هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️پرسش های چهارگانه فقه البیان درباره اصول فقه موجود
👌بسته اصولی فقه البیان چهار پرسش اصلی را درباره اصول فقه موجود مطرح کرده است؛ که بررسی این پرسش ها به ارتقای تفقه و تنقیح بیشتر قواعد ممهده برای استنباط می انجامد.
👌پرسش اول فقه البیان: ویژگی های بیان شارع از نظر شارع کدام است؟! (مقدمه فقه البیان)
خلاصه جواب: در اولین گام از مباحث اصولی فقه البیان به تبیین ویژگی های بیان شارع و تفاوت های آن با بیان عرف های تخصصی و عمومی می پردازیم. شارع ذیل ۱۱ دسته از آیات و روایات (طبق استنباط مدرسه هدایت) به تبیین ویژگی های متعددی از بیان خود مانند: ۱- ویژگی علمی بودن بیان شارع، ۲- ویژگی جامع بودن بیان شارع (بیان شارع بخشی نیست)، ۳- ویژگی خطاناپذیر بودن و مبتنی بر اشراف بودن بیان شارع ، ۴- ویژگی کاربردی بودن و ناظر به همه حوائج بودن بیان شارع و... می پردازد.
👌فایده طرح پرسش اول فقه البیان، ارتقای انتظارات طلبه فقیه از بیان شارع و ارتقای اطمینان قلبی طلبه نسبت به کاربردی بودن بیان شارع است و عملاً زمینه رجوع طلبه به دانش ناقص دیگران را تضعیف می کند و شبهه مالانص فیه را در ذهن طلبه منتفی می کند.
👌پرسش دوم فقه البیان: به تبیین نقطه آغاز استنباط از بیان شارع می پردازد. (قواعد اصولی بیان مبتنی بر ظرفیت و بیان مبتنی بر تأمل متکفل پاسخ به این سوال هستند )
خلاصه جواب: طبق بیان شارع، نقطه آغاز تفقه، فهم دقیق ابعاد مفهوم سؤال و استنطاق است. فهم دقیق مفهوم سوال مفتاح علم وحی است و خود دارای ابعاد متعددی است. تبیین روش های ارتقای سوال و تفکر در طلبه، اولین بحث این بخش است.(طبق استنباط مدرسه هدایت، شارع به ۸ روش تعقل و قوه طرح سوال مخاطب را تقویت می کند) دومین بحث در این بخش تبیین روشهای تنقیح سوال غلط مخاطب از سوال صحیح مخاطب است. (روش موضوع شناسی در این بخش تبیین می شود.) روش کشف سوال شارع هم بخش دیگری از مباحث این بخش است.
👌پرسش سوم فقه البیان: جواب شارع به پرسش های صحیح، چند بعدی است؟!
خلاصه جواب: بر اساس استدلالهای مطرح در قاعده اصولی بیان مبتنی مُکث، بیان شارع در پاسخ به پرسش های صحیح بسیط نیست و حداقل سه بعدی است. شارع در بیان خود، تعریف (بیان اجزای یک موضوع)، تصویر (بیان فواید یک موضوع) و تصمیم (بیان اقدامات مورد نیاز برای تحقق یک موضوع) را درباره یک پرسش تبیین می کند.
👌پرسش چهارم فقه البیان: تفاوت های بیان اجمالی شارع و بیان تفصیلی شارع درباره یک موضوع کدام است؟
خلاصه جواب: براساس فرآیند پیشنهادی فقه البیان برای تفقه، طلبه در ابتدای استنباط خود به کاوش در بیان شارع برای فهم پاسخ اجمالی شارع می پردازد و سپس در شش مرحله عقلانی به کاوش در بیان شارع برای دستیابی به پاسخ تفصیلی شارع می پردازد. (قواعد کاوش اجمالی در بیان شارع در ذیل قواعد اصولی ۱- بیان مبتنی بر ظرفیت، ۲- بیان مبتنی بر تأمل و ۳- بیان مبتنی بر مُکث تبیین می شود و قواعد کاوش تفصیلی در بیان شارع در ذیل قواعد اصولی ۴- بیان مبتنی بر مقایسه، ۵- بیان مبتنی بر رفق، ۶- بیان مبتنی بر منزلت، ۷- بیان مبتنی بر انفتاح، ۸- بیان مبتنی بر سیاق و ۹- بیان مبتنی بر کَمِّیَّت تبیین می شود.)
