هدایت شده از کانال رسمی گزیده مراسم حرم امام رضا علیه السلام
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پرسمان_دینی
💠 راهکاری برای کنترل افزایش قیمت ها در بازار
🎙دکتر جبرائیلی
✅کانال مراسم حرم امام رضا علیه السلام
@Razavi_Marasem
25.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎼صوت| مباحثه امشب با آقای ظریف در کلاب هاوس
@syjebraily
✨۱۲ فروردین، روز پیروزی بر دیکتاتوری لیبرالها...
روز ۱۲ فروردین یک روایت کمتر شنیده شده دارد که معالاسف کم هم به آن پرداخته میشود. امروز، روز نه بزرگ ملت ایران به لیبرالهای ایرانی است که میخواستند نظامی غیر از جمهوری اسلامی تاسیس کنند. واقعیت این است که همه آنچه از تلاشهای بنیصدر و منافقین و... برای براندازی نظام در دهه ۶۰ شنیدهاید، در واقع در جهت انتقام از ملت بابت آری به جمهوری اسلامی بود.
در همه راهپیماییهای مردمی منتج به پیروزی انقلاب اسلامی، مردم شعار "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" سر میدادند. حضرت امام خمینی(ره) نیز در حکم خود برای مهندس بازرگان، به وی ماموریت برگزاری رفراندوم برای تغییر نظام سیاسی کشور به #جمهوری_اسلامی را دادند. اما آقای بازرگان که پیش از پیروزی انقلاب مدافع حفظ سلطنت شاه بود و میگفت مگر شدنی است که شاه برود، به اتفاق همفکران لیبرال خود در نهضت آزادی در مقام معارضه با جمهوری اسلامی برآمد. آنها در پی این بودند که یا صفت دموکراتیک به جمهوری اسلامی اضافه شود یا اساسا کلمه اسلام از عنوان نظام حذف شود. در برابر این تحرکات، حضرت امام به صراحت فرمودند: "آنچه ملت شریف ایران در سرتاسر کشور با فریاد از آن پشتیبانی نموده است، همین #جمهوری_اسلامی بوده است، نه یک کلمه زیاد و نه یک کلمه کم". و در جایی دیگر اضافه کردند آنهایی که میخواهند کلمه دموکراتیک را به این عبارت اضافه کنند، غربزدگانی هستند که نمیفهمند چه میگویند؛ اینها یا جاهلند و نمیفهمند چه میگویند، یا عامدند و خائن....
روزهای ۱۱ و ۱۲ فروردین ۵۸ رفراندوم جمهوری اسلامی برگزار شد و طبق گزارش نهایی ستاد برگزاری رفراندوم ۹۹.۳ درصد به جمهوری اسلامی آری گفتند( ۹۸.۲ درصد یک غلط مصطلح است).
پس از این شکست سنگین از مردم، لیبرالها سعی کردند قانون اساسی نظام جدید وفق میل آنها نوشته شود و اگر نتوانستند جلوی تاسیس جمهوری اسلامی را بگیرند، لااقل محتوای آن را از اسلام تهی کنند. اولین گام آنها تلاش برای نگارش قانون اساسی در مجلس موسسان بود؛ به نحوی که نمایندگانی از تشکلهای سیاسی جمع شوند و قانون اساسی بنویسند و حتی رفراندوم هم برگزار نشود. حضرت امام(ره) در برابر این دیکتاتوری ایستادند و تاکید کردند که هم نویسندگان قانون اساسی باید منتخبان مردم باشند، و هم آنچه تدوین کردهاند باید به رفراندوم گذاشته شود. این میزان نقشآفرینی مردم در تاسیس یک نظام سیاسی در هیچ کشوری سابقه ندارد.
آیتالله منتظری که رئیس مجلس خبرگان قانون اساسی شد، در خاطرات خود میگوید آقای بازرگان تماش گرفته بود و میگفت حق ندارید پیش نویسی را که در دولت موقت تهیه شده تغییر دهید و همین را باید تصویب کنید؛ اما در این سو حضرت امام کمترین توصیه و اشارهای درباره بحث ولایت فقیه به آقای منتظری نکرده بودند.
لیبرالها پس از شکستی دیگر در تحمیل قانون اساسی مورد نظر خود به ملت، دیگر تعارفات را کنار گذاشتند و پیرو تصویب اصل ولایت فقیه در قانون اساسی، توطئهای جدید تدارک دیدند. آنها تصمیم گرفتند مجلس خبرگان قانون اساسی را که از منتخبان ملت شکل گرفته بود، منحل کنند! که بحمدلله با تیزهوشی حضرت آیتالله خامنهای این توطئه نیز ناکام ماند و امام(ره) بار دیگر جلوی دیکتاتوری لیبرالها را گرفتند.
خلاصه اینکه جمهوری اسلامی حتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی آسان به دست نیامد. جریان لیبرال به سرکردگی آقای بازرگان با تمام توان در برابر تاسیس نظام اسلامی ایستاد؛ و چنانکه گفتیم، پروژه براندازی نظام پس از شکست ۱۲ فروردین آغاز شد و تا امروز ادامه دارد...
این است که اگر ۲۲ بهمن ۵۷ روز پیروزی ملت ایران بر دیکتاتوری پهلوی است، روز ۱۲ فروردین ۵۸ را نیز باید روز پیروزی ملت بر دیکتاتوری لیبرالها دانست.
روز جمهوری اسلامی بر همه ملت ایران مبارکباد...
@syjebraily
هدایت شده از بدون توقف
8.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ #بدون_توقف ...!✋
🔰دوباره برگشتیم💪
✔️ چالشهای اقتصادی و سیاسی
🔶 با حضور دکتر سید یاسر جبرائیلی
🗓️ شنبه تا چهارشنبه بعد از خبر ۱۹
🔷 از شنبه تا چهارشنبه بعد از خبر ۱۹ #شبکه_سه
✔️ عضویت👇
🆔 @tavaghof_tv3
✨واشنگتن دنبال احیای مذاکره است، نه احیای برجام
وال استریت ژورنال و چند منبع دیگر ادعا کردهاند که در نشست هفته آینده کمیسیون مشترک برجام که در وین برگزار میشود، بناست تیم آمریکا نیز بدون مذاکره مستقیم با تیم ایرانی حضور یابد.
چند روز پیش وزارت خارجه فرانسه گفته بود که به دنبال یک جایگزین برای مذاکره مستقیم واشنگتن-تهران هستند و ظاهرا این ایده مضحک مذاکره نیابتی را یافتهاند. مگر دو تا بچه با هم قهر کردهاند که هر دو در جلسه مشترک حاضر شوند اما با هم سخن نگویند؟ مثلا قرار است آمریکا اگر حرفی دارد به بغلدستی بگوید و او آن را به ایران منتقل کند و بالعکس؟ مگر مسئله ایران، اینهاست؟
امیدواریم که تیم ایرانی زیر بار این طراحی مضحک که هدفی جز احیای مذاکرات برای طرح خواستههای فرابرجامی آمریکا ندارد، نرفته باشد. دولت جدید آمریکا نشان داده است که به دنبال احیای برجام نیست، بلکه به دنبال احیای مذاکراتی است که شیرینی امتیاز گرفتن و امتیاز ندادنهایش را نمیتواند فراموش کند.
آمریکا برای خروج از برجام با کسی مذاکره مستقیم یا نیابتی نکرد که امروز برای بازگشتش به برجام نیازی به مذاکره باشد. تعهدات طرفین در برجام روشن است و سیاست قطعی نظام جمهوری اسلامی ایران توسط رهبر حکیم انقلاب اسلامی بیان شده است: آمریکا باید تحریمها را بردارد. سپس ایران برداشته شدن تحریمها را راستی آزمایی خواهد کرد و در صورت تایید، اجرای تعهدات هستهای را از سر خواهد گرفت.
این راهبرد، کاملا منطقی و عقلانی است. دولت ایران در دوره برجام به طرف آمریکایی اعتماد کرد و همه تعهدات هستهای خود را اجرا کرد، سپس آژانس انجام این تعهدات را راستیآزمایی کرد و بنا شد غربیها تحریمهای خود را بردارند که در عمل برنداشتند و به تعبیر معروف رئیس کل وقت بانک مرکزی آنچه عاید ایران شد، "تقریبا هیچ" بود. نباید فراموش کنیم که نفتی که ایران در دوره برجام فروخت، پولش در مقصد بلوکه شد و آقای زنگنه اخیرا به این فاجعه عظیم اعتراف کرد و گفت که پس از برجام پول نفت باز میگردد: "در این دوره(پس از خروج آمریکا از برجام) ما طلبی نداریم و طلبها برای دوره پیش از تحریمهاست(یعنی پیش از خروج آمریکا از برجام)، زیرا آنها در سیستمهای رسمی بوده و باقیمانده است".
نباید این تجربه غلط بار دیگر تکرار شود. آمریکا از برجام خارج شده و ایران پس از یک سال فرصت به طرفهای دیگر برجام برای جبران خروج آمریکا، کاهش تعهدات هستهایاش را آغاز کرده است. نباید فراموش کنیم که اروپاییها یک سال ایران را با SPV و اینستکس و... سر کار گذاشتند. هر کسی که در عمرش یک معامله عادی هم کرده باشد، میداند که چگونه باید از چنین طرفهای معاملهای حق خود را بگیرد یا حداقل در معاملات جدید پذیرای کلاه قبلی نباشد.
