⚡️طی دوره 87 تا 98، حجم تجارت خارجی غیرنفتی ایران، چه در زمان حضور در لیست سیاه FATF و چه پس از تعلیق از لیست سیاه، چه در زمان اعمال تحریمهای سال 90، چه پس از اجرای برجام و چه پس از خروج آمریکا از برجام، تقریبا بین 80 تا 100 میلیارد دلار در نوسان بوده و از این رویدادها متاثر نشده است.
🔹متن کامل سرمقاله امروز روزنامه فرهیختگان را میتوانید از طریق لینک زیر مطالعه فرمایید.
https://b2n.ir/799673
@syjebraily
🔹آقای ظریف در واکنش به اعلام وزارت خارجه آمریکا مبنی بر استفاده واشنگتن از #مکانیسم_ماشه گفتهاند این کار "شرمآور" است.
🔸️شرم واقعی بر کسانی است که در آنجا که نباید و افرادی که نباید، به دنبال اخلاق میگردند.
وقتی رئیس جنابعالی درباره لغو تحریمهای تسلیحاتی در ۲۰۲۰ خیالپردازی میکرد، پیش بینی کردم که "بدون تردید" آمریکا از مکانیسم ماشه استفاده خواهد کرد.
ماهیت واقعی آمریکا همین است جواد عزیز!
https://b2n.ir/061079
@syjebraily
📣📣📣
مقداری کاغذ مرغوب قرآنی با قیمت مناسب یافتهایم.
برای خرید آن، کمبود نقدینگی داریم.
با توجه به مناسبتهای پیشِرو، "ترجمهٔ خواندنی قرآن" را بهمدت ۳ روز با تخفیف خیلی خوب ۴۰ درصدی عرضه میکنیم:
گالینگور بزرگ: ۷۵ هزار تومان
ترموی بزرگ: ۹۶ هزار تومان
ترموی کوچک: ۵۷ هزار تومان
------
راه ارتباط با ما:
تماس:
۰۹۱۵۷۶۳۰۰۳۲
۰۵۱۳۸۵۲۱۰۲۰
پیام در پیامرسانها:
۰۹۱۵۷۶۳۰۰۳۲
ارتباط مستقیم:
http://instagram.com/qurantr_maleki
سایت:
http://qurantr.com/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببر کاغذی FATF به روایت آمار...
@syjebraily
📃برجام؛ ابزار سیاسی برای بسط بازار کشورهای اروپایی
🔸️توافقنامه برجام را می توان نمونه یک ابزار سیاسی برای بسط بازار دانست. در استراتژی تدوین شده از سوی اتحادیه اروپا در رابطه با ایران پس از توافق هستهای به صراحت تاکید شد که «برجام می تواند بازار ایران را مجددا به روی اروپا باز کند. ایران بازار بالقوه ای برای کالاهای باکیفیت اروپایی است»(Howitt, 2016). مقامات تجاری انگلیس پس از امضای برجام اعلام کردند که ایران پس از برجام «بزرگترین بازار جدید جهان طی دهههای گذشته برای ورود است» و تولیدکنندگان فرانسوی تعبیر «یک سرزمین جدید برای فتح» را برای بازار ایران به کار بردند (Economist, 21 April 2016)
🔸️به دنبال اجرایی شدن برجام، صدها هیئت تجاری اروپایی به ایران سفر کردند و رسانههای داخلی متعلق به طیف لیبرال سفر این هیئت ها را با آب و تاب فراوان پوشش دادند. اما چنانکه در استراتژی رسمی اتحادیه اروپا عنوان شده بود، این هیئت ها به دنبال بازاریابی برای فروش کالاهایشان بودند. بهمن ماه 1394 نیز حسن روحانی رئیس جمهور ایران طی سفری به ایتالیا و فرانسه مجموعا 34 سند همکاری با این دو کشور به ارزش بالغ بر 50 میلیارد یورو امضا کرد(خبرآنلاین، 09/11/1394)
🔸️بررسی آمارهای گمرک ایران نشان می دهد واردات ایران از کشورهای اروپایی در سال 1396 یعنی سال اجرای برجام نسبت به سال 1394 یعنی قبل از امضای برجام، جهش فوق العادهای یافت. برای نمونه، واردات از آلمان، از یک میلیارد و 672 میلیون دلار به 3 میلیارد و 72 میلیون دلار(83 درصد افزایش)؛ واردات از فرانسه، از 652 میلیون دلار به یک میلیارد و 763 میلیون دلار(170 درصد افزایش)؛ و واردات از ایتالیا، از 802 میلیون دلار به یک میلیارد و 426 میلیون دلار(77 درصد افزایش) رسید(اتاق بازرگانی ایران، 1398)
✏بخشی از کتاب در دست انتشار "دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل"
@syjebraily
✏چرا مردم را شکنجه میکنند؟
🔸️پندار برخی این است که آنچه این ایام بر مردم ما میگذرد، محصول بیتدبیری است. اما یک نظر دیگر وجود دارد که میگوید فجایع اجتماعی، میتواند محصول تدبیر باشد.
🔹️نائومی کلاین در شاهکار خود، کتاب "#دکترین_شوک"، به خوبی اثبات میکند که طراحی شکنجههای اجتماعی، ابزار شناخته شده لیبرالهاست که از طریق آن، به دنبال دست کشیدن مردم از باورهایشان و تن دادن آنها به نسخههای کذایی این جریان هستند. اگر طرح مباحثی نظیر مذاکره و رفراندوم را با فجایعی نظیر ماجرای افزایش قیمت بنزین جمع بزنیم، سخنان کلاین ملموستر میشود.
🔹️کلاین می نویسد: "طبق یکی از کتابهای راهنمای سازمان سیا، هدف از شکنجه، ایجاد نوعی توفان شدید ذهنی است: پس از شکنجه، زندانی به قدری از نظر روانی به قهقرا رفته و وحشت زده است که دیگر قادر نیست منطقی فکر کند یا حافظ منافع خود باشد. تحت تأثیر چنین شوکی، بیشتر زندانیان آنچه را که بازجویانشان می خواهند در اختیار آنان قرار میدهند- به ویژه اطلاعات، اقرار، و رویگردانی از باورهای پیشینشان را.
در جریان شکنجه، فاصله زمانی فوق العاده کوتاهی وجود دارد که در آن، فرد زندانی دچار نوعی حالت تعلیق بین زندگی و مرگ می شود و شخصیت شکل گرفته و فرهیختهاش، فرو میریزد... در این حالت، هم دنیای آشنا برای فرد شکنجه شده و هم جایگاه خود وی در آن دنیا، متلاشی میشود. بازجوی مجرب این حالت را هنگام ظهور آن خوب می شناسد و می داند که منبع اطلاعاتی مقاوم در آن لحظه، در مقایسه با پیش از تجربه شوک، بسیار پذیرای سازش است و احتمال تسلیم و تبعیتش خیلی بیشتر شده است. و این لحظهای ست که شکنجه گر بی صبرانه منتظرش بوده است.
🔹️دکترین شوک نیز دقیقا همین روند را تقلید و تکرار میکند و سعی دارد در مقیاسی کلان و اجتماعی، به همان چیزی دست یابد که شگردهای شکنجه گران در سلول بازجویی، تک تک، بر سر افراد می آورد.
🔹️دکترین شوک اینگونه عمل میکند: در اثر فاجعه اصلی (مثلا فروپاشی بازار)، یک حالت شوک همگانی بر تمام جمعیت مستولی می شود. درست همان گونه که موزیک کرکننده و ضربات درون سلول بازجویی، زندانی را سست می کند و به راه میآورد، فجایع اجتماعی نیز در خدمت سست کردن و به راه آوردن کل جامعه قرار میگیرد. درست مثل زندانی وحشت زده ای که نام رفقایش را لو می دهد و از باورهایش رویگردان می شود، جوامع شوکه شده نیز غالبا از چیزهایی که در حالت عادی سرسختانه از آنها محافظت می کردند دست بر می دارند".
