هدایت شده از صوتهای رهبر انقلاب
امام هادی علیهالسلام .mp3
3.62M
🔹امام هادی علیهالسلام با دیدِ یک انسان مبارز به دربارِ متوکّل رفت و مجلسِ شراب او را به مجلس معنویت تبدیل کرد. یعنی او را مغلوب کرد؛ به طوری که در آخرِ حرفهایش، متوکّل برای حضرت عطر آورد و او را با احترام بدرقه کرد.
در مبارزهای که شروع کنندهی آن، خلیفهای تندخو و قدرتمند بود، امام هادی دست به یک جنگ روانی زد؛ مبارزهای که در آن نیزه و شمشیر کاربُرد ندارد. ۱۳۸۰/۶/۳۰
#امام_هادی_علیهالسلام
#انسان_دویستوپنجاه_ساله
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
امام "رحمهالله"، خصلتهای گوناگونی داشت: بسیار خردمند و عاقل و متواضع و هوشیار و زیرك و بیدار و قاطع و رئوف و خویشتندار و متقی بود. نمیشد حقیقتی را در چشم او واژگونه جلوه داد. دارای ارادهای پولادین بود و هیچ مانعی نمیتوانست او را از حركت بازدارد. انسانی بسیار دلرحم و رقیق بود، چه در هنگام مناجات با خدا كه از خود بیخود میشد، و چه در هنگام برخورد با نقطههایی از زندگی انسانها كه به طور طبیعی دلها را به عطوفت و رأفت وادار میكند.
۱۳۶۸/۰۳/۱۸
#کتاب_پنجم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_امام_خمینی
#صفحه ۲۹
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
فلسفهی آزادی، خواستن است، خواستن دل، تمنای دل انسانی؛ این اساس آزادی درغرب است. اگرچه درغرب میگویند که آزادی با قانون محدود میشود، اما خود آن قانون هم محصول آرزوها وتمنیّات و تمایلات افراد است. قانون را کی درتمدن غربی و دموکراسی غربی معین میکند؟ اکثریت مردم. اکثریت مردم بر اساس چه چیزی به این قانون یا به این فرد یا به این دستگاه رأی میدهند؟ چون دلشان میخواهد، چون فکر میکنند که این خوب است. دلیل خوبی او انطباق با ارزشهای انسانی لزوماً نیست. آرزوها و تمنیّات اکثریت افراد جامعه، قانون را و نظام را به وجود میآورد و این قانون و نظام آزادیهای عمومی رادر چهارچوب خود محدود میکند.
۶۵/۱۰/۱۹
#کتاب_ششم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_انقلاب
#فصل_اول
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از امام هادی "علیهالسلام" در کلام رهبری
بسماللهالرحمنالرحیم
باسلام
به جهت آشنایی بیشتر با حیات و سیرهی امام هادی "علیهالسلام" این کانال راهاندازی شد. در این کانال از دریچهی بیانات و اندیشه رهبر انقلاب اسلامی با شخصیت امام هادی "علیهالسلام" بیشتر آشنا میشویم.
در این کانال #کتب مربوط به امام هادی "علیهالسلام" که از بیانات مقام معظم رهبری چاپ و منتشر شده و همچنین کلیپهای #صوتی و #تصویری و #عکسنوشتهها بارگذاری میشود.
لینک کانال امام هادی "علیهالسلام" 🔻
@tabyin_imamhadi
┄┅══════┅┄
#تبیین
#امام_هادی_علیه_السلام
#رهبر_معظم_انقلاب
@t_manzome_f_r
#دغدغههای_فرهنگی
ما امروز یک زبان قوی و یک فرهنگ عمیق تاریخی و غنی داریم، همه ابزارهای لازم هست اما آن هنر برنده که امروز بتواند این ابزارها را سرهم کند و سوار کند و این ظرف را از محتوی فرهنگی این انقلاب پر کند و ارائه بدهد، نداریم. این مشکل بزرگ کار ماست و به یک هنر سطح بالا به شدت نیازمندیم و باید دنبالش باشیم.
#کتاب_هفتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی
#فصل_سوم
@daghdaghehayefarhangi
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
روی دل خودتان باید اثر بگذارید. ما باید دل خودمان را خیلی اوقات مخاطب قرار بدهیم. یکی از اهلِ معنا گفته بود من روزی چند هزار مرتبه فلان ذکر را بر این دل خفتهی غافل خودم خواندم؛ چه تعبیر خوبی است. نماز همان ذکری است، همان آب حیاتی است که انسان به دل خود میبخشد؛ نمازِ با توجه؛ توجه به معنا، توجه به اینکه در مقابل خدا قرار داریم. نماز را اینطوری بخوانید. وقتی به نماز میایستید، به یاد بیاورید که در مقابل خداوند متعال ایستادهاید و دارید با او حرف میزنید. در سرتاسر نماز سعی کنید این حالت حفظ بشود، آن وقت این نماز اثر میگذارد و دل انسان را مثل اکسیر عوض میکند. اکسیر مادهی کیمیایی است که میگویند مس را طلا میکند. دل ما از مس هم که باشد، اکسیر ذکر آن را به طلا تبدیل میکند.
۸۶/۰۲/۱۹
#کتاب_هشتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_اخلاق_وتربیت
#صفحه ۳۶
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#مدیریت_امام_هادی_علیهالسلام🔻
🔹در شهر سامرا عدهای از بزرگان شیعه جمع شدند و حضرت هادی علیهالسلام توانست آنها را اداره کند و به وسیله آنها پیام امامت را به سرتاسر دنیای اسلام برساند. این شبکههای شیعه در قم، خراسان، ری، مدینه، یمن و در مناطق دوردست را همین عده توانستند رواج بدهند و تعداد افراد مؤمن به این مکتب را زیادتر کنند.
۸۳/۵/۳۰
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
در سال ۱۳۳۸ یا ۱۳۳۹ هنگام اقامت در قم، برای مطالعه کتابهای عربی معاصر به خانهی آقای شیخ محمد کرمی که از علمای خوزستان است، رفتوآمد داشتم. ما برخی از کتابهای جبران خلیل جبران را میخواندیم. در آن زمان کتاب اشک و لبخند جبران را ترجمه کردم، و هنوز آن ترجمه را که نخستین کار من در زمینهی ترجمه از عربی به فارسی است، دارم. پس از آن نوشتههایی از محمد قطب و سید قطب را ترجمه کردم که بیشتر آن ترجمهها در داخل سلولهای زندان صورت گرفت. بیشتر کتاب شبهات حول الاسلام نوشته محمد قطب را ترجمه کردم؛ بعداً مطلع شدم این کتاب را پیش از من دوبار ترجمه کردهاند؛ لذا آن را رها کردم. کتاب المستقبل لهذا الدین (آینده در قلمرو اسلام) نوشته سید قطب را هم ترجمه کردم. این کتاب در ذهن من مطالب بسیاری را برای اندیشه و تحقیق برانگیخت که آنها را به کتاب افزودم. این افزدوهها ساواک را بیشتر تحریک کرد. کتاب الاسلام و مشکلات الحضاره (اسلام و مشکلات تمدن) نوشتهی سید قطب را نیز با مقدمهای مهم ترجمه کردم...
#کتاب_خون_دلی_کهلعل_شد
#کتاب_پیش_نیاز
#فصل_سوم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
ایمان تنها در یک وابستگی فکری و اعتقادی خلاصه نمیشود، بلکه آن وقتی ایمان به صورت راستین در کسی وجود دارد که بر طبق آن ایمان عمل کند.
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#جلسه_دوم
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
اولین گام برای شناخت ائمه "علیهمالسلام"
ما [باید] اول احساس ناشناختگی را در خودمان بپذیریم و باور کنیم که ائمه را نشناختهایم. اگر این را فهمیدیم و باور کردیم و معلوم شد... یک مقداری از راه پیموده شده [است].
بلای بزرگ، ندانستن است؛ تصور باطل است و گمان اینکه ما ائمهمان را خوب میشناسیم؛ و آنهایی که بیشتر در خود سر فرو بردهاند تا در منابع تحقیق، و به پندار خود بیشتر سرگرم شدهاند تا به واقعیتهای زمان ائمه "علیهمالسلام"، وقتی که اشکی هم از روی دلسوزی میافشانند، خوشحالند که با معرفت میگریند. ما قبول نداریم که این گریه، گریهٔ با معرفت است ولی قبول داریم که گریهٔ بیمعرفت، به چیزی نمیارزد؛ گریهٔ با معرفت لازم است.
#کتاب_همرزمان_حسین "علیهالسلام"
#کتاب_دوم_سیر_مطالعاتی
#گفتار_سوم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری