نامه به آیت الله شبیری زنجانی.pdf
144.6K
نامهای به محضر آیتالله شبیری زنجانی
آیا این افکار و کردار آقای خاتمی را تایید میفرمایید؟
@jebraily
⚡آیا تاخیر اروپا در عمل به تعهداتش تکمیل کننده سیاست های آمریکا در قبال ایران نیست؟ 🔸آمریکاییها در پی این امر هستند تا تمامی روابط اقتصادی ایران اعم از روابط و تبادلات مالی داخلی و همچنین تبادلات مالی خارجی را رصد کنند و اشراف کاملی بر آنها داشته باشند. آنها حاضرند برای به دست آوردن چنین دستاوردی، بازیهای پیچیده سیاسی- حقوقی را در پیش بگیرند تا بتوانند از این مسیر و پس از رصد روابط و تعاملات بانکی، تحریمهای نقطهزن و دقیق خود را اعمال و سطوح تاثیرگذاری آنها را افزایش دهند. 🔹آمریکاییها امروز و در شرایط کنونی، مشکلی با فروش نفت ایران و هزینهکرد درآمد حاصل از آن در مسیرهای خاص مانند خرید اقلام مصرفی از اروپا که نسبتی با حوزههای صنعتی و دفاعی ایران نداشته باشد، ندارند؛ چراکه اولویت امروز آنها رصد اطلاعاتی از روابط و مراودات اقتصادی و مالی ایران و جلوگیری از انتفاع بخش تحریمی ایران از تجارت خارجی است. 🔸اروپایی این روزها تلاش ویژهای دارند که چین و روسیه را هم وارد این سامانه کنند تا مراودات ایران با این دو کشور به خصوص چین که در گذشته بخش عمده نیازهای ما در شرایط تحریمی را تامین میکرده، برای غرب شفاف و قابل رصد و البته محدود شود. 🔹سوال ما از رئیس کل بانک مرکزی این است که اگر spv صرفا یک پیمان پولی است، پس تلاشها برای وارد کردن روسیه و چین به SPV چه معنا و مفهومی دارد؟ و اگر هدف ایجاد یک پیمان پولی فرای قوانین تحریمی آمریکاست، چرا پیمانهای پولی دوجانبه با روسیه و چین که هم به تنوع روابط مالی ما کمک میکند و هم ریسک مبادلات را پایین میآورد، پیگیری نمیشود؟ 🔸اینکه گفته شده بسته اقدامات اروپایی در هفته جاری و همزمان با دور دوم تحریمها صرفا به صورت «نمادین» رونمایی میشود، در عمل کمک به تاثیرگذاری تحریمها و تضعیف ایران است، لذا نباید این مسیر با همراهی دولت ایران طی شود و اجرای وعدههای اروپایی هرچند محدود، تا زمانی نامعلوم به تعویق بیفتد. دولت باید خود را درگیر این خیمهشب بازی نکند و با اتخاذ تصمیمات قاطع به اروپاییها اولتیماتوم بدهد.
✒متن کامل این گفتگو با روزنامه فرهیختگان از طریق لینک زیر قابل دسترسی می باشد:
http://yon.ir/rjkWD
@jebraily
⚡️سخنی با نمایندگان مجلس درباره سوئیفت
🔹پس از اجرایی شدن برجام سوئیفت برای ایران باز شد، اما بانکهای بزرگ خارجی از دریافت پیام از مبدأ ایران یا ارسال پیام به مقصد ایران از طریق سوئیفت خودداری کردند. دلیل این امر روشن است. سازمان سیا و وزارت خزانهداری آمریکا از سال 2002 تحت برنامه TFTP به تمام اطلاعات مبادله شده از طریق سوئیفت دسترسی دارند. سال 2006 جار و جنجالی در اروپا به پا شد که این دسترسی آمریکا، نقض قوانین حریم خصوصی بلژیک و اتحادیه است. پیرو این مباحث، از سال 2009 سوئیفت ذخیره دستهای از اطلاعات کاربران خود در سرورهای آمریکایی را متوقف کرد اما آمریکاییها مذاکره با اروپا برای یک توافق در این زمینه را آغاز کرده و درنهایت اواسط سال 2010 این توافقنامه در پارلمان اروپا به تصویب رسید تا با اعمال برخی محدودیتها (مانند ممنوعیت Data Mining)، دسترسی مجدد به آمریکا داده شود.
