✴️ روایت نیویورک تایمز از قدرت پهپادی ایران
به گزارش رسانههای خبری، تصاویر ماهوارهای و دفاعی، ایران، ایران اکنون به دنبال افزایش نفوذ جهانی خود و فروش پهپادهای پیشرفته با قابلیت سلاحهای پیشرفته به صورت تجاری به کشورهای دیگر، از جمله کشورهایی که در سالهای اخیر تحت تحریمهای مختلف قرار گرفتهاند، مانند ونزوئلا و سودان است. این یک منبع مهم سرمایه و نفوذ سیاسی برای ایران است که آمریکا تلاش دارد با محدودیت های مالی ایالات متحده با مشکل مواجهش کند.
اکنون، روسیه بهعنوان یک مشتری بالقوه پهپادهای ایران مطرح است. واشنگتن هفته گذشته ادعا کرد که اطلاعاتی در اختیار دارد مبنی بر اینکه مسکو قصد دارد صدها پهپاد از ایران بخرد. مقامات آمریکایی از ایران خواستند که هواپیماهای بدون سرنشین به روسیه نفروشد و نسبت به عواقب آن برای هر دو کشور هشدار دادند. وزارت امور خارجه ایران در بیانیهای اعلام کرد که همکاریهای نظامی این کشور با روسیه قبل از جنگ بوده است. وزیر امور خارجه ایران گفت که این کشور هیچ برنامهای برای کمک به روسیه در جنگ اوکراین یا فراهم سازی تجهیزات نظامی را برای هر کدام از طرفین ندارد.
@syriankhabar
اخبار سوریه
✴️ روایت نیویورک تایمز از قدرت پهپادی ایران به گزارش رسانههای خبری، تصاویر ماهوارهای و دفاعی، ایر
🔸ست فرانتزمن، تحلیلگر دفاعی و کارشناس هواپیماهای بدون سرنشین میگوید: «ایران به طور فزایندهای در حال تبدیل شدن به یک بازیگر جهانی از نظر صادرات پهپادها است.» وی با اشاره ه پهپاد پیشرفته مهاجر-۶ که بردی در حدود ۱۲۵ مایل! و توانایی حمل مهمات هدایت شونده دقیق دارد و ادعا میشود در حال حاضر در نقاطی مانند شاخ آفریقا دیده میشود، میگوید کشورها به پهپادهای ایران بهعنوان یک تغییردهنده بالقوه جریانات نگاه میکنند، پهپادهای ایرانی نسبت به سایر مدلهای موجود در بازار هزینه کمتری دارند، اما در حال پیشرفت هستند و ارزش خود را در میادین جنگ در سراسر خاورمیانه ثابت کردهاند.
🔸تهران توسعه پهپادها را در دهه ۱۹۸۰ و در جریان جنگ تحمیلی آغاز کرد. بر اساس تحلیل کارشناسان، علیرغم تحریمهای شدیدی که در سالهای اخیر بر برنامههای هستهای و موشکی ایران اعمال شده است، این کشور موفق شده مجموعه گستردهای از پهپادهای نظامی را تولید کند و در اختیار داشته باشد که هم برای نظارت و هم برای حمله استفاده میشوند.
🔸این برنامه در سالهای اخیر به نگرانی بزرگی برای اسرائیل و آمریکا تبدیل شده است. وزارت دفاع ایالات متحده در بیانیهای در ۳۰ تیرماه گفت که «شبکه سیستمهای هوایی بدون سرنشین تهاجمی که توسط ایران گسترش یافته» یا همان پهپادها، موضوع اصلی بحث در نشست امنیتی منطقهای اخیر در قطر بوده است.
🔸به گفته فرانتزمن، پهپادهای ایرانی هنوز تا حد زیادی در حاشیه بازار جهانی باقی ماندهاند و عمدتاً توسط کشورهای کمدرآمد یا تحریم شده خریداری میشوند که قادر به خرید آنها از جاهای دیگر نیستند. ایران همچنین با رقابت سختی از سوی قدرتهایی مانند ترکیه مواجه است که پهپاد بیرقدار آن توسط کشورهایی مانند جمهوری باکو، پاکستان و اتیوپی خریداری شده و در جنگ با روسیه مورد استقبال اوکراین قرار گرفته است.
🔸تحریم سازمان ملل با هدف جلوگیری از خرید و فروش تسلیحات ایران علیرغم اعتراضات آمریکا که خواهان تمدید آن بود در سال ۲۰۲۰ به پایان رسید. به گفته تحلیلگران، با رفع این تحریمها، مانع حقوقی قابل توجهی برابر ایران برای صادرات پهپادهایش و تثبیت وضعیت خود به عنوان یک بازیگر جهانی در فناوری هواپیماهای بدون سرنشین، برطرف شد. در واقع نشانههای اولیه مبنی بر اینکه ایران از لغو تحریمها و افزایش صادرات هواپیماهای بدون سرنشین سود میبرد، در شهریور سال گذشته ظاهر شد.
🔸دیپلماتهای غربی دریافت پهپادهای ایرانی توسط اتیوپی را به نیویورک تایمز تأیید کردند و بعداً وزارت خزانهداری آمریکا در اکتبر گذشته با اعمال تحریمهای جدید علیه برنامه هواپیماهای بدون سرنشین ایران، علناً این موضوع را تأیید کرد. در ماه اسفند، بنی گانتز، وزیر دفاع اسرائیل گفت که پهپاد مهاجر ۶ ایران به برخی کشورها فروخته میشود. در تیرماه سال جاری، مادورو پهپادهای رزمی مسلح ایرانی را که با استفاده از کیتهای مونتاژ مهاجر-۲ ساخته شده بودند، به نمایش گذاشت. اسرائیل در ماه اسفند ایران را متهم کرده بود که موشکهای هدایت شونده دقیق را برای استفاده در پهپادها در اختیار برخی کشورها قرار داده است.
🔸یک تحلیلگر نظامی نیز ویدئویی را در ماه دی در کانال یوتیوب خود منتشر کرد که در آن گفته بود ایران در حال صادرات هواپیماهای بدون سرنشین است. وی گفت: جمهوری اسلامی ایران مدتهاست که در تولید پهپادهای مختلف به سطح تولید انبوه رسانده است و از آنجایی که پهپادها کارآمد هستند و برخی کشورها مشتاق این پهپادها بودهاند، در سالهای اخیر ایران پهپادهایی مانند نیو مهاجر-۲ و مهاجر-۶ و حتی ابابیل صادر شده است.
🔸ایران هم انگیزههای سیاسی و مالی برای فروش هواپیماهای بدون سرنشین به کشورها دارد و فروش این پهپادها به تهران این امکان را میدهد تا به رغم تلاشهای غرب برای منزوی کردن خود، پیوندهای بینالمللی ایجاد کند و منبع درآمد اضافی در کنار نفت فروخته شده در تضاد با تحریمها فراهم کند. در ماه اردیبهشت، سرلشکر محمد باقری، فرمانده کل نیروهای مسلح ایران، برای افتتاح کارخانه ساخت پهپادهای ابابیل-۲ به تاجیکستان سفر کرد. رسانهها این رویداد را به طور گسترده پوشش دادند و آن را نقطه عطفی در برنامه توسعه فناوری پهپادی داخلی دانستند و نشانهای از این که ایران اکنون یک بازیگر واقعی در بازار هواپیماهای بدون سرنشین است.
🔸یک تحلیلگر نظامی که متخصص در صنایع دفاعی ایران است و که نامش ذکر نشد، میگوید: «ایرانیها این ظرفیت تولید پهپاد باکیفیت را ایجاد کردهاند، بنابراین جای تعجب نیست که کشورهای دیگر به چنین فناوریهایی علاقهمند هستند، پهپادهای ایرانی را باید جدی گرفت.»
☑️این نوشته نیویورک تایمز هیچ چیز قابل توجهی نداشت و صرفا! برای آشنایی مخاطبان بانشر میشود. برای مخاطبان کانال اخبار سوریه، اینگونه نوشتهها بسیار پیشپا افتاده است
@syriankhabar
درست است که فرماندهی ارتش و شبه نظامیان اوکراینی بر عهده ژنرالها و افسران انگلیسی، اسرائیلی و امریکایی بوده و یک اتاق عملیات مشترک 24 ساعت در لندن، تلآویو و واشینگتن این جنگ را هدایت و مدیریت میکنند اما این حجم از پرداختن مسوولان سیاسی، نظامی و حتی رسانههای انگلیسی به جنگ اوکراین بسیار عجیب است. یادش بخیر، سالهای اول (حتی همین الان هم) وقتی ما در مورد سوریه مینوشتیم یک عدهای میآمدند و میگفتند سوریه به ما چه؟ همین الان هم وقتی در مورد اوکراین یا عراق و یمن مینویسم میآیند و کامنت میگذارند که چرا در مورد روغن و برنج نمینویسید...
حالا بروید و رسانههای انگلیسی، امریکا و در مجموع اروپایی را نگاه کنید؛ حتی یک خط از دستورات صادره توسط نهادهای امنیتی و نظامی سرپیچی نمیکنند و به صورت کامل همراه و هماهنگ هستند و اگر کسی هم چیزی گفت، خیلی زود توجیه میشود. اما بن والاس به نظر هنوز توجیه نشده؛ روسها تقریبا دونباس را پاکسازی کرده و بخش عمدهای از اوکراین مفید را گرفتهاند و او از شکست پوتین میگوید!!
@syriankhabar
🔳 «نبرد باورها» در کارزار اوکراین /1
▪️جنگ در اوکراین آرام آرام پنجمین ماه خود را هم پر میکند و در آستانه ورود به ششمین ماه خود است. نبرد با شدت هر چه تمامتر ادامه دارد و دستکم افقی برای پایان آن در کوتاهمدت متصور نباید بود. این مساله باعث شده تا این جنگ را بتوان در به عنوان یک جنگ فرسایشی از دریچههای متفاوت و با نگاههای مختلف بررسی کرد. تحلیلها، برداشتها و نگاهها نسبت به این جنگ در طول این پنج ماه به شکل عجیبی با هم متفاوت بوده است و تاکنون کسی دلیل این «تفاوت» را بررسی نکرده و یا شاید هم نخواسته بررسی کند.
▪️در طول این چند ماه صدها گزارش و خبر را ما کار کردیم و به مسائل مختلف این جنگ پرداخته و بارها و بارها دیدگاههای غرب در مورد روند و نتایج این جنگ مسخره کرده و آن را ناشی از «نافهمی» راهبردی این جماعت برشمرده و این مساله را عامل و باعث شکست غرب در این جنگ دانستیم. بدون شک آنهایی که دیدگاهها و نظریات غربیها را دنبال کرده و از آن حمایت میکنند خود، دلیل اصلی رفتارهای اینچنینی کشورهای غربی حامیِ دولت وابسته کییف را ندانسته و از بغض معاویه در این وادی گام برداشته و اندکی نیز به خاطر دیدگاههای خود.
▪️این سوال همواره وجود داشته و دارد که چرا سران و رسانههای کشورهای غربیِ حامی زلنسکی باوجود علم به پیشروی روسیه، با وجود آگاهی نسبت به ناتوانی ارتش و شبهنظامیان فاشیست اوکرانی برای مقاومت در برابر ارتش روسیه، باوجود دانستن کُنهِ حقیقت و ماجرا به گونهای رفتار میکنند که انگار روسیه دارد شکست میخورد و در نهایت دولت زلنسکی و باقیمانده ارتش و شبهنظامیان او در این کارزار موفق خواهند شد؟ دستکم برای نگارنده این مطلب که دلیل پیشرفت و توسعه کشورهای غربی را تکیه بر اصل «واقعگرایی» میدانست، اینگونه رفتارها غیرقابل تحلیل و تعریف بوده است.
▪️اما هر چه که زمان میگذرد، هر چه دامنه جنگ عمیقتر میشود و هر چه بیشتر به جلو میرویم، افقهای نو و تازهای در حوزه تحلیلِ رفتارها به دست میآید که نشان میدهد آنچه در میدان عمل در حال روی دادن است، بیش از آنکه نبرد فیزیکی باشد، «نبرد باورها» است، نبردی که بر دامنه آن روز به روز بیشتر افزوده میگردد و ابعاد حضور باورها و نگرشها در میدان نبرد خود را بیش از پیش نشان میدهد. به زبان سادهتر، روسها به ویژه رهبران کرملین با یک «باور» جنگ در اوکراین را به صورت پیشدستانه شروع کردند و حالا سران کشورهای غربی در تلاش بسیار شدیدی هستند تا این «باورها» را تغییر دهند!
▪️بله، این برداشتی است که پس از پنج ماه جنگ از رفتار پر افت و خیز غرب به دست آورده و به این نتیجه رسیدهام که آنها در یک تلاش بیهوده (البته با نگاه خودشان نتیجهبخش است!) این مسیر را ادامه میدهند تا به نتیجه مطلوب برسند. تمام بازیهای رسانهای و تبلیغاتی در طول این چند ماه، از بیماری پوتین گرفته تا برکناری مقامات و اختلافنظر میان سران کرملین در جنگ تا ناتوانی ارتش روسیه در پیشروی و افسانهسرایی در مورد مقاومت ارتش و نازیهای اوکراینی ناشی از آن است که آنها میخواهند «باور» روسها در مورد پیروزی نهایی در جنگ را با تردید مواجه کنند.
▪️ابعاد نبرد باورها بسیار زیاد است و غرب فکر میکرد آن اندازه در روسیه نفوذ قدرتمندی دارد و مخالفان پوتین و جنگ آن اندازه قوی و گسترده هستند که بتواند «باور» خود از جنگ را در جامعه روس گسترده و به نتایج دلخواه برسد. با نگاهی به راهبردهایی که کشورهای غربی در مورد اوکراین در پیش گرفتهاند متوجه جابجایی سطوح مختلف رفتاری در میان آنها شدهاید اما این مساله در مورد مقامات روسیه اصلا صادق نیست. در واقع، همه تلاش کشورهای غربی بر این بوده که به روسها ثابت کنند که در این جنگ «در نهایت» شکست خواهند خورد و بازنده بزرگ هستند!
▪️آنها در تلاش بوده و هستند که صدایشان در مسکو اینگونه شنیده شود که در غرب «یک باور» در مورد اوکراین وجود دارد و آن هم این است که روسیه پیروز نخواهد شد و شاید بهتر باشد اینگونه بنویسیم که اجازه نخواهند داد که اوکراین شکست بخورد. طراحی و ایدهپردازی این «باورها» مانند همیشه بر عهده انگلیسیها است و آنها هستند که در این دیدگاه و نظریات خاص و شاذ خود را به صحنه شطرنج بازی آورده و یکی یکی به امید رسیدن به نتیجه حرکت میدهند و چون ناکام میمانند به سراغ گامهای جدید دیگری میروند و این یعنی آنکه «باور» غربی از جنگ در برابر «باور» روسی همچنان ناکام و شکستخورده است.
@syriankhabar
🔳 «نبرد باورها» در کارزار اوکراین /2
▪️در این پنج ماه، غرب همه تلاشش را کرد که رهبران روسیه به ویژه پوتین را از این «باور» که میتواند با ادامه جنگ در اوکراین به «پیروزی» برسد، اشتباه است. سران سیاسی، نظامی و رسانههای غرب میدانند که به لحاظ نظامی هیچ اهرمی برای متوقف کردن ارتش روسیه در پیشروی در اوکراین ندارند، به همین علت مدام در تلاش هستند تا شاید با فشار روانی رفتار روسها را تغییر دهند. تلاش برا متقاعده کردن روسها راه به جایی نبرده است و آنها میدانند که اگر جنگ طولانی شود خسارتهای بسیاری خواهند دید و به همین دلیل «جنگ باورها» طی روزها و هفتههای آینده بیش از پیش خود را نشان خواهد داد.
▪️در علم سیاست و اقتصاد تئوریها و نظریات متعددی در این حوزه وجود دارد که به ما میگویند همه چبز بر اساس حسابو کتاب است و اگر شما حساب و کتاب درستی داشته باشید، میتوانید پیروز میدان باشید. آنچه رهبران غرب در این چند ماه انجام دادند، دقیقاً اطاعتپذیری از این نظریات بود که به آنها میگفت که باید جنگ را به هر شکل ممکن متوقف کرد. حقیقت آن است که دلیل آن همه تحریم گسترده و سنگین که ضررش در ابتدا برای خود کشورهای اروپایی بود تا روسیه، فشار بر کرملین برای متوقف کردن جنگ بود. آنها دنبال افزایش هزینهها بودند تا به سران کرملین یادآور شوند که اگر جنگ را متوقف نکند، بیشتر ضرر میکند.
▪️وقتی تحریمها نگرفتند و متوجه شدند که روسها هشت سال است در این زمینه سرمایهگذاری کردهاند، به سراغ تشدید کمکهای نظامی رفتند. به جز موشکهای دوربرد و اتمی، تقریباً غرب هر آنچه در انبارهایش داشت برای اوکراین فرستاد. ما بارها نوشتیم که این تسلیحات هیچ تغییری در سرنوشت جنگ ایجاد نخواهد کرد، اما مقامات غربی با علم به تاثیر منفی این کمکها بر روابط با مسکو در فردای پس جنگ، تبلیغات در مورد ارسال تسلیحات را چند برابر کرده و از هر چه ارسال میکردند بدون هیچ سانسوری تصویر گرفته و لیست این کمکها را هم منتشر کردند.
▪️حتی وقتی بایدن در میانه مشکلات داخلی و بحران اقتصادی کمک چند ده میلیارد دلاری به اوکراین را اعلام و سناتورها و نمایندگان امریکایی هم با آن موافقت کردند، دلیلش این بود که میخواستند به روسها بگویند حمایت ما از اوکراین بدون محدودیت است و هر چه در چنته داشته باشیم میفرستیم! آنها بارها و بارها گفتند و تاکید کردند که نباید اجازه پیروزی در اوکراین را به پوتین داد و اینگونه تبلیغ میکردند که بله، با این کمکها و حمایتها بالاخره روسیه کمر خم کرده و شکست خواهد خورد! اما آیا تلاش برای ترسیم این افق از آینده توانست به آنها در متوقف کردن ماشین جنگی ارتش روسیه کمک کند؟
▪️تمام تلاش غرب فقط در برابر این باور پوتین و مقامات کرملین وارد عمل شد که روسها باور داشتند «غرب در حال شکست است و توان و قدرت لازم برای حمایت از اوکراین را ندارد». این موضوع اساسی و قلب تپنده تفکرات حاکم بر کرملین بود و روسها به گونهای به این باور پایبند بودند که شاید برای نخستین بار آن رفتار کشورهای غربی که باعث شد بلوک شرق و شوروی از هم فروبپاشد، هیچ اثری نداشت. هر چه از جنگ میگذرد این دیدگاه پوتین و رهبران روسیه بیشتر اثبات می شود که غرب در حال اضمحلال است و تواناییاش به شدت تحلیل رفته است.
▪️پوتین دید که چگونه تحریمهایی که علیه نفت و گاز روسیه صورت گرفت بیش از همه کشورهای اروپایی را تحت تاثیر قرار داد و ملاحظه کرد که چگونه تحریم اقتصادی این کشور بحران غذایی را در جهان به وجود آورد و مهمتر از همه دید که در میان کشورهای غربی اراده لازم و کافی برای حمایت تمام قد از اوکراین وجود ندارد و آنها میترسند هر سلاحی را در اختیار ارتش زلسنکی قرار بدهند، چرا که اروپا قدرت پذیرش یک جنگ گسترده را ندارد، او به خوبی دید که این جنگ چگونه دولتهای مختلف اروپایی را یکی پس از سرنگون کرده و میزان نارضایتی را در میان شهروندان اروپایی و حتی امریکایی افزایش داده است.
▪️پوتین به خوبی به نتایج طولانی شدن جنگ و رسیدن آن به زمستان آگاه است و اینجاست که غربیها در فکر آن هستند مانع شوند چرا که رسیدن به زمستان یعنی بروز شورش در اروپا در زمانی که انرژی نباشد. «نبرد باورها» میان روسیه و غرب ادامه دارد و باوجود قدرت ماشین تبلیغاتی غرب برای «روایتسازی» در میان گروهی از مردم جهان، اما هر چه زمان میگذرد این روایتها بیش از پیش رنگ میبازد. حقیقت آن است که رنگ باختن روایتها به دلیل غلبه «باورها» است، باورهایی که در حال شکلدهی مدل جدیدی از «جنگ شناختها» است....
@syrianhabar
اخبار سوریه
🔳 «نبرد باورها» در کارزار اوکراین /1 ▪️جنگ در اوکراین آرام آرام پنجمین ماه خود را هم پر میکند و در
برخی از مطالبی را که مینویسم خودم خیلی دوست دارم، چرا که در موردشان خیلی فکر کرده و تلاش کردهام با دقت بنویسم. این هم یکی از آن مطالبی است که حاصل پنج ماه دنبال کردن جنگ در اوکراین است. دوست دارم بخوانید و اگر دیدگاه و نظری دارید بنویسد...
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ویدئو را دیدم یکی از کانالها کار کرده و متنی هم نوشته که خوب هم بود اما بگذارید من هم دو کلمه بنویسم. اینجا امارات متحده عربی است، کشورکی که هر اتفاقی روی دهد عدهای نافهم آن را چماق میکنند و بر سر ما میکوبند که اینجا چقدر پیشرفت کرده و مردمش فلان هستند و هیچ مشکلی ندارند... 50 میلیمتر هم بیشتر باران نباریده، چند نفر را آب برده و چند نفر هم ناپدید هستند و کل شهرها و جادهها هم زیر آب است... روز حادثه مشخص میشود که هر طرف چند چند مَرده علاج است، این کشورکها اگر یک هزارم ما سیل و زلزله و بلایای طبیعی داشتند الان فرار کرده بودند، خلاصه خواستم بگم که اینجا هم چندان خبری نیست، ما هم تحریم نبودیم وضعمان از آنجا بهتر بود....
@syriankhabar
در ادامه تماسهای رئیسجمهور با همتایان خارجی خود، سیدابراهیم رئیسی بعد از ظهر روز جمعه با رئیسجمهور چین به صورت تلفنی گفتوگو کرد. رئیسجمهور در این گفتوگو خطاب به «شی جین پینگ» رئیس جمهور خلق چین، دخالت آمریکا در امور داخلی کشورها را در ادامه سیاست مخرب یکجانبهگرایی این کشور دانست که اکنون به تهدیدی برای صلح و امنیت جهانی تبدیل شده است.
رئیس جمهوری اسلامی ایران، احترام به حاکمیت ملی و حفظ تمامیت ارضی کشورها را از اصول بنیادین سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران ایران دانست و در این چارچوب حمایت از سیاست چین واحد را سیاست قطعی و اصولی جمهوری اسلامی ایران دانست.
رئیسی ضمن تاکید بر عزم کشورمان برای توسعه همه جانبه روابط با چین فارغ از تحولات بینالمللی، همکاری مستقلانه و مبتنی بر منافع ملی کشورهای دارای حاکمیت را الگوی صحیح حکمرانی در سطح منطقهای و بینالمللی برشمرد و ضمن تاکید بر لزوم غلبه عدالت و انصاف در نظم نوظهور بینالمللی، هرگونه تلاش آمریکا برای تکرار الگوی جنگ سرد در جهان را نشانه ضعف و افول آن قلمداد کرد.
@syriankhabar
اخبار سوریه
در ادامه تماسهای رئیسجمهور با همتایان خارجی خود، سیدابراهیم رئیسی بعد از ظهر روز جمعه با رئیسجمهو
سیدابراهیم رئیسی در واکنش به تحسین سیاست توسعه روابط و همکاریهای ایران با همسایگان و دستاوردهای آن توسط رئیس جمهور چین، تاکید کرد: این رویکرد جمهوری اسلامی ایران بسترهای لازم برای امنیت و توسعه جمعی در غرب آسیا را فراهم آورده است و میتواند الگویی برای تقویت اعتماد سیاسی و توسعه اقتصادی منطقه باشد، وی در این چارچوب بر اهتمام کشورمان به تامین امنیت دریانوردی و انتقال انرژی تاکید کرد.
رئیس جمهور همچنین در ادامه با مرور مذاکرات رفع تحریم، بر ضرورت تصمیم گیری سیاسی طرف آمریکایی به عنوان ناقض توافق و لزوم اقدام این کشور برای لغو تحریمهای غیر قانونی علیه ایران و طرف های ثالث تاکید کرد. رئیسی از بسط همکاریهای چندجانبه اقتصادی در بستر ترتیبات منطقهای و فرامنطقهای چون سازمان همکاری شانگهای و گروه بریکس استقبال کرد.
سیدابراهیم رئیسی و شی جین پینگ همچنین با طرح ابتکارهای توسعه همکاریها و ابراز خرسندی از روند توسعه روابط و جهش در مبادلات تجاری دو کشور در یک سال گذشته، درباره راهکارهای توسعه و تسریع در روند اجرایی شدن برنامه همکاری جامع ۲۵ ساله توافق کردند.
«شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین نیز در دومین گفتوگوی سران دو کشور در دولت سیزدهم، از همکاری ایران و چین در عرصه بینالمللی و حمایت متقابل دو کشور از مواضع یکدیگر در عرصههای منطقهای و بینالمللی قدردانی کرد و ضمن اشاره به اهمیت حفظ ثبات منطقه و نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در این راستا، تاکید کرد که چین مخالف سیاست فشار و یکجانبه گرایی است.
رئیس جمهور چین با تاکید بر اهمیت استراتژیک روابط چین و ایران و نیز اهتمام کشورش بر تقویت و توسعه همکاریهای کلیدی و راهبردی و امنیتی دو کشور به ویژه در حوزه تجاری، اقتصادی، زیرساختی و انرژی اظهار داشت: اجرایی شدن سند جامع همکاریهای ۲۵ ساله دو کشور گامی بزرگ در این راستا است و بر همین مبنا دستورات لازم برای توسعه روابط همه جانبه استراتژیک با ایران از جمله در عرصه اقتصادی را صادر میکنم.