مردم عزیز ایران بدانند هر مسیر دیگری جز راهی که رهبر انقلاب نشان دادند، منجر به برداشته شدن تحریمها نخواهد شد؛ و اگر آمریکا این مسیر را نفی کند، بلاتردید در پی تشدید فشارها از کانال مذاکره و طرح مسائل جدید است.
@syjebraily
✨به عقب برنمیگردیم...
اقتصاد ایران در سال ۱۳۹۹ برای دومین بار طی یک دهه اخیر موفق شد که شوک تحریمهای آمریکا را رد کرده و در ریلی صحیح قرار گیرد. این موفقیت یک بار در سال ۹۱ کسب شده بود و به تعبیر ریچارد نفیو از معماران اصلی تحریمهای ایران در وزارت خزانهداری آمریکا، ایران توانسته بود از طوفان تحریمها عبور کند. روی کار آمدن دولت آقای روحانی و گره زدن اقتصاد به سیاستخارجی و برجام اما همه چیز را خراب کرد. واردات رونق گرفت و تولیدی که میرفت تا اقتصاد ایران را شکوفا کند، قربانی تفکر غلطی شد که میپنداشت "خریدار حرفهای" شدن، امنیت میآورد و لذا بازار ایران را جولانگاه کالای خارجی کرد.
با خروج آمریکا از برجام، اقتصادی که مجددا به شیر نفت متصل شده بود، بار دیگر دچار شوک شد. هرچند تفکر غالب در دولت این بود که در شرایط تحریم نمیتوان اقتصاد را مدیریت کرد و چارهای جز رفع تحریم نیست، اما مجموعه اقتصاد کشور در مسیر تعادل جدید قرار گرفت تا اثر تحریم را دفع کند. در ماههای اخیر که حقیر به استانهای مختلف کشور سفر کردم، تقریبا هیچ تولیدکنندهای را ندیدم که از خروج آمریکا از برجام خوشحال نباشد. تولیدکنندهای در تبریز میگفت از زمان خروج آمریکا از برجام سفارشهای ما ۳ برابر شده چون دیگر واردات کالایی که ما تولید میکنیم، انجام نمیشود. یا یک قطعهساز خودرو که موفق به تولید قطعات حساس خودرو شده بود، نگران بود که با بازگشت خودروسازهای فرانسوی به ایران، این دستاوردها نابود شود.
امروز که آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت را بررسی میکردم، دیدم در ۱۱ماهه سال ۹۹ به اندازه دو سال اجرای برجام(۹۵ و ۹۶) جواز تاسیس صنعتی صادر شده است. در سالهای ۹۵ و ۹۶، مجموعا ۳۷۷۵۵ جواز تاسیس واحد صنعتی صادر شده بود. اما در ۱۱ماهه ۹۹ که سال اقتصاد بدون برجام و سال فشار حداکثری آمریکا بود ۳۶۱۶۲ جواز صادر شده است (با ۴۰٪ افزایش نسبت به ۹۸).
طبق گزارش بانک مرکزی، نرخ رشد اقتصادی کشور در سال ۹۹ نیز ۲.۲ درصد بوده است. تجارت خارجی کشور برخلاف حامیان FATF با وجود قرار گرفتن در لیست سیاه این نهاد نه تنها صفر نشد، بلکه رقم ۷۳ میلیارد دلار را ثبت کرد. فروش نفت ایران به ارقام قابل توجهی رسیده و برخلاف دوران برجام که پول صادرات نفت در بانکهای مشتریان بلوکه شد، امروز ارز حاصل از صادرات نفت نیز به کشور بازمیگردد و در اختیار تامین نیازهای مردم قرار میگیرد. با خروج برندهای خارجی از کشور، تولید لوازم خانگی بیش از ۵۰ درصد نسبت به سال ۹۸ رشد کرده است؛ و این لیست را میتوان همچنان ادامه داد.
منتهی راقم این سطور میخواهد نام این وضعیت را "موفقیتهای غیرسیستماتیک" بگذارد. برای دومین تجربه عبور از شوک تحریم، از بخشهای مختلف دولت تا نهادهای انقلابی تا بخش خصوصی فعالیتهای مجاهدانهای انجام دادند، اما وقتی جهتگیری اصلی و مرکزی در دولت، چیز دیگری است و همچنان خواب احیای برجام دیده میشود، نمیتوان و نباید انتظار موفقیتهای بزرگ و سیستماتیک داشت.
