#پیام_صبحگاهی
#خودسازی_مقدمه_تحول 🔻
🔹آن فریادی که در دلها اثر میکند؛ جوامع را عوض میکند؛ دشمن را حقیقتاً میترساند و راه را واقعاً روشن میکند، فریادی است که از روی ایمان و از دلِ با تقوا و از انسان عاملِ صالح ناشی شده باشد؛ همانطور که در انقلاب اسلامی ایران مشاهده شد. پس، خودسازی، مقدّمه و شرط اساسی برای دیگرسازی و جهانسازی و ایجاد تحوّل و پیمودن راههای دشوار است.
۱۳۷۱/۲/۱۶
@t_manzome_f_r
تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
در اسلام، "آزادی" ریشهی الهی دارد. ...حرکت علیه آزادی، حرکت علیه یک پدیدهی الهی است؛ یعنی در طرف م
انسان برای این که آزاد باشد، کافی نیست که زیر سلطهی یک انسان دیگر یا یک حکومت جبار نباشد؛ بلکه برای آزادی یک انسان لازم است که زیر سلطهی قوهی غضبیه و شهَویه خودش هم نباشد.
#کتاب_پانزدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_آزادی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
شما خیال میکنید قدرتهایی که آن روز (دوران نبی اکرم صلّیاللهعلیهوالهوسلّم) بر دنیا مسلط بودند،
اگر ما جامعهى بشرى را در طول تاریخ به کاروانى تشبیه کنیم که دارد یک مسیرى را میرود، [این] سؤال مطرح است که این کاروان به کجا میرود؟ مقصد این کاروان کجا است؟ منتها الیه این سِیر کجا است؟ این یک سؤال جدّى است؛ این باید در هر جهانبینىاى پاسخ داده بشود. ادیان به این پاسخ دادهاند. پاسخهاى نحلههاى فکرى غیر دینى در این زمینه یکسان نیست، لکن پاسخ ادیان به این سؤال، تقریباً یکسان است؛ پاسخ مشخّصى است. تا آنجایى که ادیان الهى و ادیانى را که رونویسى از ادیان الهىاند، مىشناسیم - ولو خودشان هم الهى نباشند، امّا پیدا است اصول و قواعد کار را از ادیان الهى گرفتهاند - همه معتقدند که این کاروان در پایان، در آخر راه، به یک منزلگاه مطلوب و دلگشا و دلنشین خواهد رسید. خصوصیّت عمدهى این مقصد هم "عدالت" است؛ عدالت، خواستهى عمومى بشریّت از اوّل تا امروز و تا آخر است. ... بشر دنبال عدالت [است]؛ هیچوقت از این خواسته منصرف نشده است و در نهایت، این خواسته برآورده میشود.
#کتاب_شانزدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تاریخ
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#هم_اکنون
♦️ دومین جلسه از سلسله جلسات جمعبندی کتاب همرزمان حسین علیهالسّلام توسط حجهالاسلام و المسلمین کرمی بهصورت برخط در حال انجام است.
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
در یک جامعه و در یک نظام اخلاقی، پول احترام مطلق دارد؛ از کجا آمده؟ مهم نیست. ممکن است از راه استثم
فرهنگ غرب، مجموعهای از زیباییها و زشتیهاست. هیچ کس نمیتواند بگوید فرهنگ غرب یکسره زشت است؛ نه، مثل هر فرهنگ دیگری زیباییهایی هم دارد. هیچ کس با هیچ فرهنگ بیگانهای اینگونه برخورد نمیکند که بگوید که ما درِ خانهمان را صددرصد روی این فرهنگ ببندیم؛ نه.
#کتاب_هفدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_غربشناسی_و_جهانمتجدد
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#اطلاعیه
#فراخوان
با عرض سلام و ادب خدمت فراگیران محترم دورههای آموزشی معارف انقلاب اسلامی
به اطلاع میرسانم که از این پس شما میتوانید تولیدات خود را - پیرامون کتابهایی که مطالعه میکنید - برای ما ارسال تا پس از بررسی و تایید، به نام شما منتشر شود و در معرض استفادهی عموم قرار گیرد.
قالبهای تولید:
۱. عکسنوشته
۲. نمودار
۳. پاورپوینت
۴. اینفوگرافیک
۵. موشنگرافی
۶. نماهنگ
۷. داستان کوتاه
و...
آیدی جهت ارسال تولیدات شما🔻
@tabyin_manzome
#تولید
#جهش_تولید
@t_manzome_f_r
[روابط عمومی مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری]
#عزت_واستقلال_پایدار
🔹انقلاب و عزت و استقلال ایران اسلامی پایدار و ماندنی است و جوانان ما باید با خودسازی و عزم و ارادهای قوی توطئه ها و خباثتهای دشمنان خود را بیاثر کنند.
ما میتوانیم با تلاش و استمرار مبارزه از نفوذ استبداد جهانی ممانعت کنیم و دژ استکبار را در سطح بینالمللی در هم کوبیم.
۱۳۷۱/۸/۱۳
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
تحول در جوامع انسانی و برای بشر، سنت لایتغیر الهی است. هیچکس نمیتواند در مقابل تحول بشری بایستد؛
برای این ملت، قضیه بنای یک نظام و تمدن اسلامی و یک تاریخ جدید، قضیهای جدی است. هدف عبارت از ساختن کشوری که بتواند در دنیا الگو باشد، "لتکونوا شهدا علی الناس"... آنچنان بالا قرار گیرد که بتواند ناظر بر همه عالم باشد؛ برهمه روشها، بر همه تمدنها و مدنیتها. راه خدا، راه تلاش در راه خدا، راه اقامه حق و عدل، راه رسیدن به تمدن اسلامی و نظام حقیقی اسلامی و جامعه اسلامی، راه دشواری است؛ راهی است که پیغمبران در این راه با زحمت حرکت کردهاند و پیش رفتند. آن چیزی که مهدویت مبشر آن است، همان چیزی است که همه انبیا، همه بعثتها برای خاطر آن آمدند و آن ایجاد یک جهان توحیدی و ساخته و پرداخته براساس عدالت و با استفاده از همه ظرفیتهایی است که خدای متعال در انسان به وجود آورده و قرار داده.
#کتاب_هجدهم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_تمدن_اسلامی
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
در آغاز سال ۱۳۴۶ مجددا بازداشت شدم و به زندان افتادم. این سومین زندان من بود. آن سال برای اسلامگرای
یک روز در خیابانی نزدیک دانشگاه تهران پیاده میرفتم که، ناگهان با آقای هاشمی رفسنجانی روبرو شدم. دیدم آقای هاشمی با تعجب و شگفتی به من نگاه میکند به من گفت شما چطور به این شکل در خیابان راه میروید و خود را مخفی نمیکنید؟! گفتم: برای چه مخفی شوم؟ من امام جماعت هستم و منبر میروم. گفت شما تحت پیگرد هستید. گروه ۱۱ نفر لو رفته است. آقای آدری قمی دستگیر شده و ما هم در تهران تحت تعقیب هستیم...
گفتم بسیار خوب حالا ما باید چه کنیم؟
گفت:امروز ما برای مشورت درباره اینکه چه کاری باید بکنیم با برخی اعضای گروه جلسه داریم. محل قرار در خیابان ایران بود که یکی از خیابانهای مرکزی تهران است...
در خیابان ایران به هم رسیدیم چهار نفر بودیم من آقای هاشمی و آقای ابراهیم امینی و آقای قدوسی. چند روز پیش ساواک آقای قدوسی را احضار کرده و درباره مسائل مربوط به گروه ۱۱ نفرهی ما از او بازجویی کرده بود. برای ما مهم بود که بدانیم در بازجویی چه صحبتهایی شده، تا از میزان لو رفتگی گروه در نزد ساواک آگاه شویم. موضوع اصلی جلسه ما همین بود.
#کتاب_خون_دلی_کهلعل_شد
#کتاب_پیش_نیاز
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
اختلاف طبقاتی یعنی چه؟ یعنی اینکه انسانهایی که در این جامعه زندگی میکنند، اینها همه مثل هم نیستن
توحید وقتی در جامعهای وارد شد، اول کاری که میکند، بنای آن جامعه را با شکلی که متناسب با این عقیده است، انجام میدهد. آن وقت نوبت میرسد به اینکه یک انسان موحد چه تکالیفی دارد به عنوان یک فرد.
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتاب_اول_سیر_مطالعاتی
#جلسه_دوازدهم
@ketabetarhekoli
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
من میگویم که هشامبن عبدالملکِ آن روز، امام باقر(علیهالسلام) را بهتر از شیعهٔ امروز میشناخت؛ او
برای کسانی که در مسائل اجتماعی، انگیزهٔ تفحصّ و تحقیقی داشتهاند، روشن است که همیشه مبارزات سیاسی و فعّالیّتهای حاد و تند و قاطع باید در وقتی صورت بگیرد که بقدر کافی فعّالیّتهای فکری و تبلیغی و ایدئولوژیکی انجام گرفته باشد.
#کتاب_همرزمان_حسین "علیهالسلام"
#کتاب_دوم_سیر_مطالعاتی
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
حیات طیبه معنایش این نیست که کسانی فقط نماز بخوانند، عبادت کنند و اصلا به فکر زندگی و مادیات نباشند
اسلام مردم خود را خوشبخت و سعادتمند میخواهد. این سعادت فقط با پول بهدست نمیآید؛ فقط با ذکر و عبادت هم بهدست نمیآید. حیات طیبه اسلامی، زندگیای است که در آن، راه رسیدن به معنویت و اهداف و سرمنزلهای نهایی این راه، از زندگی دنیایی مردم عبور میکند. اسلام دنیای مردم را آباد میکند؛ منتها آبادی دنیا هدف نهایی نیست. هدف نهایی عبارت است از اینکه انسانها در زندگی دنیوی از معیشت شایسته و مناسب، از آسودگی و امنیت خاطر، و از آزادی فکر و اندیشه برخوردار باشند و از این طریق به سمت تعالی و فتوح معنوی حرکت کنند.
#کتاب_سوم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_ولایت_وانسانسازی
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#خودسازی_و_جهانسازی🔻
🔸آن فریادی که در دلها اثر میکند؛ جوامع را عوض میکند؛ دشمن را حقیقتاً میترساند و راه را واقعاً روشن میکند، فریادی است که از روی ایمان و از دلِ با تقوا و از انسان عاملِ صالح ناشی شده باشد؛ همانطور که در انقلاب اسلامی ایران مشاهده شد. پس، #خودسازی، مقدّمه و شرط اساسی برای دیگرسازی و جهانسازی و #ایجاد_تحوّل و پیمودن راههای دشوار است.
۱۳۷۱/۱/۱۶
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
آیتالله خامنهای... این اصطلاح[ تهاجم فرهنگی] را در اواخر دوره ریاست جمهوری خود برای اشاره به توطئه
از نظر رهبر انقلاب، هدف اصلی تهاجم[فرهنگی] جوانان بودند و ممکن بود نشانههای آن در سبک رفتار فرهنگی آن نمایان شود اما در سطح افکار عمومی، تا مدتها -و شاید تا همین امروز- تهاجم فرهنگی تنها به مظاهری از ابتذال اخلاقی تقلیل داده شده است. در این میان، گاهی سلیقههای خاص جانشین معیارهای واقعی شده و به اشتباه برخی رفتارهای جوانان را بهعنوان مظاهر تهاجم فرهنگی جا زدهاند.
