نقشه شماره (۲)
همانگونه که در این نقشه مناطق خط خطی شده در جنوب بزرگراه به صورت کامل باید توسط تروریستها پاکسازی شود و آنها باید جسرالشغور تخلیه کنند. تروریستهای تکفیری در طول هفته گذشته هزاران کشته و زخمی در این منطقه را دادند و تا با حمایت هوایی پهپادهای ارتش اردوغان چند و دو شهرک را هم دوباره اشغال کردند. با این حال بر اساس طرح و نقشه عملیاتی که پیش از این هم گفته شده بود مقاومت به هر شکل ممکن باید خود را به بزرگراه حلب لاذقیه میرساند.
@syriankhabar
نقشه شماره (۳)
جنوب ادلب باید به این شکل در بیاید و تروریستها باید همه این مناطق را تخلیه کنند و به سمت مناطق شمالیتر بروند. ترکها در گفتوگوهایی که با طرف ایرانی داشتند میگفتند که به هیچ عنوان حاضر نیستند امنیت این بزرگراه را تأمین کنند و حتی حاضر نیستند این بزرگراه را در هر توافقی در آینده تخلیه کرده و به ارتش سوریه واگذار کنند!! اما تهدیدهایی که ایران و دمشق مبنی بر تداوم عملیات تا کنترل کامل این بزرگراه و رسیدن به شمال آن کرده بودند، توسط روسها به صورت کامل ارسال شد و اردوغان ناچار به تخلیه این مناطق گردید.
@syriankhabar
تروریست ها به صورت کامل از آنچه در مسکو گذشته ناامید شدند و نمی دانند که باید چگونه با این مسئله برخورد کرده و نیروهای خود را درباره خیانت که اردوغان به آنها کرده توجیه و راضی کنند.
طاهر العمر یکی از خبرنگاران تروریستها در شمال سوریه است که اعضای کانال آشنایی نسبی با وی و مطالبش دارند. او نوشته که هیچ کس نمیتواند توافقات صورت گرفته در مسکو را قبول کند در حالی که ارتش سوریه در حال فروپاشی!! بود. و به همین دلیل در روزهای آینده جنگ ادامه پیدا خواهد کرد.
@syriankhabar
🏴دکتر حسین شیخ الاسلام از چهرههای ماندگار مقاومت و از بزرگان این محور که نقش بسیار مهمی در شکل گیری اصل مقاومت در منطقه داشتند، متاسفانه بر اثر ابتلا به بیماری کروناویروس درگذشت. آقای شیخالاسلام دارای نقش اثرگذاری در سطح سیاست منطقهای جمهوری اسلامی بودند. همیشه صاحب نظر و دارای دیدگاهی صائب و آینده نگرانه در حوزه مسائل منطقهای بود. اگر در فضای مجازی جستجویی در مورد او، خاطرات، نظرات و سوابقش داشته باشید نکات بسیاری دستگیرتان خواهد شد.
✔️کانال اخبار سوریه ضایعه درگذشت این دیپلمات باسابقه و از چهرههای ماندگار مقاومت را به خانواده ایشان تسلیت عرض می کند.
@syriankhabar
آرام آرام به جمع کشورهای اروپایی و آمریکا هم می رسد آنهایی که مدام در رسانه هایشان در بوق و کرنا میکردند که ایران و ایرانی عامل گسترش ویروس کرونا است، حالا باید پاسخگوی این مسئله باشند در اروپا هم ایرانیها کرونا ویروس را گسترش دادند؟
همانگونه که در گزارش شب گذشته اشاره کردم هنوز مانده تا کشورهای اروپایی و مزه تلخی این ویروس کشنده و نامرد را بکشند و بدانند که اوضاع چگونه است. کشورهایی که در روزهای سخت تحریم ایران از ترس آمریکا جرأت نمیکردند تجهیزات لازم پزشکی را به کشورمان بفرستند، حالا باید چشم به راه کمک های پزشکی ایران باشند.
حالا بی بی سی، من و تو، سعودی اینترنشنال و سایر بوقهای تبلیغاتی دشمنان ایران بیایند و توضیح بدهند در ایتالیا، آلمان، فرانسه، اسپانیا، سوئیس و آمریکا اوضاع از چه قرار است؟ چرا آنها شهرهایشان را قرنطینه نمیکنند؟ چرا آنها مانع از سفر مردم نمیشوند؟ چرا واشنگتن که بیشترین تعداد مبتلا به کرونا ویروس را دارد هنوز قرنطینه نیست؟
@syriankhabar
اخبار سوریه
تظاهرات میلیونی!! بچه تروریستهای جبهه النصره در روستای کللی در ادلب در اعتراض به توافقنامه آتشبس امضا شده در مسکو... بزرگترهاشون از ترس سازمان امنیت اردوغان جرات نکردهاند دست به اعتراض بزنند، چند تا بچه را فرستادهاند تا به نیابت اعتراض کنند!!
