فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتقال تجهیزات نظامی از استانهای مختلف به مرزهای شرقی کشور ادامه دارد. حالا نوبت به یگانهای رزمی مستقر در گلستان است تا با ستونکشی به سمت مرزهای مشترک با افغانستان، مسائل امنیتی و حراست از مرزها را به شکل عملی اجرایی کنند.
نقل و انتقال تجهیزات آن هم در روز روشن همانگونه که پیش از این هم نوشتم، به لحاظ بار روانی بر جامعه بسیار مهم است. مردم باید ببینند که نیروهای مسلح کشورشان آمادگی لازم و کافی را برای مراقبت از مرزهای کشور داشته و دارند. این انتقال تجهیزات یک اقدام روتین و معمولی است که میتواند ضریب امنیتی در مرزهای کشور را به شکل قابل توجهی افزایش دهد.
@syriankhabar
🟠 در تهران کسی پاسخ غربیها را نمیدهد /1
🔸مذاکرات وین متوقف شده، دلیلش هم کاملا مشخص است؛ طرف امریکایی هم میخواهد تحریمها پابرجا باشد و هم ایران تعهداتش در برجام را عملیاتی کند، یعنی اینکه برجام مورد توافق را فقط ایران اجرایی کند و امریکاییها تعهداتی را که دادهاند به مرحله اجرا درنیاورند. آنها از ابتدا هم نظرشان این نبود که تحریمها را بردارند، بلکه میگفتند صرفا تحریمهای مرتبط با برجام تعلیق (نه هم حذف) خواهند شد و همه تحریمها را برنخواهیم داشت. این مساله برای ایران اصلا قابل پذیرش نبود اما طرف ایرانی برای آنکه ثابت کند اهل گفتوگو و مذاکره است و از این مساله هراسی ندارد راهی وین شد و شش دور مذاکره صورت گرفت.
🔸طرف امریکایی فکر میکرد که با تبلیغات رسانهای و سر و صدای بسیار در بوقهای تبلیغاتی میتواند طرف ایرانی را وادار به تن دادن به آنچه میخواهد و میگوید کند، در این زمینه غربیها حتی دست به یک بازی نخنما شده، اما کثیف هم زدند و با اجرای بازی پلیس خوب و پلیس بد، تلاش کردند در موضع کشورمان تزلزل به وجود آورده و مقامات ارشد را ناچار به تن دادن به درخواستهای خود کنند. یکی از مقامات ارشد ایرانی به طرفهای غربی پیش از شروع مذاکرات وین گفته بود که اگر قرار باشد که ما مذاکره کنیم و تحریمها هم سر جای خود باقی باشد، با ترامپ مذاکره میکردیم، نه شما!
🔸این حرف که پیش از مذاکرات به طرفهای غربی نه یک بار و نه به وسیله یک نفر گفته شد، این موضع را روشن کرد که ایران به چیزی کمتر از اجرای کامل و بدون خط و خش برجام راضی نخواهد شد. با این حال، امریکاییها فکر میکردند که با ورود به مرحله مذاکره میشود دست به چانهزنی زد و راه را برای اجرای یک توافق باز کرد. ولی ایرانیها با انتخاب شیوه مذاکره غیرمستقیم، دست امریکاییها را خالی کردند. در طول شش دور مذاکره، طرف امریکایی حتی یک بار هم نتوانست که نظراتش را به صورت مستقیم با تیم ایرانی مطرح کند. این مساله باعث شد تا رابرت مالی این شیوه را عامل کُند! شدن روند مذاکرات ارزیابی کند!!
🔸با این حال، شش دوره مذاکره رسما برای هیچ صورت گرفت چرا که ایران به هیچ عنوان نمیتوانست با خواست طرف امریکایی و اروپایی کنار بیاید. به قول معروف، این همه زجر و محاصره و تنگنا را مردم ایران تحمل نکرده بودند که افتخار اجرای تحریمهای رسمی را به دولت بایدن بدهند. وقتی امریکاییها دیدند نمیشود هم تحریمها را نگه داشت و هم ایران را وادار به اجرای برجام کرد، خودشان شکست مذاکرات را با حمله به مراکز حشد الشعبی اعلام کردند. این شیوه اعلام که همراه با موضعگیریهای منسجم تیم سیاست خارجی امریکا بود، برای مقامات در ایران ثابت کرد که بازی به مرحله سخت خود رسیده است.
