تبیین منظومۀ فکری رهبری
انسانهای ضعیفُ الایمان به نماز و روزه و ... که بیدردسر و کم مایه هست رو میآورند، اما به امر معروف
انبیاء با فکر و عقل مردم سر و کار دارند، میکوشند تا فکر مردم را بالا بیاورند و رشد دهند.
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#جلسه_پنجم
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#رهبر_معظم_انقلاب:
🔸ماه رمضان مثل باران رحمتی بر فضای زندگی ما میبارد؛ آلودگیها، زیادیها، زنگار گرفتگیها و کثافتهایی را که به دست خود ما در محیط زندگی و در جان و دلمان پدید آمده است، میشوید و فضا را مصفّا و دلها را نورانی میکند.
۱۳۷۸/۱۰/۴
#ماه_رمضان
#دلهای_نورانی 🔺
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
میگویند جهاد در اصطلاح قرآن و حدیث یعنی جنگ با شمشیر در یک میدانی که دشمن آن طرف ایستاده باشد، تو ا
به «انیشتین» یک مبارز نمیگویند. به آن کسی که عالیترین تحقیقات علمی را هم بکند، یک مبارز نمیگویند. چرا؟ برای خاطر اینکه این عمل، این تحقیق، این کشف، این کاری که بهوسیلهٔ فکر یا بهوسیلهٔ دست انجام گرفته، درراه پیشبرد یک هدف فکریِ ایدئولوژیکی و در راه مقابلهٔ با دشمنِ این فکر به کار نرفته. لذا به این کار جهاد نمیگویند. کما اینکه در فارسی هم به آن مبارزه نمیگویند... میخواهیم معنای جهاد روشن شود... اما همین آدم کتابنویس میرود دربارهٔ یک مسئلهای که در آن، درگیری با دشمن هست، تحقیق میکند، فرض بفرمایید که یک دشمنی در راه پیشبرد اهداف خصمانهٔ خود، یک طرز فکری را برای مردم ایجاد میکند... جهاد فکری در اینجاست که یک دانشمند، یک محقق قلم در دست بگیرد و ثابت کند که این طرز فکر، یک طرز فکر غلط است.
#کتاب_همرزمان_حسین "علیهالسلام"
#کتاب_دوم_سیر_مطالعاتی
#گفتار_چهارم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
نکتهی در خور تأمل اینجا است که ایشان تمامی این ویژگیها_ (سخنوری و قلمپردازی، تاریخشناسی، دلبستگ
برپایهی "میثاق طلبگی « آیتالله خامنهای» به اسلام فقاهتی" معتقد و ملتزم است که برخلاف اسلام التقاطی یا اسلام متحجّر _ که از سوی آمریکا راهنمایی و پشتیبانی میشود _ با تکیه بر آموزههای دین، درگیر جنبههای عینی و عملی زندگی مردم از خلوت خانه تا متن جامعه است. این "اسلام ناب" چنانکه از نامش پیدا است، باور و پایبندی به تمامی ابعاد دین پیامبر خاتم (صلّی الله علیه و آله) و اسوهی حسنهی او است...
از سویی باور به فقه بهعنوان یک نگرش و در پیش گرفتن روش اجتهادی در این زمینه، ظرفیّتهای فراوانی در اندیشه و کنش ایشان پديد آورده است.
این رویکرد،... که الهام گرفته از روح دین بهعنوان عامل هدایت انسان است، معطوف به ساماندهی فکری و عملی جامعه در این راستا است...
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
#بخش_یکم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
معرفی سیر مطالعاتی #جدید
اولین سیر مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب
(دورهی آموزشی معارف انقلاب اسلامی_سطح یک)
توضیحات:
۱. مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبر انقلاب در تابستان ۱۳۹۶ سیر مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب را تدوین، ارائه و اجرا کرد.
این سیر مطالعاتی در بهمن۱۳۹۸ بروز رسانی شد.
۲. این دورهی آموزشیِ مطالعهمحور، بر اساس طرح مصوب معاونت پژوهش و آموزش دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای میباشد.
@t_manzome_f_r
در یک روایتی هست که نبی مکرّم اسلام (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) در آستانهی ماه رمضان خطاب به مردم فرمودند: «سبحانالله! ماذا تستقبلون و ماذا یستقبلکم»؛ شما به استقبال چه دارید میروید! و چه به استقبال شما دارد میآید! این همان تجلیل ماه رمضان با این زبان است. چشم حقیقتبین و باطننگر نبی مکرّم برکات ماه رمضان را میبیند. روزه یک فرصت است...
۱۳۸۵/۷/۱۸
#ماه_فرصتها
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#امروز_باید_جلوتر_از_دیروز_باشیم🔻
🔹من و شما اگر امروزمان مثل دیروز باشد، مغبونیم و سرمان کلاه رفته است. امروز باید جلوتر از دیروز باشیم. از همه جهت، از جمله، از جهات معنوی. در نظام اسلامی، یکی از شعارهای همیشه زنده این است که هر کسی باید در صدد خودسازی باشد. باید برگناهان خود گریه کند؛ از بدیهای خود استغفار و توبه کند؛ کارهای خوب خود را زیاد کند؛ کارهای بدش را کم کند و هر ارتباط غلطی را تبدیل به ارتباط درست کند.
۱۳۷۱/۶/۴
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
یکی از كارهای بزرگ امام،نگرشی جدید در فقه شیعه بود. فقاهت ما پایههای بسیار مستحکمی داشته و دارد. ف
بنده شرح حال بسیاری از فلاسفه، عرفا، دانشمندان علوم عقلی، سیاسیون، پیرمردهای پخته و آدمهای سنجیده را در كتابها خواندهام یا در زندگیام با آنها برخورد داشتهام، حقا فاصلهی بین آنها و امام بزرگوار، فاصلهی زیادی است. هر كدام از ابعاد گوناگون این شخصیت، به تنهایی از نظایر خود جلوتر و پیشتر است.
۱۳۸۴/۰۳/۱۰
#کتاب_پنجم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_امام_خمینی
#صفحه ۴۰
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری