فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انهدام است قبضه توپ M777 ارسالی آمریکا برای استفاده از عناصر ناتو در اوکراین در حمله پهپادهای انتحاری لنست روسی. این پهپادها در واقع بروزرسانی شده و سفارشیساز یک خانواده انتحاری خاص است که چند ماه پس از وقوع جنگ به دلیل ساز و کار بسیار ساده و ارزان قیمت خیلی زود خط تولید آن در روسیه راه اندازی شد و به عنوان یک قاتل بالفطره برای تمام تجهیزات ناتو در سراسر خطوط نبرد در اوکراین مورد استفاده قرار گرفت. این پهپاد نزد فرماندهان روسی بسیار دوست داشتنی است و پس از شاهد ۱۳۶ و ۱۳۱ آن را باید یکی از برگهای برنده اصلی روسها در برابر ناتو به شمار آورد.
@syriankhabar
علی اصغر خاجی دستیار ویژه وزیر امور خارجه (مسوول پروندههای منطقهای در وزارت خارجه) امروز به دمشق رفت تا آخرین رایزنیهای صورت گرفته میان ایران و ترکیه در مورد خروج نظامیان این کشور از خاک سوریه را با وی در میان بگذارد. دکتر بشار الاسد در این دیدار تاکید کرد هر اتفاقی که قرار است روی دهد، باید دقیق و زمانبندی شده و مشخص باشد، چه در مورد خروج نظامیان اشغالگر ترک باشد و چه در مورد مبارزه با تروریسم.
از این دیدار خبر خاص دیگری به بیرون درز نکرده، اما مشخص است که سوریها هنوز به اردوغان و دولتش به شدت بیاعتماد هستند و بر این باورند که او به سادگی حاضر به ترک خاک سوریه و دست شستن از عناصر تروریستی مورد حمایتش نخواهد شد.
@syriankhabar
ده روز از آغاز عملیات ناتو علیه روسیه در اوکراین میگذرد و از ده محور فرعی و دو محور اصلی که ناتو اقدام به حمله کرده تا این لحظه هیچ کدام از خطوط دفاعی روسها شکسته نشده و عملاً تا این لحظه مرحله اول عملیات ناتو علیه روسیه به در بسته خورده است. قدرت توپخانهای، بالگردی و همچنین پهپادی ارتش روسیه توانست موج اول و دوم این حملات را با انهدام صدها عراده انواع و اقسام خودروهای رزمی زرهی سرکوب کند و باید منتظر ماند که مرحله بعد این حمله کی شروع خواهد شد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تسلیم شدن حداقل 50 نفر از نیروهای اوکراینی
فرمانده نیروهای اوکراینی در نزدیکی آودیوکا چون زخمیهای زیادی متحمل شد تصمیم گرفت با دو نفربر حدود 50 نفر از از زیردستانش را چه سالم و چه زخمی تسلیم روسها کند... چرخ گوشت روسی کسی را سالم نمیگذارد. به قول یکی از دوستان هر کسی در خط مقدم در جنگ اوکراین حضور داشته باشد، هیچوقت در زندگی رنگ آرامش را نخواهد دید...
@syriankhabar
🔴امریکای لاتین، چشم به راه دانش ایرانی /1
🔻سیاست خارجی ایران برای گسترش روابط با کشورهای مختلف در سطح منطقه و جهان باعث بروز نگرانیهای بسیار برای امریکایی شده که هنوز هم احساس ابرقدرتی میکند و میخواهد از موضع قدرت حرف بزند. این موضوع را میتوان در اظهارات تازه هماهنگ کننده شورای امنیت ملی کاخ سفید دید که در بحبوحه درگیری با روسیه در اوکراین، چالش با چین و مشکلات اقتصادی و اجتماعی در داخل همچنان در تلاش است تا چهرهای مقتدر از خود نشان دهد. 200 سال پیش، رئیس جمهور وقت امریکا بیانیهای صادر و امریکای لاتین را حیات خلوت امریکا خواند و از آن زمان تا همین الان هم دخالتهای واشنگتن در این منطقه ادامه دارد.
🔻اما هر چه زمان گذشته و به هر میزان که ملتها هوشیار، بیدار و اهل عمل شدهاند از دامنه نفوذ، قدرت و ویرانگری استعمارگران کاسته شده است. برای مدت دو قرن امریکا اجازه هیچگونه توسعهای در کشورهای امریکای لاتین را نداد و این کشورها به صادرکنندگان مواد خام تبدیل شده و زمینها و منابعشان در اختیار کمپانیهای بزرگ امریکایی قرار داشت. فقر، شکاف طبقاتی، گسترش باندهای مواد مخدر، حکومتهای کودتا و اختلافات سیاسی و مرزی، شکلگیری درگیریهای داخلی و بیثباتسازی از طریق مداخلات نظامی کشورهای این منطقه را روز به روز عقب انداخت و هر وقت هم دولتی به شیوههای دمکراتیک مورد ادعای امریکا روی کار آمد، به بدترین شکل ممکن از قدرت خلع شدند تا قدرت امریکا حفظ شود.
🔻امریکا در اوج اقتدار و قدرت تاریخی خود در نیمه قرن گذشته خورشیدی به مداخله خود در کشورهای این منطقه ادامه میداد اما هر چه زمان گذشت، از میزان قدرت امریکا کاسته شد، مردم امریکای لاتین نیز هوشیارتر و دقیقتر شده و با انتخاب دولتهای منتخب و با زدن دست رد بر روی سینه افراد مورد حمایت امریکا و کمپانیهای امریکایی، راه و مسیر استقلال را در پیش گرفتند. اما این منطقه چنان برای امریکا راهبردی، مهم و ارزشمند است که فکر استقلال آن هم برای سران واشنگتن دلهرهآور است. آخرین مدل مداخله جنجال بر سر فردی بنام خوان گوایدو در ونزوئلا بود که باوجود هزینههای بسیار و تبلیغات گسترده در نهایت در برابر اراده مردم ونزوئلا در هم شکست و مانند گدایی شکست خورده تک و تنها در شهرهای جنوبی امریکا رها شد.
🔻این منطقه با این مختصات، حالا میزبان رئیس جمهور ایران است. متاسفانه باوجود حضور چهار دههای ایران در این منطقه و فعالیتهای بسیار مثبت در حوزه اجتماعی و فرهنگی و تبلیغی اما در حوزه اقتصادی به دلایل مختلف شاهد هیچ فعالیت مثبتی نیستیم. در دولت تدبیر و امید شیخ حسن که قبله به سمت واشنگتن و لندن بود، تنبلیاش اجازه نداد حتی یک بار هم به کشورهای این منطقه سفر کند و با بر چوب کردن برجام به عنوان تنها مولود دولتش با آن به دنیا آمد، با آن خاکسپاری شد. اما از آنجایی که حتی یک جزیره دور افتاده هم در جهان امروز اهمیت دارد، ضرورت گسترش مبادلات اقتصادی و سرمایهگذاری مشترک باعث شده تا در دولت جدید با نگاهی جدید به امریکای لاتین نگریسته شود.
🔻پیشرفتهترین کشور امریکای لاتین که برزیل باشد به لحاظ تکنولوژیک از ایران به لحاظ علمی پیشرفتهتر نیست (شاید این موضوع برای عدهای عجیب باشد، اما در نظر داشته باشید که برزیل یک کشور مونتاژکار است و نه یک کشور صنعتی بر اساس دانش بومی، اینکه اقتصاد برزیل بزرگ است به دلیل صنعت کشاورزی آن و وسعت بسیار زیادش است) و تکلیف مابقی هم با یک جستجو کاملا روشن میشود. به عنوان مثال در کشوری مانند ونزوئلا حتی یک کارخانه تولید آرد ذرت هم تا چند سال پیش وجود نداشت، این کشورها مواد خام را صادر و هر آنچه میخواستند وارد میکردند. در تمام چند دهه گذشته امریکا اجازه توسعه زیرساختها به این کشورها را نداد و نرخ بیکاری، فقر و اختلاف طبقاتی به همین دلیل بیداد میکرد.
🔻اما حالا ایران میخواهد دانش و تکنولوژی خودش را به این کشورها عرضه کند، دانشی که وقتی مسوولان آنجا به ایران سفر کرده و مشاهده میکنند باورشا نمیشود، آنها خواستار در پیش گرفتن روندی هستند تا حداقلها را در کشورشان تولید کرده و استقلال نسبی داشته باشند هر چند رسیدن به مرحلهای که ایرانِ ما امروز در آن قرار دارد واقعا سخت است. هیچ یک از دانشگاههای کشورهای امریکای لاتین قدرت برابری با دانشگاههای صنعتی ایران را ندارند و به گفته دوستی که عید نوروز به ونزوئلا سفر کرده بود، این کشور مانند ابتدای دهه 1360 ما بود و شاید هم کمی عقبافتادهتر. در این کشورها مظاهر صنعت وجود دارد، اما خود صنعت نه. این موضوع در مورد عربستان هم صدق میکند که همه محصولا درجه یک دنیا را تحت لیسانس تولید میکند، اما خودش قدرت طراحی و تولید ندارد.
@syriankhabar
🔴شکست امریکا از ایران در امریکای لاتین /2
🔻بنابراین سفر رئیس جمهور ایران به حیات خلوت امریکا، بسیار مهم است؛ سفر به کشور ونزوئلا که امریکاییها شدیدترین تحریمها را به دلیل در پیش گرفتن سیاست استقلالطلبانه این کشور علیه آن تحمیل کرده و در طول چند سال گذشته ایران بیشترین کمکهای فنی مهندسی برای غلبه بر این فشارها و تحریمها را به آن کرده بسیار مهم است. عبور ونزوئلا از فشارهای امریکا با کمک ایران، کشورمان را در میان مردم امریکای لاتین بسیار محبوب کرده است. دانش و تکنولوژی این کشور که به لحاظ صادرات نفت و درآمدهای نفتی در برخی سالها عدد قابل توجهی وارد اقتصادش میشد اما آنقدر عقب افتاده بود که با چند حمله سایبری ساده، کل شبکه برق آن از کار افتاد. همان روزها بود که رستم ایرانشهر به همراه گروهی از متخصصان ایرانی راهی این کشور شد و در کمتر از چند ماه شبکه برق این کشور را ایمن کرد.
🔻هر چند همکاریها میان تهران و کاراکاس به دوران مرحوم چاوز بازمیگشت و ایران سرمایهگذاری خوبی در این کشور کرده بود، اما تحریمهای امریکا باعث شد دولتمردان این کشور بیش از پیش به قدرت ایران پی ببرند. ایران در روزهایی که پالایشگاههای ونزوئلا به دلیل تحریم دچار مشکلات عدیده بودند نه تنها بنزین و گازوئیل راهی این کشور کرد، بلکه با اعزام متخصص و قطعات اقدام به اورهال تعدادی از پالایشگاههای این کشور کرد. یکی از این پالایشگاهها که در نوع خود بزرگترین آن در جهان به شمار میرود حالا با کمک ایران به صورت کامل وارد مدار شده و یکی دیگر هم با ظرفیت اسمی 100 هزار بشکه به شکل اساسی وارد مدار میشود.
🔻حالا مردم ونزوئلا با دانش ایرانیها با خیال راحتتر باکهای خودروهایشان را پر میکنند و بدون شک دامنه این همکاریها گستردهتر، عمیقتر و راهبردیتر خواهد شد. آنچه در سفر سال گذشته مادورو به تهران مورد موافقت قرار گرفت، حالا وارد فاز اجرایی میشود، از جمله کشت یک میلیون هکتار زمین توسط ایران در راستای کشت خارج از سرزمین، فعالیت در معادن بینظیر و بکر این کشور و همچنین همکاریهای دفاعی که ارتش این کشور در طول سالهای گذشته موفق شده با کمک ایران باقدرت بیشتر و افزونتری با تهدیدات مقابله کند. به زودی ارتش این کشور شناورهای ایرانی با موشکهای ایرانی را تحویل خواهند گرفت که نیروی دریایی این کشور را به یکی از مهمترین قدرتهای دریایی در منطقه تبدیل خواهد کرد.
