هدایت شده از بسلام آمنين
حرفهای ۳۵٠ سال پیش #علامه_مجلسی که انگار درباره شرایط کنونی ماست!
مهجوریت چشمه های زلال علوم قرآن و حدیث!
... من در نتیجه مطالعات خود، تمام علوم را در #کتاب_خداوند عزیز که به هیچ وجه باطلی در آن راه ندارد، و در #اخبار خاندان پیغمبر که خزینه دار دانش آن حضرت و ترجمان وحی او بودند یافتم. و دانستم که دانش قرآن مجید، عقول بندگان را برای استنباط خود کافی نمی داند، و جز پیغمبر و امامان عالیمقام که خداوند آنها را برگزیده و پیک وحی الهی در خانههای آنان فرود آمده است، کسی به آن #احاطه پیدا نمی کند. چون به این نتیجه رسیدم، آنچه را که زمانی در راه آموختنش #صرف_عمر کرده بودم، با اینکه در زمان ما #رواج_کامل دارد، ترک گفتم و سراغ چیزی رفتم که میدانستم در سرای دیگر نافع به حالم میباشد، با اینکه اینها (احادیث و اخبار) در عصر ما #بازار_کسادی دارد! در میان علوم دینی به بررسی پرداختم و جستجوی اخبار ائمه اطهار علیهم السّلام را برای کار خود برگزیدم و درباره آن به بحث و تحقیق و مطالعه پرداختم...
💐💐💐💐💐💐💐💐
اینها بخشی از مقدمه ایست که مرحوم علامه بر #دانشنامه_گرانقدر_بحارالانوار نگاشته اند. جالب اینکه ابتدا میگویند: برای یافتن علم و دانش حقیقی به همه جا سر زدم الا قرآن و حدیث و عمر درازی را صرف آموختن آن علوم کردم. مثل خیلی از #حزب_اللهی_های_ما که دغدغه خدمت به اسلام و مسلمین را دارند، ولی یکصدم وقتشان را برای قرآن و حدیث نمیگذارند 😔😊.
جالبتر اینکه میگویند: قرآن و حدیث در عصر ما بازار کسادی دارد و دیگر چیزها #رواج_کامل. معلوم نیست #شیعه چه زمانی میخواهد از مرحله #احساس نسبت به امام عبور کند و به #اخذ_علم از ایشان برسد.
پ. ن: راه احیای علوم حقیقی الهی، ورود #مسئله_محور به این دریای بیکران و تلاش برای گره زدن حل مشکلات بشر از طریق راه حلهای موجود در قرآن و روایات است....
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
به بهانه ۳٠ مرداد روز بزرگداشت علامه مجلسی رحمه الله علیه
@besalamen_amenin
یک قاب شهدایی
▪️کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
ایتا👇🏻
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
تلگرام👇🏻
→https://t.me/t124ir
آیا مثل زمان کرونا اسیر رسانهها میشوید و میگذارید به شعورتان توهین کنند، یا اینبار با تحقیق و مطالعه و ریزبینی توی دهانشان میزنید؟
#آبله_میمونی
▪️کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
ایتا👇🏻
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
تلگرام👇🏻
→https://t.me/t124ir
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
The Real Biological Weapon
Nano Technology in the injectables
سلاح بیولوژیکی واقعی
فناوری نانو در مواد تزریقی
▪️کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
ایتا👇🏻
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
تلگرام👇🏻
→https://t.me/t124ir
هدایت شده از کانال کودک و نوجوان «استاد قاسمی»
🧬 آزمایش: 10 نوجوان گوشی هوشمند خود را به مدت یک ماه رها کردند.
اخیراً یک گروه 10 نفره از نوجوانان چالش زندگی بدون گوشی هوشمند را به مدت یک ماه به عهده گرفتند. این آزمایش که توسط روزنامه نگار Decca Aitkenhead سازماندهی شد، نتایج شگفت انگیزی را نشان داد.
نوجوانان متوجه افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و احساس استقلال بیشتر شدند.
▶️منبع
علیرغم مشکلات اولیه، آنها این تجربه را مثبت یافتند، به طوری که برخی حتی نیازی به بازگشت به دستگاه های خود احساس نمی کردند.
این به معنای واقعی کلمه اولین قدم برای لگد زدن به سیستم است!
🎏کانال کودك و نوجوان «استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/2356282166C2d2e6a1d62
اربعینم پدیدهی عجیبیهها
هزینهی بالای رفت و آمد و گرمای هوا و طولانی
بودن مسیر رو مذهبیا به جون میخرن،
اونوقت فشارش به لامذهبا وارد میشه!
▪️کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
ایتا👇🏻
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
تلگرام👇🏻
→https://t.me/t124ir
📍توجه توجه📍
کانال کودک و نوجوان
تحت نظارت استاد محمدمهدی قاسمی
تاسیس شد😍🌱
👈🏻به ما بپیوندید👉🏻
🔴عکس سمت چپ ابله میمون❗️
👈عکس سمته راست عوارض پوستی بعد از تزریق واکسن های کرونا❗️
#برنامه_ها
#آبله_میمون
#عوارض_واکسن
▪️کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
ایتا👇🏻
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
تلگرام👇🏻
→https://t.me/t124ir
هدایت شده از کانال کودک و نوجوان «استاد قاسمی»
بازی اربعینی نسخه 20 مرداد.pdf
1.11M
🏟بازیهای اربعینی🏟
👈🏻در ماشین
👈🏻هنگام پیاده روی
👈🏻در موکب ها
ساعتها بچه ها تو ماشینن 🚎
✅😍بیش از ۲۰ بازی بدون نیاز به هیچ وسیله ای
🎏کانال کودك و نوجوان «استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/2356282166C2d2e6a1d62
جایگاه اسرائیل در راهپیمایی اربعین!
