بله، صدراعظم آلمان برای اینکه ملت رو خر کنه و بهشون بگه که دارم براتون گاز میخرم، به نخستوزیر مشنگ عراق گفته حتما از عراق گاز تهیه میکنم!! اگر ایران دو روز گاز عراق رو قطع کنه، این کشور فلج میشه حالا مشخص نیست دقیقا طرف آلمانی میخواهد از کجای السودانی، ببخشید عراق گاز استخراج کند!! وقتی میگویم اروپاییها به فلاست و فلاکت افتادهاند، نشانهاش همین است. دقیقا با کدام زیرساخت عراق میخواهد گاز به آلمان صادر کند (اصلا گیرم عراق کلی هم میادین گازی دارد) خود ساخت یک پالایشگاه چند سال زمان میبرد... خلاصه دنیای زیبایی است و همچنان میشود با این زیباییها خندید و خوش بود...
@syriankhabar
خوب خدا را شکر، مثل اینکه انگلیسیها سفیر خودشان از تهران را فراخواندند. شما هم سفیر را بیاورید، البته اگر به جنابش بر نمیخورد. در حد یک دبیر دوم در لندن جا بگذارید تا کارهای کنسولی کند. هر کسی هم خواست برود لندن، مثل رفتن به امریکا و کانادا، زحمتش روی دوش خودش... جاسوس انگلیسیها گرفته میشود، به جای اینکه ما قطع رابطه کنیم آنها رابطه را کاهش میدهند... این همه فشل بودن واقعا نوبر است. وزیر خارجه فقط میتواند در بدترین شرایط ممکن رئیس دولت را به ترکیهای ببرد که هیچکس حاضر نیست به آنجا سفر کند!!
بارها نوشتم در این وزارتخانه را گِل بگیرید، بسیاری از مشکلات کشور حل میشود. هر چه به حساب «دیپلمات» هم هست بفرستید این اداره و آن اداره کار کنند (البته اگر ناراحت نمیشوند و زیاد یادشان به سفرهای خارجی و حقوقهای دلاری نمیافتد)...
@syriankhabar
🔴خبر دروغ تانکر ترکرز
🔻تانکر ترکرز در خبر غیر واقعی و سراسر دروغ مدعی شده که جمهوری اسلامی ایران در حال آمادهسازی امکان تحویل یک محموله گازوئیل به لبنان از طریق سوریه است. بر اساس این گزارش، حجم این محموله ممکن است تا حدود ۱۵۹ میلیون لیتر گازوئیل برسد....
🔻این خبر دروغ در حال توسط این پایگاه وابسته به نهادهای امنیتی غربی منتشر میشود آمریکا در حال حاضر سالیانه ۱۰۰ میلیون متر مکعب گاز به صورت مجانی در اختیار رژیم صهیونیستی قرار میدهد و کسی هم چیزی از آن نمیگوید... اما بر اساس قوانین موجود در کشورمان در نیمه دوم سال صادرات هر نوع مواد سوختی ممنوع میباشد به صورت مشخص این پایگاه امنیتی دنبال ایجاد شبهه و فتنه انگیزی در کشور است. بنابراین برعهده رسانههاست در این مورد با دقت مطالب نقل کنند.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشکیل دولت دست راستی نتانیاهو و دوستانش در سرزمینهای اشغالی صهیونیستهای به ظاهر سکولار را بشدت عصبانی کرده است. نتانیاهو که حالا دولتی دارد که میتواند قوانین مدنظر خودش را به سادگی تصویب کند که بخشی از این قوانین میتواند احزاب رقیبش را به شدت محدود کند، با واکنش تند این گروه ها مواجه شده و آنها در یک تجمع ۸۰ هزار نفره شامگاه شنبه در خیابانهای تل آویو جمع شدند نسبت به اقدامات او اعتراض کنند.
تشکیل دولت نتانیاهو (که حقیقت و ماهیت وجودی صهیونیستها را نشان میدهد و مشخص میکند که در طول سالهای گذشته صهیونیستهای سکولار تلاش کردند تا این حقیقت را با پوششهای مختلف ماستمالی کنند) و شکلگیری این اعتراض لحظه تاریخی بسیار مهمی است که باید آن را با دقت و هوشیاری پیگیری نمود. این شکاف البته سالهای سال در جامعه چند ملیتی و چند فرهنگی صهیونیستها وجود داشت، اما حالا بنبستها و نارساییهای اقتصادی و نژادی باعث شده تا این شکافها مجال ظهور و بروز پیدا کند. این شکافها نقطه آغاز پایان این رژیم است و هیچ معجزه های هم نمیتواند آن را از مسیر محتوم و پیشبینی شده آن را نجات دهد.
@syriankhabar
دوستان نوشتند که چرا در مورد خبر نماینده مجلس برای خرید یا به عبارت بهتر ورود رهگیرهای سوخو ۳۵ به کشور چیزی ننوشتی؟ عرضم به حضور شما این اخبار به قولی سوخته است و همه میدانیم. حالا آقای نماینده بهارستان گفت بهار وارد میشود آن بنده خدا هم اطلاع دقیق و نزدیکی ندارد. اما اینکه گفته سامانههای پدافندی و بالگردهای تهاجمی هم وارد می شوند این بخش از حرفش درست است و دستکم بین دو تا چهار گردان سامانه اس ۴۰۰ و همچنین تعداد قابل توجهی بالگرد برای تقویت نیروی دریایی سپاه و ارتش و همچنین هوانیروز سپاه وارد کشور خواهد شد. قرارداد خرید همه این تجهیزات در دوره وزارت سردار دهقان بسته شده بود.
@syriankhabar
🔴 جاسوسی امریکا برای فتح آخرین سنگرهای اروپا
🔻در گزارشی که روز گذشته در مورد اشغال اروپا توسط امریکا منتشر و در ادامه تاکید کردیم که از مرحله اشغال گذشته و دیگر کشورهای اروپایی هیچ اختیاری از خود ندارند، رسیدهایم تلاش شد ثابت شود اروپا دیگر آن اروپای همان یک دهه پیش هم نیست. با این حال، هنوز هم رگههایی از برخی استقلالخواهی و مستقل بودن را میشود در میان گروهی از مقامات نهادهای عموماً نظامی یافت که تلاش دارند هویت اروپا را حفظ کنند.
🔻همانگونه که در گزارش قبل هم گفته شد، باتوجه به میراث فرانسه از دوران دوگل و وجود برخی چهرهها مانند فرانسوا میتران یا ژاک شیراک و البته داشتن یک سابقه فرهنگی و هویتی (حالا جریانهای استعمارگری و خوی وحشیگری فرانسویها را باید محاسبه کرد) و یک سیستم آموزشی میراث مانده از همان دوران، در این کشور صدهایی که خواستار استقلال اروپا بوده و مطالبه محافظت از خود را دارند، بیشتر است.
🔻اگر نگاهی در مواضع برخی از روسای جمهور وابسته فرانسه مانند سارکوزی و اولاند هم داشته باشیم، آنها دنبال تشکیل ارتشهای اروپایی، نیروی واکنش سریع اروپایی و ... بودند. این خواسته را رئیس جمهور فعلی فرانسه نیز بارها مطرح کرد اما به دلایلی که نیاز به توضیح دوباره ندارد، کسی در میان کشورهای اروپایی مقامات فرانسوی را یاری نکرد. به عنوان مثال در دوره سارکوزی بود که فرانسویها متوجه شدند ارتش آنها به درد جنگ نمیخورد (در ماجرای لیبی بعد از یک هفته مهمات آنها به پایان رسید).
🔻با این حال، حوزه سلطه امریکا بر اروپا به شکل عجیبی سنگین و گسترده است. در ماجرای شنود سازمان جاسوسی امریکا از مقامات اروپایی که منجر به یک بحران جدی شد (هر چند در ظاهر خود این رهبران با شنود مشکلی نداشتند چرا که بدون اجازه امریکا توانایی موضعگیری مستقل در هیچ برنامهای را نداشتند، فقط چون افکار عمومی اروپا متوجه میزان وقاحت امریکاییها شدند، این مقامات ناچار به واکنش شدند) مشخص گردید عملا امریکا به صورت وسیع از اروپاییها بهرهکشی میکند.
🔻با این حال، جنگ اوکراین بعد جدیدی به مداخله و سلطهجویی امریکا علیه اروپا داده است. جایی که بیش از هفت دهه نظامیان امریکایی حضور دارند و در قامت ناتو، همه همکاریهای امنیتی و نظامی باید چک شود و ارتشها همه باید به یک نظام تعریفشده کلی در چارچوب این سازمان عمل کنند. یعنی ارتشهای اروپایی هر برنامهای داشته باشند و هر کاری بخواهند انجام دهند باید در چارچوب ناتو باشد یا استانداردهای این پیمان نظامی امریکایی را اجرا کند.
🔻جنگ در اوکراین بهانه لازم را داده تا تلاش امریکا برای فتح امنیتیترین و سریترین نقاط حیاتی اروپا وارد مرحلهای تازه شود و این موضوعی است که برخی ژنرالهای فرانسوی را به هشدار به کشورهای اروپایی وادار کرده است. رئیس فرماندهی دفاع سایبری فرانسه اظهار داشت، کشورهای اروپایی چنانچه اجازه نظارت تیمهای دفاع سایبری واشنگتن بر شبکههایشان را بدهند، ریسک جاسوسی آمریکا علیه خود را پذیرفتهاند.
🔻روزنامه فرانسوی لوموند گزارش داد، این نگرانی در حالی مطرح شده که آمریکا برنامهای برای تقویت استقرار نیروهای سایبری خود در خارج از کشور، با توجه به عملیات نظامی روسیه علیه اوکراین به اجرا در میآورد. بونمزون در یک نشست خبری هفتگی در روز پنجشنبه گفت، افزایش فعالیتهای تیمهای دفاع سایبری آمریکا در شبکههای اروپایی «سوالاتی را به وجود میآورد.» البته
🔻پیشتر گزارش شد که این ژنرال مسئول دفاع سایبری فرانسه، ماه گذشته میلادی در یک نشست پشت درهای بسته با کمیته دفاعی مجلس ملی فرانسه، عملیاتهای آمریکا را «نسبتاً تهاجمی» توصیف کرد. او افزود که متحدان واشنگتن با اجازه دادن به دسترسی کارشناسان سایبری آمریکا به شبکههای حساسشان، خود را در خطر احتمال جاسوسی قرار میدهند. او هشدار داد که تیمهای آمریکایی از نظر نفوذ «نسبتا افراط میکنند، آنها هر چند محافظت میکنند، اما مشخصه حضورشان خدمات آنها به دیپلماسی است.«
🔻بر اساس اعلام فرماندهی سایبری آمریکا، یک کشور شریک میتواند از این فرماندهی درخواست کند که تیمهایش عملیاتهای شکار به شدت دفاعیHFOs را در شبکه کشور میزبان برقرار کنند. بر اساس بیانیه ای که در وبسایت این فرماندهی منتشر شده است، فرماندهی سایبری آمریکا تا اوت ۲۰۲۲، ۳۵ عملیات از این دست را در ۱۸ کشور از جمله استونی، لیتوانی، مونته نگرو، مقدونیه شمالی و اوکراین انجام داده است. فرماندهی سایبری آمریکا در ماه نوامبر اعلام کرد که «بزرگترین تیم عملیات شکار خود را تاکنون» برای کمک به اوکراین در زمینه ردیابی فعالیتهای «شرورانه» به خدمت گرفته است.
@syriankhabar
🔳 مرگ به دلیل داشتن حضور در توئیتر!
یک استاد حقوق در عربستان به اتهم داشتن حساب کاربری در توئیتر و استفاده از واتساپ و به اشتراک گذاری اخباری که برای حکومت «خصمانه» تلقی میشود به مرگ محکوم شده است. به نوشته روزنامه گاردین، عوض القرنی ۶۵ ساله در سپتامبر ۲۰۱۷ و در آغاز سرکوبها علیه اپوزیسیون و مخالفان دولت ولیعهد جدید محمد بن سلمان، دستگیر شد.
تصویری که از القرنی در رسانههای تحت کنترل عربستان منتشر کردهاند اینگونه است که او یک «واعظ خطرناک» است اما مخالفان میگویند او یک شخص برجسته است که در رسانههای اجتماعی پیرو زیاد داشت و در توئیتر دو میلیون نفر او را فالو میکنند.
حامیان حقوق بشر و مخالفان سعودی که در تبعید زندگی میکنند، هشدار دادهاند که مقامهای این کشور درگیر سرکوب شدید و جدید علیه افرادی هستند که به نظر میرسد منتقد دولت عربستان هستند. سال گذشته میلادی، «سلما الشهاب»، دانشجوی دکتری لیدز و مادر دو فرزند، به دلیل داشتن حساب کاربری توئیتر و دنبال کردن و بازتوئیت فعالان، به ۳۴ سال زندان محکوم شد. زن دیگر بنام «نورا القحطانی» به دلیل استفاده از توئیتر به ۴۵ سال زندان محکوم شده است.
@syriankhabar
تظاهرات چند ده هزار نفری مخالفان دولت فعلی حاکم بر رژیم صهیونیستی، این رژیم را با چالش جدی روبهرو کرده که شاید مهمترین آن، تهدید به جنگ داخلی است، چرا که مخالفان نتانیاهو، اقدامات او را خطری بالقوه برای خود میدانند.
این مساله باعث شد تا نخستوزیر این رژیم در پی تظاهرات در تلآویو نسبت به درخواستهای مخالفان برای جنگ داخلی هشدار داد و گفت: ما میخواهیم تعادل را به دولت برگردانیم، ما به بحث جدی در کمیته قانون اساسی نیاز داریم و نباید با شعارهای تحریکآمیز نابودی دولت و جنگ برادرکشی غرق شویم. زمانی که ما در اپوزیسیون بودیم، دعوت به جنگ برادرکشی نمیکردیم. از رهبران اپوزیسیون انتظار داریم با همین روحیه عمل کنند، ما قانون اصلاحات را تکمیل خواهیم کرد.
به گفته وی، من قبل از انتخابات قولهایی برای انجام اصلاحات در قوه قضائیه دادم. میلیونها اسرائیلی به اصلاح سیستم قضایی رای دادند. طرحی که این روزها کابینه به دنبال اجرای آن است، قبل از تشکیل دولت برای همه روشن بود. قانونگذاری طرح «لوین» پس از بررسی در پارلمان توسط دولت نهایی میشود. ما سمت شعار کشیده نمی شویم.
@syriankhabar
اگر نگاهی به اظهارات صورت گرفته توسط اعضای دولت نتانیاهو داشته باشید، متوجه خواهید شد که به شدت از مواضع خود دفاع میکنند. بزرگترین مشکل آنها اما این است که افراد زیادی از آنها در سیستم تبلیغاتی و رسانهای این رژیم که به نسبت جمعیت آن قابل توجه نیز هست، حمایت نمیکند. آنها موفق شدهاند رای لازم را برای تشکیل کابینه به دست بیاورند و امروز هم اکثریت را در دست دارند، قرار هم نیست کوتاه بیایند. اگر به صحبتهای صورت گرفته توسط آنها نگاه کنید متوجه میشوید که از قرار معلوم فرصتی اندک دارند.
اینکه آنها چه خواهند کرد، مشخص نیست. اما اکثریت اعضای کابینه نتانیاهو بیش از آنکه دنبال آرامش باشند دنبال رسیدن به خواستههای خود هستند. شاید نتانیاهو گفته باشد که من قول اصلاح در قوه قضائیه را دادهام، اما امثال بنگویر و دیگران هم قولهایی دادهاند که اگر آن را اجرایی نکنند دفعه بعد کسی به آنها رای نخواهد داد؛ قولهایی مانند اشغال همه کرانه باختری، یهودی کردن قدس، تشکیل کشور یهودی و .... عمل به هر یک از این وعدهها، بحرانی جدی را ایجاد خواهد کرد که کمترین نتیجهاش، جنگ است.
