_داریم_ز_بیگانه_تمنا_نکنیم
@syjebraily
⚡️برنامه ششم توسعه با همین فرآیند به فنا رفت. دولت برنامه نداد، مجلس نوشت و دولت اجرا نکرد. این تجربه باید مایه عبرت باشد.
▪️دولت خودش باید بودجه را اصلاح کند.
@syjebraily
✨صبح امروز در چابهار جلسه بسیار خوبی با مولوی یونس نهنگی امام جمعه اهل سنت زرآباد داشتم. انسانی عمیق، بصیر، انقلابی و دلداده انقلاب اسلامی که با جدیت تمام دغدغه پیشرفت کشور را دارد.
▪️زرآباد که به گلخانه طبیعی ایران معروف است، هم آب و خاک فوق العادهای دارد، هم یک جاذبه توریستی کمنظیر و بلکه بینظیر است. به ایشان قول دادم که انشاءالله در سفر بعدی میهمان مردم عزیز این منطقه باشم.
▫️از سال ۱۳۷۸ در زرآباد موز کشت میشود و اینک ۶هزار هکتار از اراضی این منطقه زیر کشت موز است و سالانه ۱۸۰ هزار تن تولید دارند. میزان واردات موز کشور ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار تن است و این عزیزان میگویند اگر کشاورزی مدرن شود، امکان سه برابر کردن محصول موز وجود دارد. مولوی دغدغه ایجاد صنایع فرآوری موز را داشت و حتی برای این پروژه سرمایهگذار هم شناسایی کرده بود.
▪️در رابطه با پرورش میگو و صنایع تبدیلی مرتبط هم فکرهای خوبی کرده بودند و سرمایهگذار هم شناسایی کردهاند. انشاءالله با تمام توان هم کمک فکری خواهم کرد و هم در حد توانم پیگیر کارشان خواهم بود.
▫️در سفر چند روزه به سیستان و بلوچستان یک نکته بسیار راهبردی توجهم را جلب کرده که با پروژههای مطرح درباره زرآباد و هر ظرفیت دیگری مرتبط است. معالاسف نگاه به توسعه این منطقه "صرف بودجه" است تا "خلق ثروت". انشاءالله به زودی مبسوط در این باره خواهم نوشت، منتهی اگر فقط بخواهم یک اشاره کوتاه کنم، در طرح توجیهی همین دوستان، انتهایش به اشتغال ۱۵۰ نفر ختم میشد. مدیری که طرح را بررسی میکند، البته به این دلیل که متوجه ماجرا نیست، تصورش این است که کل فایده این طرح ایجاد ۱۵۰ شغل است و تمام! در حالی که چنانکه بارها گفتهام، اشتغال یک ابزار است نه هدف. نتیجه افزایش تولید موز در این منطقه و ایجاد صنایع تبدیلی در کنار آن، فقط ایجاد شغل نیست. ما برای خلق ثروت، نیاز به اشتغال داریم. اما مهمترین نتیجه خلق هر ثروتی در هر سطحی، افزایش عرضه کالا، کاهش نیاز به واردات، افزایش ارزش پول ملی، افزایش درآمد مالیاتی، افزایش رفاه ملی و در یک کلمه پیشرفت است. وقتی نگاهمان ایجاد شغل باشد، میزان بودجه و سرمایه لازم را با تعداد شغل سنجیده و پا پس خواهیم کشید. اما اگر نسبت هر طرحی را با منافع کلان ملی بسنجیم، عواید آن را به ایجاد شغل فرونخواهیم کاست.
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬فیلم| ۱۵۲ ثانیه از وصیتنامه حاج قاسم...
خداوندا! تو را شکرگزارم که پس از عبد صالحت خمینی عزیز، مرا در مسیر عبد صالح دیگری که مظلومیتش اعظم است بر صالحیتش، مردی که حکیم امروز اسلام و تشیّع و ایران و جهان سیاسی اسلام است، خامنهای عزیز ــ که جانم فدای جان او باد ــ قرار دادی.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨برای حل مسائل کشور نیازمند همت، شجاعت و شکستن قالب های مدیریتی حاکم هستیم.
#دولت_جوان_حزبالهی نه اهل تسلیم است نه اهل توصیه به ریاضت کشیدن، می جنگد تا پیروز شود.
@syjebraily
⚡️یکی از فجایع رخ داده در دولت آقای روحانی، عدم توسعه کافی ظرفیت نیروگاهی کشور بوده و چنانکه پیش از این مفصل تشریح کردهام، دلیل این امر اجرای غیرقانونی توافق پاریس است. در سال 1384، مجموع ظرفیت اسمی نیروگاههای کشور 41043 مگاوات بوده است که این ظرفیت در سال 92 به 70279 مگاوات میرسد. یعنی در طول 8 ساله دولت سابق، ما شاهد افزایش 71 درصدی ظرفیت اسمی نیروگاههای کشور بودهایم. به عبارت دیگر، در دولت سابق سالانه به طور میانگین 3655 مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شده است. اگر افزایش ظرفیت نیروگاههای کشور با همین روند ادامه پیدا میکرد، باید در پایان سال 99 ظرفیت اسمی تولید برق نیروگاههای کشور به 95864 مگاوات میرسید. اما این ظرفیت تا پایان آبان 1399 در 83548 مگاوات متوقف است. در این دولت نسبت به دولت سابق، حدود 55 درصد کاهش رشد سالانه ظرفیت تولید برق داشتهایم.
▪️#دولت_جوان_حزب_الهی انشاءالله در اولین روز کاری خود، باید اجرای توافق پاریس را متوقف کرده و توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور را متناسب با نیاز مردم از سر بگیرد.
@syjebraily
✨در مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی حسن اجرای سیاست های کلی نظام میزبان برادر گرانقدر جناب آقای دکتر هادی بیگینژاد نماینده مردم عزیز ملایر در مجلس شورای اسلامی بودم. ایشان استاد شیمی در دانشگاه و عضو کمیسیون انرژی مجلس هستند. از ایشان خواستم کمیسیون انرژی به صورت جدی به بحث اجرای غیرقانونی #توافق_پاریس ورود کند. همچنین درباره ضرورت تحول در نظام فعلی تخفیف خوراک پتروشیمی که مشوق خامفروشی است و تولید موادی راهبردی نظیر پروپیلن را در دایره صرفه قرار نمیدهد، مباحث خوبی داشتیم. برای ایشان از خدای متعال توفیقات روزافزون مسئلت دارم.
@syjebraily
بسمه تعالی
حضرت آیتالله رئیسی
ریاست محترم قوه قضائیه
سلام علیکم
یک جریان سیاسی خاص که به اعتراف علنی خود، برجام را بزک کرد، چیزی غیر از آنچه تبلیغ کرده بود تحویل مردم داد و سپس خساراتش را به پای "تصمیم نظام" نوشت، امروز مجددا پروژه عملیات روانی خود را برای تحمیل خسارات بعدی به ملت آغاز کرده است.
در جریان مسئله واکسن، با هیاهوی تمام فضاسازی کردند که واردات واکسن در گرو تصویب لوایح تکلیفی FATF است، حال آنکه این ادعا خلاف بود و نه تنها از ابتدای سال تاکنون بیش از ۲.۵ میلیارد دلار اقلام دارویی وارد کشور شده، بلکه وزیر مربوطه به صراحت ارتباط واردات واکسن با FATF را نفی کرد.
در چند روز اخیر نیز آلودگی هوای تهران به مصرف مازوت در نیروگاهها به دلیل ناتوانی در صادرات به دلیل تحریم نسبت داده شد که این نیز خلاف واقع است. پس از چند روز جنجال سیاسی، وزیر محترم نفت گفتهاند که هیچ محدودیتی در صادرات مازوت وجود ندارد و لذا آلودگی هوای تهران ناشی از تحریم نیست.
این قبیل رفتارهای شنیع سیاسی، ناشی از این است که جریان همکار آمریکا در ایران، ظاهرا به این نتیجه رسیده که "خلافگویی هزینه ندارد". ادامه این روند بیهزینه برای شارلاتانیسم سیاسی و البته پرهزینه برای آینده ملت، ظلم به مردمی است که شیشه معیشتشان زیر چرخهای تفکر برجامی خرد میشود.
از حضرتعالی که با عملکرد درخشانتان امید را در دل عدالتجویان و ظلمستیزان زنده کردهاید، تقاضا دارم دستور فرمایید با محاکمه خاطیان، یکبار برای همیشه راه بر اظهارات خلاف واقعی که امنیت ملی را تضعیف میکنند، بسته شود.
برادر کوچک شما
سیدیاسر جبرائیلی
۱۳۹۹.۱۰.۱۶
@syjebraily
🖊رو قوی شو اگر راحت جهان طلبی
▪️دنیای اقتصاد اخیرا گفتوگویی با آقایان فرهاد نیلی و داود سوری منتشر کرد که مجموعهای از گزارههای نادرست درباره اقتصاد سیاسی و بستهای از اتهامات ناروا به دستگاه سیاستگذاری کشور است.
⚡️یادداشت حاضر، نقدی بر اظهارات آقایان است:
https://www.donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-3729722
@syjebraily
♦️چرا رشد اقتصادی به معنای ارتقای سطح رفاه مردم نیست؟ / آیا "قدرت" و "رفاه" در تعارض با یکدیگرند؟
🔸دکتر یاسر جبرائیلی در یادداشتی نوشت: روزنامه «دنیایاقتصاد» اخیرا گزارشی از یک میزگرد با حضور آقایان فرهاد نیلی و داود سوری منتشر کرد که مجموعهای از گزارههای نادرست درباره اقتصاد سیاسی و بستهای از اتهامات ناروا به دستگاه سیاستگذاری کشور است. مخلصکلام آقایان این است که اولا «رشد اقتصادی» -بهعنوان دال مرکزی گفتمان رفاهمحور- خط قرمز اقتصاد است و باید محور همه تصمیمها در کشور باشد، ثانیا جستوجوهایشان در گوگل نشان میدهد رشد اقتصادی دغدغه سیاستگذار نیست و ثالثا علت این امر، ترجیح قدرت بر رفاه توسط سیاستگذار است.