@syriankhabar
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️«ادلب، آغازی بر یک پایان»
مستندی جذاب و دیدنی که امشب راس ساعت 22 از کانال اخبار سوریه خواهید دید.
در این مستند که کاری از گروه «حقیقت» است، شما با زوایای جدید و قابل تاملی از نبردها در ادلب آشنا خواهید شد، زوایایی که شاید دیدنش از زاویه دید دوربین و سخنان کارشناسان امر، خالی از لطف نباشد.
امشب ساعت 22 کانال اخبار سوریه را حتما ببینید.
@syriankhabar
🔳زیرساختهای فکری دولت هند و چرایی خشونت علیه مسلمانان/ 1
▪️خشونت دولت هند علیه مسلمانان، اعتبار بینالمللی آن را در افکار عمومی جهان دچار خدشه کرده است، مردم دنیا دیگر هند را بزرگترین دموکراسی جهان نمیدانند. در اینکه دولت نارندرا مودی، یکی از افراطیترین دولتها در طول تاریخ هند است، تردیدی نیست. در اساس رفتار دولت کنونی هند از جمله شخص مودی و آمیتشاه وزیر کشورش ناشی از تفکر ناسیونالیسم افراطی در هند است، تفکرات سران حزب مردم هند موسوم به بیجیپی با سنت دیرینه هند که بر سکولاریسم، عدم خشونت و همزیستی مسالمتآمیز تاکید دارد، سنخیت ندارد. دیدگاه حزب حاکم بیجیپی و حزب ملی داوطلبان هندو (آراساس) دیدگاه خاصی است به گمان آنها هند یک کشور هندو است و قدرت از دل تمدن هندو بیرون میآید و برای تبدیل شدن به یک قدرت بزرگ و یکپارچه باید به هندویسم اتکا کرد.
▪️این سیاست کلی آنهاست، بهطوریکه در این نگاه تبعیضآمیز به مسلمانان، آنها را به دو گروه خوب و بد تقسیم میکنند. گروه خوب کسانی هستند که از گذشته در هند بودهاند و با دولت و سیاستهای کلی هند سازگار هستند و گروه بد مهاجران هستند بهخصوص مهاجرانی که از سال 1955 به این طرف به هندوستان مهاجرت کردهاند و گاه با دولت هند هم همراه نیستند. هدف از این تقسیمبندی را اعمال محدودیت علیه بخشی از مسلمانان عنوان کرد دولت کنونی هند قانون حقوق شهروندی 1955 را اصلاح کرد که بر اساس این اصلاح، هرکس مدعی هندی بودن است باید برای اثبات آن یک سند از جمله شناسنامه، سند ملکی یا سند دیگری ارائه کند. اعمال این قانون،بر 200 میلیون مسلمان ساکن هند تاثیر میگذارد، اگر این اتفاق بیفتد از یک میلیارد و 300 میلیون نفر جمعیت هند، نزدیک به 200 میلیون نفر آن دچار مشکل میشوند.
▪️از سوی دیگر، حدود دو میلیون نفر که از میانمار و بنگلادش بعد از سال 1971 به این کشور مهاجرت کردهاند با چالش جدی روبهرو خواهند شد. عملیاتی شدن تدریجی قانون جدید در ایالت آسام در شمال شرق هند شروع شده است، از ایالات آسام شروع کردهاند و بهتدریج به دیگر ایالتها هم بسط خواهند داد که برای عملیاتی کردن آن، دولت خودش را پشت هندوهای افراطی پنهان کرده و گرچه در ظاهر محکوم میکند ولی در عمل هندوهای افراطی را تشویق به واکنش علیه مسلمانان میکند و پلیس با هندوهای افراطی همراه است. تکرار الگوی کشتار و اخراج مسلمانان روهینگیا در میانمار به دست بوداییان در هند در حال اجرائی شدن است؛ این الگو درباره مسلمانان میانمار هم تکرار شد و آنجا هم شبهنظامیان بودایی علیه مسلمانان اقدام کردند و ارتش نه تنها سکوت کرد بلکه عملا در کنار شبهنظامیان هم قرار گرفت.
▪️کشورها در حوزه سیاست خارجی بهدنبال اعتبار هستند و در حوزه سیاست داخلی عمدتا دنبال ثبات و رفاه هستند، رفتار نامناسب دولت هند با مسلمانان این کشور، هم ثبات و امنیت داخلی هند را دچار خدشه میکند و هم به اعتبار هند در عرصه بینالمللی لطمه میزند. داشتن قدرت فیزیکی برای کسب اعتبار بینالمللی لازم اما کافی نیست، گرچه قدرت فیزیکی یک عامل اعتباربخش برای کشورها در عرصه بینالمللی است اما نحوه بهکارگیری قدرت بیش از داشتن خود قدرت اهمیت دارد. زیان امریکاییها و خدشه وارد شدن به اعتبار بینالمللی آنها به خاطر استفاده نادرست از قدرت در سطح جهان و دخالت در دیگر کشورها را باید مدنظر قرار داد، برای مثال، امریکاییها در گوشه و کنار جهان دخالت میکنند اما این شکل از اعمال قدرت در افکار عمومی، زیانهایی را برای امریکا بهدنبال داشته است.
