هیجکس مخالف تکریم خانواده شهدا نیست و همه موافق این مهم هستیم، اما عوضی گرفتن یک مجتمع صنعتی که با پول فرهنگیان بدبخت و فلکزده بنیان شده با یک مجموعه فرهنگی و تبلیغی کاری است که فقط و فقط از دست غلامپور بر میآید. در همین مدت اندک، با پنهان شدن پشت همین خبرها، تیم حقوقی را تغییر داده و در حال تغییرات دیگری است. سفارش اکید گرفته که داماد آقای ع.ش را سر کار بیاورد تا مجموعهای که دو سیت مدیریتی مروارید را دارد با مدیرعاملی او موافقت کند!!
کسی که پشت غلامپور بود تا سرپرست شود، بدون شک از خودش بدتر است. حالا نامش بماند. اما پدر من به عنوان یک فرهنگی دارد از خودش میپرسد چگونه گوشت لخم را دادهاند دست غلامپور؟ بروید سابقهاش در پتروشیمی امیرکبیر را بخوانید و مطالعه کنید!! دولت سیزدهم دقیقاً دارد به کجا میرود؟ در صندوق ذخیره فرهنگیان دقیقاً چه خبر است؟ قرار بود این دولت جلوی فساد را بگیرد نه اینکه هر چه آدم مسالهدار است را برکشیده و پست و سمت دهد؟
غلامپور فقط یک نمونه است، مدیر عامل پتروشیمی سبلان و کیمیای پارس خاورمیانه نیز به همین سرنوشت دچار شده و میشوند. آیا کسی هست که رسیدگی کند؟
@syriankhabar
اخبار سوریه
هیجکس مخالف تکریم خانواده شهدا نیست و همه موافق این مهم هستیم، اما عوضی گرفتن یک مجتمع صنعتی که با
من چشمم آب نمیخورد که مروارید با این مدیرعامل به جایی برسد و روزی نه چندان دور صدا در خواهد آمد که ای وای، چه شد... مگر میثم سعیدی در پتروشیمی جم، مصطفی فیض اردکانی را در پتروشیمی پلیپروپیلن جم و امیرحسین بحرینی را در پتروشیمی آریاساسول فراموش کردهاید؟ چقدر نوشتیم و گوش شنوایی نبود. با این حال به زودی مطالبی را رسانهای میکنم و تلاش خواهم کرد به سهم خود از چیزی که میدانم (به دلیل کار خبرنگاری از بسیاری از مسائل بناچار خبر دارم اما کمتر در اینجا آنها را مینویسم) چشمها و گوشهای شاید دلسوزی را آگاه کنم تا جلوی فاجعه را بگیرند.
نیروهایی که در این مجموعه فعالیت میکنند به شدت ناراضی هستند. غلامپور هنوز نیامده دارد بچهها را از اداره اطلاعات میترساند و برایشان پروندهسازی میکند و برخی را هم به همین شکل اخراج کرده است. این چیزی است که او در جلسه رسمی گفته و مشخص نیست چرا نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور حواسشان به این مساله نیست! اینها را نوشتم تا در برابر خدای خودم و در برابر مردم و البته فرهنگیان شرمنده نباشم. اگر روزی اتفاقی افتاد بگویم که گفته بودم، بگویم که نوشته بودم. از این جماعت چندرنگ و چندرو که پشت سر دین و شهدا پنهان میشوند به شدت میترسم. اینها بسیار خطرناک هستند و البته سابقه بسیار بدی هم دارند.
@syriankhabar
🔴سرنوشت نامعلوم کودتا در سودان
🔻در حالی که بیش از ۱۸ ساعت از شروع شورش مسلحانه و کودتا در سودان میگذرد، مشخص نیست که زور کدام یک از طرفهای کودتاچی بر دیگری چربیده است. در حالیکه فرماندهان یگانهای واکنش سریع میگویند در به در دنبال مخفیگاه عناصر دولت به ویژه برهان و حمیدتی هستند، نیروهای وابسته به برهان هم بیانیه داده که نیروهای واکنش سریع را از خارطوم عقب رانده و در حال تعقیب بازماندههای آنها در اطراف پایتخت هستند. این خبر در حالی منتشر میشود که رسانههای خبری گزارش میدهند صدای انفجارهای شدید در پایتخت شنیده میشود و هر دو طرف در حال استفاده از توپخانه علیه همدیگر هستند.
🔻تا این لحظه به نظر میرسد نه کودتاچیان موفق به سرکوب شدند و نه نیروهای واکنش سریع به مخفیگاههای مقامات دولت نظامی و مراکز مهم دولتی دست پیدا کردهاند. اینکه چه عاملی باعث شد این کودتا تا این لحظه ناموفق باشد و نیروهای وفادار به برهان به ویژه در نیروی هوایی علیه کودتاچیان وارد عمل شوند، مشخص نیست، اما مبرهن است که نیروهای واکنش سریع در بسیاری از مناطق کشور و حتی خود پایتخت هنوز ابتکار عمل را در دست دارند.
@syriankhabar
22.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لشکر هشتم حفاظت شخصیت ارتش یمن امروز رزمایشی با نام «درع القدس» برگزار کرد...
@syriankhabar
15.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ویدیو را شاید دیده باشید رژه جنگنده های نیروی هوایی ارتش به لیدری جنگنده کوثر. اما این ویدئو را به دلیل دیگری گذاشتم هدفم این بود که کوثر را با جنگنده فانتوم و صاعقه به لحاظ اندازه مقایسه کنید....
@syriankhabar
✴️چین وزیر امور خارجه امریکا را راه نداد
🔸چین از تعیین تاریخی جدید برای سفر بلینکن به پکن امتناع میکند، این در حالی است که رسانههای امریکایی در تلاش هستند تا دلیل این امتناع را به موقعیت برتر امریکا و نگرانیهای چین مرتبط کنند. روزنامه فایننشال تایمز از قول منابع موثق ادعا کرد علت این امتناع نگرانی از این بابت است که شاید در طول سفر آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده به پکن، دولت واشنگتن نتایج بررسی درباره «بالون جاسوسی» را منتشر کند.
🔸این ادعا در حالی منتشر میشود که پیش از این رئیس جمهور چین در چند نوبت حاضر به گفتوگوی تلفنی با همتای امریکایی خود هم نشده بود، انتشار نتایج بررسی درباره «بالون جاسوسی» هم نمیتواند نگرانی خاصی برای چین در پی داشته باشد چرا که این طرف چینی بود که در مجموع در این رویداد پیروز میدان شد. دلیل عمده این امتناع بدون شک سیاستهای غیراصولی امریکا در حمایت از تایوان و همچنین لفاظیهای امریکا علیه چین به بهانه حمایت از روسیه میتوان ارزیابی کرد.
🔸هر چند بلینکن قرار بود اوایل فوریه سال جاری میلادی به پکن برود اما دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا تصمیم گرفت تا این سفر را پس رصد و ساقط شدن یک بالون چینی در حریم هوایی ایالات متحده به تعویق بیندازد!! پس همانگونه که مشاهده میکنید بار اول خود امریکاییها بودند که این سفر را به تعویق انداختند و عقل هم حکم میکند که برای بار دوم چینیها به دلایل زیادهخواهی و سیاستهای تهاجمی و قلدرمآبانه امریکا اجازه سفر وزیر خارجه این کشور را در این شرایط ندهند.
🔸بر اساس این گزارش، تاکنون دولتهای پکن و واشنگتن نتوانستهاند درباره تاریخ جدید سفر بلینکن به توافق برسند چون مقامهای چینی خواستار شفاف سازی آنچه هستند که آمریکا قرار است درباره آن به نتیجه برسد. کین گانگ، وزیر خارجه چین این مساله و اوضاع پیرامون بالون مذکور را با مقامهای آمریکایی حاضر در نشست توسعه چین در پکن به تاریخ مارس ۲۰۲۳ مطرح کرد. گفته شده که وی بررسیهای صورت گرفته درباره این بالون از سوی اف.بی.آی را نمونهای دیگر از مسائلی توصیف کرد که باثبات شدن روابط بین چین و آمریکا را سخت میکند.
🔸روزنامه فایننشال تایمز همچنین از قول یکی از سخنگوهای سفارت چین در واشنگتن نوشت، پکن شفافیت، باز و مستقل بودن به اصطلاح این تحقیقات را از سوی اف.بی.آی زیر سوال میبرد. طرف چینی قاطعانه مخالف تداوم استفاده آمریکا از مساله بالون در اهداف سیاسی و تشدید تهدید علیه پکن است. آنچه در مورد این بالون مشخص است، ناتوانی یا عمد اولیه امریکا در هدف قرار دادن آن بوده، در حالی که چنین بالونهایی پیش از این هم بارها حریم هوایی امریکا را نقض کرده بودند.
🔸در هر صورت، شرایط در روابط پکن – واشنگتن مناسب نیست. سفر رئیس جمهور تایوان به امریکا و دیدار مقامات امریکایی با وی در ساحل غربی در کنار سفر برخی سناتورها و نمایندگان این کشور به جزیره تایوان، ایجاد کمپینهای ضدچینی در جنوب، جنوب شرق و شرق آسیا، تجاوز مکرر به حریم هوایی و آبی که چین مدعی مالکیت آن است، فروش گسترده انواع تسلیحات نظامی به کشورهای همسایه چین، تهدید اقتصادی و تحریم شرکتهای چینی شاید بخشی از اختلافات دو کشور باشد.
@syriankhabar
🔴ژنرالهای سودانی، از اتحاد تا دشمنی
🔻در دومین روز از درگیری میان عناصر نظامی سودانی، هیچ گزارشی از وضعیت طرفین در دست نیست و هر یک از آنها ادعایی خاص دراین زمینه دارد، ادعایی که نشان میدهد اوضاع برای هر دو طرف درگیری پیچیده بوده و آنها توانایی مدیریت بهتر در این زمینه ندارند. هر کدام از طرفین مدعی غلبه بر دیگری است اما داستان این بحران و درگیری داخلی از کجا شروع شد و دلایل آن چه بود؟ این موضوعی است که در ادامه تلاش کردهایم به صورت خلاصه به آن بپردازیم.
🔻دو ژنرال قدرتمند سودان پس از یک دوره اتحاد که در پی براندازی عمر البشیر، رئیس جمهوری سابق این کشور در سال ۲۰۱۹ به یکدیگر نزدیک شدند اکنون برای رسیدن به قدرت در مقابل هم قرار گرفته و سودان را درگیر آشوب کردهاند. «ژنرال عبدالفتاح البرهان فرمانده نیروی زمینی در دوران البشیر بود و سپس فرمانده نیروهای مسلح و رئیس شورای حاکمیتی شد. ژنرال محمد حمدان دقلو، معروف به حمیدتی، نیروهای واکنش سریع را با تکیه بر شبه نظامیانی که درگیر جنگ خونینی در منطقه دارفور بودند، تأسیس کرد و معاون شورای حاکمیت شد.
🔻اوج اتحاد بین آن دو در زمان تصاحب قدرت در اکتبر ۲۰۲۱ مشهود بود؛ اقدامی که گروههای غیرنظامی آن را کودتا توصیف کردند، زیرا البرهان در آن زمان در یک سخنرانی در تلویزیون ظاهر شد و برکناری غیرنظامیان از قدرت را اعلام کرد و حمیدتی هم از آن حمایت کرد. اما براساس گزارش سابق خبرگزاری فرانسه، دوستان دیروز «آرزوهای سیاسی متفاوتی» داشتند و از نفوذ نظامی دو قدرت بزرگ در کشور برخوردار بودند. البرهان و حمیدتی بر پایبندی خود به توافق با گروههای سیاسی تأکید کردند؛ اما در مورد چگونگی اجرای اصلاحات مورد نیاز که مهمترین آنها تجدید ساختار نیروهای مسلح با ادغام نیروهای واکنش سریع در ارتش است، دیدگاههای متفاوتی دارند.
🔻تحلیلی که توسط مؤسسه واشنگتن منتشر شده است تأیید میکند که «موفقیت روند انتقالی در سودان» بدون مدیریت دقیق بین «عبدالله حمدوک»، نخست وزیر سابق، ژنرال عبدالفتاح البرهان و حمیدتی صورت نمیگیرد. در این تحلیل آمده است که همه طرفها باید در تعامل با حمیدتی و البرهان سازگارتر باشند و به آن دو احترام بگذارند و تشویقشان کنند تا شاید با چنین توجهی قانع شده و به جاهطلبیهای خود، بهویژه شخص حمیدتی پایان دهند. طبق توافقنامه حکومت سودان، هیچ یک از این دو ژنرال نمیتوانند برای انتخابات آتی نامزد شوند.
🔻البرهان قبل از سرنگونی البشیر، نقش مهمی را در مشارکت سودان در ائتلاف نظامی تحت رهبری عربستان در یمن به دور از کانون توجه ایفا کرد، سپس با به دست گرفتن رهبری شورای نظامی انتقالی پس از سرنگونی البشیر در سال ۲۰۱۹ در کانون توجه قرار گرفت. پس از آن که سپهبد عوض بن عوف از ریاست شورای نظامی سودان تنها با گذشت کمتر از ۲۴ ساعت از رسیدن به قدرت تحت فشار مردم کناره گیری کرد، البرهان بر تخت ریاست این شورا نشست. سودانیها بن عوف را از درون نظام البشیر و متحد نزدیک او میدانستند.
🔻البرهان بخشی از حرفه خود را به عنوان وابسته نظامی در پکن گذراند. یک افسر سودانی درباره البرهان به خبرگزاری فرانسه گفت که او «افسر ارشدی است که میداند چگونه نیروهایش را رهبری کند. او هیچ گرایش سیاسی ندارد، او شخصی کاملا نظامی است.» البرهان در سال ۱۹۶۰ در روستای قندتو در شمال خارطوم به دنیا آمد و در دانشکده نظامی و سپس در مصر و اردن تحصیل کرد. او ابتدا فرمانده نیروهای زمینی سودان بود و سپس البشیر او را به سمت بازرس کل ارتش منصوب کرد.
🔻در سال ۲۰۱۹، پس از یک حکومت خودکامه ۳۰ ساله در سودان، گروههای آزادی و تغییر یک دولت غیرنظامی تشکیل دادند که حکومت کشور را با ارتش تقسیم کرد و قرار بود کشور را به سمت انتخابات آزاد هدایت کند تا قدرت کامل را به غیرنظامیان واگذار کند. البرهان از چهرهای که در خفا کار میکرد به رئیس دوفاکتوی سودان تبدیل شد. برهان که با حمایت امارات و عربستان علیه البشیر کودتا کرده بود، تنها راه نجات خود را در نزدیکی به امریکا میدید اما دروازه این نزدیکی از به باورش از تلآویو می گذشت.
🔻در سال ۲۰۲۰، طبق اعلام دفتر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، وی طی دیداری با البرهان در اوگاندا درباره «عادیسازی» روابط گفتوگو کرد. چند ماه بعد، بانک مرکزی سودان اعلام کرد که ایالات متحده خارطوم را از لغو تحریمها علیه ۱۵۷ موسسه سودانی مطلع کرده است.دسامبر ۲۰۲۰، پس از گذشت کمتر از دو ماه از موافقت خارطوم با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، ایالات متحده سودان را رسما از فهرست سیاه کشورهای حامی تروریسم خارج کرد.
@syriankhabar
✴️ حمیدتی، فرصتطلبِ ناکام
🔸در طرف دیگر ماجرای درگیریهای این روزهای سودان، ژنرال! حمیدتی قرار دارد؛ فردی که هیچ تحصیلات آکادمیک و حتی دبیرستانی ندارد و صرفاً به واسطه شرایط قبایلی و زد و بندهای سیاسی ناشی از فساد حاکم در دولت عمر البشیر موفق شد خودش را بالا بکشد. او باوجود آنکه هیچ سابقه سیاسی و اجرایی نداشت، صرفاً به دلایل وابستگیهای سیاسی و امنیتی با عمر البشیر موفق شد خودش را سر پا نگه دارد. حمیدتی که قرار بود در ابتدای ماه آوریل و بر اساس وعده ژنرال برهان وارد عرصه قدرت شود، عملا نادیده گرفته شد.