🔹️لیبرالها یقین دارند آن "لوح سپید نانوشته"ای را که در آرزویش هستند تا آنچه میخواهند رویش بنویسند، فقط گسستی بزرگ میتواند برای آنها ایجاد کند.
🔹️آیا مردم ایران توسط لیبرالها برای دست برداشتن از انقلابشان شکنجه میشوند؟
@syjebraily
لیست اشخاص و نهادهایی که در قطعنامه برجام(۲۲۳۱) توسط شورای امنیت سازمان ملل تحریم شدند و با پذیرش FATF، طبق توصیه شماره هفت این گروه، باید در داخل کشور نیز تحریم شوند:
. 🔸️آقایان: فریدون عباسی دوانی، عظیم آقاجانی، علی اکبر احمدیان، مرتضی بهمنیار، احمد وحید دستجردی، احمد درخشنده، محمد اسلامی، رضاقلی اسلامی، محسن فخرزاده مهابادی، محمد حجازی، محسن حجتی، مهرداد اخلاقی کتابچی، ناصر ملکی، محمدرضا نقدی، محمد مهدی نژادنوری، مرتضی رضایی، مرتضی صفری، یحیی رحیم صفوی، حسین سلیمی، #قاسم_سلیمانی، محمدرضا زاهدی، محمدباقر ذوالقدر و علیاکبر طباطبائی.
🔸️شرکتها و موسسات: صنایع هفتم تیر، مجمتع ابزار برش کاوه، مجتمع صنعتی امین، گروه صنعتی متالورژی و مهمات، گروه صنایع تسلیحات، گروه صنعتی موشک کروز، سازمان صنایع دفاعی، گروه صنعتی فجر، کالا الکتریک، صنایع شیمیایی پارچین، شرکت خدمات هوایی پارس، صنایع هوانوردی قدس، گروه صنعتی صنام، گروه صنعتی اتحاد، گروه صنعتی فجر، گروه صنعتی شهید باقری، گروه صنعتی شهید همت، صنایع هوائی شوآ، گروه صنعتی یامهدی، شرکت بازرگانی بهینه، موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی، شرکت بینالمللی دوستان، گروه صنایع تسلیحاتی فراساخت، شرکت فرآیند تکنیک، گروه صنعتی فاطر، قرارگاه سازندگی قائم، قرب کربلا، قرب نوح، شرکت حرا، موسسه مهندسین مشاور ایمن سازان، کارخانجات صنعتی ماشین آلات ابزاردقیق، شرکت صنعتی جوزا، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء، صنایع متالورژی خراسان، صنایع شهید بابایی، گروه صنعتی آرمامنت، صنایع مکین، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، صادرات لجستیک وزارت دفاع، شرکت تولیدی ماشین آلات میزان، شرکت تولیدی نیرو باطری، شرکت عمران ساحل، شرکت کیش اورینتال، شرکت خدمات صنعتی پژمان، موسسه راه ساحل، موسسه مهندسی رهاب، شرکت سبلان، شرکت صادرات-واردات ساد، شرکت تامین تجهیزات ایمنی، شرکت صنعتی قطعات آلومینیوم سهند، مهندسین مشاور ساحل، سپانیر، شرکت مهندسی سپاسد، صنایع شهید خرازی، صنایع شهید ستاری، صنایع شهید صیاد شیرازی، گروه صنایع ویژه، تیز پارس، شرکت بازرگانی و تجارت توانمند (SACCAL)، شرکت یاس ایر و صنایع متالورژی یزد.
@syjebraily
⚡️گروه FATF در ارزیابی اقدامات ترکیه، بابت نداشتن زیرساخت حقوقی برای "اعمال تحریمهای شورای امنیت علیه ایران"، نمره منفی به این کشور داده است.