🔹 علت عدم همکاری بانکهای خارجی با وجود رفع تحریم سوئیفت در دوره پس از برجام، اشراف آمریکا بر پیامهای مبادلهشده از طریق سوئیفت است. معالاسف در دورهای حتی بانکهای داخلی نیز برای انتقال پیام بینبانکی میان خود از سوئیفت استفاده کردهاند و دسترسی سازمان سیا و وزارت خزانهداری آمریکا به این اطلاعات در کنار اطلاعات مبادلات خارجی، شناسایی و اعمال تحریم بر افراد حقیقی و حقوقی ایرانی یا مرتبطان با آنها را تسهیل کرده است. اگر آمریکا با وجود بازگرداندن تحریمهای خود، دسترسی ایران به سوئیفت را تحریم نکرد، دقیقا به این دلیل است که قصد دارد بر مبادلات سایر اعضای برجام با ایران اشراف داشته و از این ابزار برای جلوگیری از انتفاع بخش تحریمی ایران از تجارت خارجی استفاده کند. «الیزابت روزنبرگ» از مقامات وزارت خزانهداری آمریکا در دوره اوباما میگوید: «حامیان توافق هستهای معتقدند باقی ماندن ایران در سوئیفت میتواند موجب افزایش اطلاعات درباره تراکنشهایی شود که از سوی ایران صورت میگیرد». روزنامه «نیویورکتایمز» نیز در دفاع از ادامه دسترسی ایران به سوئیفت مینویسد: «اگر سوئیفت پردازش انتقالات پول برای ایران را متوقف نماید، آمریکا اطلاعات کمتری درباره پولهای ورودی و خروجی به ایران خواهد داشت».
🔹حتی اگر آمریکا از برجام خارج نمیشد، تکیه بر سوئیفت برای مخابره پیامهای مالی همچنان مانعی در برابر تجارت خارجی ایران بود و باید به سمت ایجاد یک سامانه پیامرسان موازی میرفتیم. طرحی که روز یکشنبه ۱۳ آبان نمایندگان مجلس به بررسی آن خواهند پرداخت، یک طرح هوشمندانه برای قطع یکی از بازوهای اعمال تحریم آمریکاست. این طرح از دولت میخواهد در همکاریهای دوجانبه و چندجانبه با سایر کشورها اقدام به راهاندازی یا استفاده از پیامرسانهای مالی اختصاصی نموده یا از پیامرسانهای موجود در داخل یا خارج کشور استفاده کند. اگر این اتفاق بیفتد، به تعبیر روزنامه صهیونیستی جروزالمپست: «ایجاد یک جایگزین برای سوئیفت، با موفقیت صنعت بانکی ایران را در مقابل اقدامات آمریکا بیمه خواهد کرد».
🔹اعتیاد نظام بانکی کشور به استفاده از سوئیفت، فاصله گرفتن از آن را برای سیستم مشکل میکند و نقل است که برخی بانکها گفتهاند هرچند میدانیم این سیستم تحت اشراف آمریکاست، اما باز به استفاده از آن ادامه خواهیم داد. اینجاست که الزام قانونی برای تحرک فعالانه برای مقابله با تحریم برای آن بخش از اقتصاد که رخوتزده و منفعل است، ضروری مینماید. سوئیفت هیچ چیز جز یک پیامرسان مانند هر پیامرسان الکترونیکی دیگر نیست و آنچه به آن شهرت و اعتبار داده، حجم بالای استفاده از آن است. جمعه 11 آبان 97، «آناتولی آسکاکف» رئیس کمیته بازارهای مالی پارلمان روسیه اعلام کرد پیامرسان اختصاصی روسیه (SPFS) که با هدف استقلال از نظام مبادلاتی غربی طراحی شده، بشدت در حال مقبولیت یافتن است. وی خبر داد مسکو در حال مذاکره با طرفهای چینی، ایرانی و ترکی است تا این سیستم روسی را به پیامرسانهای داخلی این کشورها متصل کند. یعنی روسیه اعلام آمادگی کرده است که سامانه «SPFS» خود را به سامانه «سپام» ایران متصل کند تا در مبادلات دوجانبه مورد استفاده قرار گیرد.
🔹استفاده از پیامرسانهای مالی موازی سوئیفت، نه یک ضرورت، که یک اجبار است و با توجه به آنچه گذشت، اگر الزام و تکلیف قانونی در این زمینه وجود نداشته باشد، ممکن است بخشی از سیستم بانکی از عمل به این راهکار روشن و بدیهی به دلیل وابستگی به مسیر گذشته، خودداری کند. ما ابزارهای زیادی برای بیخاصیت کردن تحریمهای آمریکا داریم. فضای بینالمللی نیز کاملا برای استفاده از این ابزارها مساعد است و اساسا قابل مقایسه با شرایط سال 90 نیست. امیدواریم مجلس طراحان تحریم در آمریکا را ناکام کند.
🔺متن کامل سرمقاله وطن امروز را میتوانید در لینک زیر مطالعه فرمایید:
https://bit.ly/2zqccC1
@jebraily
این فلوچارت را تقدیم میکنم به پرفسور عباس آخوندی و سایر مقلدان و مروجان مکتب لیبرالیسم و حامیان عدم مداخله دولت و قائلان به جادوی دست نامرئی بازار که مستحضر باشند آیپد و آیفون محصول نبوغ استیو جابز و بخش خصوصی آمریکا نیست، محصول سرریز فناوریهای نظامی به حوزه ارتباطات است.
@jebraily
⚡️مردم بدانند این جماعت نسبتی با انقلاب اسلامی و ولایت فقیه ندارند
🔹آقای عباس آخوندی، وزیر سابق راه و شهرسازی که با اعلام فقدان شرایط لازم برای پیاده سازی اقتصاد لیبرالی استعفا کرد، در مراسم تودیع خود گفته است: "افتخار دولت است که حتی یک واحد مسکونی را نساخت. از ابتدا قرار نبود دولت خانه ای بسازد. حتی در پیام مرحوم امام برای تاسیس حساب 100 امام ساخت خانه توسط دولت پیش بینی نشده بود".
🔹 تاکنون تصورم این بود که مشکل ایشان صرفا #خودنظریهپردازپنداری است، با اینکه از ابتداییترین معلومات درباره مفاهیم اقتصادی و سیاسی محرومند و مثلا فرق FDI را با خرید اقساطی نمیدانند یا مستحضر نیستند منشور ملل متحد "بند ۷" ندارد بلکه آن "فصل ۷" است و... اما ظاهرا مشکل ایشان صرفا بیسوادی نیست؛ تعلقات ایدئولوژیک به اقتصاد بازار باعث شده است که نه تنها آشکارا از ولی حاضر اعلام عدم تبعیت کنند، بلکه امام سابق انقلاب را نیز تحریف کنند. آقای آخوندی در حالی اینگونه سخن گفتهاند که رهبر انقلاب شهریورماه ۹۳ دستور داده بودند "اگر احتمالاً با اصل طرح مسکن مهر یا نحوه تزریق اعتبارهای بانکی به آن مخالفتی وجود دارد، اما این را هم بدانیم که اکنون چند میلیون نفر چشمانتظار تکمیل مسکن مهر هستند و باید این کار به طور جدی پیگیری شود و به اتمام برسد".
🔹 آقای آخوندی که الحمدلله از وزارت شهرسازی مرخص شدند، اما جهت استحضار دولت محترم و وزیر جدید، برخی فرمایشات حضرت امام درباره وظیفه دولت درباره مسکن مستضعفان را مرور میکنم:
🔺در رژیم منفور پهلوی مسأله مسکن یکی از مصیبت بارترین مشکلات اجتماعی مردم ما بود... نظام اسلام چنین ظلم و تبعیضی را تحمل نخواهد کرد و این از حداقل حقوق هر فرد است که باید مسکن داشته باشد. مشکل زمین باید حل شود و همه بندگان محروم خدا باید از این موهبت الهی استفاده کنند... اینجانب حساب به شماره 100 در تمام شعب بانک ملی افتتاح کرده و از همه کسانی که توانائی دارند، دعوت می کنم که برای کمک به خانه سازی برای محرومان به این حساب پول واریز کنند و در هر محل از بین افراد صلاح و مورد اعتماد، گروهی حداقل مرکب از سه نفر از مهندسان و کارشناسان شهرسازی و خانه سازی و یک نفر روحانی و یک نماینده دولت انتخاب شوند تا با صرفه جوئی و دقت کامل خانه های ارزان قیمتی بسازند و در اختیار محرومان قرار بدهند و در این طرح به هیچ وجه پولی در برابر خرید زمین پرداخت نشود/ بیستم دیماه پنجاه و هشت
🔺دستور دادم که تمام املاک و دارایی سلسله منحوس پهلوی و تمام دارایی آن اشخاص که وابسته به او بودند و این ملت را چاپیدند مصادره بشود. برای طبقه ضعیف مسکن ساخته بشود. سرتاسر ایران برای ضعفا مسکن سازیم/ دهم اسفند پنجاه و هفت
🔺ما برای طبقه کارگر، برای طبقه کشاورز، برای کارمندهای جزء دولت، بیشتر از همه مورد نظر ما اینها هستند و برای آنها فکر می کنیم و عمل می کنیم، چنانچه راجع به مسکن شان مشغول طرح ریزی هستند که مسکن درست کنند برای آنهائی که مسکن ندارند/بیست و نه اسفند پنجاه و هشت- دیدار با هیئت دولت
🔹 آقای عباس آخوندی پنج سال عهدهدار وزارت راه و شهرسازی این کشور بود، اما مردم کارنامه او را به حساب انقلاب اسلامی ننویسند، مردم بدانند این جماعت هیچ نسبتی با امام و انقلاب و ولایت فقیه ندارند... مردم بدانند وقتی میگوئیم چوب لیبرالیسم باید از لای چرخ اقتصاد خارج شود تا به پیشرفت برسیم، منظورمان دقیقا این جماعت بیسواد و متوهمند که در خانههای هزاران متری لواسان زندگی میکنند، خودروهای میلیاردی سوار میشوند و مسکن مهر را مزخرف میدانند. اما این را هم بدانیم که این خسارتها که میبینیم، حاصل آرای خود ماست.
https://www.instagram.com/p/BqAl_QrgJzm/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=16ldf4zvzv69g
@jebraily
⚡لیبرالها قاچاقچی میشوند!
روزنامه دنیای اقتصاد اخیرا(نوزده آبان) در سرمقاله خود با عنوان "مقابله با جنگ اقتصادی" توصیه کرده است "مسلما امروز به هر شکل باید مرزهای خود را باز بگذاریم و بگذاریم هرکسی که میتواند، کالاهای مورد نیاز اقتصاد را وارد کند؛ حتی اگر ما او و ارز مورد نیازش را نبینیم".
این پیشنهاد از طرف کسانی داده میشود که داعیه شفافیت دارند و همواره دیگران را به قاچاق و پولشوئی متهم کردهاند. دیروز دور زدن تحریمهای آمریکا را کاسبی تحریم مینامیدند، امروز میخواهند نظارت دولتی را کلا از تجارت حذف کنند تا وارداتچیهایی که پس از برجام کاسبیشان رونق گرفت، با بازگشت تحریمها کاسبیشان از رونق نیفتد و با آسودگی کامل دست به قاچاق بزنند.
توصیه ما درست نقطه مقابل این پیشنهادهای کاسبکارانه است. چه با برجام و چه بی برجام، چه با تحریم و چه بدون تحریم، دولت باید کاملا بر دخل و خرج ارز و ورود و خروج کالا اشراف داشته باشد تا منابع ارزی در جهت تقویت تولید در کشور مصرف شود. تاریخ نشان داده است که سودجویان "کالاهای مورد نیاز اقتصاد" را وارد نمیکنند، بلکه کالاهایی وارد میکنند که سود بیشتری عایدشان شود. اینها همواره تمایل به واردات کالاهای لوکس و مصرفی و مشابه داخل داشتهاند که نتیجه آن، هدر رفت منابع ارزی، کوچک شدن بازار برای تولیدکننده ایرانی و نهایتا رکود تورمی است.
این جماعت، همانها هستند که وقتی میگوئیم اطلاعات مبادلات مالی کشور نباید با اجرای FATF به دست دشمن بیفتد، میگویند شما مخالف شفافیت و به دنبال پولشویی هستید.
مقابله با جنگ اقتصادی، با این بلاهتهای اقتصادی که در پوشش توصیههای مضحک، همان هدف آزادسازی تجاری را دنبال میکند، ممکن نیست. مقابله با جنگ، فرماندهی لازم دارد تا اقتصاد را مقاوم کند.
@jebraily
▪️دست نامرئی ژنرال پارک و تخصیص بهینه منابع در کره جنوبی
پیشرفت و صنعتی شدن کره جنوبی در دوره حکومت ژنرال "پارک چانگ هی" یعنی ۱۹۶۱ تا ۱۹۷۹ اتفاق افتاده است. ژنرال پارک با یک کودتای نظامی سر کار آمد و در دوره ۱۸ ساله حکومت خود که با ترورش به پایان رسید، کره جنوبی را از یک کشور عقب افتاده به یک کشور صنعتی و پیشرفته تبدیل کرد.
درباره برنامههای توسعه ۵ ساله ژنرال پارک و سیاستهای وی، سخن بسیار است و در کتاب "حمایت هوشمند و پیشرفت اقتصادی" که انشاءالله به زودی منتشر میشود، مبسوط به تجربه کره نیز پرداختهام. اما با توجه به حال و هوای این ایام اقتصاد، حیفم آمد این سند را تا زمان انتشار کتاب به تعویق بیندازم!
بنیادگرایان بازار مدعی هستند منافع عمومی زمانی به بهترین شکل تامین میشود که افراد بتوانند آزادانه منافع خصوصی خود را دنبال کنند. در شرایط عدم مداخله دولت که بازار آزاد است، دست نامرئی منابع را به بهترین شکل در جهت منافع عمومی تخصیص میدهد.
ژنرال پارک اما میدانست که با این خزعبلات، سرمایهها در خدمت کشور قرار نمیگیرند و بدون هدایت سرمایه به سمت تولید و نوآوری، امکان پیشرفت وجود ندارد.
این بود که به استناد قانون مقابله با تجمیع غیرقانونی ثروت(LDIWA) بزرگترین سرمایهداران کره را دستگیر و آنها را تهدید به مصادره داراییهایشان کرد. اما در جلسه با ۱۰ نفر از لیدرهای آنان، به توافقی رسید که بر اساس آن، او از مجازاتشان گذشت و آنها هم متقابلا پذیرفتند که تحت هدایت دولت در مسیر صنعتی شدن کره مشارکت کنند. اینگونه بود که همکاری تنگاتنگ دولت و بخش خصوصی کره برای توسعه آغاز شد.
در واقع این دست نامرئی ژنرال پارک بود که این سرمایهداران را به سمت تخصیص بهینه منابعشان هدایت کرد، نه مکانیسم خودتنظیم بازار و دست نامرئی آدام اسمیت!
درس تجربه کره جنوبی حتما این نیست که ما هم روش مشابهی را در پیش بگیریم و بگیر و ببند راه بندازیم. اما اولا نباید گرفتار توهمات القائی بنیادگرایان بازار شویم و نقش هدایتکنندگی سرمایه برای دولت قائل نباشیم، ثانیا از ابزارهای مدرن نظیر مالیاتها و مشوقها، برای جذابیتزدایی از فعالیتهای غیرمولد و جذابیتزایی در فعالیتهای صنعتی و نوآورانه که برای دستیابی به اهداف برنامههای توسعه پیشبینی میکنیم، استفاده کنیم.
منبع سند:
Jones, L.P.and Sakong I. (1980): Government, Business, and Enterpreneurship in Economic Development: The Korean Case, Harvard University Press, Cambridge pp. 69-70
@jebraily
⚡️خودروهای پولشو و آلودهسازی فضا برای فرار از نظارت بر سیاستهای کلی
🔹 پولشویی را اینگونه تعریف کردهاند: "تبدیل سود حاصل از خلافکاری و فساد به داراییهای به ظاهر مشروع. در فرایند پولشویی، پول حاصل از اقدامات غیرقانونی تبدیل به پول یا ثروتی میشود که در ظاهر از راههای قانونی بدست آمدهاست و به این طریق «پول شسته شده» وارد اقتصاد میشود".
🔹یک مثال برای پولشوئی، پولشوئی از طریق خودرو برای فعالیت انتخاباتی است که من نام "خودروهای پولشو" را برای این وسائط نقلیه انتخاب کردهام. فرض بفرمایید در یک کشور خیلی دور، یک جریان سیاسی تبهکار که دولت را در اختیار دارد، میخواهد برای دور دوم در انتخابات شرکت کند. این جریان خلافکار، طبیعتا مستقیما نمیتواند چک بکشد و از محل بودجه عمومی هزینههای تبلیغاتی خود را بردارد، اما میتواند این پول دزدی از بیتالمال را بشوید و مصرف کند. چگونه؟
🔹دولت به جز پول، قدرت تخصیص رانت هم دارد. یعنی میتواند امتیازات ویژهای به برخی افراد بدهد. یکی از راحتالحلقومترین رانتها، امتیاز واردات به ویژه واردات خودروهای لوکس است که سود نجومی دارد. این است که آن دولت مستقر میتواند به یک شرکت واردکننده اجازه واردات خودروی لوکس دهد، و آن شرکت در ازای محبت دولت، در راه دموکراسی و ارزشهای اعتدال، به ستاد انتخاباتی آن جریان سیاسی خاص کمک کند. مسئله حل میشود. آن شرکت خودرو وارد میکند، بخشی از سودش را بابت حقالزحمه برمیدارد، بخشی دیگر را در راه دموکراسی هزینه میکند و منابع مالی آن جریان برای انتخابات تامین میشود. اینجا در واقع آن جریان سیاسی از خودروهای پولشو برای تامین منابع مالی انتخاباتی خود استفاده کرده و پولشوئی اتفاق افتاده است.
🔹 درسهای فراوانی در مسئله خودروهای پولشو وجود دارد. اولین درس این است که هر گاه دیدید جریان لیبرال رقیبان سیاسی خود را به پولشوئی، استفاده از پول کثیف در انتخابات، یا شکستن قلمها و بستن دهان منتقدان متهم میکند، یقین بدانید در حال پولشوئی است و میخواهد از پولهای کثیف در انتخابات استفاده کند و وقتی خبرنگاری ماجرا را افشا کرد، قلمش را بشکند (یا حساب توئیترش را ببندد) و دهانش را ببندد.
🔹درس بعدی این است که یک نسبت میان خودروهای پولشو و تقابل جریان پولشو با سیاستهای کلی نظام وجود دارد. وقتی در بند چهارم سیاستهای کلی انتخابات دستگاهها ملزم به "تعیین حدود و نوع هزینهها و منابع مجاز و غیرمجاز انتخاباتی، شفافسازی منابع و هزینههای انتخاباتی داوطلبان و تشکلهای سیاسی و اعلام به مراجع ذیصلاح و اعمال نظارت دقیق بر آن و تعیین شیوه و چگونگی برخورد با تخلفات مالی" شدهاند، مشخص است که در صورت عمل به آن، دیگر نمیتوان از خودروهای پولشو یا سایر روشهای پولشوئی برای تامین منابع مالی انتخابات استفاده کرد. سیاستهای کلی هم تا زمانی که روی کاغذ است، هیچ مشکلی نیست. مشکل آنجا ظهور میکند که هیئت نظارت مجمع تشخیص بخواهد پیگیر اجرای این سیاستها شود. اینجاست که موتور خودروهای پولشو باید روشن شده و فضا را آلوده کنند تا مبادا نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی، جلوی این کثیفکاریهای انتخاباتی را بگیرد. کل مسئله لیبرالهای ایرانی با نظارت بر حسن اجرای کلی مانند همین مورد است؛ تردید نکنید!
@jebraily
⚡️آقای ظریف جای نگرانی نیست آمریکا کار خود را بهتر از شما بلد است!
🔹آقای ظریف و آقای زنگنه در دو نامه جداگانه به آقای حسن روحانی درخواست کرده اند تا الحاق ایران به توافقنامه پاریس مجددا در مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان قانون اساسی مورد بررسی قرار گرفته و تایید شود؛ چرا که به گفته وزیر امور خارجه ، ملحق نشدن ایران به این توافقنامه می تواند موجب باز شدن پرونده ای علیه ایران در شورای امنیت سازمان ملل شود.
🔹آقای ظریف نباید نگران باز شدن پرونده ای علیه ایران در شورای امنیت باشد به این دلیل که آمریکا هم از این موافقتنامه خارج شده و با دارا بودن حق وتو، اجازه نخواهد داد شورای امنیت به چنین موضوعی ورود کند!
🔹دولت سه سال است مفاد این موافقتنامه را از 26 آبان ماه سال 1394 بدون اینکه مراحل قانونی پذیرش مفاد این موافقتنامه در مجلس و شورای نگهبان طی شود را به دستگاه ها ابلاغ کرد و نسخه انگلیسی آن به عنوان تعهدات ایران در موافقتنامه پاریس به ثبت رسید.
🔹زمانی که خاموشی های برق اتفاق افتاد وزارت نیرو و سازمان محیط زیست اعتراف کردند که مفاد این موافقتنامه را اجرا کردهاند. دستگاه های نظارتی باید به این موضوع ورود کنند که متاسفانه تاکنون هیچ مرجعی واکنشی نشان نداده است.
🔹پیوستن به این موافقتنامه به معنای آغاز صنعت زدایی از ایران است.کشورهای اروپایی بعد از اینکه خودشان در دسته صنعتی ها قرار گرفتند منافعشان ایجاب میکند که جلوی صنعتی شدن دیگران را بگیرند. به قول فریدریش لیست، نفعشان در این است که این نردبانی که از آن به بالا رفتهاند را واژگون سازند. در این شرایط ایران باید موضع بگیرد و اعلام کند هر کشوری که جهان را آلوده کرده و باعث انتشار گازهای گلخانه ای در جهان شده، فعالیت خود را کاهش دهد.
🔹برخی جریانات عطش عجیبی برای ادغام کشور در نظم ظالمانه بین المللی دارند. از ابتدای انقلاب اسلامی ، ایران 45 مورد تعهدخارجی داده که 32 مورد آن در دولتهای یازدهم و دوازدهم اتفاق افتاده است.
🔸مشروح گفتگو امروز با روزنامه جام جم از طریق لینک زیر قابل دسترسی می باشد:
http://yon.ir/K2kyK
@jebraily
15.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تفاوت مدیریت لیبرالی و مدیریت انقلابی
@jebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حفظ_بازار یکی از وجوه پنجگانه حمایت هوشمند است و کشاورزی، مصداق بارز آن
@jebraily