🔸بر اساس تحلیلی که مرکز مطالعات سیاسی و راهبردی الاهرام منتشر کرده است، حمیدتی با تشکیل یک «امپراتوری مالی و نظامی» به نفوذ کنونی خود رسید که او را بر آن داشت تا وفاداری سیاسی خود را تغییر داده و از انقلاب سودان در سال ۲۰۱۹ جانبداری کند و همین اقدام «نفوذ سیاسی بزرگ» او را در معادله پس از انقلاب تضمین کرد. در این تحلیل آمده است، موازنههای سیاسی باعث شد تا حمیدتی معاون شورای حاکمیتی شود و درباره ادغام نیروهای واکنش سریع در نیروهای مسلح صحبت شود.
🔸به گفته محمد سعد، دستیار سابق حمیدتی، او برای اولین بار در دارفور غربی، پس از حمله به کاروان تجاری وی که در اثر آن حدود ۶۰ نفر از خانوادهاش کشته و شترهایش غارت شدند، دست به اسلحه برد.درگیری در دارفور از سال ۲۰۰۳ پس از قیام شورشیان عمدتا غیر عرب علیه دولت گسترش یافت. در مستندی که در روستایی در دارفور فیلمبرداری شده است، دقلو با لباس نظامی ظاهر میشود و بخشی از صورت خود را پنهان کرده و هر گونه دخالت در ارتکاب تخلفات را انکار میکند.
🔸با این حال، او به سرعت موضع خود را تغییر داد و در سال ۲۰۱۳ به عنوان فرمانده نیروی جدیدی که عمدتاً از شبه نظامیان سابق تشکیل شده بود، یعنی نیروهای واکنش سریع منصوب شد. با تصدی معاونت شورای حاکمیتی انتقالی سودان، این تاجر سابق شتر با تحصیلات ابتدایی اندک تعدادی از مهمترین پستهای وزارتی در سودان پس از براندازی البشیر، از جمله اقتصاد در حال فروپاشی و مذاکرات صلح با گروههای شورشی را در اختیار گرفت. حضور این فرد بیسواد و البته قدرت طلب باعث به وجود آمدن مشکلات بسیاری برای اقتصاد نیمهویران سودان شد.
🔸تنش بین البرهان و حمیدتی به دو دلیل شروع شد: اول، آزادی موسی هلال، عموی حمیدتی و رقیب او در نفوذ میان رهبران قبایل عرب در دارفور است که به دستور البشیر زندانی شده بود. دوم، دستور البرهان مبنی بر عدم سفر اعضای شورا بدون اجازه او؛ مسالهای که حمیدتی آن را بخشی از «مهندسی جامع برای کاهش نفوذ خود و جلوگیری از ایفای نقشهای سیاسی در پروندههای صلح» قلمداد کرد. حمیدتی اما کسی نبود که به این سادگی کوتاه بیاید و بخواهد اسیر دستورات برهان شده و معطل او بماند و به همین دلیل وارد عمل شد.
🔸حمیدتی هم تا جایی که توانست تلاش کرد البرهان را تحقیر کند و بدون اجازه او به ترکیه سفر کرد و با مسؤولان این کشور توافقهای اقتصادی بست که به این اقدامش پس از درز فیلم مشارکت برادر حمیدتی در متفرق کردن تحصن فرماندهی کل در جریان انقلاب سودان که در آن افراد زیادی کشته شدند، پاسخ داده شد. اختلاف نظر و رقابت میان این دو نفر که هر کدام بخشهایی از کشور را در کنترل خود داشتند، بیشترین ضرر را به مردم سودان وارد کرد. هر چند به باور بسیاری از ناظران برهان هم بسیار بد عمل کرد و بهانه لازم را دست رقیبش داد.
🔸مدتی بعد، حمیدتی علناً کودتا را «اشتباهی» توصیف کرد که منجر به «فعال شدن مجدد بقایای» نظام البشیر شد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، البرهان هم در دفاع از اقدامات خود اعلام کرد که اقدام وی برای مشارکت بیشتر گروههای سیاسی در مدیریت دوره انتقالی» ضروری بود. دقلو در سال ۲۰۲۲ در آستانه تهاجم روسیه به اوکراین به مسکو سفر کرد و آمادگی خود را برای ساخت پایگاه روسی در سواحل دریای سرخ ابراز کرد. این موضوع عاملی شد تا بسیاری امروز بگویند که حمیدتی وابسته به روسیه است و روسها پشت کودتای حمیدتی هستند!!
🔸او در سخنرانی برای اعضای نیروهای واکنش سریع که در ماه مارس در استان ام درمان ایراد کرد، «هر گونه اختلاف نظر با ارتش» را رد کرد وگفت: «اختلاف ما با کسانی است که به قدرت چسبیدهاند. ما با هر کسی که بخواهد دیکتاتور شود، مخالفیم.» در آن زمان، نیروهای مسلح سودان اتهامات علیه فرماندهی ارتش را مبنی بر عدم تمایل به تکمیل روند گذار دموکراتیک و ترک سیاست محکوم کرده و آن را تلاش آشکاری برای جلب همدردی سیاسی و مانع تراشی در روند گذار دموکراتیک دانستند.
@syriankhabar
این خوشگل جذاب مدتهاست در کشور حضور دارد اما نمیدانم به چه دلیل هنوز قصد رونمایی رسمی از آن را ندارند. یعنی میشود در رژه 29 فروردین یک دسته سه فروندی از اینها هم در آسمان پایتخت دیده شود؟ متخصصان روس هم برای آموزش نهایی و راهبردی آن به کشور رفت و آمد دارند. به دلیل آنکه اصفهان مرکز آموزش اصلی نیروی هوایی ارتش است، این جنگندههای آموزشی نیز در این پایگاه مستقر خواهند شد. شاید به دلیل حضور روسها در پایگاه هشتم باشد که قرار است سوخو 35 نیز ابتدا در این پایگاه حاضر شود و بعد بین دیگر پایگاهها تقسیم گردد. به هر حال، با این حضور سنگین میتوان گفت که پایگاه شهید بابایی به تنهایی یک نیروی هوایی در خودش دارد. حضور بخش اصلی اف14، اف7 ایرگارد، تی 80 (همان پیسی 7) و حالا هم یاک 130 و سوخو 35 هشتم شکاری را به شلوغترین و پرجنب و جوشترین روزهای تاریخ خودش نزدیک میکند.
@syriankhabar
✴️امریکا قابل شکست دادن است/2
🔸با این حال، به باور رهبر انقلاب فارغ از این برنامههای منظم 5 و 10 ساله، دشمنان برنامههای تاکتیکی کوتاهمدت و البته راهبردی بلندمدتی هم دارند. اما اینکه این برنامه بلندمدت چه میزان میتواند از برنامههای 10 ساله که معمولا در امریکا هر 10 سال به عنوان راهبردهای کلان منتشر میشود متفاوت باشد موضوعی است که دستکم من خبر ندارم. اما در حوزه برنامههای کوتاهمدت که تاکتیکی هستند معمولاً قابلیت اعلامی نداشته و به شکل مخفیانه پیگیری میشوند.
🔸موضوع مهم بعدی که فرماندهی کل قوا به آن اشاره داشت، مبحث جنگهای امریکا در عراق و افغانستان است. این را همه میدانند که امریکا با هدف تحت فشار گذاشتن ایران وارد این دو کشور شد به همین دلیل ایشان با اشاره به دو جنگی که آمریکا حدود دو دهه قبل در شرق و غرب ایران به راه انداخت گفتند: آمریکاییها منافعی در عراق و افغانستان داشتند اما هدف نهایی آنها ایران اسلامی بود که به دلیل بنیه بسیار قوی انقلاب اسلامی، در این ماجراها و هدف نهایی خود شکست خوردند. بنابراین دشمن با همه محاسبات به ظاهر مستحکم و قدرت نظامی خود، «قابل شکست دادن است.»