👌نظریات فقهی فقه نظام و الگوی پیشرفت اسلامی را بر اساس فرآیند فوق استنباط می کنیم و مهمترین فوائد این نوع از استنباط، ارتقای سطح تفاهم فقیه با مردم، احیای قدرت سرپرستی دانش برای فقیه و ارتقای قدرت فقیه برای تغییر در سیاست ها و نظم های غلط است.
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) گفتگو با جمعی از علما و فضلای حوزه علمیه اهواز درباره قواعد اصولی فقه البیان - پنج شنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - اهواز
#قواعد_اصولی_فقه_البیان
#فقه_البیان
#فقه_نظام
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
27.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 گزارش تصویری از نشست تخصصی: تبیین اولویتهای تمدنی ۱۲ گانه (در مقایسه با آرمانهای ۱۷ گانه سند توسعه پایدار ۲۰۳۰) اهواز / ۲۵ مرداد ۱۴۰۲
❓نخبگان با مقلدان سازمان ملل و سند ۲۰۳۰ وارد مباحثه و چالش نرم بشوند...
#اولویت_های_تمدنی
#هجوم_اسناد
#محرم_ماه_جهاد
https://eitaa.com/olgou4
T124.ir
🎞 گزارش تصویری از نشست تخصصی: تبیین اولویتهای تمدنی ۱۲ گانه (در مقایسه با آرمانهای ۱۷ گانه سند توسع
🎞 مشروح خبر نشست تخصصی در خبرگزاری حوزه: تبیین اولویتهای تمدنی ۱۲ گانه (در مقایسه با آرمانهای ۱۷ گانه سند توسعه پایدار ۲۰۳۰) اهواز / ۲۵ مرداد ۱۴۰۲
❓نخبگان با مقلدان سازمان ملل و سند ۲۰۳۰ وارد مباحثه و چالش نرم بشوند...
#اولویت_های_تمدنی
#هجوم_اسناد
#محرم_ماه_جهاد
https://eitaa.com/olgou4
مشروح خبر
👇👇👇
https://hawzahnews.com/xcpKr
👌باید به حوزه علمیه قم و سازمان تبلیغات کشور تبریک گفت که برای حل مشکلات اساسی مردم، بجای کلی گویی، راهکار عملیاتی ارائه میدهند.
هدایت شده از طب اسلامی
CBDC for Thailand
The money can only be spent within a 4-kilometer radius of the recipient's registered home address and is only valid for 6 months.
Of course, it will never happen here...
https://www.nationthailand.com/thailand/politics/40030150
سی بی دی سی برای تایلند
این پول فقط در شعاع 4 کیلومتری آدرس منزل ثبت شده گیرنده قابل خرج است و فقط 6 ماه اعتبار دارد.
@tebeslami_ir
هدایت شده از طب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به گفته مجمع جهانی اقتصاد، سوئیس اولین کشور اروپایی خواهد بود که غذاهای حاوی حشرات در آن فراوان خواهد بود!
اغلب فرض بر این است که استاندارد زندگی در اروپا باید به عنوان الگویی برای همه کشورهای دیگر باشد. سوئیس نمونه بارز یک کشور اروپایی مترقی با استاندارد زندگی بالا، حقوق بالا و مواردی از این دست است. و در پایان، ساکنان بیشتر حشرات را در غذای خود خواهند دید!
از آنجا که مهم نیست در کدام کشور توسعه یافته زندگی می کنید، برنامه جهانی گرایی همه جا به دست شما خواهد رسید.
@tebeslami_ir
هدایت شده از طب اسلامی
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آتشی که فلز را ذوب می کند"
حمله فاجعه آمیز سلاح های انرژی هدایت شده (DEW) به مائوئی. اقدام موذیانه غصب زمین توسط الیگارش های جهانی.
A fire that melts metal"
Catastrophic Directed Energy Weapon (DEW) attack on Maui. The insidious act of land grabbing by global oligarchs.
@tebeslami_ir
هدایت شده از طب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فرد ساکن #مائویی_هاوایی، میگوید: «ماموران پلیس، راه فرار ساکنین از مناطق آتش گرفته را بسته بودند و اجازه خروج آنها را نمیدادند».
ساکنین دیگر هم گزارش کردهاند، «زمانی که با مشاهده آتش در اطراف خانهها، سعی کردند با آب جلوی آتش را گرفته و از خود دفاع کنند، یافتند که آب شهری قطع شده است».
قطع آب شهری قبل از رخداد آتشسوزی و بستن جادهها برای جلوگیری از فرار شهروندان، نشان از این دارد که «عدهای قصد پاکسازی جمعیتی، و مالکیت زمینهای مرغوب ساحلی را دارند >>
@tebeslami_ir
هدایت شده از طب اسلامی
19.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟥 بازخوانی سند ۲۰۳۰ و مقدمات نظم نوین جهانی استکبار جهانی
✍سند ۲۰۳۰ با اهداف ۱۷ گانه کلی در سال ۱۹۹۲ میلادی در نشست the new world order
در کشور مصر ، قاهره با امضای ۱۶۵ کشور عضو سازمان ملل به تصویب رسید
البته الان ۱۸۹ کشور عضو سازمان ملل هستند ولی در آن زمان تعداد ۱۶۵ کشور بود
@tebeslami_ir
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️ نشست تخصصی: تبیین جدول فقهی زینت (جدول پنجم فقه الخلق) در مقایسه با مکتب هنری فرمالیسم روز شنبه ۲۸ مرداد از ساعت ۲۰ در شهر اهواز برگزار می گردد.(به فضل الهی)
🗞پیشخوان نشست:
https://eitaa.com/olgou4/5227
#اولویت_های_تمدنی
#تغییر_مفهوم_هنر
#جدول_فقهی_زینت
https://eitaa.com/olgou4
💎انحصارعلم صحیح به معصومین علیهم السلام💎
چند روايت که نشان می دهد علم حقيقي و منبع مشروع و انحصاري آن را خاندان وحي و اهل البيت و كساني كه حامل علوم آنها هستند:
🎾قالالصادق عليه السلام: ... فَلْيَذهَب الْحَسَنَ يميناً وَ شمالاً فَوَاللّه مايُوجدُ العلْمَ الاّههنا
امام صادق عليه السلام: به خدا سوگند اگر حسن [بصري] به چپ و راست [عالَم] برود، علم را جز در اين خانه [اهل البيت] نخواهد يافت.
🎾قال الكاظم عليه السلام: لاعلْمَ الامن عالمٍ ربّاني
امام كاظم عليه السلام: دانش [حقيقي] جز نزد عالم ربّاني نيست
🎾قال علي عليه السلام: اَلْعلْمُ مَخْزُونٌ عند اَهْله و قَدْ اُمرْتُمْ بطَلَبه منْ اَهْله فَاطْلُبُوهُ
امام علي عليه السلام: دانش نزد اهلش ذخيره است و شما بايد آن را از اهلش بجوييد.
🎾قالَ رَسولُ الله صلي الله عليه و آله: مَن تَعَلِّمَ باباً منَ الْعلم عَمِّنْ يَثقُ به كانَ اَفْضَلُ منْ اَن يُصَلّي اَلْفَ رَكْعَةٍ
رسول گرامي اسلام صلي الله عليه و آله: هركس فرازي از دانش را از كسي كه به [صلاحيّت علمي و معنوي] او اطمينان دارد، بياموزد، بهتر از آن است كه هزار ركعت نماز مستحبي بخواند.
🎾قال علي عليه السلام: سَمعْتُ رسُولَ الله صلي الله عليه و آله يقول: طَلَبُ الْعلْم فريضَةٌ عَلي كُلَّ مُسْلمٍ فَاطْلُبُوا الْعلْمَ منْ مَظانَّه وَ اقْتَبسُوهُ منْ اَهْله
امام علي عليه السلام: از رسول خدا صلي الله عليه و آله شنيدم كه ميفرمود: دانشپژوهي بر هر مسلمان واجب است، پس دانش را از منابع واقعي و اهلش بجوييد.
🎾قال علي عليه السلام: ياكُميل لا تَاْخُذْ الّا عَنّا تَكُنْ منّا
امام علي عليه السلام: اي كميل، دين و دانشات را جز از ما مگير تا در زمره ما باشي.
🎾قال الباقر عليه السلام لسَلْمَة بن كهيل و الحكم بن عتيبَة: شَرَّقا و غَرَّبا فلاتَجدان علْماً صَحيحاً الّا شيئاً خَرجَ من عندنا اَهْلَ الْبَيت
امام باقر عليه السلام خطاب به سلمة بن كهيل و حكم بن عتيبة: اگر به شرق و غرب برويد، به دانش صحيح دست نمييابيد مگر آنچه از نزد ما اهل البيت صادر شده باشد.
