اخبار سوریه
✅ معاون شورای سیاست خارجه آمریکا: 📍ایران یک قدرت عادى نیست و درپی تغییر موازنه راهبردی در خاورمیانه
🔺آنچه معاون شورای سیاست خارجی آمریکا و همچنین یکی از اعضای اندیشکده هادسن در مورد ایران میگویند، مورد جالبی است که طبق معمول همیشه باید آن را با دقت مورد بررسی قرار داد. دولتهای مختلف آمریکا در تمام طول ۴۰ سال گذشته تلاش داشتند تا این گونه وانمود کنند که جمهوری اسلامی ایران تحت کنترل آنها قرار داشته و هیچ اقدام خارج از کنترلی نمیتواند انجام دهد. این رویکرد و مسئله باعث شده تا آنها خودشان هم باور کنند که ایران تحتِ فشار، ناتوان و ضعیف است که کار زیادی از دستش بر نمیآید و نباید چندان نگران این کشور بود! رویهای که تناقض بسیاری با رفتار سران کاخ سفید داشته و دارد.
🔺این نگاه که افراد حاضر در این گفتوگو با آن مخالف هستند به باور من به دو دلیل مطرح میگردد: دلیل اول بر این اساس استوار است که طرف آمریکایی دوست دارد خودش را گول بزند و چون نمیتواند ایران را محدود کرده و تحت فشار واقعی در راستای نیل به اهداف بنیادین که آن هم سرنگونی نظام حاکم بر ایران و تجریه کشور است، قرار دهد پس بر این گزینه مدام اصرار میکند که ایرانیها عادت دارند که خودشان را خیلی بزرگ نشان دهند، در حالی که اینگونه نیست! بر این مبنا باید گفت طرف آمریکایی یک هدف رسانهای نیز از کوچکنمایی قدرت ایران دارد و اصولاً این مسئله تنها در مورد ایران صادق نیست و سیاست کلیه آمریکا در برخورد با بسیاری از کشورها کوچکنمایی و ناتوان نشان دادن آنها در برابر قدرت آمریکا است.
🔺از سوی دیگر به نظر میرسد آمریکا برای آنکه هیچ اقدامی در مقابل ایران نداشته باشد و نمیخواهد اقدامی علیه ایران صورت دهد، با چنین ادبیاتی ایران را مخاطب قرار میدهد. این مسئله به خصوص وقتی اهمیت پیدا میکند که به روابط کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و آمریکا نگاه کنیم. در یادداشتی که پیش از این هم منتشر کردیم به وضوح به دلخوری کشورهای عرب حوزه خلیج فارس از نوع رفتار آمریکا در قبال ایران پرداخته و یادآور شدیم که یکی از دلایل کشورهای عربی در نزدیکی به رژیم صهیونیستی ناامید شدن از اقدام آمریکا علیه ایران است. آمریکاییها با تاکید بر این مسئله که ایران موضوع مهمی نیست، میخواهند کشورهای عرب حوزه خلیج فارس را آرام کرده و به آنها اطمینان دهند که واشنگتن مراقب آنها است!!
🔺اما این همه واقعیت نیست و همانگونه که این دو کارشناس آمریکایی تاکید میکنند رفتار هژمونیک ایران و سیاست تهاجمی تهران برای برقرار کردن کنترل خود بر منطقه، دور کردن تهدیدات همیشگی و تاریخی، تضمین استقلال و تمامیت ارضی خود، یک سیاست اصولی و قابل دفاع است. این دو کارشناس البته نمیخواستند دلیل رفتن ایران به این مسیر را توضیح داده و از تجربه تلخ ایران در هشت سال جنگ با رژیم بعث عراق بگویند و اینکه چه عاملی باعث شد تا جمهوری اسلامی به این نتیجه برسد که برای برقراری امنیت در داخل مرزهای خود باید واقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیک را پذیرفته و تهدیدات را در نطفه خفه کند. ایرانیها در طول سدههای گذشته بارها به دلیل رفتن در لاک دفاعی در چارچوب مرزهای خود ضرر کرده بودند.
🔺این برداشتی که این دو کارشناس امریکایی از رفتار و راهبرد ایرانیها در منطقه ارائه میکنند تا این اندازه برای بسیاری از افراد بهاصطلاح کارشناس و تحلیلگر شناخته شده نیست و دلیل این مساله نیز صدای بلندتر کسانی است که در کشور ما همواره فریاد زده و میزنند که عراق، سوریه، لبنان، فلسطین، غزه، دیلمون، افغانستان و.... به ما چه ربطی دارد! این افراد که در راهبرد کلان غربیها برای محدود کردن کشورمان در داخل مرزها (صرفا به دلیل لجبازی با حاکمیت، اگر خودشان در راس حکومت بودند و واقعیتها را به صورت عینی لمس میکردند، شک نکنید که به عراق و سوریه و یمن لشکرکشی میکردند) بازی میکنند مانع از آن شدهاند تا این وجه از قدرت بینظیر ایران که پس از قرنها دوباره احیا شده، برای مردم مشخص شود.
🔺اصولا سیاست ایران نه اشغالگرانه است، نه توسعهطلبانه است و نه دنبال آن است که کشوری را مطیع و فرمانبردار خود کند، کلیت سیاست ایران بر این مهم استوار است که از منطقهای که در آن زندگی میکند چیزی تمامیت ارضی و امنیت عمومی کشور را تهدید نکند. در منطقهای که نقطه به نقطه آن میدان مین بوده و کشورها استقلال واقعی از خود ندارند و هر یک وابسته به یکی از قدرتهای فرامنطقهای هستند که یکی از آنها در صدد اعمال حاکمیت جهانی خود است، در تهران هر کسی حکومت کند اگر عقل سالمی داشته باشد باید همین سیاست را در پیش بگیرد، در غیر این صورت تا به امروز بارها صدامهای متفاوتی جنگهای دیگری را به ما تحمیل کرده بودند.
@syriankhabar
⚫️چرا کسی تهدیدهای ترامپ را جدی نمیگیرد؟
▪️آواز کوچه باغی را همه شنیدهاید و شاید هم لاف در غریبی را. وقتی که ترامپ دستور ترور رستم ایرانشهر ما را داد و وقتی با حجم فاجعهای که ساخته بود مواجه گشت و دید عزم ایران برای کوبیدن مراکز امریکایی جدی است و حتما خواهد زد، شروع به تهدید کرد، تا توانست نیرو و تجهیزات به منطقه آورد و حتی گفت که 50 نقطه ایران، از جمله حسینیه امام خمینی (ره) را هدف قرار خواهد داد.
▪️او در حالی این حرفها را میزد و این تهدیدات را میکرد که دهها واسطه به ایران فرستاد تا چهره امریکا را نزد جهانیان خورد نکنند و تاکید کرد که شما تلافی نکنید، قول میدهم که تحریمها را بردارم اما در ایرانِ ما کسی به فکر این حرفها نبود و ابتدا باید ترمز او و نتانیاهو کشیده میشد تا بیش از این جلو نیایند، چرا که مساله انتقام خون قهرمانان ملی ما، چیزی بیش از کوبیدن عین الاسد و الحریر بود.
▪️باوجود همه تهدیدها و وعدهها، ایران کار خودش را کرد و عین الاسد و الحریر را کوبید و این برای اولین بار در طول تاریخ بود که یک پایگاه نظامی امریکا توسط یک کشور دیگر با موشکهای زمین به زمین در یک عملیات انتقامی هدف قرار میگرفت و آنها فقط نگاه کردند. همه صدای بریده و پر از ترس ترامپ را به خاطر دارند که چگونه ترسیده بود و در کنار ژنرالهایش ایستاد و گفت: به نظرش ایران قصد ادامه دادن ندارد، اما میدانست که ایران قصد ادامه دادن دارد و میخواهد امریکاییها را از آسیای غربی اخراج کند و این هم کار کوچکی نیست.
▪️حالا در آستانه انتخابات امریکا و در حالی که مشخص است مکانیزم ماشه هم راه به جایی نخواهد برد، ترامپ دوباره دست به توئیت شده و دوباره بدون داشتن هیچ دلیل و منطقی ایران را تهدید کرده است! او که مشخص نیست با کدام مستندات در مورد حملات انتقامجویانه ایران برای پاسخ به ترور بزدلانه سپهید سلیمانی و ابومهندی مهندس دارد، حرف میزند با تکرار برخی یاوهسراییها در حساب توئیتری خود نوشت: «بر اساس گزارشهای رسانهای، ایران ممکن است در حال برنامهریزی یک ترور یا حمله دیگری علیه ایالات متحده برای گرفتن انتقام کشتن سلیمانی باشد که به دلیل برنامهریزی او برای حملهای در آینده، قتل نظامیان آمریکایی و رنجی که سالها ایجاد کرد، انجام شد».
▪️تاکید ترامپ بر «گزارشهای رسانهای» نشان میدهد که او فقط برای آنکه تبلیغی کند، این توئیت را منتشر کرده است. او نمیتوانست به «گزارشهای امنیتی و اطلاعاتی» استناد کند، چرا که در مقابلش دمکراتها قد علم کرده و از او میخواستند این مستندات را منتشر کند. حالا کدام رسانه و کدام گزارش در ادامه به آن اشاره خواهد شد، اما در تهران کسی دیگر ترامپ را برای تهدیداتش جدی نمیگیرد، فقط همه حواسشان به این است که مبادا دوباره دست به کاری خبط بزند که نیاز به پاسخ در این بازه زمانی داشته باشد.
▪️ایران با قدرت پاسخ اقدامات بزدلانه امریکا را داده و به صورت روزانه به آنها حمله میکند و این مساله را همه میدانند. با این حال، تهدیدهای پوشالی ترامپ پس از آن مطرح میشود که نشریه پولتیکو در گزارشی دروغ و بدون اشاره به هیچ سندی مدعی شده بود که ایران تصمیم به ترور «لانا مارکس» سفیر آمریکا در آفریقای جنوبی است! حالا این نشریه که مشخص است این گزارش دروغ را به سفارش یکی از سمپاتها و حامیان ترامپ نوشته و پولی هم بابت این نوشته گرفته، اصلا فکر نکرده که ایران هیچ وقت روابط خوب و حسنه خودش با افریقای جنوبی را فدای کشتن یک سفیر بیارزش امریکا نخواهد کرد.
▪️از سوی دیگر، بن رودز مشاور امنیت ملی کاخ سفید در دولت پیشین آمریکا در پی انتشار پیام توییتری دونالد ترامپ در صفحه توییترش نوشت: ایران به طور چشمگیری برنامه هستهایاش را سرعت بخشیده است. سیاست ترامپ درباره ایران، امنیت آمریکا و جهان را کاهش داده است. انتشار پیامهای تویتری تهدیدآمیز این را تغییر نداده است.
@syriankhabar
همزمان با پخش مستقیم برنامه امضای برقراری روابط دیپلماتیک میان حکام آل خلیفه در جزیره اشغالی دیلمون و اولاد آل نهیان در ابوظبی، صدای آژیر از شهرکهای اشغالی و صهیونیستنشین اشدود و عسقلان شنیده میشود. به نظر میرسد گروههای فلسطینی با موشک به استقبال همخوابگی بن زاید و بن عیسی با نتانیاهو رفتهاند!
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با فعال شدن سامانه گنبد آهنین، درگیری میان موشکهای شلیک شده از غزه به سمت کلنیهای صهیونیستنشین در شهرهای اشغالی فلسطین با موشکهای صهیونیستها شروع شده است. به نظر میرسد که تشکیلات خودگردان فلسطین که همه امید و آرزویش به این بود که کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی رابطه ندارند و میتواند از این برگه فشار استفاده کند حالا تک و تنها باید به وظیفه اصلی خود که همان پاسبانی برای شهرکنشینان است ادامه دهد یا اینکه راه دیگری را انتخاب کند!! تکلیف در باریکه غزه خیلی وقت است که مشخص شده است.
@syriankhabar
مشخص است آن دورانی که یک افسر انگلیسی میتوانست سرنوشت یک ملت را تغییر دهد گذشته است، امروز آن افسر که با همان نقش قدیمی قرار بود فتنهگری کند در جایی که فکرش را هم نمی کرد مجازات شد تا درس عبرتی شود برای دیگران. ما امیدواریم که طرفهای مقابل درسشان را خوب بخوانند، یادشان باشد که الفبای انگلیسی ۲۶ حرف دارد و الفبای فارسی ۳۲ حرف!! بهتر است یاد بگیرند...
@syriankhabar
🔴حمله به خودروی افسران CIA در عراق
🔺گروه مقاومت سرایا المنتقم خودروی متعلق به سازمان CIA آمریکا را در نزدیکی پایگاه ویکتوری با بمبهای کنار جادهای هدف قرار داد. هنوز از نتایج این حمله و اینکه آیا تلفاتی به افسران جاسوسی آمریکایی وارد شده یا نه، خبری منتشر نشده است اما نفس این کار نشان میدهد که راهبرد جدیدی در کنار راهبردهای پیشین علیه اقدامات غیر قانونی ائتلاف آمریکایی شکل گرفته است.
🔺پس از حمله به خودروی سازمان جاسوسی انگلیس که منجر به هلاکت یکی از افسران ارشد و برجسته MI6 در بغداد شد، حالا نوبت به افسران سازمان جاسوسی آمریکا است تا با محدود کردن حرکات آنها توسط گروه های مقاومت در عراق مانع از فتنهگری آنها در این کشور شوند. گفته می شود مهمترین و اصلی ترین مرکز جاسوسی آمریکا و انگلیس در عراق در منطقه سبز و در سفارتخانههای این کشورها در بغداد قرار دارد و پایگاه الحریر در منطقه تحت کنترل خانواده ملامسعود بارزانی بهعنوان ایستگاه اصلی شنود و جمعآوری اطلاعات کار میکند.
@syriankhabar
🔳هلاکت سه افسر CIA در عراق
▪️سرایا المنتقم تاکید میکند که با بمبهای کنار جادهای ۲ خودروی زرهپوش حامل افسران آمریکایی که در میان آنها برخی از افسران رابط با سفارتخانه واشنگتن در بغداد نیز حضور داشتند را هدف قرار داده که هر دو خودرو منهدم شده و اطلاعات اولیه حکایت از آن دارد که سه افسر ارشد آمریکایی به هلاکت رسیدهاند.
@syriankhabar
سازمان جاسوسی آمریکا در کنار سازمان جاسوسی انگلیس و رژیم صهیونیستی باید تاوان بسیاری به خاطر اقداماتشان علیه ملت ایران بدهند. آنها در طول سالهای گذشته هیچ وقت از تلاش برای ترور و ایجاد ناامنی و آشوب در ایران دست بر نداشته و هر جا توانستند به ما ضربه زدند. این روزها عراق جولانگاه افسران و جاسوسان و عملههای سازمان جاسوسی انگلیس، و آمریکا و برخی از طرف های دیگر است که در پوششهای مختلف در حال خرابکاری و فتنهگری علیه ملت عراق بوده و تلاش دارند تا با عمیقتر کردن مشکلات این کشور و نسبت دادن آنها به ایران مانع از خروج نظامیان آمریکایی از این کشور شوند. با این حال آدرسها به صورت دقیق ارسال میگردد و مأموریتها به شکل کاملاً تمیز و بیعیب و نقصی اجرا میشود. گفته بودم که این تازه اول بازی است و تا پایان زمان زیادی باقی مانده است. گروههای مقاومت عراقی هیچ وقت اجازه نخواهند داد که کشورشان جولانگاه جاسوسهای غربی شود تا این کشور را بیش از پیش در ناامنی و فلاکت و بدبختی غرق کنند.
@syriankhabar
اخبار سوریه
سازمان جاسوسی آمریکا در کنار سازمان جاسوسی انگلیس و رژیم صهیونیستی باید تاوان بسیاری به خاطر اقدامات
صابرین نیوز: دوربینهای مدار بسته موجود در خیابان فرودگاه بغداد وابسته به عملیات بغداد از میدان عباس بن فرناس به سمت شهر بغداد کاملاً از كار افتاده هستند. اما دوربينهاى مسير مقابل از بغداد به سمت فرودگاه فعال هستند، واين باعث شده که تحقیقات گستردهای در این مورد آغاز شود، دوربینها چگونه از کار افتادند و آیا گروه سرایا المنتقم در حمله اخیر خود به خودروی CIA از فناوریهای جدیدی استفاده کردهاند؟
@syriankhabar
🔳متن کامل توافق رژیم صهیونیستی با آلخلیفه و آلنهیان
▪️همانگونه که در جریان هستید، روز سهشنبه به وقت امریکا با حضور وزیر امور خارجه آل خلیفه که بر مجمع الجزایر اشغالی دیلمون با حمایت رژیمهای امریکا و انگلیس حکومت میکنند و همچنین برادر کوچکتر محمد بن زاید ولیعهد دولت-شهر ابوظبی توافق برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی امضا شد. در حالی که نخستوزیر رژیم صهیونیستی خود را به واشنگتن رسانده بود تا این توافق را امضا کند، آل خلیفه و آل نهیان وزرای خارجه خودشان را گسیل کردند، چرا که بهخوبی از تبعات بسیار وخیم تصمیمی که گرفتهاند خبر داشته و میدانند که باید فعلا بر سر این تصمیم فحش بخورند.
▪️با این حال، با مطالعه توافق 12 بندی برقراری روابط دیپلماتیک که با حضور رئیسجمهور امریکا به امضا رسید، متوجه خواهیم شد که اصولا چیزی به اسم مساله فلسطین در این توافق وجود ندارد. بعد از امضای توافقنامههای صلح امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی در کاخ سفید، سؤالات درباره سرنوشت طرح الحاق کرانه باختری مجددا مطرح شدهاند. درحالی که امارات از همان آغاز اعلام کرد توافق صلح و عادیسازی روابط با اسرائیل در ازای لغو طرح الحاق است اما شخصیتهای عالیرتبه اسرائیلی این مساله را تکذیب کردند.
▪️همچنین در اسناد توافقهای امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی که کاخ سفید آن را منتشر کرده، ذکر نشده که اسرائیل ملزم به توقف الحاق اراضی فلسطینی یا حتی به تأخیر انداختن آن است. تمام اسنادی که به «توافقهای ابراهیم»!! معروف است، از هرگونه اشاره به طرح صلح عربی یا قطعنامههای شورای امنیت خالی است و هیچ گونه اشارهای به مرزهای ۱۹۶۷ و پایتختی قدس شرقی و آوارگان نشده است. حتی اصطلاح راهکار تشکیل دو کشور و طرح الحاق کرانه باختری در این دو توافق نیامده است!
۱. برقراری صلح و روابط دیپلماتیک و عادیسازی کامل روابط دوجانبه.
۲. دو طرف در روابطشان به منشور سازمان ملل و اصول قوانین بین المللی تکیه میکنند و هر کدام حاکمیت دیگری و حق زیستن در صلح و امنیت را به رسمیت میشناسد و دو طرف روابط دوستانه بین خود و مردمشان برقرار کرده و تمام اختلافات را به روش مسالمتآمیز حل میکنند.
۳. افتتاح سفارتخانهها و کنسولگریها و تبادل سفرای دائم در سریعترین زمان ممکن بعد از امضای معاهده.
۴. دو طرف به اهمیت تفاهم و همکاری و هماهنگی در زمینههای صلح و ثبات به عنوان پایه و اصل روابطشان و ابزاری برای تقویت صلح و ثبات در خاورمیانه توجه میکنند. دو طرف متعهد میشوند اقدامات لازم را برای ممانعت از هرگونه فعالیتهای تروریستی و خصمانه علیه یکدیگر اتخاذ کرده و اجازه حمایت از چنین فعالیتهایی را در داخل یا خارج ندهند.