🔸این موضوع «قابلیت شکست» یک تعمیم دارد و آن هم اینکه دشمن را میتوان «در هر جایی» و «با هر توانی» و «در هر موقعیتی» شکست داد. البته قابلیت دامنه گستردهای دارد، اما به صراحت میتوان گفت که فرمانده کل قوا در جمع ژنرالهای ارشد نظامی کشور وقتی اینگونه صحبت میکند، حامل پیامی برای طرف امریکایی است که «این ما بودیم که شما را در افغانستان و عراق شکست دادیم» و نکته مهمتر و اصلیتر آنکه «ما میدانیم چگونه باید شما را شکست داد» و بالاتر از همه اینها اینکه «اراده شکست دادن شما را هم داریم».
🔸به همین دلیل بلافاصله در ادامه به سراغ رژیم صهیونیستی رفته و در مورد موقعیت، جایگاه، تهدیدات و وضعیت این رژیم هم نکاتی را یادآوری میکنند. ایشان موقعیت کنونی رژیم صهیونیستی را نمونه دیگری از «اینگونه شکستها» برشمردند و گفتند: عملیات ضد فلسطینی رژیم صهیونیستی در ماه رمضان سال گذشته با عکسالعمل خاصی در جهان روبرو نشد اما امسال در مقابل جنایات او، حتی در آمریکا و انگلیس تظاهرات میشود. اینکه رهبر انقلاب شکستهای رژیم صهیونیستی را در «امتداد شکستهای» امریکا میدانند، بیانگر آن است که آنچه در فلسطین هم آن کسی که امریکا را شکست داده، در حال فعالیت است.
🔸البته به نظر نمیرسد که سخنان رهبر انقلاب در همین چند دقیقه خلاصه شده باشد، بلکه وقتی فرماندهان ارشد نظامی کشور به دیدار ایشان میروند نشستی طولانی میشود که نقطهنظرات و دیدگاههای خاص و مهم گفته میشود. بر اساس تصاویر منتشر شده، در این دیدار فرماندهان نیروهای ارتش و سپاه، در کنار برخی ژنرالهای دوستاره سابق کشور که سالها فرماندهی ارتش و سپاه را بر عهده داشتند و همچنین نمایندگان ولی فقیه در نیروهای مختلف حضور داشتند که جمع زیادی نبودند و برای دریافت راهبردهای کلان این دیدار برگزار شده است.
🔸سخنان پایانی رهبر انقلاب هم بسیار مهم بود. فرمانده کل قوا غافل نشدن از دشمن را به موازات باور به شکست پذیری او، مهم دانستند و افزودند: در هیچ مرحلهای نباید از مکر و طراحی دشمنان غافل شد. رهبر انقلاب در پایان سخنانشان، مراکز و عناصر فکری نیروهای مسلح را به طراحی دائم و مبتکرانه راهبردها و سیاستهای قوی، عقلایی و راهگشا فراخواندند.
@syriankhabar
این هم تصویری از دیدار فرماندهی کل قوا با ژنرالهای کشور... تصویر سه ژنرال دو ستاره کشور و البته ژنرال یک ستارهای که چهار ستارههای امریکایی را در منطقه کلافه کرده است هم که نیاز به توضیح ندارد. سرلشکر ایزدی، حسنی سعدی و صفوی در کنار سردار احمدیان و قاآنی... ایزد خود حافظ این عزیزان باشد.
@syriankhabar
این همه میهمانان فرانده کل قوا بودند. یادداشت دست رهبری هم نشان میدهد که ایشان موارد متعددی را مطرح کردهاند که فقط بخش ضروری آن رسانهای شده است (شاید هم من به عنوان یک خبرنگار خیلی دارم مته به خشاش میزنم) به هر حال، نشست مهمی بوده و فقط نظامیان (این آخوندهایی که نشستند همه حقوق بگیر نیروهای مسلح هستند، به همین دلیل نظامی محسوب میشوند) حضور داشتند. نتایج این نشست را در روزها و هفتههای آینده خواهیم دید. نمیخواهم جو بدم، اما شک ندارم که اگر این گردهمایی به مناسبت ماه رمضان بود، دم افطاری برگزار میشد نه دم ظهر.
حالا خدا نکند یک خبرنگار هی بخواهد وسط حرفها، تصاویر و کنشها یک چیزی در بیاورد... اینقدر گیر میدهد که حوصله همه سر میرود... :)
@syriankhabar