🔻خروجی این همکاریها باعث میشود سایر کشورهای امریکای لاتین نیز به قدرت تکنولوژیک ایران پی برده و خواهان همکاری با کشورمان شوند. در این مسیر مشکلات متعددی وجود دارد که شاید یکی از مهمترین آنها، نبود زیرساختهای اقتصادی و تجاری لازم، نبود کمپانیهای بزرگ و متخصص، وجود فساد گسترده در اتاقهای بازرگانی کشور و دلال بودن بیشتر اعضای این اتاقها، نبود نیروهای متخصص در حوزه تجارت خارجی و نبود حمایت کافی دولتی از سرمایهگذاری صورت گرفته در مناطق دیگر جهان (مانند کاری که ترکیه معمولا انجام میدهد و از شرکتهای سرمایهگذار خود به شکل اساسی حمایت میکند) و... با همه این احوال، امریکای لاتین جای بکر و دست نخوردهای برای ایران است، امروز نفوذ عقیدتی ایران در این منطقه بسیار گسترده و عمیق است که نمیشود در مورد ابعاد آن صحبت کرد.
🔻با همه این احوال، همین نفوذ و قدرت باعث شده که امریکا هم دیگر نتواند در مورد سفر رئیس جمهور ایران به کشورهای امریکای لاتین حرفی بزند. در سالی که نفتکشهای ایرانی راه ونزوئلا را در پیش گرفته و صدها میلیون لیتر بنزین و گازوئیل ایرانی باک خودروهای شهروندان این کشور را پر کرد تا محاصره اعمال شده امریکا علیه این کشور بشکند، مشخص بود که امریکا در برابر قدرت ایران شکست خورده است و به همین دلیل بود است که هماهنگکننده شورای روابط خارجی کاخ سفید تلاش میکند از زیر پاسخ مستقیم به سوالات مطرح شده در مورد این سفر فرار کند. امریکا در واقع شکست در برابر ائتلاف ایران و کشورهای آسیبدیده امریکای لاتین از سیطره و نفوذ واشنگتن را پذیرفته است.
🔻جان کربی در پاسخ به این که چه واکنشی نسبت به سفر رییس جمهور ایران به ونزوئلا، کوبا و نیکاراگوئه دارد، گفت: «آنها خودشان میتوانند درباره دستورکار سفرشان صحبت کنند. ما در این نیمکره یا در هر جای دیگری از کشورها نمیخواهیم که با چه کشوری ارتباط داشته باشند، با چه کشوری مذاکره کنند یا به کسی اجازه سفر بدهند. خودشان باید در این باره صحبت کنند. ما روی منافع ملی خودمان در منطقه متمرکز هستیم. من نمیتوانم درباره آنچه در دستور کارشان است، کاری که (رییس جمهور ایران)قرار است بکند یا این که با چه کسی دیدار میکند صحبتی بکنم. آیا ما درباره ثباتزدایی ایران نگران هستیم؟ معلوم است که هستیم. اقداماتی هم برای کم کردن این رفتار انجام خواهیم داد.»
@syriankhabar
در سفر رئیس جمهور به ونزوئلا، خط تولید خودروهای ایرانی در این کشور که سالها تعطیل شده بود، دوباره راهاندازی شد. به زبان بسیار ساده، امریکاییها پس از 200 سال حضور در این منطقه حتی حاضر نشدند خط تولید خودروی مونتاژی هم برای کشورهای این منطقه راهاندازی کنند... کشور خوب به گفته آنها کشوری است که هر چه کاخ سفید گفت گوش کند، فکر توسعه نباشد، فکر پیشرفت و استقلال نباشد، بر علیه منافع امریکا عمل نکند، برای تولیدات امریکا رقیب نتراشد و... اما ایران در طول سالهای گذشته بدون هیچ منتی تکنولوژی و دانشی که به آن دست پیدا کرده را به کشورهای مختلف عرضه میکند و این یکی از اصلیترین دلایل مخالفت و دشمنی غرب با ملت ایران است. دانش، نقطه قوت و گام اصلی پیشرفت است که کسی نباید به آن دست پیدا کند.
@syriankhabar
🔲آمادهباش عرین الاسود به مبارزان مقاومت برای نبردی نزدیک با دشمن صهیونیستی
▪️گروه مقاومت عرین الاسود طی بیانیهای شهادت فارس حشاش مجاهد فلسطینی در جریان رویارویی با نیروهای ویژه ارتش رژیم صهیونیستی در اردوگاه بلاطه در نابلس را تسلیت گفت.
▪️این گروه تاکید کرد که مبارزان مقاومت دلاورانه در برابر نیروهای یمام ایستادگی کردند و اشغالگران اسرائیلی سرافکنده و با خفت و خواری مجبور به عقبنشینی از اردوگاه بلاطه شدند، مبارزان فلسطینی دو روز پیش نیز با گلوله و بمبهای دستساز جلوی اشغالگران اسرائیلی در بخش قدیمی نابلس ایستاده و توطئه آنان علیه مقاومت را با شکست مواجه کردند.
▪️گروه عرین الاسود تمامی مبارزان و گروههای مقاومت را به آمادهشدن برای نبردی نزدیک در شمال کرانه باختری که دشمن صهیونیستی به دنبال آغاز آن است، فراخواند و تاکید کرد: همه مبارزان مقاومت باید با توکل بر خدا در راهی که قدم گذاشتند، ثابت قدم بمانند و تحت هیچ شرایطی بازگشت و تسلیم شدن در کار نخواهد بود.
▪️عرین الاسود آورد که دشمن صهیونیستی دست به کشتار و جنایت علیه ملت فلسطین زده و باید متحمل تمامی پیامدهای این جنایات باشد. این گروه تصریح کرد که قطار مقاومت رو به جلو حرکت میکند و هرگز متوقف نخواهد شد.
@syriankhabar
مدیونید اگر فکر کنید افزایش قیمت خودرو کار دلالها است... اسم دلال بد در رفته است، دولت با شعار تعدیل قیمت خودرو و آرامش در بازار مجوز واردات خودرو را صادر کرده و بعد تعرفه را چنان بالا برده که انگار هیچ....
در یک کلام، دولت در مورد تلاش برای کاهش قیمت خودرو به شکل بدی دروغ میگوید... نه، چرا تعرفهها را بالا برده است؟!
@syriankhabar
15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این شیربچه کسی بود که با دوچرخهاش در کوچه چرخ میزد و موفق به شناسایی تیم یگان ویژه ترور و آدمکشی موسوم به مستعربین/عرب نماهای ارتش رژیم صهیونیستی در اردوگاه بلاطه نابلس شد و بلافاصله خودش را به نزدیک خانه فرمانده مقاومت میرساند و فریاد میزند اسرائیلیها آمدند سراغت و خبر میده که این فرمانده مقاومت هم سلاحش زا برمیدارد و درگیریها شروع میشود... در ادامه هم بقیه بچههای مقاومت را خبر میکنه که اونها هم وارد درگیری میشوند و عملیات شکست میخورد...
بالای صد تا کماندوی زبده ارتش اسرائیل و مستعربین رو همین الف بچه مچل کرد... اینها نسلی هستند که بارها در موردشان صحبت کردیم و صهیونیستها را به خاک سیاه خواهند نشاند...
@syriankhabar
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سنگینی نبردها در خطوط مقدم جنگ باعث شده که ارتش روسیه از پهپادهای شاهد ۱۳۱ و ۱۳۶ نه تنها در راستای انهدام اهداف ناتو در عمق خاک اوکراین استفاده میکند، بلکه برای زدن برخی اهداف مهم در خطوط مقدم هم از آنها بهره میگیرد. این موضوع نشان میدهد که روسها به اندازه کافی پهپاد انتحاری شاهد در اختیار دارند که اینگونه از آنها در خطوط مقدم استفاده میکنند. در این ویدئو شاهد حمله دو فروند پهپاد شاهد ۱۳۶ یا ۱۳۱ به مواضع مزدوران ناتو در خطوط مقدم نبرد هستیم و شلیک های پیاپی مزدوران برای به زیر کشیدن این پرواز هم راه به جایی نمیبرد.
@syriankhabar
🔴 آیا وزیر دفاع باید استیضاح شود؟!
