🔳 بحران انرژی، کشورهای اروپایی را به جان هم میاندازد
▪️این روزها درگیری و نبرد در شرق اوکراین کشورهای اروپایی را در وضعیت بسیار خطرناکی قرار داده است، وضعیتی که نشان میدهد کشورهای این حوزه تا چه اندازه ناتوان و ضعیف بود و سیاستهای خودتحریمی آنها برای ارضای امیال اشغالگرانه امریکا و انگلیس (آنگلوساکسونها) تا چه میزان آنها را دچار بحران کرده است، این بحران هر چند در کشورمان به گوش برخیها نمیرسد و خیلیها فکر میکنند اروپا این روزها گل و بلبل است، اما مشخص شده که این کشورها تا چه میزان دچار دردسر شدهاند و خطر جنگ میان آنها برای منابع انرژی چقدر جدی است.
▪️معاون کمیسیون اروپا در این رابطه هشدار داد که خطر وقوع درگیری در اروپا در زمستان به دلیل قیمت بالای انرژی بسیار شدید است و باید برای جلوگیری از تهدید ناآرامیهای داخلی به سوختهای فسیلی بازگردیم. دومین مقام ارشد کمیسیون اروپا این تهدید را مهمتر از بحران آب و هوا دانست و تاکید کرد: اگر جامعه ما به دلیل کمبود انرژی وارد درگیری و نزاع بسیار شدید شود، قطعا به اهداف [اقلیمی] خود هم نخواهیم رسید. وی سپس ادامه داد: اگر کمبود انرژی منجر به بروز اختلال شدید در جوامع اروپایی شود، بیتردید به اهداف اقلیمی هم نمی رسیم. ما باید مطمئن شویم که مردم در زمستان آینده در سرما نباشند. ما باید اطمینان یابیم که صنعت خود را حفظ می کنیم، زیرا تنها چیزی که میتواند به پوتین کمک کند، شکاف در میان جوامع ماست.
▪️تیمرمنز در مصاحبه با گاردین استدلال کرد اینکه برخی از مردم ما نتوانند در زمستان به انرژی گرمایشی دسترسی داشته باشند، برای حل بحران آب و هوا هم فاجعه بار خواهد بود. من به اندازه کافی در سیاست بوده ام، تا بفهمم که مردم بیشتر نگران بحران های فوری هستند، نه طولانی مدت و اگر ما به بحران های فوری رسیدگی نکنیم، به طور قطع برای حل بحران های طولانی مدت از مسیر خارج خواهیم شد، پوتین از تمام ابزارهایی که در اختیار دارد برای وقوع درگیری در جوامع ما استفاده می کند، بنابراین ما باید خود را برای یک دوره بسیار دشوار آماده کنیم. باید از زغال سنگ استفاده شود و اگر بخواهیم در حال حاضر بگوییم دیگر از زغال سنگ خبری نیست، تنها به تشدید تنش ها در جامعه کمک خواهیم کرد.
▪️در حال حاضر دولت آلمان افزایش تولید برق را از نیروگاههای زغالسنگ به عنوان کثیفترین شکل انرژی آغاز کرده است و همزمان به کاهش تدریجی تولید انرژی هستهای طبق برنامه ادامه میدهد. پارلمان اروپا هم این هفته برخی پروژههای گاز و انرژی هستهای را بهعنوان انرژی «پاک» طبقهبندی کرد؛ موضوعی که باعث ناراحتی فعالان حوزه محیط زیست شده که نگران هستند دستور کار تغییرات آب و هوایی در گرماگرم ترس از افزایش قیمت انرژی فراموش شود. تیمرمنز که ریاست سیاست آب و هوا اتحادیه اروپا را نیز برعهده دارد، مصرانه باور دارد که بازگشت کوتاهمدت به سوختهای فسیلی با هدف کاپ۲۶ نشست گلاسکو در نوامبر سال گذشته و اهداف پیمان آب و هوایی پاریس تناقضی ندارد.
▪️در حالی که او همچنین از حامیان گسترش اکتشاف سوختهای فسیلی در بخشهایی از آفریقا است که رهبران جامعه مدنی آن پیشتر هشدار داده بودند انتشار گازهای گلخانهای ناشی از آن، آفریقا را در آیندهای نه چندان دور به میبلعد، اما حقیقت آن است که حالا مشخص شده همه شعارهای زیستمحیطی کشورهای اروپایی هم بیشتر شبیه یک جوک خندهدار است و آنها در راستای سیاستهای کثیف خود دست به هر کاری میزنند. در حالی که آنها برای کشورهای جهان نسخه پیچیده و استانداردهای آلایندگی تعیین میکنند، رفتن به سراغ ذغال سنگ و سوختهای فسیلی خطرناک نشان میدهد آنها برای منافعشان دست به هر کاری میزنند.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز عرفه بر همه عارفان و بر همه عاشقان, بر همه دوستداران وحدانیت حضرت دوست، برهمه یاران دین توحیدی رسول الله (ص) فرخنده باد... در زیر بارگاه حضرت سید الشهداء، امام العارفین و سید المتقین حسین بن علی (ع) با یاد و خاطرهای از رستم ایرانشهر و شهید سعید ابومهدی المهندس...
@syriankhabar
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز ۱۸ تیر ماه سالروز کودتای نقاب در سال ۱۳۵۹ است. کودتایی که توسط عوامل رژیم بعث در ایران و با کمک گروهی از بازماندگان و وابستگان دولت بختیار و همچنین کسانی که به رژیم پهلوی وابسته بودند طراحی شد. کودتایی که دو ماه پیش از شروع جنگ بر آن بود تا قدرتمندترین و اصلیترین بازوی واکنش سریع ایران در هر تجاوز و جنگی که همان نیروی هوایی باشد را نابود کرده و حمله ارتش بعث صدام معدوم را آسان کند. متاسفانه با نفوذ عناصر وابسته به منافقین، تودهایها و سلطنت طلبها و همچنین به دلیل هیجانات ناشی از انقلاب در پروژه خود موفق شدند و بسیاری از خلبانهای کارکشته و باتجربه دستگیر شدند که گروهی از آنها اعدام، گروهی دیگر تصفیه و اخراج و بخشی دیگر هم در انتظار محاکمه به زندانها رفتند. این خیانت بزرگ نشان میدهد که در تاریخ فراز و نشیب ایران همیشه خیانت عوامل داخلی و عناصر وابسته به دشمن نقشی مهم در پیروزی آنها ایفا کرده و اگر نبود خواست خدا، بدون شک دیگر چیزی از نیروی هوایی ما باقی نمانده بود. تیمسار حسنی سعدی روایتی جاندار از این کودتای نافرجام دارد...
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدئوهای منتشر شده در تلویزیون محلی نشان میدهد که برخی از معترضان با در دست داشتن پرچم سریلانکا به اقامتگاه رسمی گوتابایا راجاپاکسه، رئیسجمهوری این کشور هجوم بردند. دو منبع از وزارت دفاع سریلانکا گفتند که رئیسجمهور قبل از این اعتراضات از پیشبرنامهریزی شده، ساختمان محل اقامتش را به دلیل مسائل امنیتی ترک کرده بود.
معترضان از ساعاتی قبل در برابر اقامتگاه ریاستجمهوری دست به تجمع زده بودند و پس از هجوم آنها به این ساختمان، نیروهای امنیتی اقدام به شلیک هوایی کردند. اندکی بعد رسانهها اعلام کردند که معترضان سریلانکایی توانستهاند اقامتگاه ریاست جمهوری این کشور را تصاحب کنند. معترضان معتقدند که راجاپاکسه بابت بحران اقتصادی بیسابقه سریلانکا مقصر است.
@syriankhabar
▪️پس از تصرف اقامتگاه ریاستجمهوری سریلانکا به دست معترضان، رانیل ویکرمسینگه، نخست وزیر این کشور خواستار جلسه اضطراری با رهبران حزب شد. دفتر این نخست وزیری در بیانیهای اعلام کرد: «نخست وزیر رانیل ویکرمسینگه خواستار یک جلسه اضطراری با رهبران حزب شده است تا درخصوص این اعتراضات گفتوگو و راهحلی را فورا پیدا کنند.»
▪️رسانههای محلی روز شنبه گزارش دادند که یک گروه 16 نفره از قانونگذاران حزب حاکم سریلانکا نامهای نوشتند و در آن از رئیسجمهور راجاپاکسه خواستند تا از مقامش استعفا کند. آنها همچنین در این نامه از رئیسجمهور میخواهند تا نشست پارلمانی را برگزار کند و یک دولت جدید همهحزبی جهت بازگشت ثبات به سریلانکا تشکیل دهد.
پلیس سریلانکا به دلیل اعتراضات ضددولتی در این کشور در پایتخت سریلانکا و نواحی اطراف تا اطلاع ثانوی منع آمد و شد اعلام کرد و این اطلاعیه انتقاداتی را از جانب رقبای دولت به همراه داشت. منتقدان چنین قانونی را «نقض حقوق اساسی» دانستند و آن را "«علنا غیرقانونی» خواندند.
▪️سریلانکا این روزها با سختترین افول اقتصادی خود از زمان استقلالش در ۱۹۴۸ درگیر است. قطع مکرر و طولانیمدت برق و کمبود شدید مواد غذایی، سوخت و دیگر ضروریات، گریبان مردم این کشور را گرفته است. مردم در حالی کاخ ریاست جمهوری سریلانکا را اشغال کرده و رئیس جمهور را از این کشور فراری دادند که ساختار اقتصادی سریلانکا به دلیل بدهکاری بیش از اندازه خارجی و ناتوانی در جذب سرمایه گذاری عملاً به بنبست رسیده و به نظر نمیرسد دولت دیگری بتواند این مشکل را به آسانی حل کند.
▪️گوتابایا راجاپاکسه چندین بار تلاش کرده تا وضعیت اقتصادی آشفته را از طریق سرکوب معترضان، سامان دهد. وی حتی چند تن از بستگان خود از جمله برادرانش را که نقش کلیدی در سیاست این کشور ایفا میکردند، از کار برکنار کرد. اما با این حال در تلاش بوده تا از کنارهگیری خود جلوگیری کند. در بحبوحه اعتراضات چند ماهه در سریلانکا که به دلیل بحران بیسابقه اقتصادی خواستار برکناری رئیسجمهوری بودهاند، حدود سه هفته پیش کابینه این کشور اصلاحات قانون اساسی را با هدف کاهش قدرت و اختیارات ریاستجمهوری تصویب کرد.
@syriankhabar
امشب انشاءالله به نمایندگی از همه دوستان مهمان برنامه جهان آرا در شبکه افق با موضوع پرونده ربایش چهار دیپلمات خواهم بود.
انشاءالله سعی خواهم کرد تا ناگفتهها و ابعاد و سرنخهای ناگفته و نامکشوف این پرونده را براساس منابع آشکار و منتشرشده اما نادیده گرفته شده و همچنین منابع و مستندات خود صهیونیستها مورد بازخوانی قرار خواهم داد تا به یک روایت تازه از چرایی و چگونگی آن دست بابیم.
امشب ساعت 22 شبکه افق.
✔️علی عبدی...
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سریلانکا کشور فقیری نیست، بلکه به دلیل قرار گرفتن در ناحیه پر بارش دنیا و داشتن زمینهای حاصلخیز کافب و طبیعتی که میتواند گردشگری را به شکل اساسی به عنوان موتور محرکه اقتصاد این کشور درآورد، نعمتهای خداداد بسیاری دارد. بعد از جنگهای داخلی و سرکوب ببرهای تامیل بسیاری انتظار داشتند که فرایند توسعه در این کشور با توجه به پیوند خوردن با اقتصاد در حال توسعه هند و سیاست همکاری گسترده بینالمللی بهبود یابد اما بحران اقتصادی جهانی که در سایه شیوع کرونا رکود بسیاری از شاخصها شد، در کنار فساد لجامگسیخته رئیس جمهور و اطرافیانش این کشور را به مرز نابودی کشاند. اشغال کاخ ریاست جمهوری کشور توسط مردم و فرار رئیس جمهور از کشور در سایه بیتوجهی نیروهای امنیتی و نظامی عمق بحران را نشان میدهد. باید دید در طی هفتههای آینده روند سیاست گذاری در این کشور به کجا خواهد رفت و آیا آنها خواهند توانست منابعی برای خرید نفت پیدا کنند؟!
@syriankhabar
بررسی توانمندی هوایی ایران - اخبار سوریه.mp3
47.92M
در مورد آنچه که در این گفتگوی دو ساعته آمده چیزی نمی گویم فقط شما را دعوت به شنیدن میکنم. برخی از مطالب و حرفهای ناگفتنی را گفتیم و بررسی محصولات دفاعی کشورمان در حوزه هوایی و همچنین توانمندی های هوایی کشورمان اشارات مفصلی داشتیم.