🔹آیا حامیان FATF میدانند که ۸۴ شخصیت حقیقی و حقوقی ایرانی شامل شرکتهای مهم ساخت موشک در وزارت دفاع، شرکتهای مهم الکترونیک، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء، سردار قاسم سلیمانی و... هم اکنون در قطعنامه برجام(۲۲۳۱) تحت تحریم شورای امنیت هستند و اگر زیر بار FATF برویم، دقیقا مانند درخواست از ترکیه، در گام بعدی از ایران خواهند خواست برای تحریم این ۸۴ شخص و نهاد در داخل کشور، باید زیرساخت حقوقی ایجاد کنیم؟
https://b2n.ir/652607
@syjebraily
⭕️خطر کره شمالی شدن ایران
🔺چهار ضلع کره شمالی کردن ایران را بشناسید
🔹حامیان تصویب لوایح استعماری FATF که از منظر کارشناسی دستشان خالی است، روی به اظهارنظر های سیاسی چون اگر ایران به کنوانسیون های پالرمو و CFT نپیوندد مانند کره شمالی در لیست سیاه FATF قرار می گیرد آورده اند. حال آنکه بررسی تجربه کره شمالی نشان می دهد که اتفاقا جریان غرب گرا با فشار و تحمیل لوایح استعماری FATF قصد دارند ایران را در مسیرغلط کره شمالی بیندازد. چرا که یک بررسی ساده نشان می دهد با وجود پیوستن کره شمالی به پالرمو و CFT، نام این کشور از لیست سیاه FATF خارج نشده است.
🔹کره شمالی در ۲۵ جولای ۲۰۱۳ عضو کنوانسیون CFT شده و از ۱۷ ژوئن ۲۰۱۶ نیز رسما عضو کنوانسیون پالرمو شده است، اما امروز کماکان در لیست سیاه FATF قرار دارد و تغییری در وضعیت این کشور ایجاد نشده است.
🔹اما چرا کره شمالی با وجود پیوستن به هر دو کنوانسیون مذکور از لیست سیاه FATF خارج نشده است. بیانیه های رسمی FATF حاکی از آن است که پس از پیوستن کره شمالی به کنوانسیون پالرمو و CFT و حل کردن مساله پولشویی و تامین مالی تروریسم، گروه ویژه اقدام مالی(FATF) بهانه جدیدی را به نام اتهام تامین مالی سلاح های کشتار جمعی (هسته ای و موشکی) آغاز کرده و با این بهانه اجازه خروج کره شمالی از لیست سیاه را نداده است.
🔹از طرفی براساس بیانیه های رسمی منتشرشده از سوی FATF در دوسال گذشته، با اجرای کامل برنامه اقدام توسط ایران هیچ تضمینی برای خروج ایران از لیست سیاه و بیانیه عمومی FATF نداده است و FATF صرفا اعلام کرده: « ایران در بیانیه عمومی باقی خواهد ماند تا زمانی که برنامه اقدام به صورت کامل اجرا شود.»
🔹و حتی بالاتر از این در بیانیه های عمومی FATF می گوید در صورت اجرای کامل برنامه اقدام توسط کشورمان، پرونده ایران برای بررسی وضعیت به مجمع عمومی ارجاع میشود و بحث گام بعدی (Next Step) مطرح خواهد شد.
🔹لذا کاملا روشن است که سرنوشت کره شمالی منتظر ایران است، چرا که با پیوستن به دو کنوانسیون CFT و پالرمو، گروه ویژه اقدام مالی هیچ تضمینی برای خروج ایران از لیست سیاه نمی دهد و از گام های بعدی سخن می گوید. از طرفی نیز به دلیل اینکه برنامه اقدام ایران در حوزه های پولشویی و تامین مالی تروریسم است، گام بعدی ایران اجرای یک برنامه اقدام جدید این بار در حوزه تامین مالی موشک های ایران است.
🔹حال باید بپرسیم افراد مدافع الحاق به کنوانسیون های استعماری FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام چرا اصرار دارند ایران را تبدیل به کره شمالی دیگری کنند؟ چهار ضلع اصلی کره شمالی شدن ایران مجید انصاری، سید محمد صدر، حسن روحانی و علی لاریجانی هستند، که با اصرار های خود در مجمع تشخیص برای پیوستن به کنوانسیون های درخواستی FATF نه تنها ایران را مانند کره شمالی گرفتار می کنند بلکه ایران را به سمت گام بعدی یعنی مساله موشکی خواهند برد.
متن کامل یادداشت در لینک زیر:👇
http://nasimonline.ir/Content/Detail/2342687
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @haallaj
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «جبرائیلی» کارشناس اقتصاد سیاسی: پس از FATF فقط قادر به واردات غذا و دارو خواهیم بود.
@Farsna
⚡️تفکری غلط سالهاست که میگوید در دام دوقطبیهای لیبرالها نیفتیم تا انتخابات را واگذار نکنیم. از منافع ملی عدول میکنند تا بلکه با پیروزی در انتخابات جبران مافات کرده و مسئله را از ریشه! حل کنند. اما در هر موردی که برای پرهیز از دوقطبی کوتاه آمدند، هم چوب را خوردند هم پیاز را.
🔹سیاستمداری که مرزهایش برای مردم روشن نباشد، هرگز با اقبال مردم مواجه نمیشود. مردم شاید از تفکری به تفکری دیگر پناه ببرند، اما محال است افراد آرمیده در وسط لحاف را برگزینند.
🔸سیاستمدار باید مسئولیتپذیر باشد. مسئولیتگریزی را با سیاستورزی نسبتی نیست. شجاعت، اولین شرط سیادت سیاسی است که در مسئولیتگریزان حتما یافت مینشود...
🔹سیاستمداری که مرز تعیین نکرده و مسئولیت نپذیرد، با صدای بلند اعلام میکند که نسخهای برای مدیریت کشور ندارد و فاصلهای میان او و وضع موجود نیست، هرچند بام تا شام ناقد احوال زمانه باشد.
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فردای روزی که به پالرمو و CFT بپیوندیم، به علت دور زدن تحریمها، علیه ما پرونده گشوده خواهد شد!
@syjebraily
✅ رحیم پور؛ کارمند اسلام و انقلاب!( در حاشیه حذف رحیم پور از جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی)
🔴حسن رحیم پور حدود سه دهه است که به مثابه یک "روشنفکر حوزه عمومی" از خاستگاه اسلام و انقلاب و امام وارد دیالوگ و گفتگو با جامعه شده است.
🔴 مجله کتاب نقد که موفق ترین ژورنالیسم فکری در حوزه عمومی جریان انقلاب اسلامی تا کنون است، در دوره سردبیری او توانست به جریان انقلاب، موضع فعالی در مواجهه با سیلاب چالش های فکری و تئوریک دوره دوم خرداد و قدرت هماوردی به این جریان در حوزه عمومی ببخشد. این مجله منبع اصلی در تغذیه و تشجیع فکری انقلابیون در مقطع انتشار خود بود که بعد از او متاسفانه از رونق افتاد.
🔴گفتارهای تلویزیونی رحیم پور درباره مسایل فکری، میدان وسیع تری برای نقش آفرینی او در حوزه عمومی ایجاد کرد و برخی کلیدواژه های انقلاب اسلامی و در راس آنها "عدالت" از همین طریق میدان وسیعی در جامعه پیدا کرد و فضای عمومی را در بر گرفت.
🔴رحیم پور در این سه دهه تلاش کرده است هم از ذخایر فکر دینی و در راس آن نهج البلاغه زنگارزدایی کند و از داشته های باارزش و راهگشا اما فراموش شده معرفتی اسلام و انقلاب، غبارزدایی کند و آنها را به میدان توجه و کانون چشم انداز عمومی عرضه کند.
🔴 زبان رسا و قلم توانای رحیم پور بعلاوه انباشت مطالعات و اصراری که در خواندن و خواندن و خواندن داشته است و صراحت در گفتار و باورمندی عمیقش به اسلام و انقلاب و امام و غیرت دینی و انقلابیش، به او این امکان را داد که یک نوع گشودگی و شجاعت اندیشیدن به باورمندان فکری انقلاب ایجاد کند و آنها را از موضع انفعال خارج و از حاشیه به متن بیاورد.