۵. به خاطر پیشبرد روند صلح و ثبات و شکوفایی در تمام خاورمیانه دو طرف توافقهای دوجانبهای را در زمینههای نظارت پزشکی، علوم و تکنولوژی، گردشگری، فرهنگ، ورزش، انرژی، محیط زیست، آموزش، دریایی، ارتباطات، پست، کشاورزی، امنیت غذایی و آب امضا میکنند.
دو طرف میتوانند توافقهایی در زمینههای دیگر از جمله حمایت مالی و سرمایهگذاری، هواپیمایی، ویزا و خدمات کنسولگری، اختراع، تجارت و روابط اقتصادی داشته باشند.
۶. تقویت فرهنگ همزیستی بین مردم امارات و اسرائیل از طریق ایجاد برنامهها و مذاکرات ادیان و تبادلات فرهنگی و آکادمیک و علمی و اتخاذ تدابیر درباره ویزا برای تسهیل سفر امن شهروندان. دو طرف برای مقابله با افراطگرایی که به انزجار، دودستگی و تروریسم دعوت میکند و مقابله با تبعیض و عضوگیری و ایجاد همایش مشترک صلح و همزیستی تلاش میکنند.
۷. دو طرف آماده پیوستن به آمریکا برای ارتقا و ایجاد دستورکارهای استراتژیک خاورمیانه برای گسترش روابط دیپلماتیک و تجاری و ثبات در منطقه هستند.
۸. این معاهده بر وظایف و حقوق دو طرف به موجب منشور سازمان ملل و اجرای احکام توافقهای چندجانبه که هر کدام از امارات و اسرائیل در آن شرکت دارند، تاثیری ندارد.
۹. دو طرف برای عمل به تعهداتشان صرف نظر از هرگونه اقدام یا سستی طرف مقابل و صرف نظر از هرگونه سندی که با این معاهده همسو نباشد، حسن نیت داشته باشند. هر طرفی به دیگری توضیح میدهد که مغایرتی بین تعهداتش در این معاهده وجود ندارد. دو طرف متعهد میشوند که وارد هیچگونه تعهد و توافقی که مغایر با این معاهده باشد، نشوند.
۱۰. دو طرف در سریعترین زمان ممکن این معاهده را تصویب کرده و بعد از تبادل اسناد وارد مرحله اجرایی میشود.
۱۱. نزاعهایی که بر سر اجرا یا تفسیر این معاهده به وجود میآید از طریق مذاکره حل میشود. هر نزاعی از این قبیل که نتوان از طریق مذاکره آن را حل کرد به داوری گذاشته میشود.
۱۲. این معاهده برای دبیرکل سازمان ملل فرستاده میشود تا طبق احکام ماده ۱۰۲ منشور سازمان ملل آن را ثبت کند.
@syriankhabar
اخبار سوریه
https://twitter.com/kjafari8/status/1306232745308364800?s=09
دوستان عزیز در صورت امکان لطف کرده و حتما توئیتر ما را لایک و فالو کنید. اکانت قبلی با همت مفلوکهای آلبانینشین و پس از بارها ریپورت شدن بالاخره از دست خارج شد و وقتی به دستم رسید که همه فالوورها پاک شده بود. این اکانت هم چند روزی است که مورد حمله قرار میگیرد. تنها راه نیز لایک، کامنت و دنبال کردن است. متاسفانه سیاست فیلترینگ در کشور ما بیش از آنکه کمک باشد، باعث شده تا فرصت در اختیار کسانی قرار بگیرد که خارج از مرزها دسترسی آسانی به نت دارند.
آنهایی که در کشور ما تصمیم میگیرند، فکر میکنند همه مثل خودشان بوده و قدرت پاسخ به مخالفان ایران در عرصه مجازی را ندارند و چون توانی ندارند، صورت مساله را پاک میکنند. جای نوشتن این مسائل نیست، فقط امیدوارم آنهایی که ایده بستن همه فضای مجازی را دادهاند، دهان خودشان بسته شود، چرا که این جماعت تنبل، بیایده، سرخورده و ناتوان هستند. تنها ایده همیشگی دم دست آنها، بستن است و بس!
با تشکر از همه شما....
پایگاه نظامی ارتش تروریستی امریکا در منطقه سبز بغداد (موسوم به سفارت امریکا) هدف راکتهای جدید و پیشرفته قرار گرفت. منابع عراقی تاکید میکنند که یک موشک پیشرفته به محوطه سفارت (پادگان ارتش تروریستی امریکا) اصابت کرده و صدای مهیبی به گوش رسیده است. پس از این حمله، تفنگداران دریایی ارتش امریکا، دربهای پادگان را بستند!
@syriankhabar
✴️2000 روز پس از شروع جنگ / 1
🔸روز گذشته دو هزارمین روز از جنگی نابرابر علیه مردم یمن بود، جنگی که در تاریخ جنگهای عربی-عربی بیسابقه است. این جنگ در حالی امروز وارد دو هزار و یکمین روز خود میشود که در طول مدت پنج سال و نیم گذشته صدها گزارش، یادداشت و فیلم از آن کار کرده و بدون شک، یکی از اصلیترین و مهمترین موضوعاتی خواهد بود که به آن خواهیم پرداخت. با این حال پس از دو هزار روز جنگ، دهها هزار سورتی پرواز، حضور هزاران نظامی سعودی، اماراتی و دهها هزار مزدور از سایر کشورهای عربی و غیرعربی در یمن، انگار این یمنیها هستند که به سعودیها حمله کردهاند. روز گذشته وزارت خارجه سعودی در گزارشی به همین مناسبت از جامعه جهانی خواست تا «مانع از شلیک موشک و پهپاد از یمن به سمت عربستان شوند»!
🔸همان روزهای اول تجاوز نظامی به یمن بود که احمد عسیری سخنگوی وقت ائتلاف سعودی – اماراتی با تبختر در مقابل دوربینهای رسانههای مختلف قرار گرفت و مدعی شد که در بمبارانهای صورت گرفته، «بیش از 95درصد از دارایی موشکی یمنیها منهدم شده است» و در طول سه ماه گذشته نیز بارها در حملاتی که اطراف صنعا صورت گرفت، چنین ادعاهایی صورت گرفت، اما هنوز هم موشک و پهپاد به سمت مواضع سعودیها در ریاض تا مأرب و از عسیر و جازان و نجران تا فرودگاه ابهاء شلیک میشود. در روزهایی که فشار نظامی شدید ارتش و کمیتههای مردمی برای پاکسازی کامل استان مأرب در جریان است، سعودیها به شکل فزایندهای تحت فشار قرار گرفته و به هر عاملی دست میزنند تا شاید از این مخمصه نجات پیدا کنند.
