تبیین منظومۀ فکری رهبری
نکتهی در خور تأمل اینجا است که ایشان تمامی این ویژگیها_ (سخنوری و قلمپردازی، تاریخشناسی، دلبستگ
برپایهی "میثاق طلبگی « آیتالله خامنهای» به اسلام فقاهتی" معتقد و ملتزم است که برخلاف اسلام التقاطی یا اسلام متحجّر _ که از سوی آمریکا راهنمایی و پشتیبانی میشود _ با تکیه بر آموزههای دین، درگیر جنبههای عینی و عملی زندگی مردم از خلوت خانه تا متن جامعه است. این "اسلام ناب" چنانکه از نامش پیدا است، باور و پایبندی به تمامی ابعاد دین پیامبر خاتم (صلّی الله علیه و آله) و اسوهی حسنهی او است...
از سویی باور به فقه بهعنوان یک نگرش و در پیش گرفتن روش اجتهادی در این زمینه، ظرفیّتهای فراوانی در اندیشه و کنش ایشان پديد آورده است.
این رویکرد،... که الهام گرفته از روح دین بهعنوان عامل هدایت انسان است، معطوف به ساماندهی فکری و عملی جامعه در این راستا است...
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
#بخش_یکم
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
معرفی سیر مطالعاتی #جدید
اولین سیر مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب
(دورهی آموزشی معارف انقلاب اسلامی_سطح یک)
توضیحات:
۱. مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبر انقلاب در تابستان ۱۳۹۶ سیر مطالعاتی آشنایی با منظومه فکری رهبر انقلاب را تدوین، ارائه و اجرا کرد.
این سیر مطالعاتی در بهمن۱۳۹۸ بروز رسانی شد.
۲. این دورهی آموزشیِ مطالعهمحور، بر اساس طرح مصوب معاونت پژوهش و آموزش دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای میباشد.
@t_manzome_f_r
در یک روایتی هست که نبی مکرّم اسلام (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) در آستانهی ماه رمضان خطاب به مردم فرمودند: «سبحانالله! ماذا تستقبلون و ماذا یستقبلکم»؛ شما به استقبال چه دارید میروید! و چه به استقبال شما دارد میآید! این همان تجلیل ماه رمضان با این زبان است. چشم حقیقتبین و باطننگر نبی مکرّم برکات ماه رمضان را میبیند. روزه یک فرصت است...
۱۳۸۵/۷/۱۸
#ماه_فرصتها
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#امروز_باید_جلوتر_از_دیروز_باشیم🔻
🔹من و شما اگر امروزمان مثل دیروز باشد، مغبونیم و سرمان کلاه رفته است. امروز باید جلوتر از دیروز باشیم. از همه جهت، از جمله، از جهات معنوی. در نظام اسلامی، یکی از شعارهای همیشه زنده این است که هر کسی باید در صدد خودسازی باشد. باید برگناهان خود گریه کند؛ از بدیهای خود استغفار و توبه کند؛ کارهای خوب خود را زیاد کند؛ کارهای بدش را کم کند و هر ارتباط غلطی را تبدیل به ارتباط درست کند.
۱۳۷۱/۶/۴
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
یکی از كارهای بزرگ امام،نگرشی جدید در فقه شیعه بود. فقاهت ما پایههای بسیار مستحکمی داشته و دارد. ف
بنده شرح حال بسیاری از فلاسفه، عرفا، دانشمندان علوم عقلی، سیاسیون، پیرمردهای پخته و آدمهای سنجیده را در كتابها خواندهام یا در زندگیام با آنها برخورد داشتهام، حقا فاصلهی بین آنها و امام بزرگوار، فاصلهی زیادی است. هر كدام از ابعاد گوناگون این شخصیت، به تنهایی از نظایر خود جلوتر و پیشتر است.
۱۳۸۴/۰۳/۱۰
#کتاب_پنجم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_امام_خمینی
#صفحه ۴۰
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
امام رحمهالله نواندیشیهای بسیار عمیق و اساسی داشتند که امروزه گاهی مورد غفلت واقع میشود. تعبیر "ن
رهبری انقلاب ما یک رهبری ولایی است که نقش اصلی آن فقط اداره کشور نیست؛ بلکه رهبری انقلاب به معنای فکری است. او باید این انقلاب را رهبری کند تا در جهت اهداف خود و در جهت تحقق احکام الهی و منظومه ارزشهای اسلامی پیش برود. در واقع مسئولیت اصلی رهبری در حد توان انقلاب است؛ بدین معنا که باید این کاروان را در سطح کلان، با کمک مردم پیش ببرد. رهبر ولایی در انقلاب اسالمی، یک راهبر فکری و تعیین کننده خطوط اصلی و سیاستهای کلی حرکت جامعه در ابعاد مختلف است. او ضمن ترسیم خطوط کلی حرکت انقلاب، جامعه را به سمت تحقق آنها هدایت مینماید.
#کتاب_ششم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_انقلاب
#بخش_سوم
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
ما لازم است که مردم را کتابخوان کنیم، اما از این واجبتر، آن است که استعداد نویسندگی را در بین مردم
ملتی که سینما ندارد، مثل انسانی است که زبانی از زبانهای مورد تفاهم و تکلم را بلد نیست. فرض بفرمایید کسی که در کشور ما، همه لهجههای محلیِ زبانهای ایرانی را بلد است. این فرد گستره فهم و تعاطی افکارش نسبت به کسی که بلد نیست، چقدر زیاد است. با همه حرف میزند، باهمه تفاهم و تفهیم میکند. لغت هنر هم همین است. کسی که از تئاتر، نقاشی، یا شعر چیزی نمیفهمد، راههای معرفت به رویش بسته است.
#کتاب_هفتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی
#فصل_سوم
@daghdaghehayefarhangi
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
اگر تقوا و امانت و اخلاق و احساس مسئولیت و نشاط کار، در مجلس دیده شود، این در جامعه اثر میگذارد؛ در
معلم کاری میکند و رفتاری در پیش میگیرد که این اخلاق و وظیفهی اسلامی، در جامعه به شکل رنگ ثابت درمیآید، با عقاید غلط مردم به مقابله برمیخیزد، با احساسات جاهلی و تهماندههای رسوب کردهی اخلاق غیراسلامی مبارزه میکند و مقابل میشود، به جامعه و مردم شوک وارد میکند و در مقاطع مناسب و با روشهای مناسب، کاری میکند که فضای جامعه و محیط زندگی مردم، با این صفت و اخلاق و روش خوب کاملا ً ممزوج میشود. اگر یک جامعه بخواهد رشد کند و اخلاق صحیح اسلامی را در خود بهوجود آورد، محتاج همین روش است.
#کتاب_هشتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_اخلاق_وتربیت
#صفحه ۵۰
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری