بسمه تعالی
جناب آقای سید ضیا هاشمی
مدیرعامل محترم خبرگزاری ایرنا
سلام علیکم
تلاش اخیر آن رسانه تحت نظر دولت برای تحریف یکی از حساسترین مقاطع تاریخ انقلاب اسلامی یعنی جلسه ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ خبرگان رهبری، عجیب و غیر عادی به نظر میرسد.
در آخرین اقدام، رسانه تحت مدیریت جنابعالی گفت و گویی با اینجانب انجام داده، اما به دور از اصول حرفهای، اقدام به تحریف و قلب سخنان بنده کرده تا نتیجه دلخواه خود را بگیرد.
جالبتر از تحریف مصاحبه حقیر اما، تسلیم نشدن در برابر حقایق از طریق تلاش برای تفسیر مخالف نص خاطرات مرحوم هاشمی است. آنجا که ایرنا در همین متنی که مصاحبه اینجانب نیز در آن کار شده(لینک پیوست) مینویسد: "بهنظر میرسد حتی اگر رأیگیری رسمی در این خصوص(درباره آیتالله گلپایگانی) صورت نگرفته باشد، احتمالا آیتالله هاشمی با استناد به همان درخواست(نظر برخی اعضا برای رهبری آیتالله گلپایگانی)، رأی ایشان را ۱۴ تا دانسته است که مورد موافقت خبرگان رهبری قرار نگرفت".
تفسیر عجیب ایرنا در حالی است که مرحوم هاشمی صراحت دارد "ابتدا به پیشنهاد اعضای جامعه مدرسین [حوزه علمیه قم] که عضو مجلس خبرگان بودند، آیتالله گلپایگانی مطرح شد. حدود ۱۴ نفر به ایشان رأی دادند". اتفاقی که حتی کمترین نسبت تلویحی نیز با واقعیت ندارد. در جلسه خبرگان، برای مرحوم حضرت آیتالله گلپایگانی، نه رایگیری در کار است و نه ۱۴ رایی.
اولا تقاضا دارم صوت مصاحبهتان با اینجانب را منتشر کنید تا میزان تحریفی که در تنظیم متن انجام شده، برای مخاطبان روشن شود.
ثانیا، حتما التفات دارید که این تلاش غیرعادی جنابعالی برای دفاع از یک روایت غلط تاریخی در حالی که سند قطعی برای رویداد وجود دارد، شائبه وجود انگیزهها و نیات مشکوک سیاسی در "کل این ماجرا" را تشدید میکند.
با تقدیم احترام
سید یاسر جبرائیلی
نویسنده کتاب روایت رهبری
https://plus.irna.ir/news/83462364/
@syjebraily
✨این معامله، بوی مذاکره موشکی و منطقهای میدهد!
🔹یکی از شگردهای تیم مذاکرهکننده که در طول شش سال گذشته به کرات شاهد استفاده از آن بودهایم، فروش "پیشنهادهای غرب" به عنوان "شرط ایران در مذاکرات" به افکار عمومی خودمان بوده است. در آخرین مورد، در حالی که بر همگان روشن است که ۱۵ میلیارد دلار، پیشنهاد مکرون رئیس جمهور فرانسه بوده، آقای سید عباس عراقچی میگوید: "بازگشت به اجرای کامل برجام منوط به دریافت ۱۵ میلیارد دلار برای یک دوره چهار ماهه است".
🔹کاملا واضح است که فرانسه در کمال وقاحت، در ازای یک خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری که آقای عراقچی نام آن را "پیش فروش نفت" میگذارد(یعنی فروش نفت نیز در کار نیست)، از ایران خواسته است دو گامی را که برای کاهش تعهدات برجامی برداشته، عقب نشینی کند!
🔹باید نام این توافق جدید را "برجام منهای غرب بعلاوه ۱۵ میلیارد دلار خط اعتباری" گذاشت؛ یعنی حذف رسمی تعهدات غرب از برجام و اجرای برجام توسط ایران در ازای خط اعتباری ۱۵ میلیارد دلاری. این یک رویکرد بسیار خطرناک است که بلاتردید، معنایی جز این ندارد که هدف لغو تحریمها از مسیر تحدید توان هستهای در ذهن آقایان کاملا منتفی شده است. در کنار این، تبلیغ تحریم به عنوان ریشه مشکلات کشور، چیزی جز این به ذهن متبادر نمیکند که مذاکره برای توان دفاعی و قدرت منطقهای، در دستور کار قرار گرفته است. صریح بگوئیم. اگر دولت در ازای ۱۵ میلیارد دلار خط اعتباری، از برداشتن گام سوم صرفنظر کرده و دو گام قبلی را به عقب بازگردد، باید منتظر کلید خوردن پروژه جدید مذاکره برای واگذاری دیگر مولفههای قدرت ایران بود. "۱۵ میلیارد دلار خط اعتباری به عنوان پیش فروش نفت"، یک اهرم فشار برای دور جدید مذاکرات است؛ چه، وقتی برای بازپرداخت ۱۵ میلیارد دلار باید نفت بفروشیم و تحریم اجازه فروش نمیدهد، باید برای حل مسئله فروش، مذاکره جدید کرد!
🔹این عقب نشینی بزرگ، در حالی اتفاق میافتد که دولت با سوء تدبیر، از یک سو سال گذشته ۲۱ میلیارد دلار ارز کشور را با تزریق غیرهدفمند به بازار، دود کرده و از سوی دیگر، از ۴۴.۳ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات سال گذشته، طبق گفته وزیر اقتصاد، لااقل بالغ بر ۳۰ میلیارد دلار را نتوانسته به چرخه ارزی کشور بازگرداند. تدبیری برای جلوگیری از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی اندیشیده نشده است. این دست شواهد، به ما میگوید دستهایی در کار است که پروژه تحلیل قدرت ایران از کانال مذاکره را پیش ببرد.
@syjebraily
✨ما نیز نکوییاش بگوییم...
حاج حسین محمدی، از شخصیتهای کمنظیری است که سالهاست معاونت بررسی دفتر رهبر حکیم انقلاب را به عهده دارد. بارها برای مسئولیتهای مختلف نام ایشان مطرح شده، اما خدمت در دفتر رهبر انقلاب را به هر مسئولیتی ترجیح داده است.
اهمیت کار حاج حسین را باید در اهمیتی دید که رهبر انقلاب به کار کارشناسی میدهند. زحمت بخش قابل توجهی از گزارشهای کارشناسی از عملکرد دستگاهها گرفته تا بررسیهای موضوعی که خدمت رهبر انقلاب ارائه میشود، با ایشان است. بسیاری از گزارشها و نامههایی که خدمت رهبری تقدیم میشود، برای بررسی و پیگیری به ایشان ارجاع میشود.
حاج حسین تقریبا روز تعطیل ندارد. با شبکه گستردهای از نخبگان کشور به ویژه جوانان مرتبط است.
به یک زندگی حداقلی اکتفا کرده و مانند بسیاری از مردم، خانهای محقر و یک خودروی پراید دارد و هیچ لکه خاکستری در زندگیاش دیده نمیشود.
حتما ایشان نیز مانند هر انسان دیگری قابل نقد است، اما نواختن بیرحمانه مردی که همه زندگیاش را خالصانه وقف ولایت کرده، دور از انصاف و جوانمردی است. گام دوم را با آموختن و قدردانی از گاماولیها برداریم، نه با سوختن سرمایه.
@syjebraily
🔸لیبرالهای ایرانی ظاهرا برای پهلویها هم الگو شدهاند. این شهبانو لابد با خود میگوید وقتی جریانی میتواند سینه زنی را با گلوله بدرد و در کمتر از چهارماه مدعی حقوق زنان شود و راهی به مجلس باز کند، چرا پهلوی نتواند چهاردهه پس از جنایاتش، پرچم حقوق زنان را برافرازد و راهی به سلطنت بگشاید؟
@syjebraily
4_6044253810044437850.pdf
2.61M
🖌استعمار فراحاکمیت و استقلال مجازی
سرمقاله روزنامه فرهیختگان، شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۸
@syjebraily
✨این ایام سی و چهارمین سالگرد فرمان حضرت امام خمینی(ره) به سرلشکر #محسن_رضایی برای تاسیس نیروهای زمینی، دریایی و هوایی سپاه است. نیروهایی که با مدیریت جهادی فرماندهان سپاه و تدابیر دقیق امامین انقلاب اسلامی، روز به روز بالندهتر و قدرتمندتر شدند و اینک هرازگاهی خبر تحقیر ابرقدرتهای پوشالی جهان توسط آنان در زمین و آسمان و دریا به گوش میرسد.
یکی از روندهای مهمی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد، نهادسازیهای خارج از عرف نظامهای سیاسی معاصر و مبتنی بر انقلاب اسلامی بود که یکی از این نهادها سپاه است. لیبرالهای ایرانی اما هرگز این نهادهای انقلابی را برنتابیدهاند. با تمام توان در برابر ادامه این نهادسازی انقلابی ایستادهاند و هرگاه فرصتی یافتهاند، در مقام انحلال نهادهای انقلابی برآمدهاند.
خاطرم هست در جلسهای یک وزیر دولت قبل به لفظ "فرماندهی" برای "ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی" خرده میگرفت که ادبیات نظامی وارد اقتصاد شده است! این است که نهادسازی انقلابی یک وجه ماجراست، وجود سربازان انقلابی و پا به رکاب که انقلابی عمل کنند، وجهی دیگر.
درود خدا بر فرماندهانی که با اطاعت از امام، نیروهای سهگانه را تاسیس کردند و آنها که خالصانه و مجاهدانه برای اجرای تدابیر حضرت آقا سر از پا نشناختند تا در این روزهای بیتدبیری، اقتدار نظامی ایران، در دل مردم امید بیافریند...
http://yon.ir/BlESS
@syjebraily
✨درباره تحریم جدید آمریکا علیه بانک مرکزی
🔹تحریم جدیدی که وزارت خزانهداری آمریکا علیه بانک مرکزی ایران اعلام کرد، تحقیقا هیچ اثر اقتصادی ندارد و چنانکه بیانیه آمریکا تصریح دارد، تنها اثر این تحریم این است که رفع آن برای رئیس جمهور بعدی آمریکا "دشوار" خواهد بود. بانک مرکزی پیشتر در لیست SDN اوفک قرار داشت و آنچه الان اتفاق افتاده، اضافه شدن برچسب SDGT مرتبط با تروریسم به بانک مرکزی ایران است. در توضیح باید گفت وزارت خزانهداری آمریکا تحت برنامههای مختلف تحریمی، که حدود ۵۵ عنوان است، اشخاص حقیقی و حقوقی را در لیست SDN قرار میدهد و حکم به ضبط اموال، ممنوعیت معامله با اشخاص آمریکایی، ممنوعیت سفر به آمریکا، ایجاد محدودیت و ممنوعیت برای طرفهای ثالث معامله و... میدهد. بانک مرکزی پیش از این تحت سه برنامه تحریمی IRGC IFSR و IRAN در لیست SDN قرار گرفته و مشمول تحریمهای ثانویه نیز بود. آنچه اکنون اتفاق افتاده، اضافه شدن برنامه تحریمی SDGT به تحریمهای بانک مرکزی است که هیچ محدودیت جدیدی را برای آن ایجاد نخواهد کرد.
🔹این اقدام آمریکا اما یک پیام سیاسی و یک اثر سیاسی مهم دارد. پیام سیاسی اقدام نمایشی علیه بانک مرکزی این است که همه هیاهویی که در قضیه آرامکو به پا شد و شاخ و شانههایی که کشیده شد، به یک برچسب SDGT خلاصه شده و باید نتیجه گرفت منبعد سقف واکنشهای ایالات متحده آمریکا و همپیمانانش به ضربات محور مقاومت، در همین سطح خواهد بود. آمریکا و پادوهای سعودیاش با متهم کردن ایران و تبرئه انصارالله در قضیه آرامکو، اعتراف کرده بودند که توان و امکان انتقام از انصارالله را ندارند. اما ظاهرا متوحه نبودند که تلویحا اعتراف میکنند به طریق اولی، توان پاسخ دهی به برادر بزرگتر را هم ندارند. با اقدام تحریمی علیه بانک مرکزی، به آن اعتراف تلویحی مبنی بر ناتوانی در پاسخدهی، تصریح شد.
🔹اما اثر سیاسی تحریم بانک مرکزی تحت عنوان تروریسم، یک گام بزرگ دیگر در مسیر بیاثرسازی راهبردی است که قریب به دو دهه از عنوان تروریسم برای پیشبرد اهداف توسعهطلبانه آمریکا سوء استفاده کرده است. اگر در سال ۲۰۰۱ و آغاز جنگ علیه تروریسم جورج بوش شعار "یا با مایید یا با تروریستها" را سرمیداد و یک ائتلاف جهانی علیه تروریسم شکل داده بود، مبتذلسازی مفهوم تروریسم توسط ترامپ امکان هرگونه اجماع، ولو حداقلی، حول این عنوان را تقریبا محال کرده است. حتی همپیمانان اروپایی واشنگتن نیز حاضر نیستند به این بازی جدید علیه "تروریسم آمریکایی" وارد شوند.
🔹این مسیر، اگر با فریب مذاکره متوقف نشود، معادلات قدرت در نظام بینالملل را بازتعریف خواهد کرد.
@syjebraily