🔴 آنچه رحیم پور در این دهه ها درحوزه عمومی از فکر سازی، مسئله آفرینی، چالش و نقد افکار رقیب کرده است، استثنایی است که بدیل نداشته است. اما در عین حال رحیم پور این حسن را داشت که درگیر حواشی سازمان بوروکراتیک دانش و کسب مدرک و طی سلسله مراتب اداری آزاردهنده مربی، استادیار، دانشیار و....و ردیف کردن مقاله های علمی_پژوهشی و ساختن یک رزومه پر و پیمان و دهان پرکن نشد تا متن مسایل فراموش شود. حاشیه ای که امروز به متن آکادمی ها و موسسات دانشگاهی تبدیل شده است.
🔴همچنین رحیم پور خود را درگیر مسئولیت های اداری و سیاسی نکرد و تنها خواست که کارمند اسلام و انقلاب باشد و مرئوسیت هیچ رئیسی را نه پذیرفت و نه تحمل کرد. همین مسئله به او اجازه داد که با محافظه کاری مذموم و عافیت طلبانه وداع کند و از همه امکان هایی که دارد برای نقد و اعتراض به کج فکری و کج کارکردی سیاستمداران استفاده کند و آنها را آماج نقدهای صریح و گزنده خود قرار دهد.
🔴به طور طبیعی سیاستمداران نه می توانند خود را از دیالوگ گزنده با او مصون نگه دارند و نه می توانند زبان تندش را تحمل کنند. اما بسیاری از آنها این میزان هوشیار هستند که به سراغ حذف فیزیکی او نروند و راههای دیگر را مثل نرم کردن او با تمجید و تطمیع زبانی، ناشکیبایی درونی او اما تحمل ظاهری و یا راه انداختن جنگ روانی و تبلیعاتی علیه او را در پیش بگیرند. اما بهرحال همه سیاستمداران یا این میزان هوشیار نیستند و یا تفرعنی دارند که نمی توانند به راههای دیگری جز حذف فیزیکی منتقد خود فکر کنند و جناب روحانی البته جز این دسته است.
🔴اما امثال جناب روحانی باید بدانند که امثال رحیم پورها کارمندان او نیستند که منشا ارزش شان به رد و تایید او باشد. رحیم پورها کارمندان اسلام و انقلاب هستند که به نهادهایی مثل شورای عالی انقلاب فرهنگی ارزش می دهند و نه برعکس!
جناب روحانی در ماجرای بنزین، رحیم پور تنها معترض شما نیست که با حذف او کار تمام شود. این روزها سراسر ایران همه رحیم پورند! با آنها چه خواهی کرد؟
@parvizamini_ir
@syjebraily
✨اما هرگز چنین نخواهند کرد، چون معترف هستند که پس از الحاق به این کنوانسیونها، ایران امکان تجارت اقلام تحریمی از مسیر بانکی را نخواهد داشت.
🔺اما ما تضمین میدهیم که اینکنوانسیونها مسیر دور زدن تحریم را خواهد بست و هر اقدامی برای دور زدن تحریم، سندی مبنی بر نقض کنوانسیون و گشودن پرونده علیه ایران در مجامع بینالمللی خواهد بود.
@syjebraily
بسمه تعالی
جناب آقای دکتر حسین عباسی نژاد
رئیس محترم دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران
سلام علیکم
در گفت و گو با خبرگزاری دولت(ایرنا) فرمودهاید "به عنوان اقتصاددان باید واقعیت را به جامعه بگویم و آن این است که اگر ما عضو FATF نشویم، شرایط اقتصادی کشور بسیار دشوار و مشکلات افزایش مییابد."