حقیقتش بازهم میخواستم به یک شکلی از انتشار این گفتوگو خودداری کنم ولی این بار این کار را نمیکنم و گفتوگو را به صورت کامل و بدون هیچ از حذفیاتی بازنشر می کنیم ولی امیدواریم در دفعات بعد دوستان حاضر باشند و مطالب را گوش کنند تا بعداً گلایه نکنید که چرا شما گفت و گو را به صورت کامل در کانال بارگذاری نمی کنید.
@syriankhabar
🔴 پهپادهایی که مسیر مذاکره را باز کردند...
🔻داستان سه پهپاد مقاومت اسلامی لبنان که به سمت میدان نفتی کاریش پرواز کردند تا حاکمیت لبنان بر آبهای سرزمینی خود را اثبات کنند، همچنان در رسانههای لبنانی و صهیونیستی مورد بررسی قرار گرفته و در سطوح بینالمللی هم یکی از موارد مهم مورد اشاره است. در حالی که در سرزمینهای اشغالی وزارت انرژی رژیم صهیونیستی به ارتش این رژیم فشار وارد کرده بود تا از انتشار خبر انهدام سه پهپاد مقاومت خودداری کند چرا که باعث میشد تا شرکتهای بهرهبردار حاضر به ادامه کار نشوند، اما به نظر نمیرسد که وضعیت به نفع رژیم صهیونیستی در حال حرکت باشد.
🔻از زمان اکتشاف ذخائر نفتی و گازی در شرق مدیترانه (که بر خلاف ادعاهای مطرح شده توسط دستگاه پروپاگاندای رژیم صهیونیستی، اصولا ذخائر قابل توجه و اتکایی هم نبوده و صرفاً میتواند یک منبع تامین انرژی محلی در حد و حدود لبنان و یا فلسطین اشغالی باشد) صهیونیستها علاوه بر غارت منابع فلسطینیها در صدد بودند تا منابع لبنانیها را هم مانند غارت منابع آبی و معدنی بلندیهای جولان، به یغما ببرند و به همین دلیل تاکید بسیاری بر همکاری و همراهی امریکاییها داشتند. به همین دلیل هم طرف امریکایی یک یهودی صهیونیست را به عنوان مذاکرهکننده و میانجی راهی لبنان کرد.
🔻این میانجی اما در طول ماههای گذشته هیچوقت به صورت جدی وارد مذاکره نمیشد، چرا که نه لبنان دولت درست و حسابی داشت و نه سیاستمداران آن افراد درستی بودند که بخواهند از منابع ملی خود دفاع کنند. بنابراین هوکشتاین با دست به سر کردن لبنانیها و فشار بر آنها برای صهیونیستها زمان میخرید تا کشتی حفاری اجارهای را به میدان گازی کاریش منتقل کرده و از سوی دیگر سفارت امریکا در بیروت هم با تهدید و ارعاب سیاستمداران لبنانی از اظهارنظر و موضعگیری در راستای منافع ملی این کشور جلوگیری میکرد. این موضوع باعث شد تا هیچ وقت یک روند جدی در مورد تعیین مرزهای دریایی میان فلسطین اشغالی و لبنان به وجود نیاید.
🔻با این حال میتوان گفت که اکنون مذاکرات جدی برای ترسیم مرزهای دریایی با اراضی اشغالی در جنوب آغاز شده است. ورود مستقیم مقاومت به روند مذاکرات با ارسال سه فروند پهپاد، منجر به خروج مذاکرات از روند رکود و فشار بر آمریکا و اسرائیل شد تا از برخورد با لبنان از موضع قدرت صرف نظر کنند. ارسال پهپادهای حزبالله همچنین آمریکا و رژیم صهیونیستی را ناگزیر به پایبندی به خطوط قرمز در رابطه با فعالیت در میدان گازی کاریش و نادیده نگرفتن حق لبنان در منطقه مورد مناقشه شد.
🔸روزنامه لبنانی الاخبار نزدیک به حزبالله در مورد آخرین تحولات دیپلماتیک در این زمینه مینویسد: از زمان ارسال پهپادهای حزبالله تا بدین لحظه تماسهای آمریکاییها با مقامات لبنان متوقف نشده است و آمریکاییها در این تماسها تاکید میکنند که واشنگتن و تلآویو به دنبال تشدید تنش نبوده و پایبند به روند مذاکرات هستند. چند مقام لبنانی از جمله میشل عون، رئیس جمهوری لبنان نیز با تایید این مساله گفتهاند که مذاکرات درحال پیشرفت است. میشل عون اخیرا و پس اتفاقات مذکور گفت: موضوع ترسیم مرزهای دریایی به زودی به پایان میرسد و راه حل به نفع لبنان خواهد بود و لبنان در آستانه تفاهم با آمریکاییها به عنوان میانجیگر است.
🔸منابع مطلع میگویند روند مثبتی که عون به آن اشاره کرده است با پیام جدید آمریکا در ارتباط است. آمریکا یک پیام جدید را از طریق دوروتی شیا، سفیر خود در بیروت به مقامات لبنان منتقل کرده و در آن اعلام کرده است که در حال تلاش برای متقاعد کردن رژیم صهیونیستی است تا بپذیرد که میدان گازی «قانا» (یکی دیگر از میدانهای مورد مناقشه) سهم لبنان باشد و در ازای آن چیزی را طلب نکند. شیا به نقل از عاموس هوکشتاین، به لبنانیها گفته است که رژیم صهیونیستی مخالفتی با این مساله که میدان قانا به لبنان داده شود، ندارد اما نکاتی در این باره مدنظر مقامات این رژیم است که باید بیشتر درباره آنها مذاکره کرد. پیشنهاد اسرائیلیها در این باره این است که میدان مذکور به یک شرکت خاص واگذار شود، مشروط بر اینکه این شرکت با توجه به سهم تلآویو در میدان، مبلغی را به اسرائیل بپردازد.
🔸این تنها تحولی نیست که پس از ارسال پهپادها رخ داده است و هوکشتاین که پیش از این به دلیل مشغول بودن به دیگر پروندههای مربوط به انرژی در کشورهای دیگر به دستور بایدن برنامهای برای بازگشت به منطقه نداشت و از دوروتی شیا خواسته بود تا پیامش را به لبنانیها منتقل کند، درحال حاضر دستور کارش را تغییر داده است و طبق گزارش رسانههای عبری زبان قرار است که وی به همراه تیمش همزمان با سفر بایدن به منطقه بازگردند.
@syriankhabar
28.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکوداشت و گرامیداشت امیر سرافراز ایران، شهپر آسمان وطن، سیاوشِ مام میهن، عقاب تیزپرِ و خونین بال، شهید عباس بابایی که سال 1399 برگزار شد. در این نکوداشت که خلبانانِ همرزم این فخر آسمان ایران سخنرانی کردند، تیمسار نصیرزاده فرمانده وقت نیروی هوایی هم حضور دارد که در مورد فعالیت نیروی هوایی در محور مقاومت نکاتی را میگوید... این 20 دقیقه را اگر ندیدید، ببینید...
@syriankhabar
✴️ سفر بایدن به منطقه «زهر مارش» شد
🔸رئیسجمهور امریکا قرار است قرار است ظرف روزهای آینده سفری به منطقه آسیای غربی کند، سفری که اگر امریکاییها شانس بیاورند، رئیسجمهور حواسپرت و آلزایمری آنها با کمترین میزان سوتی آن را به پایان برده و راهی خانه شود. سفر جو بایدن به منطقه محصول یک ماه و دو ماه اخیر نیست و به نظر میرسد او از زمستان گذشته قصد داشت راهی منطقه شود، هدفش هم این بود که بهعنوان یک پیروز، یک فاتح و کسی که کار بزرگی را کرده که میتواند به هر کجا که رفت، با آن قیافه بگیرد به منطقه سفر کند. او میخواست در فلسطین اشغالی و عربستان وقتی که زبان باز میکند بگوید: «ما موفق شدیم برنامه هستهای ایران را محدود کنیم، ما موفق شدیم سانتریفیوژهای ایرانیها را خاموش کرده و از ساخت بمب اتم جلوگیری کنیم، با این سیاست ما امروز منطقه و جهان امنتر است!!»
