کروز سوپرسونیک، پیغام ایران به ناوهای امریکایی
دو سه روز پیش بود که خبرگزاری تسنیم خبر از دستیابی صنایع دفاعی کشور به موشک کروز سوپرسونیک داد. این دستاورد در اندازه همین خبر ماند و کسی به آن توجه زیادی نکرد چرا که از قرار معلوم تسنیم زده بود «متخصصان صنایع دفاعی کشورمان به فناوری طراحی موشک سوپرسونیک دست یافتهاند و این موشک هماکنون در مرحله تست قرار دارد.»
اما چند روز قبل از این خبر، سخنگوی وزارت دفاع در یک برنامه تلویزیونی به صراحت گفته بود که برنامهای برای سریعتر کردن موشک کروز ضدکشتی ابومهدی در دست است که بهتر است بگوییم در دسترس است. اعلام چنین خبری در هنگامه سر و صدای امریکاییها برای گسیل دو سه کشتی و چند هزار نیروی نظامی به منطقه ما، پیامی آشکار کرد. کروز سوپرسونیک برای پدافند دریایی مانند هایپرسونیک برای پدافند زمینپایه است. بدون شک امریکاییها زودتر از همه این خبر را گرفتهاند. نسخه کروز دریایی این موشک مدتها پیش تست شد و بعید میدانم در این مرحله مانده باشد!
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عناصر ناتو بار دیگر با موشکهای کروز استورم شادو به پل کریمه حمله کردند. اصرار عجیب و غریب عناصر ناتو برای حمله به این پل با آگاهی از تبعات سنگین آن نشان میدهد که آنها تا چه اندازه دستشان خالی است به همین دلیل م به این پل حمله میکنند اما روسها نیز با افزایش پدافند اطراف پل امروز هر دو موشک را رهگیری و سرنگون کردند. برخی از کانالهای روز هم میگویند دودی که اینجا مشاهده میکنید برای فریب موشکهای کروز ناتو است؟!
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشتم که عناصر ناتو اصرار عجیبی دارند که به پل کریمه حمله کرده و آن را منهدم کنند. این بار نوبت به شلیک پیاپی چندین موشک دیگر به سمت این پل پس از دو شلیک ناموفق بود، پدافند روسیه در منطقه فعال شده و برخی منابع میگویند روسها پل را بستند. در حالی که طرف اوکراینی هیچ شانسی برای نزدیک شدن به شبه جزیره کریمه هم ندارد، حملات پیاپی به این پل که باعث تلافی سنگین روسها خواهد شد، عجیب است...
@syriankhabar
🔴 عراق زیر سلطه امریکا است
🔻چند خبر در مورد عراق امروز خواندم که همه آنها به نوعی برایم جالب و تداعیکننده یک مساله بود که عراق باوجود آنکه دولتی به نسبت باثبات دارد، اما به لحاظ استقلال در تصمیمگیری و رفتارهای متکی به خود به ویژه در حوزه امنیتی و نظامی همچنان مستقل نیست و به نوعی این امریکا است که برای این کشور تصمیمگیری میکند. البته این مساله را پیش و بیش از این میدانستم و دلیل آن نیز ناتوانی دولت مرکزی عراق در کنترل مرزهایش با سوریه بود که تروریستهای امریکایی در طول چند سال گذشته آن را معابری برای قاچاق نفت و عبور و مرور غیرقانونی به سوریه تبدیل کردهاند.
🔻اما نگاهی به مجموعه رویدادهای عراق نشان میدهد که بغداد مانند یک اسیر ناتوان در دست دولت امریکا قرار دارد و سفیر امریکا در منطقه سبز به همراه ژنرالهای امریکایی در این کشور تصمیم نهایی را میگیرند. این موضوع برای کشوری مانند عراق که هزینه بسیاری برای استقلال خود در برابر گروههای تکفیری مورد حمایت امریکا داده، نمیتواند توجیهی داشته باشد کما اینکه با بررسی خبرها متوجه میشویم که اوضاع در این کشور اصلا مناسب نیست.
🔻باوجود آنکه دولت امریکا از سر ناچاری توافق جاسوس – پول را با ایران انجام داد و برخی مدعی شدند که ایران «تعهد» کرده تا به تروریستهای امریکایی و منافع واشنگتن در منطقه، به ویژه عراق و سوریه حمله نکند اما با نگاهی به رویدادهای پیش آمده، متوجه میشویم که عملا سطح تنش در سوریه هر لحظه دارد بالاتر میرود تا جایی که امریکاییها در یک اقدام مداخله جویانه بیشتر که ناشی از ضعف دولت عراق است، میخواهند مرزهای این کشور با سوریه را ببندند.
🔻باوجود ارتش و نیروهای نظامی و امنیتی قابل، عراق هنوز نتوانسته آنگونه که باید و شاید مانع از رفت و آمد امریکاییها به داخل سوریه شود. اما یک منبع عراقی هم میگوید: اطلاعات درز یافته از منابع امنیتی در پایگاه هوایی «عین الاسد» حاکی از آن اسد که نیروهای آمریکا قصد دارند نوار مرزی با سوریه در غرب استان الانبار را به دلایل نامشخص ببندند. این تصمیم همزمان با رسیدن تجهیزات نظامی به نیروهای آمریکایی مستقر در عمق سوریه اتخاذ شده است. رهبران امنیتی ناظر بر پرونده امنیتی عراق، با وجود ثبات وضعیت امنیتی و عدم وجود هرگونه تهدید تروریستی احتمالی، اطلاعات کافی در این باره ندارند.
🔻مساله دوم که باز هم بسیار مهم است و به نظر امریکاییها هنوز آن را فراموش نکردهاند، موضوع انحلال حشدالشعبی به عنوان نیروی مسلح عراق است. در همین زمینه یک مشاور نظامی سابق عراقی از مخالفت دولت عراق با گفتوگو با آمریکاییها درباره موضوع انحلال سازمان الحشد الشعبی خبر داد. صفاء الاعسم با بیان اینکه هیات نظامی عراقی با مجوز محمد شیاع السودانی، نخستوزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در جریان سفر به واشنگتن درباره تمامی پروندههای امنیتی گفتوگو کرد، افزود: مذاکرات با واشنگتن شامل تجهیز نیروهای عراق به تسلیحات، آموزش، پشتیبانی و پروندههای دیگر و همچنین حضور مبهم آمریکا در عراق و عدم اطلاع بغداد از تعداد سربازان آمریکایی و مناطق استقرار آنها بود.
🔻الاعسم تاکید کرد که هیات عراق از صحبت درباره درخواست آمریکا برای انحلال حشد الشعبی یا پایان دادن به وظایف امنیتی آن در مناطق مختلف از خاک عراق خودداری کرد، چراکه این موضوع جزو پروندههای داخلی عراق است! هر چند طرف عراقی حاضر نشده در این زمینه با امریکاییها وارد مذاکره شود، اما مبرهن است که امریکاییها به عنوان یک نیروی اشغالگر به صورت واقعی هنوز تعداد نیروهای خود در خاک عراق را هم به دولت این کشور اعلام نکردهاند!!
🔻اما به عنوان سومین مساله، در حالی که دولت عراق تحت فشار ایران قبول کرده تا نیروهایش را در مناطق مرزی مستقر و امنیت داخل خاک خود را تامین کند و این مساله حتی در مورد مرزهای شمالی با ترکیه هم صحت دارد، این گزاره مطرح میشود چرا دولت عراق نمیتواند مرزهایش با سوریه را در کنترل خود داشته باشد؟ ایجاد گذرگاههای غیرقانونی مانند الولید که در آن نظامیان امریکایی سلاح و تجهیزات را از خاک عراق به داخل سوریه منتقل میکنند نشان میدهد دولت محمد شیاع السودانی در حوزه نظامی و امنیتی نتوانسته برخورد قاطع و جدی با امریکاییها داشته باشد.
🔻این سوال را از منابع متعدد پرسیدهام که آیا واقعا بر سر مبادله پول با امریکاییها توافقی هم در حوزههای دیگر از جمله توقف حمله به نظامیان تروریست امریکایی شده، همگی اظهار بیاطلاعی کردهاند و به همین دلیل است که باید منتظر ماند و دید که در طول روزهای آینده موضوع عراق چگونه بر روی سایر تحولات در غرب آسیا اثر میگذارد، دولتی که حتی اختیار هزینه کردن درآمدهای نفتی خود را هم ندارد اما این روزها نفت بیشتری به امریکا صادر میکند.