🎾عن الباقر عليه السلام في قول الله ـ عَزِّ و جَلِّ ـ : «فَلْيَنْظُر الْانسانُ الي طَعامه»، قُلتُ: ماطَعامُه، قال عليه السلام: علْمُه الِّذي يَاْخُذُهُ عَمِّن يَاْخُذُهُ
راوي از امام باقر عليه السلام ميپرسد: مقصود از «غذا» در آيه شريفه كه ميفرمايد: انسان بايد به غذايش بنگرد، چيست؟ امام عليه السلام ميفرمايد: يعني انسان بايد بنگرد كه دانشاش را از چه كسي ميگيرد؟ [يعني انسان نميتواند خوراك فكري و علمياش را از هر منبعي جز اهل آن بگيرد]
🎾قالَ الصّادق عليه السلام: يَغْدُو النّاسُ عَلي ثَلاثَة اَصْنافٍ: عالمٍ و مُتَعَلَّمٍ و غُثاءٍ، فنَحْنُ العلماء، و شيعَتُنا المُتَعَلَّمُون و سائر الناسُ غثاءٌ
امام صادق عليه السلام: مردم سه گروهاند: دانشمند، دانشپژوه و خاشاك [گمراه]؛ دانشمند، ما [اهلالبيت] هستيم، دانشپژوه، شيعيان و پيروان ما و خاشاك، بقيه مردم.
🎾قال الصادق عليه السلام: يا يُونُس انْ اَرَدْتَ الْعلْمَ الصِّحيحَ فَعنْدَنا اَهْلَ الْبَيْت فَانّا وَرثْنا و اُوتينا شَرْعَ الحكْمَة وَ فَصْلَ الْخطاب
امام صادق عليه السلام: اي يونس! اگر طالب دانش صحيح هستي، تَنها نزد ما اهل البيت: است. ميراثدار حكمت الهي و نبوي صلي الله عليه و آله و فصلالخطاب [سخن نهايي و حق] ما هستيم.
🎾قال الْباقرُ عليه السلام: كلُّ ما لَم يَخْرُجْ من هذَا الْبَيْت فَهُو باطلٌ
امام باقر عليه السلام: هر [حكم و دانش]ي كه از خانه ما [اهلالبيت] صادر نشده باشد، باطل است.
🎾قال رسُولُ الله صلي الله عليه و آله: اَنا مَدينَةُ الْحكمة [الْعلْم ] و عَليٌ بابُها و لَنْ تُؤتَي الْمَدينَةُ الّا منْ قبَل الْباب
رسول گرامي اسلام صلي الله عليه و آله: من، شهر حكمت و دانش هستم و در آن علي عليه السلام است و به شهر جز از در آن نبايد وارد شد.
✉️کانال خبرگزاری طب اسلامی
https://eitaa.com/t_124_ir
http://telegram.me/t124ir
——————————
✅ کورکورانه و به سادگی آنچه را که می بینید یا میشنوید، باور نکنید، وقت بگذارید، تحقیق کنید !
@T_124_ir
تَواصَوا بِالحَقِّ وَ تَواصَوا بِالصَّبر
#طب_اسلامی
هدایت شده از حوزه علمیه تمدن ساز
💢 مصداق بارز تبلیغ دین
مصداق بارز تبلیغ اسلام، تبلیغ عملی است، و الان بزرگترین تبلیغ عملی، حل مشکلات مردم است. مشکلاتی که تا مغز استخوان مردم نفوذ کرده است.
حل برخی مشکلات اساسی کشور، ایده (در اندیشه) و غیرت (در انگیزه) می خواهد.
با آزادسازی زمین و دادن زمین رایگان به مردم، می توان امید را در مردم زنده کرد و آنان را به سوی حکومت جذب کرد.
با این امور است که خود مردم، مبلّغ اسلام و جمهوری اسلامی و حکومت خواهند شد.
فرزندآوری، افزایش جمعیت، دشمنستیزی و حتی دینداری در مردم، همگی متفرع است بر اصلاح وضعیت اقتصادی آنان.
اندکی از تخدیر شدگی خارج شوید و با یک حکم کلان مدیریتی، دستور #آزادسازی_زمین را صادر کنید.
✍ امین دهقانی
.........................................
پن۱:
تنها با صرف ۲ درصد از مساحت کشور، ۲۶ ملیون خانوار صاحب خانه های وسیع میشوند (اینجا ببینید)
پن۲:
تا کنون شهرها، شهرک ها، روستاها و تمام ساخت و ساز ها، تنها یک درصد از مساحت کشور را اشغال کرده است!!! (اینجا ببینید)
هدایت شده از حوزه علمیه تمدن ساز