4_5875410768668657580.pdf
929.9K
✨در سرمقاله امروز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشتماه روزنامه جوان با عنوان «درباره تجزیه آمریکا» به سابقه اختلافات ایالتی با دولت مرکزی و بحث تجزیه در آمریکا از سال ۱۸۶۱ میلادی تاکنون پرداختهام.
@syjebraily
✨امروز در خدمت برادر عزیزم دکتر سید احسان خاندوزی منتخب مردم عزیز تهران در مجلس یازدهم بودیم. دکتر خاندوزی الحمدلله اقتصاددانی است که فهم سیاسی و راهبردی نیز دارد، اقتصاد را در خلاء نمیبیند و در بند چارچوبهای اقتصاد متعارف نیست.
▪️بحثهای خوبی درباره بایدها و نبایدهای مجلس یازدهم با هم داشتیم که شفافیت در تصمیمگیریها و روابط مالی-اداری نمایندگان، احیای شان نمایندگی با جایگزین کردن دغدغههای ملی به جای منافع شخصی و قبیلهای، تمرکز بر حمایت تمامعیار از تولیدکنندگان داخلی در جهت برنامه پیشرفت ملی، لزوم تدوین برنامه هفتم توسعه با رویکرد حل مسائل اولویت دار، بازنگری در آئین نامه مجلس و همچنین فرمهای ارائه طرح و لایحه به منظور نهادینه کردن سیاستهای کلی ابلاغی رهبر حکیم انقلاب در فرآیند قانونگذاری، تنقیح قوانین، ارتقای شأن نظارتی مجلس و نظارت موثر به جای نظارت موخر و بی اثر... از جمله دغدغههای مشترک بود.
▫️آقای خاندوزی و همکارانشان در مجلس جدید، کارهای سخت و بزرگی در پیش دارند. از خدای متعال برایشان توفقیات روزافزون مسئلت دارم.
@syjebraily
✨ گزارش خبرگزاری فارس از کتاب دولت و بازار
http://fna.ir/ex4uk9
🔸لینک تهیه کتاب با ارسال رایگان به سراسر کشور
https://bit.ly/2yMgiYn
@syjebraily
⚡️ارزش لیر ترکیه در برابر دلار به رقم بی سابقه ۱۴ صدم سقوط کرده است. این فاجعه، نتیجه آزادسازی حساب سرمایه و افزایش نرخ بهره به طمع ورود سرمایه خارجی است که در دورهای باعث رشد بادکنکی اقتصاد ترکیه شد و با یک تکانه خارجی، اینگونه منفجر شد.
🔸در فصل سوم کتاب "دولت و بازار" به صورت مبسوط مورد ترکیه را از زاویه نتیجه تبعیت از سیاستهای نئولیبرالی بررسی کردهام.
▫️لینک تهیه کتاب با ارسال رایگان به سراسر کشور
https://bit.ly/2yMgiYn
@syjebraily
سید یاسر جبرائیلی
✨چند روز پس از پرتاب موفق ماهواره نظامی «نور» و قرار گرفتن آن در مدار زمین، آقای محسن امینزاده عضو
🔺تفاوت «شرق ایدئولوژیک» با «شرق جغرافیایی» از نگاه گفتمان انقلاب اسلامی در چیست؟
▪️ گفتمان انقلاب اسلامی هرگز نگاه جنگ سردی به رابطه با شرق نداشته است. میان «شرق ایدئولوژیک» که در سال 1991 فروپاشید و «شرق جغرافیایی» تفاوت از زمین تا آسمان است. انقلاب اسلامی، شعار نه شرقی-نه غربی را سرداد و همچنانکه سلطه ایدئولوژیک غرب را نفی کرده و میکند، سلطه ایدئولوژیک شرق را نیز هرگز برنتافت. همچنانکه برای خشکاندن ریشههای فاسد لیبرالسرمایهداری تلاش میکند، از هدف خشکاندن ریشههای فاسد کمونیسم نیز لحظهای کوتاه نیامد.
🔺چرا «شرق جغرافیایی» بجای «غرب ایدئولوژیک»؟
▫️برای ترجیح «شرق جغرافیایی» بر «غرب ایدئولوژیک»، دلایل و توجیحات منطقی دارد که سالها پیش از زبان رهبر حکیم انقلاب به زیبایی بیان شده است: «در میان مناطق مختلف جهان، ما باید به آسیا نگاه ویژهای داشته باشیم؛ به این نقطه که تمدّن و فرهنگ ریشه دارى دارد، بیشترین مردم دنیا را دارد، مشترکات شگفت آورى با ما دارد، به این چشم نگاه کنیم که میخواهیم در این منطقه به پیشروى مؤثّرِ نافذ خودمان ادامه بدهیم. برنامه ریزى سیاست خارجی ما باید برایناساس باشد. باید با دید کلّى و بلندمدّت روى کلّ منطقهٔ آسیا نگاه کنیم. اگر اینجور نگاه کردیم آسیا یک اهمّیّت ویژه اى پیدا میکند؛ یعنى آسیا از اروپا آن وقت براى سرمایه گذارى فکرى ما اهمّیّت بیشترى پیدا میکند؛ زیرا اروپا دور است، با ما فاصله هاى زیادى دارد، آسیا نزدیک است؛ یا بخشى از آسیا نزدیک است. اروپا فرهنگ بیگانه اى از ما دارد، آسیا فرهنگش به ما نزدیکتر است؛ اروپا حالت امتناعى دارد، یعنى از ما نمیپذیرد، ما سالیان درازى زیردست اروپا بودیم؛ اروپا مثل یک استادى است که حالا میخواهد از شاگرد خودش بشنود، یا یک بزرگترى است که میخواهد از یک کوچکترى بشنود؛ آسیا اینچنین حالتى را نسبت به ما ندارد؛ وقتىکه ما این محاسبات را میکنیم، میفهمیم که ما روی آسیا باید سرمایه گذارى بیشترى بکنیم. آسیا براى ما از آمریکاى لاتین مهمتر است؛ آسیا براى ما حتّى از آفریقا هم مهمتر است. ما اگر درست نگاه کنیم خواهیم دید سرمایه گذارى ما روى کشورهاى آفریقایى، که بر اساس احساس وظیفه اى انقلابى است و بر اساس حضور انقلابى در یک نقطه اى است که حضور نداشتیم، و البتّه بهجاى خود کار درستى بوده، امّا به همان اندازه یا بیشتر ما نیاز داریم به اینکه در آسیا سرمایه گذارى کنیم، سرمایه گذارى فرهنگى بکنیم، کار فرهنگى بکنیم، کار سیاسى بکنیم و حضور خودمان را تقویت کنیم. یک چنین نگاهى به آسیا باید کرد؛ و از این نظر براى ما منطقهٔ آسیا منطقه اى بسیار مهمّى است».
✨لذا استراتژی نگاه به شرق جغرافیایی، دقیقا مبتنی بر منافع ملت ماست که چشمهای دوخته شده به غرب ایدئولوژیک، توان دیدن این منافع و واقعیات را ندارند.
🔸برشی از مقاله استراتژی بیشینه سازی قدرت
@syjebraily
⚡️راه حل مسئله خودروی کشور از خط مونتاژ ایران خودرو و سایپا نمیگذرد. اینها مونتاژکار شرکتهاییاند که قاعدتا باید قطعهسازی میکردند، اما مافیای واردات شدند. خودروسازان سپر بلا و کانال تحمیل هزینه اینها به حاکمیت شدهاند. وگرنه خود نیز میتوانند قطعات وارداتیشان را سرهم کنند.
▫️خودروسازی ما لنگ یک سری قطعات است که وارداتش با تلاطمهای ارزی دچار اختلال میشود. نسبت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با این نیازمندیها چیست؟ مسئول هماهنگی روابط بین خودروسازها و شرکتهای دانشبنیان کیست؟ چرا تفاهمنامه میان ایران خودرو و معاونت علمی اجرایی نشده است؟
@syjebraily
✨امکان خرید پیامکی کتاب دولت و بازار فراهم شد.
▫️علاقه مندان می توانند کد ۸۰۲۲۸ را به همراه نام، نام خانوادگی، آدرس و کدپستی به شماره ۱۰۰۰۳۰۲۲ ارسال نمایند.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️تنها انگیزه حذف چهار صفر، همین است که ایشان میفرمایند. تنها اثرش نیز همین هست و لاغیر.
@syjebraily
✨صبح امروز در مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی سیاستهای کلی نظام میزبان حجتالاسلام و المسلمین مجید انصاری بودیم. ایشان از اعضای #هیئت_عالی_نظارت هستند که رهبر حکیم انقلاب اختیارشان در بند دوم اصل یکصد و ده قانون اساسی برای نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی را به آن هیئت تفویض فرمودهاند.
▫️با آقای انصاری درباره موضوعات مختلفی بحث کردیم. نظر ایشان این است که باید از شاخصهای نظارت بدون تنزل پاسداری شود، منتهی سیاستهای کلی نیز نباید از وصف کلی خارج شده و شکل قانون و آئین نامه به خود بگیرد.
▪️فارغ از جناح بندیهای سیاسی و اختلافنظرهایی که داریم، سیاستهای کلی نظام میتواند یک اتفاقنظر میان قوا ایجاد کرده و در بزنگاههای تصمیمگیری، فصلالخطاب باشد.
@syjebraily