🔸ترجیح راقم این سطور همواره این بوده که مباحثی اینچنین، در فضایی زنده صورت گیرد تا مخاطب از دل رفت و برگشتها میان اطراف بحث، نتیجه مطلوب را بگیرد. لکن در نبود چنین فرصتی و به دلیل اهمیت موضوع، از آقای بختیاری خواستم این پاسخ را در روزنامه «دنیایاقتصاد» منتشر کنند و ایشان با متانت پذیرفتند.
🔸شرکتکنندگان در میزگرد «دنیایاقتصاد» که بر ضرورت تغییر پارادایم از گفتمان قدرتمحور به گفتمان رفاهمحور سخن میگویند، تمرکز بر «رشد اقتصادی» (رشد تولید ناخالص داخلی) را لازمه حاکمبودن «گفتمان رفاهمحور» دانسته و تجویز میکنند که رشد اقتصادی از خطوط قرمز اقتصاد است و هر گزینهای که به ظرفیت رشد اقتصادی آسیب بزند، باید از میز سیاستگذاری کشور کنار گذاشته شود. معمار مفهوم تولید ناخالص داخلی (GDP) اگر «سایمون کوزنتس» است، بلاتردید از ربطدادن رشد GDP به مساله رفاه، تنش در گور لرزیده است.
🔸مفهوم تولید ناخالص داخلی به معنی مدرن آن نخستینبار توسط کوزنتس در گزارش چهارم ژانویه ۱۹۳۴ به کنگره آمریکا ابداع شد و او در صفحه ۷ گزارش خود تصریح کرد که «رفاه یک ملت را به سختی میتوان از محاسبه درآمد ملی آنگونه که GDP تعریف میکند، نتیجه گرفت.» چه، تولید ناخالص داخلی چیزی جز محاسبه تراکنشهای مالی در یک کشور نیست و چنین محاسبهای هرگز نمیتواند رشد رفاه یک ملت را نمایندگی کند.
🔸این فرمایش آقایان نیز که گفتهاند «کیفیت رشد با اثر آن روی کاهش فقر، بیکاری و حفظ محیطزیست و منابع طبیعی مشخص میشود»، سخن بیربطی است. اینکه رشد اقتصادی را ملاک رفاه قرار دهیم و سپس با اضافهکردن چند مفهوم مثل «فقر» و «بیکاری» و «محیطزیست» و «منابع طبیعی» از «کیفیت رشد» سخن بگوییم، «شترگاوپلنگ»ی ساختهایم که هیچ قسمتش با دیگر بخشها تناسب ندارد.
🔸تعلق ایدئولوژیک به GDP را باید کنار گذاشت. شاخصهای قابلاعتنایی برای سنجش رفاه ابداع شده که میتوان با آنها شروع کرد و توسعهشان داد. برای نمونه، «کلیفورد کاب»۷ از موسسه «Redefining Progress» شاخصی با عنوان GPI برای سنجش رفاه تعریف کرده است که میتواند هم یک شروع خوب و هم یک تجربه مناسب برای تعریف یک شاخص علمی مبتنی بر الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت باشد. شاخص GPI برخلاف GDP تلاش میکند که هزینه و فایده سرمایههای انسانی، اجتماعی، طبیعی و... را محاسبه کند. GPI با هزینههای مصرفی فرد/ خانوار شروع میکند و سپس آن را بر اساس نابرابری درآمدی تعدیل میکند
🔰مشروح کامل یادداشت را در سایت «نودِ اقتصادی» بخوانید👇👇
🖇 b2n.ir/535539
—-
💠 @syjebraily
▪️صرفنظر از نتایج انتخابات ۲۰۲۰، مردم ایران در کنار مردم آمریکا برای داشتن حق آزادی بیان ایستادهاند. مردم عزیز آمریکا مستحق دولتی هستند که به حقوق بشر احترام بگذارد.
@syjebraily
✨ما نمیتوانیم دفعتا نظام ارتقاء از طریق چاپ مقاله را کنار بگذاریم. اما میتوانیم با اعطای امتیازی چندین برابر مقاله علمی به اساتیدی که مسئلهای از مسائل کشور حل نمایند، تدریجا گرایش اساتید را از چاپ مقاله به حل مسئله تغییر دهیم. این ایده تحولی، ماموریت #دولت_جوان_حزبالهی است.
@syjebraily