🔸این تمام آن چیزی بود که جو بایدن در سفر به منطقه میخواست آن را تکرار کرده و اگر به جای دیگری هم سفر میکرد دوست داشت از روی آن بارها و بارها روخوانی کند. او امیدوار بود که ایران در تداوم تحریمها و فشار حداکثری شروع شده از دوران ترامپ پای میز مذاکره حاضر شود و هر آنچه که مذاکرهکنندگان امریکایی دیکته میکنند را امضا کرده و در نهایت یک موفقیت را به اسم خود ثبت کند، کاری که به زعم او ترامپ نتوانست انجام دهد و با خروج از برجام، این همه زخمت و فشار برای امریکا و دیگر متحدانش ایجاد کرد. اما همه این آمال و آرزو بر باد رفت و خوابهای رویایی بایدن و اطرافیانش که خیلی با خوشخیالی همراه بود، راه به جایی نبرد و طرف ایرانی حاضر به امضای توافقی که در آن حداقل مزیتهای اقتصادی شامل حال کشورمان نمیشد، نشد...
🔸این مساله برای بایدن بسیار سخت و سنگین بود، او واقعاً فکر میکرد که خیلی دارد در حق ایرانیها لطف میکند! چنان از خودش و تصمیمی که گرفته بود مطمئن بود که از امضای مجدد توافق توسط ایران دچار هراس شد. اما در حقیقت بایدن هم نمیدانست که جان برجام چیست و ایران چرا نمیتواند چنین متنی را امضا کند. بایدن فکر میکرد مردم ایران امروز در گرسنگی بیسابقهای به سر میبرند و کنار خیابان دارند جان میدهند (البته این تفکر او پر بیراه هم نبود و تحریمهای غیرانسانی امریکا علیه ملت ایران مردم را به صورت کامل بیچاره کرد) و به همین دلیل ناچار به امضای توافق خواهد شد. او حتی در ذهن بیمار خود گوشه نگاهی هم به تحولات داخلی و انتخابات داشت و دنبال جمع کردن رای برای نامزدهای دمکرات میگشت. پیغامهای پشت پرده او نیز کلیدی نبود که بتواند قفلی که ترامپ بر تحریمها زده بود را باز کند.
🔸با این حال، همانگونه که پیش از این هم بارها تاکید کردم، بایدن میخواست در نقش یک متحدِ بزرگِ پیروز به منطقه سفر کند که این خواسته روی نداد، حتی یک بار هم سفرش را به تاخیر انداخت تا شاید رایزنیها به نتیجه برسد و مذاکرات دوحه گرهی را باز کند اما زیاده خواهی طرف امریکایی در برقراری تحریمها باعث شد تا مذاکرهکننده ایرانی خیلی دوحه را به سمت تهران ترک کند. با این همه، زمان سفر نزدیک شد و بایدن و نزدیکانش که تقریباً با کیسهای خالی و زبانی بدون کلام باید راهی منطقه شوند به فکر افتادند که باید دست به چه کار نخنما شدهای بزنند تا دست خالی به منطقه سفر نکنند. به همین دلیل مطلبی را به نامش در روزنامه واشنگتن پست نوشتند تا سرخط دستورکارهای رئیس جمهور امریکا در سفر به آسیای غربی را تشریح کند و مهمترین محور این نوشته، ایران بود و ایران... بایدن با شعار تحریم و فشار دوباره به ایران راهی منطقه میشود...
🔸بایدن در این یادداشت با اذعان به شکست سیاست «فشار حداکثری» دولت دونالد ترامپ، نوشت: بعد، وقتی دولت قبلی خواست ایران را در شورای امنیت سازمان ملل بابت این اقدام محکوم کند، آمریکا خود را تنها و در انزوا یافت. ما دوباره به متحدان و شرکایمان در اروپا و سراسر جهان ملحق شدیم تا از انزوا خارج شویم؛ حالا این ایران است که تا وقتی به توافقی بازگردد که رییس جمهور قبلی آمریکا بدون داشتن برنامهای برای چیزی که بتواند جایگزینش شود، از آن خارج شد، در انزوا به سر میبرد. ماه گذشته، ۳۰ کشور برای محکوم کردن عدم همکاری ایران با آژانس بینالمللی انرژی اتمی در زمینه فعالیتهای هستهای قبلیاش، به ما ملحق شدند. دولت من به افزایش فشارهای دیپلماتیک و اقتصادی ادامه خواهد داد تا زمانی که ایران آماده بازگشت به پایبندی به توافق هستهای باشد، همان طور که من آماده آن هستم!!
@syriankhabar