▪️کانال خبرگزاری طب و تمدن اسلامی
ایتا👇🏻
→https://eitaa.com/joinchat/3095134386C5a05e04158
تلگرام👇🏻
→https://t.me/t124ir
هدایت شده از طب الائمه الصادقین(استاد قاسمی)
💟 امام باقر علیهالسلام:
..إِنِّي طَبِيبُ الْأَطِبَّاءِ وَ رَأْسُ الْعُلَمَاءِ وَ رَأْسُ الْحُكَمَاءِ وَ مَعْدِنُ الْفُقَهَاءِ وَ سَيِّدُ أَوْلَادِ الْأَنْبِيَاءِ عَلَى وَجْهِ الْأَرْض...
من #طبیب_طبیبان و رأس علماء و حکماء و معدن فقهاء و سید اولاد پیامبران روی زمین هستم..
📚 طب الأئمة عليهم السلام،ص81
📚 بحار الأنوار،ج59،ص 199
🩺💚گروه پرسش و پاسخ و مشاوره تغذیه ای
بهداشتی، سبک زندگی و درمان استاد قاسمی
😍👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1951006984C9bbf6885bd
🌐طب الائمه الصادقین«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/2700214775Cc35748b316
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️نظریه فقهی پیشگیری ساختاری از بیماری چه می گوید؟! / پیشگیری از بیماری به معنای مهار حدود ۱۰۰ منشاء بیماری زا در زندگی انسان است...
👌برای کمک به ارتقای سلامت مردم و کاهش هزینههای بخش درمان کشور، نظریه فقهی پیشگیری ساختاری از بیماری را از آیات و روایات استنباط کرده ایم. این نظریه فقهی نحوه مواجهه با حدود ۱۰۰ کانون و منشاء پیدایش بیماری را در ۵ بخش ارائه و آموزش می دهد. سرفصل های اصلی این نظریه مهم به شرح زیر است:
👌بخش اول پیشگیری به تبیین مفهوم پیشگیری های پایه از بیماری (پیشگیری از بیماری های مادر زادی) اختصاص دارد. در این نظریه فقهی برای تحقق پیشگیری پایه، سه دسته اقدامِ ۱- رعایت آداب پنج گانه انعقاد نطفه، ۲- رعایت مراقبت های دوران حاملگی به تفکیک ماه و ۳- رعایت مراقبت های هفته اول تولد بر اساس آیات و روایات پیشنهاد شده است.
👌بخش دوم پیشگیری از بیماری به تبیین مفهوم پیشگیری پیوستاری (پیشگیری در حوزه های ساخت و ساز و تولید) می پردازد. در این نظریه فقهی برای حدود ۳۰ حوزه مهم مرتبط با تولید و ساخت و ساز در جامعه مانند: حوزه های کشاورزی، دامداری، باغداری، حوزه آشپزی و نگهداری از غذا، حوزه معماری و مهندسی، حوزه ساخت کوچه و خیابان و طراحی شهر، حوزه روشنایی و تهویه هوا، حوزه اسباب بازی و تفریح، حوزه صنعت و... پیوست پیشگیرانه از بیماری تعریف می شود.
👌بخش سوم پیشگیری از بيماري به تبیین مفهوم پیشگیری روزانه (پیشگیری در مقام استفاده و مصرف شخصی) می پردازد. در این نظریه فقهی برای همه امور شخصی روزانه مانند: خوردن، آشامیدن، استحمام، پوشیدن لباس، تخلی، مجامعت، مسافرت، تمیز کردن دهان و دندان، ناخن گرفتن و پیرایش مو، مواظبت از پوست، مواجهه با اشیاء مختلف و... پیوست پیشگیری از بیماری تعریف شده است. بخش قابل توجهی از بیماری ها به دلیل عدم تسلط مردم به توصیههای بهداشتی دین در اَعمال شخصی است.
👌بخش چهارم پیشگیری به تبیین مفهوم پیشگیری بخشی می پردازد. بخش قابل توجهی از روایات به تبیین بخشی و مسئله محور پیشگیری از یک بیماری پرداخته اند. به عنوان مثال: پیشگیری از زکام، پیشگیری از سر درد، پیشگیری از بیماری های مَفصلی، پیشگیری از کم خونی، پیشگیری از ابتلاء به بیماری های صَعْب و... در منابع دینی تبیین شده است. این نوع از آیات و روایات در کنار آیات و روایاتی که به تبیین پیشگیری های جامع می پردازند؛ تصویری جذاب از مفهوم پیشگیری از بیماری را تصویر نموده اند.
👌 بخش پنجم پیشگیری از بیماری به تبیین مفهوم پیشگیری غریب می پردازد. در نظریه فقهی پیشگیری ساختاری از بیماری، چگونگی پیشگیری از ابتلاء به بیماری های غریب مانند: مَس جن، خَبَل، جُنون، صَرع، اَخْذ، بیماری های ناشی از ایام نَحْس و موقعیت های نجومی و... تشریح می شود.
👌در نظریه فقهی پیشگیری ساختاری از بیماری، از پنج زاویه مختلف به تبیین مفهوم پیشگیری از بیماری پرداخته ایم و نحوه مواجهه با حدود ۱۰۰ عامل بیماری زا در ساختار زندگی را تبیان نموده ایم. آموزش و مباحثه درباره این بسته فقهی به ارتقای سلامت در زندگی مردم عزیز کمک می کند. (به فضل الهی)
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - جلسه معرفی نظریه فقهی پیشگیری ساختاری از بیماری - دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - قم
#پیشگیری_ساختاری_از_بیماری
#برنامه_سلامت_الگوی_پیشرفت
#کارشناسی_امید_آفرین_الگوی_پیشرفت
https://eitaa.com/olgou4