دولت جوان و انقلابی قرار نیست مشکلات کشور را با معجزه حل و فصل کند. حاکم شدن تفکری که نگاهش به دست بیگانه نیست و میخواهد یک بسیج عمومی برای پشتیبانی و مانعزدایی از تولیدکنندگان توانمند ایرانی ایجاد کند، به یاری خدا ما را در جنگ اقتصادی پیروز خواهد کرد. فراموش نکنیم که در جنگ تحمیلی با رژیم بعث، پیروزیها با کنار رفتن تفکر لیبرال آغاز شد. در جنگ اقتصادی با رژیم آمریکا نیز چنین باید...
@syjebraily
یک تصور غلط درباره نسبت آمریکا و لیبرالهای ایرانی وجود دارد و آن اینکه واشنگتن حاضر است به تهران امتیازهایی (نظیر لغو تحریم) بدهد تا جریان سیاسی مطلوبش در انتخابات ایران پیروز شود. خطای این برآورد ناشی از درک نادرست از راهبرد تحریمی آمریکاست.
پرسش اساسی اینجاست که آمریکا با کدام هدف ایران را تحریم کرده است؟ آیا هدف تحریمها غیر از فشار بر مردم برای سرنگونی جمهوری اسلامی به عنوان مانع اصلی چپاول ایران و منطقه توسط آمریکاست؟ سوال بعدی اینکه آمریکا چرا از جریان لیبرال در ایران حمایت میکند؟ آیا غیر از این است که اینها را برای تضعیف مولفههای قدرت ایران مستعدتر میداند؟ اگر این گزاره را بپذیریم که علت تمایل آمریکا به روی کار آمدن جریان لیبرال در ایران، فراهم شدن فضایی مساعدتر برای تضعیف جمهوری اسلامی است، این واقعیت با لغو تحریمهای ایران برای اثرگذاری روی انتخابات ۱۴۰۰ در تناقض است.
از دیگر سو، آمریکا به درستی میداند که آنچه بهدنبالش است، یعنی تضعیف قدرت موشکی و اقتدار منطقهای ایران برای وارد آوردن ضربات بعدی، در چارچوب اختیارات رئیسجمهور نیست که بخواهد با ارائه امتیازهایی، به نوعی برای اخذ امتیازهای بزرگتر سرمایهگذاری کند.
آنچه میماند، ادای امتیازگیری از جانب لیبرالهای ایرانی و حمایتهای رسانهای از این جریان از جانب غربیهاست. حمایت رسانهای-تبلیغاتی آمریکا و شرکای اروپایی آن از روی کار آمدن یک جریان مطلوب در ایران، هزینهای برای غرب ندارد، اما در قضیه برجام روشن شد که اولا این جریان میتواند یک اهرم فشار بر حاکمیت برای امتیازدهی به غرب باشد، ثانیا از آنجائیکه این جماعت برای حل مسائل ایران مسیری جز امتیازدهی به غرب نمیشناسد، میتواند به جای شکوفاسازی توانمندی داخلی، اقتصاد ایران را معطل مذاکره و رفع تحریم نگه دارد و در نتیجه فشار بر مردم ایران تشدید شود.
لیبرالها اما در این سو، همسو با راهبرد تبلیغاتی غرب، ادای امیتازگیری در میآورند تا از ایننمایش در انتخابات سود ببرند. تعابیری خلاف واقع نظیر "توبه آمریکا" را باید در این چارچوب دید.
سخن آخر اینکه راهبرد جریان انقلابی، نباید چیزی جز "لغو راستیآزماییشدهی تحریمها" باشد. هرگونه کوتاه آمدن از این راهبرد، کمک به شوی تبلیغاتی مشترک آمریکا-لیبرالها برای پیروزی این طیف در انتخابات ۱۴۰۰ است. از مجلس شورای اسلامی انتظار میرود در اسرع وقت مکانیسمی معقول برای راستیآزمایی لغو تحریمها طراحی نماید. تصویب یک طرح و شاخصگذاری برای راستیآزمایی لغو تحریمها (مشخصا تجارت اقلام تحریمی در حداقل ارقام تعیین شده) میتواند در این زمینه راهگشا باشد.
@syjebraily
هدایت شده از بدون توقف
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ #بدون_توقف ...!
🔰چرا صنعت خودروسازی در ایران پیشرفت نمیکند؟
✔️ حواشی حضور شرکت های خارجی و فرانسوی در بازار خودروی ایران به روایت سید یاسر جبرائیلی
🔷 از شنبه تا چهارشنبه بعد از خبر ۱۹ #شبکه_سه
✔️ عضویت👇
🆔 @tavaghof_tv3
هدایت شده از بدون توقف
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ #بدون_توقف ...!
🔰 ریشههای گرانی ارز
✔️ارزهای کشور صرف چه اموری میشود؟
🔷 از شنبه تا چهارشنبه بعد از خبر ۱۹ #شبکه_سه
✔️ عضویت👇
🆔 @tavaghof_tv3