@syriankhabar
🔳 هشدار وزیر اطلاعات به حامیان تروریستها: تلافی میکنیم
چند روز پس از آنکه یک تیم تروریستی وابسته به ضدانقلاب در مرکز کشور منهدم و همه اعضای آن با همه تجهیزات دستگیر شدند، وزیر اطلاعات به حامیان این گروهکها هشدار داد. حجتالاسلام خطیب که به کردستان سفر کرده، در سخنانی جنگ کنونی علیه ایران را جنگ ترکیبی خواند و گفت: آمریکا با استفاده از جنگ نرم وتحریمهای ظالمانه به دنبال احیای سلطه تضعیف شده خود در منطقه است که با شکست مواجه شده است.
وی با اشاره به تحرکات گروهکهای ضدانقلاب، به کشورهایی که زمینه و بستر اقدام علیه جمهوری اسلامی ایران را فراهم میکنند هشدار داد و افزود: کشورهایی که به دشمنان ملت ایران کمک کنند منتظر تلافی باشند. گروهک کومله به عنوان مزدور رژیم صهیونیستی عمل میکند.
خطیب استفاده از ظرفیت رسانه ملی و شخصیتهای فرهنگی و فضای مجازی را برای افشای جنایات گروهکهای ضد انقلاب و تشریح خدمات و موفقیتهای کشور در قالب جهاد تبیین را ضروری دانست. نیروهای امنیتی و اطلاعاتی از هرگونه تحرکات دشمن به خوبی آگاهند و اقدامات تهاجمی و آفندی در دستور کار جامعه اطلاعاتی است.
@syriankhabar
آخ آخ... گفتم شما هم از این خبر بسیار بسیار مهم مطلع شوید... بنده خدا، خیلی خیلی زحمت کشیده و کلی کار کرده و باید حتماً ملت میدانستند که آقای سبحانی چقدر برای بدرقه سفیر چین سختی متحمل شدند. فقط خدا کنم کیف و اثاثیه سفیر چین را با خودروی شخصی به فرودگاه دمشق نبرده باشد!!
یعنی یک جو، به اندازه یک ارزن هم نه قدر خودتان را بدانید و نه ارزشی برای ملت قائل شوید... خبرگزاری که شده سطل آشغال، در بیخبری مملکت هر خبری را که ببیند منتشر میکند و یحتمل از سفارت هم فستقل حلبی و زیت الحلبی با کیفیت بالا میرسد.
اگر کسی در وزارت خارجه نیست اینها را نظارت کند و کمی هم کنترل، درش را گِل بگیرید برود دیگر! سفیر باید خبرهایش جابجا کننده معادلات باشد نه جابجا کننده عقل و شعور ملت. امروز هم که یک سفیر جدید پا شد رفت بیروت، تا ببینیم این یکی کی میره از پارک ایران در جنوب لبنان عکس بگیرد و به عنوان سیاهه اعمال بفرستند تهران!!
@syriankhabar
یادتان به حرفهای مفت سفیر کبیر ایران در اوکراین هست که حمله روسیه به اوکراین را با جنایات صدام مقایسه کرده بود و هنوز هم در حال خدمت است!! حالا یک نگاهی هم به سفیر کبیر ایران در بلغارستان بیندازید که نامبرده هم کار بسیار شاقی کرده و رفته به دیدار تیم نونهالان و یک عکس یادگاری هم گرفته است. فکر کنم این نونهالان را بفرستند در کوچه پس کوچههای ایاصوفیه و وارنا و بازاریابی کنند هزار برابر بیش از چنین سفیری میتوانند به درد بخور باشند.
خلاصه خواستم بگم که یک وقتی فکر نکنید که فقط سفیر ایران در دمشق کارهای سخت سخت میکند، در بلغارستان، در اردن، در عراق، در باکوووووو و خلاصه زبلخانها همه جا هستند و هیچ کاری هم نمیکنند... ایسنا هم چاه ویل برای انتشار خبر شق القمرهای سفرای کشور ایران در جهان... همینجور ادامه بدهیم فردا نصف جیدیپی جهان را در رفتارهای عجیب م غریب از آن خودمان میکنیم...
@syriankhabar