🔸همانگونه که پیش از این هم گفته شد، این مساله روی هم رفته باعث شد طرف ایرانی به سختی و با قدرت پاسخ امریکاییها را بدهد و در این زمینه به هیچ عنوان کوتاه نیاید. برای مقامات کاخ سفید اجرای قدرتمند مواضع تهران در منطقه غیرقابل انتظار بود و به همین دلیل شروع به ارسال پیامهای مستقیم و غیرمستقیم کردند که تقریبا هیچ یک از این پیامها با پاسخی قانعکننده روبهرو نشد. در تهران مسوولان ارشد تصمیم گرفتند که اعلام موضع را در دو سطح سخنگوی وزارت خارجه و دولت حفظ کرده و سطح آن را بالاتر نبرند. این نوع موضعگیری برای امریکاییها بسیار سخت بود و آنها نمیدانستند که دارد چه اتفاقی روی میدهد.
🔸این موضع مقامات ایرانی باعث شد تا سخنگوی وزارت امور خارجه امریکا از این بیپاسخی دچار سرگیجه شود. به زبان دیگر، آنها فکر میکردند که ایرانیها مشتاق به ورود به مذاکرات هستند و برای دور هفتم لحظهشماری میکنند. ند پرایس روز پنجشنبه گفت: تاریخ دور هفتم مذاکرات همچنان اعلام نشده است. هیات ایرانی برای مشاوره در تهران است. آنها تا بدین لحظه به هماهنگکننده اتحادیه اروپا اطلاع ندادهاند که کی برای دور بعدی مذاکرات آماده میشوند. بنابراین تاریخ دور هفتم هنوز تعیین نشده است و ما در موقعیتی نیستیم که بخواهیم درباره زمان برگزاری آن گمانهزنی کنیم. ما همچنین درخصوص فعالیتهای کنونی هیات ایرانی و فرایند تصمیمگیری آنها گمانهزنی نخواهیم کرد.
🔸بیتوجهی ایران به مذاکرات وین باعث شد تا ند پرایس به صورت تلویحی به بیکاری رابرت مالی و تیمش هم اشاره کند و بگوید: همانطور که میدانید، نماینده ویژه رابرت مالی و تیمش به اینجا بازگشتهاند. کارهای زیادی وجود دارد که مالی و تیمش باید خارج از مذاکرات وین انجام دهند، بنابراین در وزارتخانه مشغول هستند. آنها وزیر خارجه و دیگر مقامات عالیرتبه را در جریان خلاصه گفتوگوها گذاشتند!
@syriankhabar
🟠 در تهران کسی پاسخ غربیها را نمیدهد / 2
🔸به نظر میرسد که امریکاییها روز به روز بیشتر در حال نگران شدن هستند. هر چند در ظاهر میگویند که هیچ عجلهای برای ادامه مذاکرات ندارند، اما به صورت مشخص آنها از بیاطلاعی محض از آنچه در تهران و ایران میگذرد در رنج به سر میبرند. باوجود آنکه میدانند در ایران کسی دنبال بمب هستهای (دستکم در کوتاهمدت) نیست اما از اینکه بازرسان نمیتوانند مانند همیشه در تاسیسات هستهای کشورمان سرک بکشند، جاسوسی و خرابکاری کنند دچار دلهره شدهاند. آنها هر چند به ظاهر در برابر ساخت اورانیوم فلزی موضعی محتاط گرفته و گفتهاند فقط باعث مشکلتر شدن مذاکرات میشود اما به خوبی میدانند اورانیوم فلزی یعنی چه...
🔸به عبارت دیگر، آنها به خوبی میدانند که این ایران است که هیچ عجلهای برای توافق ندارد و در فرصتی که برایش پیش آمده و بازرسان هم نیستند سرگرم توسعه دانش هستهای خود است. این نگرانی را روز جمعه یک رسانه صهیونیستی اینگونه توضیح داد: «سرویسهای اطلاعاتی اروپا، آمریکا و اسراییل توافق دارند که ایران به طور مستقیم به دنبال داشتن سلاح هستهای نیست (اصطلاحاً «نقض هستهای») اما میخواهد در وضعیت یک کشور هستهای باقی بماند، جایی که میتواند همسایگان خود را تهدیدکند و مانع از تحریمهای امریکا شود. این ارزیابی مشترک در غرب دارای اهمیت چشمگیری است، زیرا به بایدن اجازه داد اخیراً به رئیسجمهور قبلی اسرائیل (منظورش ریولین است) بگوید که اجازه نخواهد داد ایران سلاح هستهای در اختیار داشته باشد. بایدن نگفت که اجازه نمیدهد ایران یک کشور در آستانه هستهای باشد.»