استفاده غلط جنابعالی از لفظ "عضویت" برای آنچه میان ما و FATF در جریان است، در حالی که به هیچ وجه عضویتی در کار نیست و بحث صرفا بر سر اجرای تصمیمات FATF توسط ایران است، سوالاتی را به ذهن متبادر میکند؛
از سال ۱۳۶۸ که FATF تاسیس شده است، حضرتعالی و همکارانتان در دانشکدههای اقتصاد کشور کدام تحقیقات را روی ماهیت و کارکرد این نهاد انجام دادهاید؟ چند پایان نامه و مقاله علمی درباره FATF منتشر کردهاید؟ چند واحد درسی درباره آن تدریس کردهاید؟
آیا خطای حضرتعالی به عنوان یک شخصیت علمی-که قاعدتا باید دقیق سخن بگوید- در بیان صحیح آنچه میان ما و FATF در جریان است، ناشی از پاسخ " تحقیقا هیچ" به پرسشهای فوق نیست؟
به استحضارتان میرسانم که این ایام مشخصا بحث بر سر دو کنوانسیون CFT و پالرمو است، نه حتی اجرای توصیههای FATF. از ۴۱ بند برنامه اقدام FATF، سی و نه بند دیگر در حیطه اختیار دولت بوده و محل بحث این ایام نیست. درباره این کنوانسیونها چقدر کار علمی در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران انجام شده است؟ آیا اساسا موضوعات این کنوانسیونها و ارتباط آنها به FATF یک بار موضوع تدریس و تحقیقی در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران بوده است که اینگونه از آثار "عضو نشدن در FATF" سخن میگویید و به کمک یک جریان سیاسی آمدهاید؟
هدف اینجانب، سرزنش شما نیست. هدف، ارسال این پیام به جامعه است که چقدر دانشگاه ما با مسائل کشور بیگانه است و در عین حال، چقدر سیاسیکاری در جامعه دانشگاهی ما رواج دارد که عنوان "ریاست دانشکده اقتصاد" دانشگاه مادر کشور، اینگونه به ابتذال سیاسی کشیده شده و خرج یک هدف ناصواب سیاسی میشود.
و من الله التوفیق
سید یاسر جبرائیلی
پژوهشگر اقتصاد سیاسی
@syjebraily
⚡️روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد در اقدامی غیراخلاقی، با تحریف مواضع اینجانب مدعی شده است اگر دولت دست اصولگرایان بود، FATF تصویب شده بود. جوابیهای برای این روزنامه ارسال میشود و طبق قانون مطبوعات موظف هستند در همان تیتر نخست جوابیه را منعکس کنند.
@syjebraily
⚡️امروز دهم دیماه ۹۸ جوابیهای در پاسخ به تحریف مواضع اینجانب توسط روزنامه آفتاب یزد پیرامون FATF، به این روزنامه ارسال شد.
طبق ماده ۲۳ قانون مطبوعات، این روزنامه موظف است در شماره یازدهم و حداکثر دوازدهم دیماه ۹۸ خود، این مطلب را به عنوان تیتر نخست خود منتشر نماید. در غیر این صورت، ناگزیر به اقدام حقوقی جهت توقیف این روزنامه طبق تبصره ۳ ماده ۲۳ قانون مطبوعات خواهم شد.
@syjebraily
⚡️دفعه بعد که به غرب آسیا سفر میکنی، فراموش نکن تابوتی برای بازگشت همراهت باشد.
إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِينَ مُنْتَقِمُونَ...
@syjebraily
🔸️سناتور آمریکایی لیندسی گراهام گفته است پس از ترور #قاسم_سلیمانی اگر برای یک پالایشگاه در ایران کار میکرد، دنبال کار دیگری میگشت.
🔹️عارضم که:
۱. اگر من برای ارتش آمریکا کار میکردم، فیالفور ارتش را ترک میکردم حتی اگر چشماندازی برای کار بعدی نداشتم.
۲. پس از تهدید آمریکا برای حمله به پالایشگاههای ایران، اگر ساکن حیفا یا تلآویو بودم، حتما به نزدیکترین سرزمین اشغالنشده پناه میبردم.
@syjebraily