🔻امروز گرفتار نوشتن لایحه دفاع برای ارائه به دادگاه به دلیل شکایت داماد سردار سرلشکر بودم. مستندات را همه جمعآوری کرد و در چهار صفحه مطالب خود را نوشتم. بسیاری از دوستان میگویند مواظب این جماعت باش که خیلی خطرناک هستند... باید عرض کنم که چیزی به اسم ترس وجود ندارد. در مملکتی که قرار بود عدالت برقرار شود، در کشوری که به حماسه خون 240 هزار شهید امروز سر پا ایستاده، باید هم داماد سردارها و تولههای مسوولان اینجا و آنجا پست بگیرند و به ریش ملت بخندند.
🔻با این حال، این داماد بسیار کوچکتر از آن است که بتواند حریف عدالت و حقیقت شود؛ نه او و نه بزرگتر از او هم چنین توانایی ندارند. ما که کارمندان پتروشیمی آریاساسول نیستیم که به دروغ شایع کنند فلانی نوه دختری آقای علمالهدی است و اگر کسی حرفی بزند پدرش را در میآورند... یا اینکه این همه ترسو نیستیم که یک سال با عنوان دروغین دکتر اینجا و آنچا خودمان را معرفی کنیم و بعد هم از ترس همه خبرهایی که در آن عنوان دکتر را آوردهاند از روی خروجی سایت حذف کنیم بدون اینکه بدانند همه در دسترس هستند...
🔻به همین دلیل دیروز و امروز گرفتار نوشتن این لایحه بودم تا اگر خدا کمک کرد این بابا را از پتروشیمی آریاساسول برداشته و یک نفر شایسته را به جای وی بگماریم تا چوب حراج به سرمایههای مملکت نزده و با حذف نیروهای متخصص و کارکشته، زمینه فرار آنها از کشور را فراهم نکنند. اینها را اینجا مینویسم تا اگر آقایان سردارها و مسوولان کشوری که اینجا هستند به خودشان بیایند و اجازه ندهند مملکت ملعبه دست چند بچه تازه به دوران رسیده شود و کسی در روز حادثه حاضر به دفاع از کیان کشور و نظام نگردد.
🔻در پاییز گذشته بپرسید که امثال این داماد و عقل منفصلش قرنفلی و سایر افرادی که برکشیدند چه کردند؟ چند بیانیه در دفاع از کشور صادر کرده و چند بار در خیابان ها برای حفظ امنیت کشور پاس دادند نه اینکه فقط به فکر گرفتن مناصب بالاتر و ایجاد یک شبکه عجیب در صنعت پتروشیمی کشور هستند؟ بروید و فضای رسانهای کشور را جستجو کنید... باورتان نمیشود که داستان از چه قرار است. فارس، تسنیم، مهر، مشرق، ایرنا و ... چرا سکوت کرده و چیزی نمیگویند؟ کشور را کردهاند شرکت سهامی خاص... ای کاش باسواد بودند، بلد بودند...
🔻این روزهای تلخ هم میگذرد و ای کاش می شد حال و روز بچههای آریاساسول را اینجا بنویسم که در پیامها و تماسهایی که می گیرند چه حال و روزی دارند. از اینکه دروغهای این حضرات برملا شده خوشحالند اما چون میدانند که این افراد وصل هستند، کمی واهمه دارند. ای کاش امیر حاتمی همچنان وزیر دفاع بود، ای کاش او هنوز بود تا شاهد چنین اتفاقاتی نبودیم، شاید نیاز باشد که مجلس در مورد وزارت دفاع هم ورود کند، شاید لازم باشد تحقیق و تفحص راه انداخته و حتی وزیر را استیضاح کنند. درست است که وزارت دفاع است، اما نباید در این وزارتخانه شاهد اتفاقات این چنینی باشیم.
🔻باز هم خواهم نوشت. باور کنید از بس نوشتهام و مستندات را جمع کردهام، سرم درد گرفته... بنده را به بزرگواری خود ببخشید. چون هزینه وکیل را ندارم و اصولا هم دوست ندارم وکیل بگیرم، بناچار تنهایی باید از خودم و فکرم دفاع کنم، به همین دلیل باید وقت بیشتری بگذارم. شما را در روند این یکی شکایت خواهم گذاشت. 29 شکایت دیگر در نظام مقدس علیه بنده شد و همه را به دعای خیر شما رد کردم، این یکی هم با نتایج مهم و درخشانی به پایان خواهد رسید. شک نداشته باشید.
@syriankhabar