🔸این نشریه صهیونیستی در ادامه حرف مهم و اصلی را اینگونه مطرح میکند: ایرانیها برای رسیدن به توافق در وین عجله ندارند. آنها با سرعت به تولید سانتریفیوژهای مدرن و سایر اجزای سیستم تسلیحات هستهای ادامه میدهند، به طوری که حتی در صورت توافق در مورد بازگشت به تفاهمات هستهای اصلی، دانش و ابزار تولید باقی میماند و میتوان کلاهک هستهای را در چند هفته ایجاد کرد. ایران در آستانه هستهای قادر خواهد بود استراتژی براندازی خود را علیه اسرائیل در خاورمیانه اجرا کند، بدون اینکه کسی بتواند آن را تهدید کند.»
🔸در پایان باید گفت در حالی که رابرت مالی در واشنگتن در حال سماق مکیدن است و آنتونی بلینکین هم از شدت پاسخ مقاومت به «خریّت» محض ارتش تروریستی کشورش در حمله به مواضع حشد الشعبی گُرگیجه گرفته و هنوز هم نتوانسته ارزیابی درستی از شرایط به دست بیاورد، اروپاییها هم موفق به تماس در پایینترین سطح با مقامات ایرانی نشدهاند. به نظر تنها راهی که میتواند ایران را تشویق به حضور در دور هفتم مذاکرات وین کند، این پیام کاخ سفید است که برجام را طرفین بدون کم و کاست اجرا کنند! اما اینکه آیا این پیام ارسال خواهد شد یا نه، خود سوالی است که نیاز به یکی دو دور دیگر نبرد دارد...
✔️داغی تابستان همچنان ادامه دارد و همه چیز در میدان مشخص خواهد شد، الا اینکه طرف امریکایی واقعا بخواهد که از اصل مذاکره استفاده واقعی کند.
@syriankhabar
معمولاً مواضع و دیدگاههایی که دارم برای برخی از دوستان عجیب و غریب و گاهی اوقات هم غیر قابل تصو است، اما اگر روی این مواضع و دیدگاهها کمی فکر کنید متوجه خواهید شد که اگر نه به صورت کامل، ولی تا حدود بسیار زیادی به حقیقت نزدیک است. دولت حاکم بر کابل برآمده از اراده آمریکاییهاست و دیدگاهها و نقطه نظرات آنها را اجرا میکند. اگر مسائل و زحماتی که این دولت برای ما به وجود آورد را فقط در چند مورد بخواهم بیان کنم شاید دود از کله عدهای بلند شود که دولت حامد کرزی و اشرف غنی چه دشمنی عجیبی با ما ایرانیها داشتند و چه خدماتی به دولت آمریکا و انگلیس علیه ما کردند.
به همین دلیل است که فکر میکنم باید دولت حاکم بر کابل نابود شود و نظم جدیدی در این کشور برقرار گردد. تفکر طالبان شاید برای بسیاری از ما قابل هضم نباشد، ولی این فکر و اندیشه چون که نگاهی خاص دارد، خطرش برای ما بسیار کمتر از تفکر حاکم بر کابل است که سد میزند و بعد میخواهد آب را در برابر نفت معامله کند!! این تفکر باید ریشه کن شود و ما هیچ هزینهای برای بقای دولت آمریکایی اشرف غنی و دوستان دزدش نباید بپردازیم.
@syriankhabar
نگاه کنید چه آشغالهایی در کابل حضور دارند و چگونه عقده گشایی میکنند؟ چه نیازی هست که از این جماعت آمریکایی ضد ایرانی دفاع کرد؟ به نظر شما طالبانی که به ما نیاز دارد، میخواهد حکومت کند و برای این حکومت چون به تجارت، توسعه زیرساختها و امنیت نیاز دارد باید هوای ما را داشته باشد بهتر است یا این فضولاتی که دستوراتشان را از سفارت آمریکا در کابل میگیرند؟
ارباب آمریکایی چنین آشغالهایی با طالبان توافقنامه امضا کرد و پس از بیست سال اشغالگری افغانستان را ترک کرده و نوکرهای خود را تنها گذاشتند اما فحشش را به ما ایرانیها میدهند! پس بنابر این بنده همانگونه که چند سال پیش هم در مورد این مردک عوضی و بیمار گفتم دوست دارم کابل به دست طالبان بیفتد تا بعد ببینم این شاه نکبت به کدام قبرستانی میخواهد فرار کند.
طالبان با ۷۵ هزار نفر نیرو ۸۰ درصد افغانستان را تصرف کرده و ۲۰ درصدی هم که تصرف نکرده هزارهجات است، اما ارتش ۳۰۰ هزار نفری حکام کابل نتوانسته ۳۰ درصد افغانستان را کنترل کند و با این ۷۵ هزار نفر بجنگد و بعد مقصر ما هستیم... طالبان مثل نجیب الله شما را هم اعدام میکرد، خوب بود...
@syriankhabar
18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ Video ]
در حالی که ما توجهمان به سمت عراق، سوریه، افغانستان و یمن و به صورت خلاصه در مجموعه محور مقاومت است، اتفاقاتی در حوزه امنیتی کشورمان روی می دهد که باید به آن دقت کرد و متاسفانه در فضای مجازی ما چندان مورد توجه قرار نمیگیرد. چند روز پیش مصر از یک پایگاه دریایی بسیار مجهز در سواحل مدیترانه رونمایی کرد بنام «۳ جولای» که در فاصله ۷۰ کیلومتری مرزهای لیبی قرار دارد. در مراسمی که به این مناسبت برگزار شده بود علاوه رئیس جمهور مصر، ولیعهد ابوظبی هم حضور داشت که این حضور برای اولین بار نبود و در مراسم افتتاح دو پایگاه بزرگ دیگر که دو سال پیش به بهره برداری رسیدند محمد بن زاید حضور داشت. ساخت این پایگاه و تجهیز آن از عهده ارتش مصر به تنهایی خارج است؛ باید گفت بخش عمدهای از هزینه آن را اماراتیها و سعودیها دادند و هدف نیز محدود کردن ترکیه و ایجاد یک پایگاه دریایی برای اماراتیها در مدیترانه است. تلاشکشورک امارات برای ایجاد یک امپراتوری دریایی سالهاست که ادامه دارد و بن زاید به شدت دنبال آن است تا شاید بتواند با هر وسیلهای که شده بنادری را در منطقه در اختیار داشته باشد....
@syriankhabar
اخبار سوریه
[ Video ] در حالی که ما توجهمان به سمت عراق، سوریه، افغانستان و یمن و به صورت خلاصه در مجموعه محور
▪️سرمایهگذاری سنگین اماراتیهای روی دولت کودتایی مصر برای اینکه بتوانند بیشترین بهره را از آن ببرند، ادامه دارد. بن زاید خیلی دوست دارد تنگهها را کنترل کند، از تنگه هرمز تا باب المندب و البته کانال سوئز. نگاه سوداگرانهاش باعث شده تا با وحود حجم اندک، کارهای بزرگی کند که در توانش نیست و در نهایت باعث بیآبروییاش خواهد شد، مانند فرار از یمن و تنها گذاشتن سعودیها در وسط معرکه. هر چند آنها در سواحل، جزایر و بنادر یمن همچنان فعالیت میکنند و عناصر خودشان را دارند.
▪️اینکه بن زاید فکر میکند خیلی زیرک، زرنگ و باهوش است نشانه بلاهتش است. آن روزی که هلند و بلژیک دست به استعمارگری زدند، کشورها چیزی نداشتند. اگر امروز عرضه دارند بروند و اندونزی و کنگوی کینشازا (زئیر) را دوباره اشغال کنند و دست به استعمارگری بزنند. همانگونه که روزگاری قطریها با استفاده از قدرت رسانهای الجزیره نظم خاورمیانه را به هم ریختند و عاقبت همین دوستان و متحدانشان آنها را محاصره کردند، این بلا دیر یا زود بر سر اماراتیها هم خواهد آمد.