@syriankhabar
اما اینکه صهیونیستها جنگ میخواهند یا نه، مساله بعدی است به نظرم. آنها از نتانیاهو میخواهند تا محیط پیرامونی (منطقه) را برایشان آرام کند تا آنها هم بتوانند به کارشان برسند؛ اما از قرار معلوم مخالفان کمی عاقلترند. نمیدانم فیلم «قلمرو بهشت» ریدلی اسکات را دیدهاید یا نه؛ کاری به درست بودن وقایع ندارم، بلکه روایتی که بر فیلم حاکم است اهمیت دارد. جایی که پادشاه صلیبی قدس با درک حقیقت متوجه شده بود که اگر به جنگ مسلمانان برود، شکست حتمی است و به همین دلیل تلاش بسیار دارد که صلح برقرار باشد.
در زمان شاه هم تندروهای صلیبی مدام دنبال جنگ بودند، شاه که مرد فرصت پیدا کردند و خیلی زود آماده جنگ شدند. جایی صلاحالدین به شاه جدید که اسیر شده دلیل یاد نگرفتن راه صلح را از شاه قبلی میپرسد و او پاسخی ندارد، ولی تندروها باعث حمله مسلمانان به قدس شده و این شهر بعد از یکصد سال اشغال آزاد شد. حالا هم همان داستان است که بعد از 800 سال دارد تکرار میشود. آنگاه اشغالگران صلیبی بودند حالا اشغالگران یهودی، نتیجه اما در نهایت یکی است، قبله اول آزاد خواهد شد.
@syriankhabar
جامعهای که رهبران صهیونیست تلاش کردند آن را با جمع کردن «یهودیان» به عنوان یک کشور «یهودی» تشکیل دهند (چون هویت ملی ندارند، روی هویت دینی تاکید کردهاند) از همان ابتدا هم دچار مشکل بود، اما این مشکلات در سایه جنگها، درگیریها و توسعهطلبی و البته زنده بودن برخی از رهبران طیف اول و دوم، خودش را نشان نمیداد. رژیمی که با تجمع مهاجران دهها کشور مختلف که هر کدام حامل یک خرده فرهنگ خاص خود هستند بخواهد تشکیل شود، از همان ابتدا محکوم به شکست بود.
حالا صدای شکستن استخوان این رژیم به گوش میرسد؛ آنچه که به ضرب و زور پنهان شده بود حالا دارد خودش را نشان میدهد. شعار نیل تا فرات به کشیدن دیوار دور شهرکها منجر شد و تشکیل «اسرائیل بزرگ» حالا به حفظ همین 21 هزار کیلومتر سرزمینهای اشغالی رسیده است. اینها مسائل و مواردی است که ابعاد جدید آن به زودی خود را نشان میدهد. برای اینکه رژیم صهیونیستی نابود شود نیاز به جنگ نیست. اینها که اولات یعقوب نیستند، اما همانها هم با هم خوب تا نکردند، چه برسد به این جماعت پولپرست که خدا را بنده نیستند.
@syriankhabar
این اختلافنظرها روز به روز بیشتر خواهد شد. سه سال پیش که دولت نتانیاهو فروپاشید و چندین انتخابات پیاپی برای مشخص شدن احزاب پیروز برگزار گردید، به شکل روشنی میشد این روزها را دید. جامعه چندپارچهای که دولت آن نیز به شکل مشخص نماینده همان جامعه است. تشکیل این دولت، مهمترین پیامدی که دارد، مهاجرت معکوس است. شهرنشینهایی که نمیخواهند خود را درگیر افراطیهای یهودی کنند و نمیتوانند محدودیتهای ویژه آنها را ببینند از هماکنون فکر رفتن هستند.
نتانیاهو بدون شک این را میداند، چون سیستم امنیتی این را به خوبی میداند. اما این مساله آیا برای امثال اسوتریچ، بن گویر و دیگران مهم است، به هیچ عنوان! فروپاشی جامعه چندلایه صهیونیستی بدون شک روی خواهد داد. دوران قهرمانان بزرگ گذشته و فرزندان آنها دیگر انگیزهای برای جنگیدن ندارند درست مانند جنگهای صلیبی. این تجربه به خوبی تکرار میشود. مخالفان هم دستبردار نیستند، تلاش آنها برای مختلف کردن کار دولت نتانیاهو با پاسخ سخت حامیان این دولت مواجه خواهد شد، آنها نمیخواهند فرصت تاریخی به دست آمده را از دست بدهند، میخواهند به قول خودشان کار را یکسره کنند.
@syriankhabar