🔸همانگونه که در طول یادداشتها و گزارشهای پیشین هم یادآور شدیم، سعودیها به شدت دنبال راهی هستند تا از باتلاق گسترده و عمیق یمن خارج شوند، با این حال حاضر هم نیستند که برای این خروج هزینهای داده و از خواستهها و اهداف شوم خود دست بکشند. آنها مدام در حال فشار به سازمانهای بینالمللی، کشورهای مختلف و نهادهای مربوطه هستند تا با فشار بر دولت نجات ملی یمن، آنها را وادار به پذیرش خواستههای خود کرده، بدون آنکه بخواهند محاصره ملت یمن را بردارند، نبردها به ویژه در استان مأرب متوقف شده و شلیک موشک به داخل خاک سعودی، به ویژه فرودگاه ابهاء هم به پایان برسد.
🔸برای سعودیها از اینکه میبینند انصارالله باوجود محاصره شدید 5 ساله و فشارهای بسیار زیاد اقتصادی، مالی، معیشتی و نداشتن هیچ حامی مستقل منطقهای و بینالمللی که بتواند به آنها کمک مالی یا تسلیحاتی کند، دست برتر را داشته و به غیر از برداشته شدن محاصره غیرانسانی به چیز دیگری راضی نیستند، اوضاع بسیار نابسامان و بیریخت است. ترس و واهمه سعودیها از این موضوع تا آنجا است که در طول روزهای گذشته تلاش کردند با کشیدن پای دبیرکل سازمان ملل به ماجرا و حتی تلاشهای عادل الجبیر برای برقراری تماس با کشورهای مختلف جهت یافتن راهحلی برای فشار بر انصارالله، از هیچ تلاشی فروگذار نکردند.
🔸در این تماسها، عادل الجبیر جز حمایت ضمنی از ائتلاف و محکوم کردن انصارالله در شلیک موشک به سمت مواضع سعودیها، چیزی دستش را نگرفت. در واقع انصارالله در هیچ یک از کشورهایی که سعودیها با آنها تماس گرفتهاند نمایندگی نداشته یا رابطهای ندارد که بتوان بر آنها فشار وارد کرد. نگرانی عمده دیگر سعودیها از وضعیت انتخابات امریکا است. در طول سالهای گذشته ترامپ با اندیشه فروش بیش از پیش سلاح حامی اصلی تداوم جنگ علیه مردم یمن بود و در این مسیر، حتی در فروردین ماه 1398 مصوبه کنگره برای قطع کمک به ائتلاف به رهبری عربستان در یمن را وتو کرد، اما سعودیها از این واهمه دارند که در آستانه انتخابات ترامپ برای آنکه چهره ضدجنگ به خود بگیرد، رفتاری دیگر داشته باشد.
🔸تلاشهای سیاسی سعودیها برای رسیدن به یک نقطه توافق و آتشبس ادامه دارد. این تلاشها باوجود هزینههای بسیار در برگزاری نشستها و جلسات و دیدارهای مختلف با نمایندگان و سفرای کشورهای حاضر در ریاض و حتی در سازمان ملل هیچ خروجی مشخصی برای سعودیها ندارد. دلیل عمده این ناکامیها نیز مشخص است، به صورت کلی باید گفت که همه طرفهای اروپایی به این باور هستند که ارتش سعودی و همپیمانان آنها توانایی شکست یمنیها و شکلدهی یک پیروزی برای رسیدن به یک توافق را ندارند و از سوی دیگر، مواضع دولت نجات ملی در صنعا کاملا درست است.
@syriankhabar
✴️2000 روز پس از شروع جنگ، چگونه جنگ سعودیها را ضعیف کرد /2
🔸این موضوعات دست به دست همه داده تا فشار بسیار زیادی بر سران ریاض وارد شود. آنها در روزهای بد اقتصادی روزانه دهها میلیون دلار در یمن هزینه میکنند و انگار این پولها را در چاه ویل میریزند. به همین علت پس از هر تلاش سیاسی و دیپلماتیک ناموفق، دست حملات هوایی به شهرهای یمن، به ویژه صنعا میزنند. این حملات که پاسخ طبیعی ارتش یمن را در پی دارد هیچ نقطه قوتی برای سعودیها باقی نگذاشته است. از سوی دیگر، فرستاده سازمان ملل در امور یمن که یک شکستخورده بالفطره در موضوع این کشور است، تلاش دارد تا دل سعودیها را به دست بیاورد و بهنوعی به جنگ سختی که در جبهه مأرب در جریان است، اشاره دارد.
🔸مارتین گریفیث در روزی که سازمان ملل در گزارشی از وجود قحطی و گرسنگی در یمن خبر داده و تاکید داشته که سعودی، امارات و کویت به تعهدات خود برای کمک غذایی به مردم یمن کمک نکرده و این مساله باعث شده تا 9 میلیون انسان در معرض گرسنگی قرار بگیرند، با صدور بیانیهای گفت: «طی هفته گذشته به طرفهای ذیربط، پیشنویس «اعلامیه مشترک» را فرستاد که بیانگر مسائلی بود که طی مذاکرات پیشین مطرح شده بود.» و این اعلامیه مشترک چیزی جز پذیرش آتشبس توسط ارتش و کمیتههای مردمی یمن در سایه تداوم محاصره این کشور توسط سعودیها نیست!
🔸این روزها فشارها بر سران ریاض زیاد است. در حالی که پارلمان اروپا مصوبهای را تصویب کرد که از کشورهای عضو در این اتحادیه میخواهد تا به عربستان و امارات به دلیل تجاوزشان در یمن سلاح نفروشند، در عرصه میدانی اوضاع اصلا به نفع سعودیها نیست. پنج هفته قبل نیز حکم قضائی صادر شد که دولت بلژیک را به توقف دادن مجوز به شرکت تسلیحاتی صادرکننده سلاح به ریاض ملزم میکرد که این تصمیم با إعمال فشار سازمانهای جامعه مدنی و حقوق بشری صورت گرفت. هر چند انگلیسیها و برخی دیگر از کشورهای اروپایی فقط به فکر فروش سلاح بوده و چیزی به اسم ارزشهای انسانی ندارند، اما همین مسائل هم برای بن سلمان سخت و غیرقابل تحمل است.
🔸ماشین جنگی سعودی و امارات پس از جنگ یمن در کنار آبرو و حیثیت آنها به شدت لکهدار شده و کسی نمیتواند این لکه ننگ را پاک کند. آنها قرار بود در سایه این جنگ قدرتمند شده و عملا رهبری جهان عرب را به دست بگیرند، ارتش اسلامی را در کنار بانک اسلامی راه انداخته و روند کنترل جهان اسلام را پس از یمن، از برخی کشورهای دیگر مانند قطر، لیبی، سودان و با همراهی برخی طرفهای دیگر ادامه دهند. اما دیدیم که آنها به جای رهبری جهان اسلام به سمت برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی رفتند، چرا که فهمیدند بسیار ضعیف و ناتوان هستند، آن اندازه که حتی حریف کشور فقیری مانند یمن هم نمیشوند و چه برسد به ایران و یا هر جای دیگر.