▪️یک اصلی در سیاست است بنام معادله قدرت؛ قدرت فقط پول نیست، در قدرت عوامل گستردهای دخیل هستد، از مساحت گرفته تا جمعیت، از منابع زیرزمینی تا منابع انسانی، از موقعیت جغرافیایی تا دانش و علم را باید در کنار هم داشته باشید تا یک کشور قدرتمند تشکیل شود. امروز از قدرتهای قدیم چیزی باقی نمانده است. نه انگلیس و نه فرانسه عددی هستند و نه حتی روسیه میتواند قدرت شوروی قرن گذشته را داشته باشد.
▪️عوامل جدید قدرت باعث جابجایی منطقه قدرت شدهاند. این عوامل باعث شدند تا اصل ثروت هم جابجا شود. حالا با این تعاریف، واقعا اماراتیها فکر میکنند میتوانند با دخالتهای بیجا در کشورهای مختلف، با صرف هزینههای هنگفت ایجاد پایگاههای نظامی و درست کردن گروههای مسلح شبهنظامی راه به جایی ببرند؟ آیا واقعا اماراتیها فکر کردهاند که سعودیها (ما را اصلا بیخیال شوید) اجازه بازی در حجم گستردهتری به طرف اماراتی خواهند داد؟ آیا با آنها درگیر نخواهند شد؟
▪️این چند جمله را نوشتم تا بدانید جریان افتتاح بندر هزار هکتاری سوم جولای در فاصله 70 کیلومتری مرزهای لیبی، آن هم با سرمایهگذاری طرف اماراتی به خاطر چیست. طرف در فکر است مانند دوره فینیقیها حکومت بنادر تشکیل دهد... باور کنید دارم این حرف را جدی میزنم. ایجاد فرودگاه در جزیره میون اشغالی یمن و اشغال کامل جزیره السقطری یمن در وسط خلیج عدن هم بخشی از این برنامه دیوانهای بنام محمد بن زاید است...
@syriankhabar
درگیری در استان البیضاء یمن.mp3
19.5M
[ Audio file : درگیری در استان البیضاء یمن.mp3 ]
گزارشی از آخرین تحولات در استان البیضاء یمن
در این گزارش به به حمله تکفیریهای القاعده و سلفیها و برخی از قبایل ساکن منطقه در شهرستانهای الصومعه و الزاهر و الناطع در استان البیضاء در طول یک هفته گذشته پرداختهام.
ساعتی پیش ارتش و کمیتههای مردمی موفق شدند با کشته و زخمی کردن بیش از 100 نفر از تکفیریها شهر الزاهر را پاکسازی کنند. در این گزارش سیر عملیات، اهمیت منطقه و نیروهای مشارکتکننده در آن مورد بررسی قرار گرفته است.
@syriankhabar
این هم موقعیت جغرافیایی استان البیضاء که سعودیها خیلی دوست دارند با تحریک القاعده، داعش و سایر سلفیها و همچنین پول پاشی میان قبال منطقه آن را از کنترل ارتش و کمیتههای مردمی خارج کنند و یا دستکم، آن را ناامن کنند. در یک ماه پیش بیش از 340 میلیون ریال سعودی (معادل100 میلیون دلار) پول در شهرستانهای مختلف اطراف الیضاء پخش شد تا نیروی کافی برای عملیات فراهم کنند که کردند، اما در گزارشی که در بالا گفته شده، میتوانید نتایج آن را گوش کنید.
@syriankhabar
شاید این نقشه بهتر بتواند موقعیت دو شهرستان الزاهر و صومعه را توضیح دهد. تروریستهای تکفیری در تلاش بودند تا با استفاده از جای پای خود در این دو شهرستان، بقیه مناطق را هم آلوده کنند که با شکست بد و سختی مواجه شدند. همانگونه که در این نقشه ملاحظه میکنید، بیش از 90درصد استان البیضاء در کنترل ارتش و کمیتههای مردمی است. مناطق جنوبی این استان که به استان ابین میرسد، پاتوق اصلی القاعده است. شهرستان الصومعه و شهرستان لودر را باید لانه تکفیریها دانست که با این حماقت بدون شک هر دو را از دست خواهند داد.
@syriankhabar
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این هم ویدئویی دیگر از شدت درگیریها در محورهای مختلف درگیری در استان البیضاء که شبکه المسیره منتشر کرد. به امید خدا امروز با انتشار ویدئوی جدید اعلام الحربی حتما خدمت شما آن را بازنشرخواهیم کرد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انفجاری در ساختمانی در حدود پارک ملت رخ داده است. نیروهای آتشنشانی و امدادی به محل اعزام شدهاند.
@syriankhabar