@syriankhabar
تمام تحولات مورد اشاره در بالا را با این خبر که منابع خبری از حمله موشکی به پایگاه اشغالگران آمریکایی در دیرالزور سوریه گفتند، هماهنگ کنید. گفته شده به پایگاه غیرقانونی تروریستهای امریکایی در کارخانه گاز کونیکو در شمال دیرالزور حمله شده که در پی آن صدای چندین انفجار شنیده شد. این خبر نشان میدهد که موضوع توافق ایران با امریکا در مورد کاهش حمله به مواضع غیرقانونی این کشور در منطقه اصلا صحت ندارد، چرا که این موضوع ارتباطی با ایران ندارد.
در همین حال، منابع محلی به خبرنگار «اسپوتنیک» در دیرالزور گفتند: صدای چند انفجار در سراسر روستاها و شهرهای اطراف میدان گاز طبیعی «کونیکو» در حومه شمالی استان دیرالزور شنیده شد که ناشی از حمله موشکی به پایگاه نظامی غیرقانونی ارتش آمریکا در این میدان بود. از قرار معلوم سه فروند راکت توسط افراد ناشناس به سمت نظامیان اشغالگر آمریکا در داخل پایگاه مذکور شلیک شد و به اهداف خود اصابت کرد. طبق این گزارش، بلافاصله پس از شنیده شدن صدای این انفجارها، منطقه اطراف پایگاه شاهد آمادهباش نیروهای اشغالگر آمریکایی و شبه نظامیان وفادار به آنها موسوم به (قسد) بود.
@syriankhabar
استانداردها و معیارهای نه تنها دوگانه، که چندگانه غرب در حوزههای مختلف دیگر برای افکار عمومی در جهان مشمئزکننده، بیروح و کسالتآور شده است. کشورهای غربی که دستشان تا بناگوش در خون ملتهای بدبخت و فلکزدهای که از سر ناآگاهی مستعمره این کشورها شده بودند و هنوز هم از دست امریکا و اروپا در امان نیستند. انقلاب مردم نیجر را باید یکی از آخرین پدیدههایی دانست که غربیها را غافلگیر کرد و طبق معمول همیشه آنها برای بازگردان آب به جوی، مدام از رئیس جمهور منتخت نیجر دفاع میکنند!!
این درست مانند تقبیح جنگ روسیه علیه ناتو در اوکراین توسط امریکا و انگلیس است که سابقه طولانی اشغالگری داشته و دارند. هر دو کشور با هم به صورت غیرقانونی به عراق حمله کردند و در افغانستان جنایتهایی کردند که در تاریخ مثل ندارد و هنوز هم به صورت غیرقانونی در سوریه و یمن حضور دارند. اینکه غربیها فکر میکنند مردم دنیا ابله هستند، خودشان را به بلاهت زدهاند سابقه سیاه غرب در کودتا، جنگ، اشغالگری، تحریم، قتل و کشتار به شکلی است که دفاع آنها از عنصر وابستهشان در نیجر را به نظر مردم این کشور غیرقابل توجیه میکند.
@syriankhabar
🔴 طبق توخالی مداخله نظامی در نیجر
🔻بانگاهی به رفتارهای صورت گرفته توسط اروپا، امریکا و عواملشان در کشورهای موسوم به اکوواس در غرب افریقا میتوان رنجمورههایی را مشاهده کرد که خلخال به جان مقامات فرانسه و امریکا انداخته اما جرأت اظهارنظر در مورد شکست فاحشی که خوردهاند را ندارند. همانگونه که در طول سه دهه مطالعه تاریخ افریقا دریافتهام، کسی در کشور ما هنوز هم اهمیت این قاره، رویدادها و اتفاقات آن را درک نکرده و نتوانسته متوجه شود که این قاره همان نقش تاریخی و مهم را خود را ایفا خواهد کرد و بیتفاوتی نسبت به تحولات آن موجب از دست رفتن فرصتهای بینظیر و مهمی خواهد شد.
🔻 اینکه تا به امروز حتی یک تحلیل درست، دقیق و قابل توجه در رسانههای کشور که ناشی از شناخت صحیح و عمیق این کشور و مسائل مترتب با آن باشد را مشاهده نکردهام بسیار باعث تاسف است. انقلاب نیجر، همانگونه که در طول دو هفته گذشته بارها یادآور شدهام، نقش تعیینکننده و بسیار مهمی در تحولات کل افریقا و به ویژه غرب این قاره خواهد داشت. این انقلاب یک الگوی رفتاری بسیار مناسب خواهد شد و به کشورهای این منطقه یاد میدهد که بادها دیگر از غرب نمیوزند و آنها میتوانند با کمک کشورهای دیگر روی پای خود ایستاده و باوجود تاخیر، دوباره خود را بازسازی کنند.
🔻اینکه یک کشور بسیار فقیر با 24 میلیون جمعیت که 90درصد آن را بیابان تشکیل میدهد، 20درصد مردمش برق دارند، 90درصدش زیر خط فقر زندگی میکنند، مردانش زیر 40 و زنانش زیر 20درصد سواد دارند و تنها با 9 میلیارد دلار تولید ناخالص ملی بیاید و دولت وابسته به فرانسه و امریکا را برکنار کند، برای غربیها سخت و غیرقابل تحمل است. ویکتوریا نولاند وقتی به میامی رفت، بسیار عصبانی بود چرا که اصلا فکر نمیکرد کشوری با این مختصات و با این مشکلات بخواهد از دایره متحدان سه دههای امریکا خارج شود و ساز خودش را کوک کند!
🔻از این جهت است که موضوع نیجر دارای اهمیت راهبردی، نه در حوزه تحولات پیچیده میدانی که در عرصههای سیاست و دیپلماسی بینالملل است. به عبارت دیگر، نظامیان نیجر با درک درست و صحیح از تحولات جهانی، وقتی دیدند که امریکا در اوکراین شکست خورده و فرانسه دچار چند دستگی و اختلافات عمیق اجتماعی شده، تصمیم به انتخاب مسیر صحیح گرفت. هر چند آنها به مدت سه دهه متحد امریکا بودند و امریکا تقریبا هیچ کاری برای این کشور و مردم فقیرش نکرد، اما حالا آنها هم متوجه شدهاند که دیگر رئیس جمهور امریکا کدخدا نیست.
🔻نوع رفتار و برخورد ژنرالهای انقلابی نیجر با فرستاده امریکا درس بزرگی برای مردم افریقا و بسیاری از رهبران آن داشت. این نوع برخورد که به سرعت در فضای رسانهای و دیپلماتیک این کشورها بازتاب یافت (علیرغم تلاش بسیار زیاد طرف امریکایی) حتی باعث تردید کشورهای اکوواس برای مداخله احتمالی در این کشور نیز شد. این کشورها به تنهایی قدرت تجهیز نیرو و مداخله در نیجر را ندارند اما اگر قرار بر مداخله باشد، باید به شکل اساسی پشتیبانی شوند و اینجاست که آنها نسبت به کمک فرانسه و امریکا دچار تردید شدهاند.
🔻هشدار جدی الجزایر و اعلام آمادگی مالی، بورکینافاسو و گینه برای کمک به دولت انقلابی در نیجر که اولی به لحاظ نیروی هوایی به تنهایی چند برابر کل غرب افریقا قدرت دارد، تردیدها را دوچندان کرده است. از سوی دیگر، ارتش نیجر باوجود آنکه کشوری فقیر است، بسیار آموزشدیده و قدرتمند بوده و به واسطه جنگ با گروههای تروریستی مورد حمایت امریکا و فرانسه میتواند ر میدان نبرد به تنهایی با ارتش نیجریه برابری کند چرا که نیجریه باوجود جمعیت و ثروت قابل توجه، دارای مشکلات عدیدهای و نمیخواهد با نیجر وارد منازعه گردد.
🔻در پایان باید گفت، آنچه این روزها از تهدید و برنامهریزی برای مداخله نظامی در نیجر گفته میشود یک بلوف سیاسی است تا نظامی. این مساله خود سران غرب هم به خوبی میدانند و به همین دلیل چیزی به اسم گزینه نظامی وجود ندارد. الگویی که از نیجر فقیر و فلکزده به ملتهای منطقه غرب آسیا منتقل میشود، بسیار مهمتر است. این الگو میگوید نباید زیرسلطه خارجیها قرار گرفت و باید روی پای خود ایستاد و این مسالهای است که به نظر در ماههای آینده بیشتر خود را نشان میدهد. در هر صورت، غرب دیگر نای مداخله در هیچ کشوری را ندارد و حتی مشروعیت این کار را هم به دلیل رفتارهایش از دست داده است.
@syriankhabar
گروه دریایی «ساختار امنیت دریایی بینالمللی» که تحت حمایت آمریکا است، در پی توقیف چند کشتی متخلف از سوی ایران، روز شنبه به وقت محلی به کشتیهایی که قصد دارند از تنگه راهبردی هرمز عبور کنند، هشدار داد که تا حد امکان از آبهای سرزمینی ایران دور بمانند تا از توقیف در امان باشند.
سخنگوی ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا مستقر در غرب آسیا این هشدار را تایید کرد اما از توضیح در مورد جزئیات آن خودداری کرد. تیموتی هاوکینز گفت که یک گروه دریایی تحت حمایت آمریکا به نام «ساختار امنیت دریایی بینالمللی» «به دریانوردان در منطقه هشدار داده است تا اقدامات احتیاطی مناسب را برای به حداقل رساندن خطر توقیف با توجه به تنشهای منطقهای فعلی که ما به دنبال کاهش آنها هستیم، هشدار داده است». این گروه به کشتیها توصیه کرده است تا حد امکان از آبهای سرزمینی ایران دور بمانند.
شرکت اطلاعاتی خصوصی آمبری نیز به طور جداگانه اعلام کرده است که حرکت کشتیها را در این تنگه نظارت می کند و «در مورد احتمال حمله به یک کشتی تجاری با پرچم ناشناخته در تنگه هرمز در ۱۲ تا ۷۲ ساعت آینده هشدار داده است».
@syriankhabar
از نیجریه، مقر اکوواس خبر میرسد که میان اعضا در مورد مداخله نظامی در نیجر به شدت اختلاف نظر وجود دارد و هیچ توافقی در این زمینه شکل نخواهد گرفت. این یک پیروزی بزرگ برای ملتهای منطقه و شکستی سخت برای غرب به شمار میرود.
@syriankhabar
آمریکا در طول سالهای گذشته با استفاده از قوانین مندرآوردی و همچنین فشار بر کشورهای دیگر چندین شهروند ایرانی و غیر ایرانی را صرفاً بهاتهام تجارت و ارسال کالا به ایران زندانی کرده است! آمریکا برای ربودن شهروندان و افرادی که با ایران کار میکنند از ابزارهای گوناگونی استفاده میکند و در این حوزه چنان خود را حق به جانب نشان میدهد که نیازی به توضیح دادن به کسی نمیبیند اما واقعیت آن است در ماجرای توافق اخیر ایران و آمریکا سطح باجی که طرف آمریکایی به ایران داده بسیار گستردهتر و سنگینتر از آن چیزی است که ستون پنجم این کشور در ایران، غربگراها و جریان رسانهای وابسته به کاخ سفید میخواهند آن را ماستمالی کنند.
در حالی که هیاهو میکنند ایران بر سر شهروندان خودش که در واقع جاسوس بودند معامله کرده، حقیقت آن است که ایران در این معامله تعداد زیادی آدم بیگناه که توسط آمریکا به بهانه همکاری با ایران ربوده شده بودند را هم آزاد کرده است. به عبارت دیگر از همان ابتدا هم ایران تلاش میکرد تا موضوع مبادله افراد بازداشتی را خارج از مذاکرات برجام پیگیری کند که همیشه طرف آمریکایی مخالفت میکرد.
@syriankhabar
🔴باجی که امریکا به ایران داد
🔻حجم پولی که آمریکا به واسطه سلطه بر بازارهای جهانی از مردم ایران دزدیده بود و اجازه دسترسی به آن را میداد بسیار بیشتر از ۶ میلیارد دلار است و در این توافق که بدون مذاکره مستقیم و با وساطت طرف قطری به دست آمده مسائل و موارد مهمی گنجانده شده که افشای آن میتواند دولت آمریکا را با چالشهای بزرگی مواجه کند اما در تهران ترجیح بر این است که در این زمینه سکوت اختیار گردد چرا که دعواهای جناحی در آمریکا و رقابتهای سیاسی این کشور هیچ ارتباطی به ایران ندارد و قرار هم نیست ایران با اعلام موضع و گفتن توافقات خود به نفع یا به ضرر یکی از این طرفها وارد معرکه شود.
🔻پیوست رسانه عجیب و غریب و بیسابقه وزارت خارجه آمریکا و نهادهای مرتبط با کاخ سفید در مورد توافق با ایران و تلاش برای القای این موضوع که آمریکا یک پیروزی بزرگ به دست آورده، چند انسان بیگناه را با آزاد کردن پولهایی که متعلق به خود ایرانیها بوده و همین الان هم بدون اجازه ما توان برداشت از آن را ندارند و اگر هم میخواهند برداشت کنند فقط میتوانند اقلام حقوق بشری خریداری کنند، نشان از وجود یک نقص و ایراد در رویکرد آمریکاییها در این توافق دارد، در واقع طرف آمریکایی خودش بهتر از همه میداند چند باج مهم به ایران داده که تلاش دارد تا با این حجم از دروغ پراکنی آن را حاشیه ببرد.