🔸شکست امارات و عربستان در یمن باعث شد تا قطر و ترکیه هم رویکرد دیگری به سمت آنها داشته باشند و رژیم صهیونیستی در سایه همین ناکامی به آنها نزدیک شود. اگر بن سلمان و بن زاید وارد این جنگ نمیشدند، واقعا کسی عیب و هنرشان را نمیفهمید و در سایه داشتن تجهیزات بسیار پیشرفته، همه فکر میکردند دارای ارتش قدرتمندی هستند که باید به آنها احترام گذاشت. اما امروز همه شکستهای بعدی که شاهدش هستیم، از گذر شکست از رزمندگان یمنی بیرون میآید. ایستادن کنار نتانیاهو از سر ناچاری و بیچارگی است و نه از سر اختیار. شکست نظامی، در ادامه خود شکست سیاسی را هم در پی خواهد داشت، چنانچه اماراتیها در جهان اسلام به صورت کامل شکسته شدند.
🔸در پایان باید گفت روزها، سعودیها شکستهای گزندهای را ارتش و کمیتههای مردمی دریافت میکنند. آنها از پیشرویهای آرام اما مطمئن و ادامهدار ارتش و کمیتههای مردمی در جبهه مأرب بهشدت وحشتزده هستند. این پیشرویها که در جبهه جنوب غربی مأرب استوار است باعث شده تا روستاها، شهرکها و ارتفاعات متعددی پاکسازی شود و با بیعت قبایل مختلف حاضر در منطقه با ارتش ملی یمن، مسیر به سمت مأرب گشوده شود. سعودیها در این روزها هزینه هنگفتی را برای مقابله با پیشروی رزمندگان یمنی میپردازند و هدف آنها خرید زمان برای یک توافق است! میدانند که با سقوط مأرب چه اتفاقی روی خواهد داد.
✔️در گزارشی دیگر با استفاده از نقشه تلاش خواهم کرد تا میدان نبرد در مارب را بهتر برای مخاطبان طراحی کنم، اما در جریان باشید که همان تاکتیک آشنای مقاومت در سوریه که شهرها را دور میزد، در مأرب هم تکرار میشود. سیاست حرکت مستقیم به سمت شهر کنار گذاشته شده و در فاصله 55 کیلومتری جنوب شهر، به سمت شهر جوبه و از آنجا به سمت شرق مأرب نیروها حرکت خواهند کرد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک پرواز جمع ببینید از گربههای مغرور و تکرار نشدنی ایرانی....
@syriankhabar
دقایقی پیش یک فروند پهپاد صماد۳ ارتش یمن با دقت کامل یک هدف بسیار مهم در فرودگاه بین المللی ابهاء در استان اشغالی عسیر را هدف قرار داد و آن را منهدم کرد. ارتش یمن در مورد این هدف و نوع آن گزارشی منتشر نکرده، ولی تاکید کرد این هدف از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بوده و در پاسخ به جنایتهای روزانه و ادامه اقدامات ضد بشری ارتش سعودی صورت گرفته است.
@syriankhabar
تابستان داغی که دشمنان فکر می کردند میتوانند برای ما رقم بزنند با صبر و حوصله و همچنین از خودگذشتگی ملت ایران به پایان رسید و اکنون در آستانه پاییز پررنگ بر آن است تا با هزار نیرنگ آنچه را که نتوانسته بود در تابستان به آن برسد در این فصل عملی کند اما دشمن باید بداند این بار نوبت ماست. آنهایی که فکر میکنند تابستان اتفاقی نیافتاد یادشان باشد تابستان پر از حوادث گوناگونی بود که بسیاری از آنها اعلام نشد و شاید هیچ وقت هم رسانهای نگردد، اما آنهایی که در میدان هستند و کار میکنند به خوبی میدانند که چه میکنند.... ماجرا تازه شروع شده است و روزهای نفسگیر و تاریخسازی در انتظار همه ما خواهد بود.
@syriankhabar
🔵استعفای سراج و رکب خوردن اردوغان در لیبی
▪️تحولات در لیبی آنگونه رئیسجمهور ترکیه انتظار داشت به نفع او پیش نرفت و لیبیاییها که به آینده کشور خود (فارغ از هر مسالهای) فکر میکنند به این نتیجه رسیدند که برای داشتن آینده بهتر است واقعنگر باشند. در این میان اخوانیهای حاکم در طرابلس هم که به نوعی متحد و همراه دولت حاکم اخوانی در آنکارا به شمار میرفتند و اردوغان امیدوار بود با تکیه بر این دوستانِ جان، جای پای خود در شمال افریقا را مستحکم کند، حالا رکبی عجیب خورده است. این رکب که نشان میدهد حکام دولت وفاق آینده لیبی را در نزدیکی و همکاری با کشورهای متعدد اروپایی میبینند تا ترکیه چیزی جز خبر استعفای نخستوزیر دولت وفاق، یعنی فائز سراج نبود.
🔹او که رئیس شورای ریاستی دولت وفاق ملی لیبی هم هست، اعلام کرد که قصد دارد پس از آنکه کمیته گفتوگو موفق به تشکیل کمیته اجرایی جدیدی شود، نهایتا آخر اکتبر آتی مسؤولیت خود را به این کمیته جدید تحویل دهد. دولت از ابتدای تشکیل دولت در فضای عادی و یا حتی تقریبا عادی کار نکرده است، من از تمامی مردم لیبی برای توافق بر سر توقف کشتارها و ساخت آینده لیبی کمک خواستم و کسی را در این زمینه استثنا نکردم.
🔹سراج با بیان اینکه جنگها و حملات برنامه ریزیشده از سر خیانت، حقارت و تکفیر به راه افتادند، در این مسیر آزار بسیاری دیدم اما به خاطر منافع مردم لیبی از آنها گذشتم و تمام اقداماتم بر این اساس بودند، افزود: امروز شاهد دیدارها و رایزنیها میان طرفهای لیبیایی با نظارت سازمان ملل هستیم و از توصیههای اولیه این دیدارها استقبال میکنیم و امیدواریم که این دیدارها آغاز خوبی برای توافقهای بیشتر باشند و دست همه را برای تحقق توافقهای بیشتر میفشاریم. این رایزنیهای جدید به حرکت به سمت مرحله مقدماتی جدیدی، اتحاد نهادها، آماده کردن شرایط برای انتخابات ریاستی و پرلمانی آتی منجر شدند.
🔹سراج در ادامه از کمیته گفتوگو یا مذاکرات خواست در تشکیل قوه مجریه شتاب ورزد. من در جایگاه خود از کمیته گفتوگو که تنها طرف مسؤول تشکیل قوه مجریه جدید است، میخواهم بر اساس مسؤولیت خود به تشکیل این قوه سرعت ببخشد تا انتقال مسالمتآمیز و آسان قدرت برای همه ما تضمین شود. به همین مناسبت اعلام میکنم صادقانه قصد دارم مسؤولیتم را نهایتا تا پایان اکتبر آتی به قوه مجریه آتی تحویل دهم.
🔹این اظهارات سراج پس از گفتوگوی دو طرف لیبیایی در شهر بوزنیقه مراکش و حصول پیشرفتی در زمینه توافق درباره تشکیل دوباره شورای ریاستی بیان شدند. از سوی دیگر، دبیرکل سازمان ملل روز چهارشنبه از قصد خود برای آغاز رایزنیهای سریعی جهت تعیین یک فرستاده جدید برای لیبی خبر داد. گوترش در کنفرانس مطبوعاتی به مناسبت هفتاد و پنجمین نشست مجمع عمومی اظهار کرد: ما نشانههایی از امید را میبینیم و نماینده ویژه ما (استفانی ویلیامز) با جدیت برای آغاز دور آتی گفتوگوی لیبی تلاش میکند.
▪️با این حال، اعلام این خبر چندان برای پدرخوانده تروریستها خوشایند نبود. اردوغان که نقشههای بسیاری برای لیبی کشیده بود و انتظار داشت تا هزاران تروریست بیوطن را در این کشور جای داده و از آنها بهعنوان بخشی از بدنه ارتش آینده لیبی استفاده کرده و مساله آنها را اینگونه حل کند، حالا با رفتن سراج بهعنوان مطمئنترین فرد ممکن در لیبی به شدت دچار افسردگی خواهد شد. ناراحتی و عصبانیت رئیسجمهور ترکیه را میتوان در در سخنان روز جمعه رجب طیب اردوغان دید که گفته بود: «ترکیه از اعلام استعفای فائز السراج، رئیس شورای ریاستی لیبی ناخرسند است.»
▪️به احتمال زیاد در این نشستها که در مراکش برگزار شده، ترکها دخالتی نداشته و با آنها مشورت نشده است. در این میان، مصر، امارات و عربستان با تحت فشار گذاشتن امریکا این کشور را ناچار کردهاند تا به فائز سراج فشار بیاورد و او را با طرحهای خود همراه کنند و به همین دلیل سفارت آمریکا در لیبی اعلام کرد: ما شجاعت سیاسی السراج برای کنار رفتن از منصبش را ارج مینهیم. ما از تمامی رهبران لیبیایی میخواهیم تا با سازمان ملل همکاری کرده تا حاکمیت کشور خود را بازستانند.
این مساله نشان میدهد که ریاض و ابوظبی بهعنوان نخستین مزد زحمات خود توانستهاند دم اردوغان در لیبی را قیچی کنند و این مساله برای پدرخوانده تروریستها بسیار هزینهزا خواهد بود. اردوغان به صورت بیمحابا وارد بحران لیبی شد و امروز مهمترین و اصلیترین عامل حضور و نفوذ این کشور در مناطق تحت کنترل دولت وفاق از دست رفته و مشخص نیست در آینده چه اتفاقی برای سایر توافقات دوجانبه روی دهد. حملات بیامان اردوغان به اقدام اماراتیها در برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم اسرائیل، همانگونه پیش از این هم در یک گزارش گفته بودیم، بیش از همه ناشی از این مسائل بود.
@syriankhabar
✴️ایران، یک تهدید و یک فرصت برای هند؛ ورود هندیها به رویکرد تمدنی با ایران
🔸چندی پیش در گزارشی با موضوع «هروله هندیها به سمت ایران» نوشتم که سند جامع و راهبردی توافق 25 ساله ایران و چین هندیها را به شدت آشفته کرده و آنها دنبال آن بودند تا به هر شکل ممکن جبران مافات کرده و بیش از این به خاطر امریکاییها، منافع خود را به خطر نیندازند. اینکه تا چه اندازه هندیها در این کار موفق بودهاند، مشخص نیست اما سفر دو مقام ارشد این کشور به فاصله دو روز به تهران نشان میدهد که آنها نگران هستند. از سوی دیگر، این اظهارنظرها به هیچ عنوان پایانپذیر نیست و مقامات مختلف هندی در تلاش هستند تا در این زمینه نهایت تلاش خود را کنند.
🔸در همین راستا، یک مقام ارشد هندی اظهار کرد که روابط تجاری ایران با چین طی قرارداد همکاری تجاری و اقتصادی 25 ساله تاثیری بر روابط ایران و هند نخواهد گذاشت؛ چراکه هند روابطی مستقل با ایران دارد. این مقام در دهلینو گفته که هند به وضوح اعلام کرده است گمانهزنیها پیرامون تاثیر منفی احتمالی شراکت راهبردی میان ایران و چین را رفع کرده و اظهار کرده است که روابط هند با تهران «بر موقعیت خودشان استوار بوده و مستقل از روابطش با کشورهای طرف سوم است!
🔸با این حال، مساله و نکته مهم در اظهارنظر این مقام هندی، تاکید او بر یک گفتمان خاص در روابط دو کشور است. به نظر میرسد که هندیها تلاش دارند تا پس از مدتها در مباحث هویتی ورود کرده و ضمن تاکید بر اشتراکات تاریخی و فرهنگی، به نوعی ایرانیها را به سمت خود کشانده و از نزدیکی بیش از پیش به چین مانع شوند. مسالهای که با هر معیار و مقیاسی نمیشود آن را جدی گرفت، چرا که هندیها توان و قدرت لازم را در حوزه اقتصادی نداشته و اصولا کشور مستقلی هم محسوب نمیشوند. به هر طریق هندیها بخشی از پازل سیاسی امریکا به شمار میروند.
🔸والامولی مورالیدهاران وزیر اتحاد کشور و امور پارلمانی هند در پاسخ به پرسش دو نماینده پارلمان این کشور در باره تاثیر روابط ایران و چین بر روابط تهران و دهلینو تصریح کرد: ایران و هند روابط تاریخی و ارتباطهای نزدیک در تمدنهایشان دارند. روابط ما با ایران بر اساس موقعیت خودشان بوده و مستقل از روابط با کشورهای طرف سوم است. هند اولویت بالایی برای روابطش با کشورهای آسیای غربی قائل بوده و دارای روابط گسترده در زمینه فرهنگ، تحصیلات، تجارت و سرمایه گذاری است.
🔸نکته مهم اما مسائلی است که به صورت خاص وزیر امور خارجه و وزیر دفاع هند در تهران در مورد روابط ایران و چین سوال کردهاند. مقامات وزارت اموز خارجه هند به اسپوتنیک گفتند که وزرای دو کشور درباره جزئیات سرمایهگذاری چین و چشمانداز آتی برنامه زیرساختی هند در ایران از جمله بندر چابهار گفتوگو کردند. همانگونه که طرف هندی خودش هم اعتراف کرده، شکل و نوع سرمایهگذاری چینیها برای طرف هندی بسیار مهم بوده است. این نکته را باید مورد تاکید قرار دهم که سواحل مکران جایی است که چینیها در همکاری راهبردی با ایران آن را توسعه خواهند داد.
🔸برای طرف هندی این سوال مطرح بود که آیا چینیها به سمت بندر چابهار نیز خواهند آمد یا نه که به احتمال زیاد در تهران به آنها گفتهاند که اگر شما بخواهید دست دست کنید و در زمین امریکا بازی کرده و ایران را معطل کنید، شک نداشته باشید که به هر طرفی که حاضر باشد این کار را صورت دهد و بودجه لازم را برای توسعه بندر چابهار و هر نقطه دیگر کشور فراهم کند این پروژه واگذار خواهد شد. هندیها فهمیدهاند که برای جبران هنوز فرصت دارند اما بتوانند از این فرصت استفاده کنند یا نه، خود موضوع دیگری است که نیاز رفتن به آینده دارد. در تهران همه مقامات باید روی قول طرف هندی حساس باشند، آنها نشان دادهاند که دنبال مال مفت بوده و میخواهند بدون هزینه، کارشان پیش برود.
🔸موقعیت مهم ایران در منطقه و جهان، ذخایر انرژی (نفت و گاز) که هند برای توسعه خود به شدت به آنها نیاز دارد، کریدور شمال-جنوب و دسترسی هند به آسیای مرکزی و حتی اروپا، جایگاه ایران بهعنوان قدرتی در حوزه خلیج فارس و منطقه غرب آسیا، ترس از حضور پررنگ چین در منطقه؛ همه و همه انگیزههایی قوی برای تقویت روابط این کشور با ایران و ارتقای این روابط تا سطح روابط راهبردی هستند. هندیها به خوبی میدانند که این موقعیت مناسب هم میتواند فرصتی بینظیر باشد و هم تهدیدی بیبدیل. در تهران به آنها گفته شد انتخاب و اختیار با خود آنها است.
@syriankhabar
یک سرباز آمریکایی و یک مأمور امنیتی در شرکت Gulf Gate در نتیجه انفجار در سامرا به شدت زخمی شدند.
کاروان هدف قرار گرفته بسیار بزرگ و متشکل از بیش از 30 خودروی باری و زرهی بوده که تحت تدابیر شدید امنیتی و حفاظتی در حال انتقال تجهیزات نظامی آمریکاییها بوده است.
بار این کاروان تجهیزات و بمب و موشک برای بالگردهای آپاچی ارتش آمریکا بوده که از پایگاه الحریر واقع در استان کردستان عراق در حال حمل بوده!
این بالگردها چند ماه پیش در عملیات ترور حاج قاسم و ابومهدی و همراهانشون اقدام به گلوله باران خودروهای منهدم شده آنها جهت اطمینان از به شهادت رسیدن قطعی آنها کرده بودند.
@syriankhabar
گاهی اوقات چیزهایی که مینویسم برای برخی از دوستان یا غیرقابل باور است یا غیرقابل هضم و نمیتوانند از آن نتیجهگیری کنند. متاسفانه ذهن بسیاری از مخاطبان ما بر این مبنا قرار گرفته که آمریکا هرکاری دوست دارد انجام میدهد اما این همه ماجرا نیست و در بسیاری از اوقات او نتوانسته هر کاری که دوست دارد انجام بدهد و دلیلش هم این است که یک سد محکم به نام ایران در مقابلش قرار گرفته است. این نکته را بارها گفتهام که ایران و ایرانی هیچ وقت زیر بار حرف زور نمیرود اگر کسی او را اذیت کند و خونی از او بر زمین بریزد بدون شک تلافی خواهد کرد و همانگونه که در این توییت میخوانید ما این را ثابت کردهایم و بعد از این هم ثابت خواهیم کرد. تابستان داغی که از آن سخن گفتم به پاییز پیوند خواهد خورد و اتفاقاتی روی خواهد داد که در تاریخ برای همیشه ثبت خواهند شد. ما بدون شک از قاتلان فرزندانمان انتقام خواهیم گرفت... بدون شک.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمانده کل سپاه پاسداران ایران در هشداری جدی به قاتلان و آمران شهادت رستم ایرانشهر:
اگر یک تار مو از یک ایرانی کم شود، تمام کرک و پشم شما را برباد میدهیم. هر کسی در ماجرای ترور شهید سلیمانی دست داشته باشد را میزنیم.
@syriankhabar
اخبار سوریه
فرمانده کل سپاه پاسداران ایران در هشداری جدی به قاتلان و آمران شهادت رستم ایرانشهر: اگر یک تار مو ا
فرمانده کل سپاه در واکنش به گزافه گویی های اخیر رییس جمهور امریکا ،خطاب به وی گفت: آقای ترامپ انتقام ما از شهادت سردار بزرگ مان قطعی ،جدی و واقعی است ، اما ما اهل شرف و شرافت هستیم و جوانمردانه و عادلانه انتقام میگیریم؛ شما فکر میکنید ما در برابر خون برادر شهیدمان یک سفیر زن در افریقای جنوبی را می زنیم؛ ما کسانی را می زنیم که در شهادت این مرد بزرگ مستقیم و غیر مستقیم نقش داشتند و شما بدانید هر که در این ماجرا نقش داشته است زده خواهد شد و این پیام جدی است.
به گفته سرلشکر سلامی: شما ما را به حمله هزار برابری تهدید می کنید؛ ما شما را می شناسیم؛ آن وقت که عین الاسد را زدیم فرض داشتیم که شما پاسخ می دهید و صد ها موشک آماده کردیم که اگر زدید داشته هایتان را ویران کنیم.
فرمانده کل سپاه در پایان با بیان اینکه دشمن همه جا زیر دید ما است و اگر لازم باشد زیر تیر ما نیز قرار خواهد گرفت، تاکید کرد: آقای ترامپ اگر تار مویی از سر یک ایرانی کم شود؛ تمام کرک و پشم شما را به باد می دهیم؛ این تهدید جدی است و ما همه چیز را در عمل ثابت می کنیم.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش «نبردهای فانتوم» از شبکه سه
🔸مستند سریالی «نبردهای فانتوم» با موضوع نقش جنگنده فانتوم در برتری هوایی ایران در هشت سال جنگ تحمیلی و روایت رشادتهای خلبانان ایرانی به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس روی آنتن تلویزیون خواهد رفت.
📺 این مستند از امروز، شنبه 29 شهریور هر شب ساعت 18 روی آنتن شبکه سوم سیما میرود.
@syriankhabar