"من که میگویم تهاجم فرهنگی، عدهای خیال میکنند مراد من این است که مثلاً پسری موهایش را تا اینجا بلند کند. خیال میکنند بنده با موی بلند تا اینجا مخالفم. مسئله تهاجم فرهنگی این نیست البته بیبند و باری و فساد هم یکی از شاخههای تهاجم فرهنگی است؛ اما تهاجم فرهنگی بزرگتر این است که اینها در طول سالهای متمادی به مغز ایرانی و باور ایرانی تزریق کردهاند که تو نمیتوانی؛ باید دنبالرو غرب و اروپا باشی. نمیگذارند خودمان را باور کنیم." (۱۷ تیر ۸۳)
#کتاب_چهارم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_از_نیمه_خرداد
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
تبیین منظومۀ فکری رهبری
وقتی عصر جدیدی در تاریخ بشر آغاز میشود، هیچکس نمیتواند خود را از تأثیرات آن عصر برکنار بدارد. دور
دو کار بزرگ و بیسابقهای در تاریخ کشور ما بهوسیله امام تحقق پیدا کرد؛ یکی برانداختن بنای سلطنت موروثی ظالمانه و غیرعاقلانه، که چند هزار سال در کشور ما سابقه داشت. این بنای پوسیده کهنه غلط، که حکومت کشور به دست انسانهایی باشد و بهصورت موروثی از کسی به کسی برسد، یا با شمشیر و زور نظامی حکومت به دست بیاید و بعد نسل به نسل از یکی به دیگری به ارث برسد، یک سنت غلط و بیمنطق در طول چند هزار سال در کشور ما بود. امام بزرگوار به کمک این ملت بزرگ، یکنظام سیاسی فاسد و وابسته و منحرفی را برانداخت و بهجای آن، نظام سالم و مستقل و کارآمدی را در کشور ایران بر سر کار آورد.
#کتاب_پنجم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_امام_انقلاب
@t_manzome_f_r
مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
#اطلاعیه
#مهم
♦️سلسله جلسات جمعبندی و پاسخ به سوالات کتاب امامِ انقلاب
#جلسه_اول
🔹 زمان: چهارشنبه ۲۶ آذر، ساعت ۱۸:۳۰
🔹 مدرس: حجهالاسلام و المسلمین فخریان
🔹 لینک ورود به جلسه، در گروههای مطالعاتی ارسال شده است.
#معارف۱و۲
[روابط عمومی و واحد آموزش مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری]
@t_manzome_f_r
تبیین منظومۀ فکری رهبری
[یکی از معانی] تهاجم فرهنگی این است که [دشمن] فرهنگِ انقلابی حاکم بر ذهنیت جامعه را مورد هجوم قرار
#دغدغههای_فرهنگی
در نظام انقلابی اسلامی، یکی از فرهنگهای اولیهی مورد قبول، مبارزه با طاغوت بود. هیچکس حاضر نبود که با طاغوت سر آشتی داشته باشد و کنار بیاید. اما اکنون [بعضا] یک جوان اصلاً نمیداند که طاغوت کیست و چیست. حالا وقت آن است که دشمن به آن مبارزه با طاغوتی که قولاً، فعلاً، احساساّ و عاطفتاً در زندگی روزمره از سوی همهی مردم انجام میگرفت، حمله کند و آن را خدشهدار کند.
#کتاب_هفتم_سیر_مطالعاتی
#کتاب_دغدغههای_فرهنگی
#فصل_هفتم
@daghdaghehayefarhangi
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری
#پیام_صبحگاهی
#طعم_شیرین_ولایت🔻
🔹زمانی که ما مثلاً سرگرم مسائل جنگ در جامعه هستیم، چیزهایی بهطور طبیعی ما را به سمت خودش جذب میکند. امّا وقتی که برای #خودسازی، #درونسازی و #جامعهسازی فراغت داریم، باید پایبندىِ ما به ارزشهای انقلاب و اسلام بیشتر باشد. استقرار ولایت الهی در جامعه، در آنجا که طعم شیرینِ ولایت الهی را چشیده است، باید روزبهروز روشنتر، واضحتر، عمیقتر و ماندگارتر شود؛ همانگونه که در دوران پنج ساله حکومت امیرالمؤمنین، بهطور قطع و یقین میتوانیم بگوییم این گونه بود.
۱۳۷۲/۳/۱۹
@t_manzome_f_r
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری