هدایت شده از KHAMENEI.IR
16.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| ناگفتههایی از روند تولید کتاب #روایت_رهبری از زبان نویسنده کتاب
👈 روایت رهبری، روایت الگوی انتخاب رهبر در نظام اسلامی است
📝 متن کامل گفتگو👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=42728
🎥اختیارات رییس جمهور منحصر به فرد است/ مهم، احساس مسوولیت مردم در انتخاب شخص است.
🔹در قانون اساسی ما، رئیسجمهور مقام والایی است. در قانون اساسی، هم وظایف سنگینی بر دوش رئیسجمهور گذاشته شده - که در اصول مختلف آن مطرح گردیده است - هم اختیارات و امکانات زیادی در اختیار رئیسجمهور است. در مجموعه نظامِ قانون اساسی ما، این اختیارت و امکانات و وظایف، منحصر به فرد است. رئیسجمهور اختیارات فراوانی دارد: قوّه مجریّه و بودجه کشور و وزارتخانههای گوناگون در اختیار اوست. حقّاً و انصافاً جا دارد که آحاد مردم نسبت به این قضیه احساس مسؤولیت کنند. ۸۰/۲/۲۸
http://yon.ir/HhdsO
@syjebraily
🔻وقتی امام فرمودند "من مصالح مملکت را تابع رای خود نمیکنم".
🔹️در فصل نخست کتاب #روایت_رهبری، فرآیند تاسیس نظام جمهوری اسلامی و نیز فرآیند تدوین و تصویب قانون اساسی را به صورت مبسوط بررسی کردهایم.
🔹️حضرت امام(قدس سره) در حکم انتصاب آقای بازرگان، یکی از ماموریتهایی که به دولت موقت داده بودند، تشکیل مجلس موسسان از منتخبان مردم برای تصویب قانون اساسی بود. جریان لیبرال که قصد داشت قانون اساسی جمهوری اسلامی یک قانون اساسی سکولار باشد، به دنبال این بود که مجلس موسسان را علاوه بر نمایندگان مردم، تبدیل به مجمع نمایندگان احزاب و گروهها کرده و بدون برگزاری رفراندوم، پیش نویسی را که دولت موقت تدوین کرده بود، به تصویب برساند.
🔹️در جلسه شورای انقلاب که پیرامون مجلس موسسان در محضر حضرت امام برگزار شد، امام تاکید داشتند که قانون اساسی باید توسط منتخبان مردم تدوین شده و نتیجه، به رفراندوم گذاشته شود. اما مهندس بازرگان و دوستان وی، اصرار داشتند که چون امام در حکم، از عبارت "مجلس موسسان" استفاده کردهاند، مجلس موسسان چیزی است که آنها تعریف میکنند.
🔹️حضرت امام در پاسخ به این استدلال آقای بازرگان فرمودند: "من اگر نفهمیدم و حرف غلط زدم، تا آخر سر قولم باشم؟ اشتباه کردم...من مصالح مملکت را تابع رای خود نمیکنم".(روایت رهبری، ص ۳۸)
🔸️مشروح این رویداد را میتوانید در کتاب روایت رهبری مطالعه کنید.
http://yon.ir/DDlyO
@syjebraily
در فرآیند سقوط دلار، تماشاگر نباشیم!
الحمدلله چین و روسیه طی توافقی دلار را از مبادلات خود حذف کردند. حجم تجارت سالانه دو کشور حدود یکصد و هفت میلیارد دلار است و شاید کسانی بگویند در مقیاس جهانی، این رقم اثر چندانی روی نقش بینالمللی دلار نخواهد داشت. اما باید توجه داشت که حذف دلار از مبادلات، یک پدیدهی منحصر به روابط چین و روسیه نیست، یک فرآیند است که از مدتها پیش توسط رقیبان بینالمللی آمریکا به عنوان یک راهبرد دنبال میشود.
این راهبرد، که انتظار میرود ظرف چند سال آینده به نتیجه برسد، دو محصول مهم خواهد داشت: نخست، سقوط اقتصاد آمریکا در نتیجه سقوط ارزش دلار و تلاش طلبکاران برای فروش ۲۲ تریلیون دلار طلب خود که روند سقوط ارزش دلار را تشدید خواهد کرد(برخی از فروش اوراق بدهی آمریکا توسط چین به عنوان گزینه اتمی پکن یاد میکنند). دوم، تضعیف شدید ابزارهای جنگ ارزی که آمریکا بر پایه مناسبات دلاری در جهان شکل داده و پایه تحریمهای واشنگتن علیه سایر کشورها محسوب میشود.
از رخدادهایی که اتفاق میافتد، حتما خوشحال هستیم، چراکه بزرگترین دشمن مردم ایران در حال از دست دادن بزرگترین سلاح خود علیه ماست، اما نباید در برابر این تحولات منفعل بود و فقط ایستاد و برای دیگران سوت و کف زد.
ایران یک بازیگر مهم بینالمللی است و میتواند در دو سطح نقشهای مهمی ایفا کند: ۱- توقف استفاده از دلار در مبادلات خارجی ۲- توقف استفاده از سامانههای مبادلاتی تحت سلطه آمریکا(و همپیمانان اروپاییاش) و مشارکت در طراحی سامانههای جایگزین. از چین و روسیه باید آموخت که هرگز با این مفروض که "مگر ۱۰۰ میلیارد دلار چه تاثیری روی نقش دلار دارد؟"، راهبرد تضعیف دلار را کنار نگذاشتند.
اتفاق دیگری که با توجه به سقوط شدید ارزش دلار ظرف چند سال آینده، از اکنون باید شروع شود، این است که همه ذخایر دلاری کشور باید صرف واردات طلا شود. دقیقا ۴۰ روز پس از امضای برجام، راقم این سطور این پیشنهاد را ارائه کرد اما متاسفانه از اجرای آن غفلت شد. هنوز دیر نشده است. اما مردم به همان دلیلی که به دست خود سهام پدیده خریدند و پس از فاجعه، به حاکمیت پناه آوردند، پس از فاجعه دلار هم به حاکمیت پناه خواهند آورد. از امروز به فکر باشیم و مدیریت کنیم تا همه ذخایر دلاری ایرانیان به طلا تبدیل شود.
#افول_موریانه_وار یک خصلتی دارد و آن اینکه وقتی پایه ستونها تخریب شد، سقوط بنا دفعی و وحشتناک است.
@syjebraily
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارش بخش خبری ۲۰:۳۰ از کتابِ #روایت_رهبری
@syjebraily
11.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در گفتگو با روزنامه فرهیختگان ضمن بیان توضیحات ، " برای اولین بار بخشهایی از کتاب "روایت رهبری" متعلق به انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شد.
@syjebraily
🔹ترامپ گفته ایران یک ملت در حال سقوط است و آمریکا میتواند آن را نجات دهد. او اگر چنین توانی دارد، با کالیفرنیا شروع کند!
@syjebraily
اینستاگرام بازی جالبی را با ما شروع کرده است. پس از پالایش همه پستها و حذف دهها پست، بی سر و صدا هر از چندگاهی صفحه ما را محدود میکند. به طوری که عضوگیری صفحه ناگهان سقوط میکند. صفحهای که روزانه حداقل ششصد عضو میگرفت، ناگهان نرخ عضوگیریاش به زیر صد نفر سقوط میکند و با توجه به ریزش متعارف هر صفحه، سرجمع فالوورها کاهش مییابد. نمودار را ببینید. دست مریزاد عالیجنابان #آزادی_بیان
@syjebraily
16.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥طرح آزادسازی واردات خودرو باعث کاهش هزینه واردات، افزایش فشار تقاضا روی منابع ارزی، و نهایتا کاهش ارزش پول ملی و افزایش تورم خواهد شد.
@syjebraily