▪️در گذشته، هند بهعنوان بزرگترین دموکراسی در جهان شناخته میشد، الان در دنیای اسلام، جایگاه هند خدشهدار شده و دیگر اعتبار و جایگاه پیشین را ندارد بنابراین، دولت هند برای قدرتمند شدن، ثبات، رشد و توسعه اقتصادی باید از اعمال محدودیت علیه مسلمانان دست بردارد. البته اینجا باید به شرایط داخلی و منطقهای هند اشاره کرد، اکنون هند بهشدت نیازمند ثبات داخلی و اعتبار بینالمللی است تا بتواند برنامههای توسعهای خود را اجرا کند. موضعگیری محمدجواد ظریف در خصوص خشونتها علیه مسلمانان هند را باید با نگاه قدرتمندانه دید، آنچه در هند اتفاق میافتد افکار عمومی را جریحهدار میکند و واکنش نشان دادن انسانهای آزاده در غرب یا مسلمانان در خاورمیانه کاملا طبیعی است. در دنیای جهانی شده کنونی و در عصر ارتباطات، حوادث از دیدگان مردم پنهان نمیماند، یکی از ویژگیهای دنیای جهانی شده کنونی، نزدیک شدن احساسات و عواطف است. بنابراین وقتی این خشونتها روا داشته میشود به شکل طبیعی افکار عمومی بینالمللی بهخصوص مسلمانان از خود واکنش نشان میدهد.
✔️برداشته شده از گفتوگوی نوذر شفیعی با خبرگزاری ایرنا __ تدوین: کانال اخبار سوریه
@syriankhabar
🔳زیرساختهای فکری دولت هند و چرایی خشونت علیه مسلمانان/ 2
▪️وجه ضدبشری اقدامات هند را هم باید مدنظر قرار داد، امروزه در عرصه حقوق بینالملل، حقوق بشر یک قاعده «آمره» است یعنی این قاعده در هر جا نقض شود همه کشورها حق دارند نسبت به آن موضع بگیرند. سازمان ملل قطعنامهای با عنوان «مسوولیت حمایت» صادر کرده که بر اساس این دکترین، اگر حکومتی نتواند حقوق شهروندانش را در داخل تامین کن یا حتی اگر خودش در نقض حقوق شهروندان ورود کند، جامعه بینالمللی موظف است علیه آن دولت اقدام کند؛ بنابراین حتما آنچه در هند اتفاق میافتد بهتدریج واکنشها و پیامدهای منفی برای دولت هند دارد. اقدامات هند علیه مسلمانان این کشور نوعی نسلکشی است، عملا دولت هند به پاکسازی قومی مبادرت میورزد و بهتازگی حق خودمختاری بخش هندی کشمیر را لغو و امروز قانون حق شهروندی در این کشور را به ضرر مسلمانان تغییر داد.
▪️حذف اسامی اسلامی برخی مناطق جغرافیایی هند و ممانعت از انجام فرایض دینی توسط مسلمانان از دیگر وجوه اقدامات دولت مودی علیه مسلمانان است، در میان تمام اقلیتهای دینی و قومی در هندوستان، این محدودیتها فقط علیه مسلمانان اعمال میشود و این چیزی جز تبعیض نژادی و جنایت علیه بشریت و پاکسازی قومی نیست. در خصوص ریشههای سکوت نهادهای بینالمللی، سازمان کنفرانس اسلامی و کشورهای اسلامی در قبال خشونت علیه مسلمانان هم باید گفت: اگر مسلمانان به شکل واحد علیه انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس موضع میگرفتند یا اگر مسلمانان به طور قاطع در مقابل کشتار مسلمانان روهینگیا در میانمار موضع میگرفتند قطعا دولت هند به این سادگی علیه مسلمانان اعمال خشونت نمی کرد.
▪️مسلمانان تقریبا همه بهنوعی درگیر منازعه و مناقشه با هم هستند، آنکارا، تهران و ریاض در سوریه و آنکارا، ریاض، دوحه و ابوظبی در لیبی و به همین شکل کشورهای اسلامی در یمن با هم درگیر هستند، بنابراین وقتی این درگیریهای داخلی وجود دارد مشخص است که اگر خشونتی علیه مسلمانان رخ دهد، مسلمانان توان مقابله و واکنش ندارند و کشوری که خشونت را علیه اقلیت مسلمان انجام داده هم خیلی نگران واکنش کشورهای اسلامی نیست.
✔️برداشته شده از گفتوگوی نوذر شفیعی با خبرگزاری ایرنا __ تدوین: کانال اخبار سوریه
@syriankhabar