🔻نخست آنکه حجم پولی که ایران توانسته از این مسیر به دست بیاورد عددی بیش از 20 میلیارد دلار است و عبارت است از پولهای بلوکه شده ایران در کره جنوبی، عراق، ژاپن و یکی دو نقطه دیگر که روی هم رفته حجم قابل توجهی از پول را به بانکهای ایرانی مستقر در عمان و قطر منتقل میکنند و ایران نیز به شکلی که دوست دارد از آن استفاده میکند. رئیس بانک مرکزی درست نوشته که این پول برای خرید کالاهای غیرتحریمی است، چرا که ایران امروز حتی اگر پولی غیر از این هم میخواست هزینه کند برای دریافت بسیاری از کالاها با تحریمهای امریکا مواجه میشد و این موضوع در مورد مواد غذایی هم صحت دارد.
🔻اصولا ایران امروز بخواهد گندم، برنج، ذرت، شکر، روغن و ... خریداری کند با مشکل عمدهای مواجه است و موضوع انتقال پول به کشورهای فروشنده مشکلات بسیاری را به وجود میآورد اما حالا طرف امریکایی ناچار شده بپذیرد ایران با این پول همه این کالاها را خریداری کند و وزارت خزانهداری امریکا نتواند در این مسیر سنگاندازی کند. این موفقیت را امریکاییها نمیخواهند اعلام کنند و متاسفانه جریان رسانهای وابسته به امریکا که در خودتحقیری و نکبت غوطهور هستند هم در این زمینه بسیار ناراحت هستند. امروز ایران بیش از 23 میلیارد دلار پول در عمان و کویت دارد که میتواند نیازهای مردم را با آن خریداری کند.
🔻اما باج بعدی که امریکاییها به ایران دادند و تلاش کردند در هیاهوی رسانهای کسی در مورد آن صحبت نکند، موضوع دسترسی ایران به پولهای خود بعد از این ماجرا است. ایران امروز نفت را به میزانی که پس از امضای برجام استخراج میکرد، میفروشد و به زودی این عدد بیشتر خواهد شد و ایران به جایگاه سوم پس از عربستان و عراق در اوپک خواهد رسید. امریکاییها بر اساس تعهدی که دادهاند حق ندارند در مسیر فروش نفت ایران، بازگشت پول آن و همچنین معاملات نفتی کشورمان اختلال ایجاد کنند. این یعنی آنکه، ایران از این به بعد به دهها میلیارد دلار از پولهایش دسترسی خواهد داشت و این چندان باب میل برخیها در داخل کشور نیست.
🔻اینکه طرف امریکایی ناچار شد مساله مبادله زندانیان را از برجام جدا کند نیز یک پیروزی بزرگ برای ایران و یک شکست مفتضحانه برای سیاست خارجی دولت بایدن است. هیچ یک از مقامات امریکایی و رسانههایی که در این چند روز دست به پروپاگاندا در این حوزه زدند به این مهم اشاره نکردند که چه موفقیت بزرگی به دلیل پایداری ایران و شکست سنگینی به دلیل مشکلات عدیدهای که کاخ سفید با آن مواجه است، به دست آمده است. طرف امریکایی همه مسائل را به برجام گره زده بود و فکر میکرد ایران آن اندازه محتاج است که در همه حوزهها وا میدهد اما چنین اتفاقی روی نداد.
🔻در پایان باید گفت آنچه در عالم واقع روی داده با آنچه در حوزه رسانهای و تبلیغاتی تلاش میشود به خورد مخاطب داده شود، زمین تا آسمان متفاوت است. دولت بایدن با دستان خالی در ماههای منتهی به انتخابات ریاستجمهوری بیش از این هم امتیاز خواهد داد، هر چه ایران قویتر و محکمتر باشد، باج داده شده توسط کاخ سفید بیشتر خواهد شد.
@syriankhabar
- ناشناس.mp3
21.31M
در این گزارش به توافق روی داده میان ایران و امریکا اشاره کردهایم.